Як відключити автоплатеж на Теле2: 6 способів

Anonim

Вимкнути автоплатеж на Теле2 буває необхідно при зміні сім-карти. Якщо абонент вирішив поміняти номер або перейти до іншого оператора, обов'язково потрібно скасувати автопоповнення, інакше система так і переказуватиме гроші на сімку, що вже не використовується.

Якщо змінюється платіжна картка. Наприклад, автоплатіж був прив'язаний до зарплатної картки, але абонент змінив роботу і більше не користуватиметься колишньою карткою. У цьому випадку теж слід відмовитися від підключеного сервісу.

Також потрібно позбутися автоплатежу, якщо абонент просто вирішив відмовитися від автоматичного переказу грошей з картки, і тепер сам контролюватиме поповнення та витрати.Часто при підключеній послуги на зв'язок йде набагато більше грошей, тому що не виходить контролювати поповнення мобільного.

Видалити послугу можна самостійно – через особистий кабінет на сайті оператора чи банку. Якщо немає можливості вийти в інтернет, скористайтесь СМС-командою або поміняйте налаштування через банкомат. Для допомоги фахівців можна звернутися до відділення банку або зателефонувати на сервісний номер.

1. На сайті Теле2

Офіційний сайт оператора підходить як для підключення Автоплатежу на Теле2, так і для скасування послуги. Для видалення послуги:

  1. Зайдіть на сайт.
  2. У верхньому правому кутку натисніть кнопку «Особистий кабінет».
  3. Введіть номер та пароль.
  4. В особистому профілі виберіть розділ «Баланс» головного меню.
  5. Зайдіть у розділ автоплатежу та відключіть послугу.
  6. Тут же можна видалити свою карту із системи в розділі прив'язаних карток.

Скасувати так послугу може кожен абонент Теле2. Цей спосіб підходить не тільки для карт Ощадбанку, але і для будь-яких інших.

2. Через «Сбербанк-онлайн»

На сайті Ощадбанк-Онлайн є спеціальний розділ для керування автоплатежами. Для того, щоб скористатися сервісом, потрібно зробити наступне:

  1. Зайдіть на сайт, введіть свої логін та пароль у вікні авторизації.
  2. У правій частині сторінки є меню. Натисніть на пункт «Автоплатежі».
  3. Далі в списку, що відкрився – «Управління автоплатежами».
  4. У цьому розділі виберіть поповнення рахунку Теле2 і відключіть послугу.

Цей сервіс особливо підходить для активних користувачів інтернету. При необхідності можна просто змінити параметри більш зручні, щоб повністю не видаляти послугу.

Такі ж функції доступні в мобільній версії Ощадбанк-Онлайн. Завантажте її безкоштовно у Google Play та встановіть на смартфон. Це зручний спосіб управління своїми послугами та платежами через програму на телефоні.

3. Через мобільний банк

Клієнти Ощадбанку можуть управляти платежами за допомогою команд, відправлених на номер 900. Для цього при видачі нової картки у відділенні банку підключається та налаштовується послуга «Мобільний банк».

Для припинення автоматичних переказів надішліть SMS на 900. Текст повідомлення: «Автоплатіж –». Не забудьте написати мінус, тому що без нього це вийде команда для підключення.

4. Через банкомат

Для цього способу необхідно мати при собі пластикову картку, на якій підключено автоплатеж. Також потрібно знайти банкомат чи термінал Ощадбанку. Подальші дії такі:

  1. Вставляємо карту.
  2. Вводимо пін-код.
  3. В меню на екрані вибираємо розділ «Послуги».
  4. Далі шукаємо у списку «Автоплатіж».
  5. Натискаємо на нього.
  6. На сторінці управління, що відкрилася, відключаємо опцію натисканням на відповідну кнопку.

Функція деактивації може бути розташована в розділі «Інформація та Сервіс». Виберіть його та знайдіть команду «Вимкнути автоплатеж». У такому разі потрібно написати номер телефону. Також пункт меню, до якого слід зайти, може називатися «Мобільний банк».

5. У відділенні банку

Якщо жоден із способів самостійного відключення не підходить з якихось причин, то можна вирушити до найближчого відділення банку. Оператори роботи з клієнтами допоможуть відключити автоплатеж, встановлений на карті. Для цього їм потрібно пред'явити паспорт.

Якщо на карті закріплено кілька автоперекладів, то вкажіть фахівцю, що необхідно прибрати поповнення на номер Теле2.

6. Телефоном гарячої лінії

Зв'язатися зі спеціалістом Ощадбанку можна за номером 8-800-555-55-50. Виконайте вказівки автовідповідача, натискайте потрібні цифри на клавіатурі телефону. Після з'єднання з оператором попросіть видалити платіж з картки, встановлений для поповнення балансу на номері Теле2.

Оператору для виконання бажання клієнта будуть потрібні його П. І. О., номер/серія паспорта та кодове слово. Якщо ці відомості збігатимуться з базою даних, то фахівець відкріпить від банківської картки названу послугу.

Вимкнення послуги «Автоплатіж» зазвичай не викликає труднощів і видаляється через кілька хвилин після заявки. Вибирайте найбільш зручний спосіб, а при виникненні будь-яких проблем повідомте про свою ситуацію щодо гарячої лінії.