Як вибрати телефон Samsung

Anonim

Самсунг - корпорація, що довгі роки є лідером з виготовлення смартфонів. Їхні мобільні пристрої постійно знаходяться на перших місцях у ТОП за продуктивністю, функціоналом та тривалістю автономної роботи. Природно, коли споживачі замислюються про придбання одного з популярних телефонів. Але спочатку варто дізнатися, на який смартфон Samsung потрібно звернути увагу і чим відрізняються всі моделі.

Рейтинг смартфонів

Назва Опис Рейтинг
Galaxy M31 Смартфон має високу продуктивність і відрізняється безліччю переваг. Пристрій підтримує 2 нано Сім-картки. Екран, що має діагональ 6, 4”, дозволяє забезпечити зручний серфінг в інтернеті, комфортно грати та дивитися відеоролики. Телефон працює на базі Android 10. ★★★★★
Galaxy A52 Перевага цього бюджетного смартфона полягає в яскравому та великому екрані з частотою 90 Герц, також телефон має рівень захисту від вологи та забруднень IP67 ★★★★★
Galaxy M52 Це продуктивний смартфон, здатний працювати з сучасними технологіями. Телефон має потужний процесор, значний обсяг пам'яті та спеціально розроблену систему, яка призначена для виконання найскладніших завдань з мінімальними витратами ресурсів. ★★★★★
Galaxy A72 Телефон обладнаний безліччю флагманських функцій, які до цього були доступними тільки в топових моделях Samsung. Причому смартфон знаходиться у середній лінійці за вартістю. Цей мобільний пристрій підійде для користувачів, які цінують великий дисплей, якісні камери, багато пам'яті, захист від води та бруду. ★★★★★
Galaxy S10 Plus Телефон виготовлений у привабливому та мініатюрному корпусі. Має підтримку на 2 Сім-картки, а також Стілус S-Pen. За допомогою смартфона можна працювати в текстових редакторах, робити нотатки. ★★★★★
Galaxy Z Flip Телефон зорієнтований на людей, які хочуть оригінальності в дизайні.Пристрій надійний, рівень захисту IPX8, це зробило його підходящим до повсякденного користування. У складеному стані розмір складає 4, 3 дюйми, і розробники гордо стверджують, що телефон зможе поміститися навіть у маленьку і вузьку кишеньку. При цьому в складеному стані смартфон має доступний екран на 1, 9 дюйма, щоб можна було читати SMS, дивитися на годинник, запускати музику і т.д. ★★★★★
Galaxy S22 Ultra У телефону екран Dynamic AMOLED на 6, 8” і роздільна здатність QHD+. Частота оновлення 120 Герц, яку можна знизити, щоб не так швидко розряджати акумулятор. Устаткування має протиударне захисне скло Gorilla Glass. ★★★★★
Galaxy Z Fold 3 Це найамбітніший телефон від Samsung, при цьому вся увага при розробці приділялася продуктивності. Це смартфон третього покоління, який удосконалили, на відміну від попередньої моделі. Тепер він підтримує S-Pen і має захист від бруду та вологи IPX8. ★★★★★
Samsung Galaxy Note 20 Ultra Модель має найкращу в лінійці продуктивність та технічні параметри, як камера на 128 Мп, стілус S-Pen, підтримку NFS, великий дисплей та чіп Snapdragon 865. Телефону буде достатньо як для ігор, так і для роботи . ★★★★★
Galaxy S21 Ultra Телефон об'єднав можливості камери С серії та стілус S-Pen. Пристрій може легко запускати будь-які іграшки та програми з Плей Стор, але трохи нагрівається, якщо перевантажено. Також воно може робити класні фото незалежно від наявності освітлення. ★★★★★

Galaxy M31

Смартфони цього модельного ряду обладнані процесором Media Tek Helio G80 та акумулятором на 6 000 мАг. У телефону чудова автономність, також він може порадувати сучасною технологією екрану Super AMOLED.

В комплекті знаходиться швидка зарядка. Слід сказати, що не весь модельний ряд обладнаний NFC. Він встановлюється тільки в телефонах з індексом SM M315 F. Споживачі залишають позитивні відгуки після використання передньої відеокамери, роздільною здатністю 32 мегапікселі. Причому квадрокамера має головний об'єктив на 64 Мп. Пам'ять у телефоні складає 6 Гб, цього залишається для швидкодії сучасних додатків.

