Тариф Мотив «190»: опис

Anonim

Спеціальний тариф «190» від Мотив - це один із найдешевших варіантів для мобільного зв'язку серед усіх операторів країни. Пакет послуг пропонує мінімальний набір опцій, що дозволяють підтримувати зв'язок за допомогою дзвінків та месенджерів. Пропозиція особливо вигідна для пенсіонерів та тих, хто не є досвідченим користувачем смартфонів. Розглянемо особливості пакета та способи його підключення.

Докладний опис

Тарифний план «190» є одним із найдешевших серед усіх операторів, що діють на території країни. Абонентська плата дозволяє сильно економити на мобільному зв'язку за умови, що виклики здійснюються всередині мережі.

Тариф вигідний для тих, хто переважно спілкується телефоном, не вдаючись до СМС-повідомлень або доступу в інтернет. Хоча оператор передбачив безлімітне підключення, воно працює на обмеженій швидкості, яку за умов пакету послуг позначають як «максимальна». Вона складає всього 512 Кб/с і дозволяє лише обмінюватися текстовими повідомленнями при доступі, наприклад, до месенджерів.

Що входить до тарифу

Послуги, що входять до абонентської плати:

  • безліміт на доступ до інтернету та на дзвінки всередині мережі Мотив;
  • можливо здійснювати виклики за межі країни на умовах міжнародного роумінгу.

Це мінімальна кількість функцій, які може надати оператор абоненту, який знаходиться у важкодоступному регіоні. Завдяки наявності мережі компанія здатна забезпечити не тільки здійснення викликів, але інтернет-підключення для текстового спілкування з контактами, які не просто знаходяться поза регіоном, але частіше перебувають в іншій країні.

Ціни та вартість переходу

Основні ціни тарифного плану:

  • Абонентська плата - 190 руб. у місяць;
  • перейти з іншого плану - 30 руб.;
  • обов'язковий початковий внесок - 200 руб.

Детально дізнатися всі ціни можна безпосередньо на сайті оператора або, завантаживши PDF-файл, в якому представлена ​​вся необхідна інформація.

Понад абонентської плати

Опис опцій, що надаються додатково:

  • вихідні номери інших операторів - 1, 8 рублів/мин.;
  • міжнародні дзвінки за встановленими цінами;
  • вихідні СМС інших операторів - 1, 8 крб/шт.;
  • повідомлення на міжнародні напрямки - 5, 5 руб/шт.;
  • MMS на номери Росії - 6 руб/100 Кб.

Це всі додаткові оплачені опції, що надаються при підключенні тарифного плану.

Як підключити тариф «190»

Підключити пакет послуг можна такими образами, якщо людина вже є клієнтом оператора:

швидке підключення зі сторінки пакета послуг після введення свого номера;

через «Особистий кабінет»;

  1. Спеціальна команда 11460;
  2. Відправка СМС на номер 1042 з текстом 60;
  3. Дзвінок до служби підтримки за номером 8 800 240 0000 або особистий візит до офісу продажів.

Це всі доступні способи для клієнтів компанії.

Для нових клієнтів

Нові абоненти можуть:

придбати сімку в інтернет-магазині компанії;

перейти зі своїм номером, залишивши заявку на сайті - діє акція, завдяки якій при переході абонент отримує 1000 рублів на рахунок.

Як відключити

Щоб відключити тарифний план, достатньо перейти на інший пакет послуг, обравши доступний зі списку на сайті оператора. Це можна зробити всіма згаданими раніше способами, запитавши інформацію щодо СМС, USSD або самостійно переглянувши її на офіційному порталі компанії. За бажанням можна особисто відвідати офіс продажу або зв'язатися зі службою підтримки за вказаним номером.

Вивчивши відгуки абонентів, можна зрозуміти, що представлений пакет послуг дуже зручний для тих, хто спілкується переважно по мобільному зв'язку, практично не використовуючи інші доступні відгуки. І оскільки тариф пропонує безлімітний доступ в інтернет на мінімальній швидкості, клієнти зможуть здійснювати текстове спілкування через різні месенджери.