Роздача інтернету 5 ГБ на місяць Білайн: опис послуги

Anonim

Нова послуга «Роздача інтернету 5 Гб на місяць» Білайн дозволить роздавати трафік на тарифах з безлімітним інтернетом. Вона запускається з 16 липня 2019 року по всій території Росії, за винятком Чукотського автономного округу, а також Криму та Севастополя. Послуга стане вигідною пропозицією для тих, хто користується безлімітними тарифами та періодично потребує роздачі трафіку на інші пристрої.

Опис опції

Стала звичною послуга «Роздача інтернету на 1 годину» від Білайн йде в минуле – про це заявлено на офіційному сайті оператора 5 липня 2019 року.Замість неї приходить нова пропозиція без обмежень за часом, але з обмеженням щодо трафіку. У багатьох випадках такий підхід буде навіть більш вигідним, ніж погодинна роздача – особливо коли доведеться знайти заміну домашньому інтернету, що раптово зламався. Включаємо точку доступу і користуємося стільки, скільки потрібно – доки не закінчиться трафік.

Вигода полягає в тому, що при акуратній витраті включені 5 Гб трафіку можна легко розтягнути на кілька днів - не качаючи торренти з важкими файлами і не переглядаючи десятки роликів на відеохостингу YouTube. Послуга надається з абонентською платою 99 руб/міс, що набагато вигідніше за погодинну роздачу, де за кожну годину доводиться платити по 50 рублів. Таким чином, точку доступу можна тримати включеною скільки завгодно.

Безлімітні тарифні плани

Нова послуга доступна на двох тарифах – це «Анлім» та «Супер Анлім». Тарифний план «Анлім» включає:

  • 300 хвилин на номери Білайн по всій Росії;
  • 300 хвилин на номери інших місцевих стільникових операторів;
  • Опцію «Безлімітний інтернет + HD-відео» або 15 Гб трафіку.

Абонентська плата становить 20 руб/добу. Додатково оплачується опція з безлімітом - ще 3 руб/добу (перший місяць з моменту підключення - безкоштовно).

Наповнення тарифного плану «Супер Анлім»:

  • 600 хвилин всередині мережі по всій країні;
  • 600 хвилин на будь-які російські номери;
  • Опція «Безлімітний інтернет + HD-відео» або 20 Гб трафіку.

Базова ціна – 30 руб/добу, додаткова абонплата за необмежений трафік – 3 руб/добу.

Опція з HD-відео дозволяє переглядати відео на будь-яких хостингах без обмежень за якістю.При відключенні швидкість відеотрафіку падає до 1 Мбіт/сек, одночасно з цим відключається безлімітний інтернет-пакет. При цьому роздача трафіку при відключенні опції безкоштовна - за неї потрібно платити тільки при підключенні безліміту.

Як підключити

Для підключення послуги «Роздача інтернету 5 Гб на місяць» надішліть USSD-команду 1571. Також можна підключити послугу через особистий кабінет або програма «Мій Білайн» – не потрібно запам'ятовувати команди. Після вичерпання виділеного пакета є його повторне підключення – з рахунку спишуться чергові 99 рублів. Кількість спроб не обмежена, але автоматичного підключення не передбачено.

Після включення послуги необхідно включити роздачу на смартфоні:

  • Увімкніть точку доступу Wi-Fi, підключіться до неї з іншого пристрою. За потреби вкажіть точку доступу, персональне ім'я та бажаний пароль.Для швидкої активації точки доступу рекомендуємо використовувати програму «Точка доступу Wi-Fi (віджет)» з виведенням віджета швидкого доступу на один із робочих столів (для Android OS);
  • Через Bluetooth – увімкніть роздачу в налаштуваннях смартфона, виконайте сполучення з пристроєм, що підключається (іншим смартфоном, планшетом, комп'ютером, розумним годинником);
  • Через USB-кабель – увімкніть USB-роздачу в налаштуваннях смартфона, підключіть кабель до комп'ютера.

Переваги точки доступу Wi-Fi – можливість підключення відразу кількох пристроїв. Недоліки останнього способу – нестабільна швидкість, плаваючий пінг.

Як відключити

Команд для відключення не передбачено – послуга автоматично відключиться при вичерпанні трафіку або після закінчення сплаченого періоду (його тривалість становить 1 місяць).