Мобільний оператор Атлас: опис

Anonim

На ринку мобільного зв'язку з'явився новий оператор Атлас, який напевно стане конкурентом таким визнаним гігантам, як МТС, Мегафон та Білайн. Атлас пропонує абсолютно безкоштовний тариф, до якого входять Гб інтернет-трафіку та хвилини дзвінків на номери різних операторів Росії. Безкоштовно можна користуватись усіма послугами зв'язку – дзвінками, повідомленнями та інтернетом. Такий тарифний пакет стане справжньою знахідкою для тих, хто часто подорожує країною.

Актуальна інформація про оператора

На офіційному сайті мобільного оператора Атлас є вичерпна інформація про компанію. Атлас - це перший у країні фріміум-сервіс мобільного зв'язку, який працює за підтримки федерального оператора. Sim-картки поки що випущені в обмеженій кількості.

Для користування сервісом та його окремими опціями необхідно пройти реєстрацію, вказавши повну та достовірну інформацію про себе. Після цього створюється обліковий запис, де можна переглянути всю інформацію про себе та кількість накопичених бонусних балів.

Тарифи

Мобільний оператор Атлас пропонує 5 різних пакетів. Можна вибрати тарифний план щодо своїх потреб. Передбачені стартові пакети для роботи та відпочинку.

Безкоштовні пакети

Останнім часом все більше абонентів різних операторів нарікає на те, що пропоновані безкоштовні послуги зв'язку зовсім не є безкоштовними. При ретельному вивченні стартових пакетів стає зрозуміло, що за все потрібно платити.

На цьому фоні Атлас пропонує дійсно безкоштовний зв'язок, без жодних підводних каменів. Мобільний зв'язок підключається за накопичені бонусні бали – атласи. Обміняти їх на зв'язок можна всередині додатка, при цьому 1 атлас дорівнює 1 рублю.

Після активації пакета можна дзвонити безкоштовно по всій Росії, а також надсилати повідомлення та користуватися інтернетом без обмежень по всій країні.

  1. 10 атласів. При підключенні до цього тарифного пакету на добу дається 50 Мбайт інтернету, 3 хвилини вихідних дзвінків та 50 повідомлень.
  2. 50 атласів. На тиждень дається 300 Мбайт інтернет-трафіку, 15 хвилин безкоштовних вихідних дзвінків та 100 СМС.
  3. 150 атласів. Абоненту доступно 750 Мбайт інтернету на місяць, 50 хвилин вихідних дзвінків та 150 повідомлень.
  4. 300 атласів. При підключенні абоненту протягом місяця доступно 2 Гб інтернету, 100 хвилин безкоштовних розмов та 200 повідомлень.
  5. 430 атласів. Цей пакет стане знахідкою для тих, хто активно користується інтернетом. В рамках пакету надається 5 Гб інтернету.

Тарифні пакети доступні до активації у будь-який час. Можна одночасно активувати кілька пакетів, у такому разі послуги сумуються, але термін дії не змінюється.

Платний тариф

Якщо підключення необхідного тарифного пакета бракує бонусних балів, то рахунок можна поповнити рублями. Для цього можна використовувати як готівку, так і банківську картку.

Абонентська плата в оператора не передбачена. Немає платних підписок та випадково активованих послуг. І що найцікавіше, із цим оператором просто неможливо піти в мінус. Все абсолютно прозоро для клієнта.

Судячи з інформації, яка є в інтернеті, даний пакет трафіку працює в мережах 2G, 3G та 4G LTE. Безкоштовний мобільний зв'язок від нового мобільного оператора Атлас – це не разова акція.

Як підключитися

Підключитися до оператора нескладно, для цього достатньо завантажити програму Атлас в App Store або Google Play, а потім отримати SIM-картку. Варто зауважити, що першими цим отримають саме ті користувачі, які зареєструються через магазини додатків.

Можна замовити сім-карту і по телефону. Для цього потрібно зайти на сайт і залишити там свій номер.

У чому підступ безкоштовного зв'язку

Подвоха в безкоштовному зв'язку від Атласу немає. Оплачувати послуги можна атласами, що накопичуються за перегляд реклами та виконання простих завдань. Навряд чи когось ускладнить перехід за посиланням на сайт партнера або заповнення простого опитувальника, а за все це на рахунок капають бали.

Якщо переглядати багато рекламних роликів від партнерів, можна взагалі витрачати гроші зв'язок. Аналітики вже прогнозують, що такі лояльні умови припадуть до душі багатьом росіянам, які не хочуть витрачати багато грошей на телекомунікаційні послуги.