Як підключити Яндекс.Плюс безкоштовно та дивитися фільми на Яндекс.Плюс

Anonim

Яндекс Плюс є єдиною підпискою на всі сервіси від російської компанії Яндекс. З її допомогою користувач отримує масу привілеїв у всіх додатках, розроблених цією організацією.

Що таке Яндекс Плюс

Сервіси, які працюють з підпискою Yandex Plus:

  • Яндекс таксі;
  • Яндекс музика;
  • Яндекс диск;
  • Магазин «Беру»;
  • Яндекс драйв;
  • Кіно пошук;
  • Яндекс заправки;
  • Яндекс їжа;
  • Яндекс афіша;
  • Яндекс лавка.

Що дає передплата Яндекс Плюс

Підписка дає масу привілеїв для користувачів, які підключили її:

  1. Можливість безкоштовного прослуховування треків у додатку «Яндекс Музика» без обмежень.
  2. Знижка у розмірі десяти відсотків на кожну поїздку при використанні сервісу «Яндекс Таксі». Вона діє на тарифи «Бізнес», «Комфорт плюс», «Комфорт», «Стандарт».
  3. Оформлення безкоштовної доставки з програми «Беру». Ця послуга діє при мінімальній сумі замовлення на суму 500 рублів РФ. За відсутності підписки Яндекс Плюс користувач може оформити безкоштовну доставку лише за умови замовлення товару на суму понад 3500 рублів РФ.Сервіс був відкритий державним банком «Сбербанк» спільно з приватною компанією «Яндекс».
  4. Знижка у розмірі п'яти відсотків при кожній поїздці через додаток «Яндекс Драйв». Крім того, користувачі мають можливість безкоштовного бронювання транспортного засобу на тривалий час. На даний момент сервіс працює тільки на території Москви.
  5. Можливість безкоштовного перегляду фільмів, мультфільмів та серіалів без реклами та обмежень на платному російському сайті Кіно пошук. При перегляді відсутні рекламні ролики та інші паузи.
  6. Безкоштовні десять гігабайт пам'яті в хмарному сховищі в сервісі «Яндекс Диск». Додаток дозволяє зберігати відео, фотографії, текстові документи та інші файли протягом необмеженого часу.

Як підключити Яндекс Плюс

Щоб скористатися привілеями сервісів, необхідно активувати та оплатити передплату. Щоб підключити Яндекс Плюс для свого облікового запису, необхідно:

  1. Відкрити офіційний сайт Яндекса та перейти до розділу «Яндекс плюс».
  2. Клікнути на кнопку «Отримати плюс».

  3. Виконати вхід до облікового запису. У разі відсутності зареєстрованого облікового запису необхідно виконати процес реєстрації.

  4. Клікнути на кнопку «Спробувати».

  5. Ввести дані банківської картки.
  6. Клікнути на кнопку «Сплатити».

  7. Сайт запропонує виконати реєстрацію у додатку «Яндекс Таксі» за номером телефону. За бажання можна скористатися цією функцією. В іншому випадку потрібно натиснути кнопку «Пізніше».

  8. Клікнути на кнопку «Налаштувати передплату», щоб ознайомитися з її перевагами та виконати налаштування відповідно до своїх потреб та уподобань.

  9. При відкритті сторінки «Яндекс Паспорт» можна ознайомитися з усіма особливостями передплати.

Скільки коштує передплата та як оплачувати

Вартість розширення становить 299 рублів РФ на місяць. Якщо оплата відбувається через Google Play або App Store, то його вартість дорівнює 3, 71 доларів США на місяць.

Оплата передплати можлива лише у певних державах. Зі списком доступних країн можна ознайомитись на офіційному сайті Yandex.

Бонуси передплати доступні лише для користувачів, які мають Яндекс обліковий запис. У разі його відсутності необхідно виконати реєстрацію профілю.

Сплатити передплату можна:

  • в мобільному додатку «Кіно пошук»;
  • на офіційному сайті Yandex Plus;
  • в мобільному додатку «Яндекс музика».

Щоб дізнатися про статус підписки, необхідно відкрити сервіс «Яндекс ID».

Щоб прив'язати нову банківську картку для оплати розширення, необхідно:

  1. Відкрити розділ «Керування обліковим записом».
  2. Перейти до вкладки «Карти».
  3. Знайти діючу карту.
  4. Клікнути на значок у вигляді зображення шестерні.
  5. Вибрати пункт «Відв'язати».
  6. Перейти на стартову сторінку розділу «Карти».
  7. Клікнути на кнопку «Додати картку».
  8. Ввести дані банківської картки.
  9. Клікнути на кнопку «Прив'язати».

По закінченні оплаченого періоду вартість передплати буде списана з нової картки.

До 1 листопада 2022 року

До першого листопада 2022-го року вартість передплати становить 199 рублів РФ на місяць. Після впровадження додаткових бонусів та функцій вартість підписки зростає.

Після 1 листопада 2022 року

Після першого листопада 2022-го року вартість підписки становить 299 рублів РФ на місяць. Зростання ціни зумовлене впровадженням нових бонусів у всі сервіси російської компанії Яндекс.

Як отримати Яндекс Плюс безкоштовно

Щоб отримати передплату Яндекс Плюс безкоштовно, потрібно придбати одну з розумних колонок з Алісою:

  • станція Макс;
  • Яндекс Станція»
  • станция Лайт;
  • станция Міні.

При покупці товару користувач отримує в подарунок від одного місяця підписки, якою можна поділитися з трьома іншими користувачами. При цьому безкоштовний тримісячний період не надається. Щоб продовжити розширення, необхідно прив'язати до облікового запису банківську картку та здійснити оплату.

Як користуватися Яндекс Плюс

Перед використанням Яндекс Плюс необхідно підключити передплату, оплатити її та налаштувати відповідно до своїх потреб та переваг.

Щоб скористатися бонусами, необхідно встановити всі потрібні програми на смартфон і увійти до свого облікового запису, на якому активовано функцію Яндекс Плюс.

Запитання експерту У чому відмінність звичайної підписки «Яндекс» від «Яндекс Плюс»?

Передплата «Яндекс» призначена для сімейного доступу. Її можуть підключити кілька членів сім'ї для спільного використання. «Яндекс Плюс» є спеціальним розширенням для одного користувача. Як заощадити на покупці передплати Яндекс Плюс?

Щоб заощадити на оплаті передплати, можна скористатися послугами магазинів-партнерів, які надають промо-коди на використання сторонніх сервісів. Скільки пристроїв можна підключити до однієї передплати Яндекс Плюс?

До одного облікового запису з активною підпискою можна підключити не більше десяти пристроїв (комп'ютер, планшет, смартфон). Чи можна поділитись активною підпискою Yandex Plus?

Так. Щоб поділитись передплатою, необхідно активувати функцію "Сімейний доступ". Її ціна складає 100 рублів РФ на місяць.

Як скасувати передплату на Яндекс Плюс

Після скасування підписки у користувача пропаде доступ до бонусів та переваг Яндекс сервісів.

Щоб скасувати підписку на Yandex Plus, необхідно:

  1. Увійти в обліковий запис, до якого підключено розширення.

  2. Клікнути на банер з написом «Плюс активний».

  3. Клікнути на кнопку «Скасувати передплату», розташовану в самому низу сторінки.

  4. Виконати інструкцію, що з'явилася на екрані офіційного сайту Яндекс Плюс.