Плюси та мінуси Швидка підзарядка Дисплей Невеликі габарити Ємність акумулятора Недостатня потужність фірмового чіпсету Вартість 7 Якість камери 7 Батарея 9 Продуктивність 7 Вбудована пам'ять 6 Разом 7.2 Головна перевага цього модельного ряду полягає в роботі.Якщо в рейтингу телефонів Samsung 2022 сподобався цей мобільний пристрій, то варто пошукати з встановленим модулем NFC.

Galaxy A52

Телефон працює на чіпсеті Snapdragon 720 G. Це є основною перевагою, на відміну від модельного ряду М-серії з їх фірмовими чіпами. Головна камера підходить під свій клас бюджетних телефонів, вона обладнана 4-ма сенсорами, в тому числі і об'єктивом на 64 мегапікселі.

Роль екрану тут грає дорогий дисплей на Супер Амолед технології з частотою 90 Герц. Датчик відбитка пальців розташований знизу, модель обладнана стерео колонками та NFC.

Щодо функціональності смартфон А52 кращий за модель М31. Однак тут знаходиться пластикова кришка і дизайн не так привабливо виглядає, але це на любителя. Потрібно сказати, що розробники обладнали гаджет якісною фронтальною відеокамерою, її роздільна здатність становить 32 Мп.Блок швидкого заряджання видає 25 Ватт. Телефон має рівень захисту IP67.

Плюси та мінуси Функціональність для такого класу Рівень захисту IP67 Частота екрану 90 Герц Швидка підзарядка Пластмасова кришка Вартість 7 Якість камери 7 Батарея 8 Продуктивність 8 Вбудована пам'ять 7 Разом 7.4 Одна з найбільш багатофункціональних моделей А реальне співвідношення ціна та якість. Корпус захищений від бруду та води, що зазвичай є у телефонах преміального класу.

Galaxy M52

Смартфон приваблює баланс якості зображення та камери. У гаджета чудова яскравість, а частота оновлення екрана знаходиться на рівні 120 Герц, це наближає М52 до преміальних телефонів Samsung.

Дисплей зроблений за технологією Супер Амолід Плюс. У ньому встановлена ​​непогана селфі камера, її роздільна здатність становить 32 Мп. Водночас у головній камері знаходиться 3 об'єктиви, у тому числі з матрицею на 64 мегапікселі (ISO CELL GW 3).

За швидкість роботи відповідальний чіпсет середнього класу Snapdragon 778 G. У цій конфігурації процесор працює разом із 6 Гб встановленої пам'яті. Батарея має ємність 5 000 мАг, при цьому знаходиться швидка підзарядка.

Плюси та мінуси Продуктивність Швидка підзарядка Сенсор ISO CELL GW 3 Хороша селфі-камера Частота оновлення Важко відшукати в магазинах Вартість 7 Якість камери 8 Батарея 8 Продуктивність 8 Вбудована пам'ять 7 Разом 7.6 Телефон з ємним акумулятором, весь час бути на зв'язку.

Galaxy A72

Популярна модель телефону, яка отримувала якісну відеокамеру та чіткий дисплей. Гаджет від безлічі топових моделей відрізняється найбільше продуктивністю, оскільки в ньому встановлений чіпсет середнього класу Snapdragon 720 G від розробників Qualcomm.

Смартфон обладнаний дисплеєм на 6, 7 дюймів, виготовлений за технологією Супер Амолед з роздільною здатністю 2400х1080 pix і частотою 90 Герц.

Головну камеру також не можна віднести до середнього рівня, оскільки вона має об'єктив на 64 Мп. У ролі фронтальної відеокамери тут знаходиться сенсор на 32 мегапікселі.

Телефон підтримує швидку підзарядку, встановлений NFC, проте функцій не дуже багато для гаджета практично преміального класу. Розробники не стали експериментувати з висувною передньою відеокамерою, а наявність додаткових опцій, якщо порівнювати зі смартфоном А51, не така вже й велика.

Плюси та мінуси Частота оновлення дисплея Покращений чіпсет Чітке зображення Швидка підзарядка Привабливий дизайн Трохи змін, порівняно з А51 Вартість 6 Якість камери 7 Батарея 7 Продуктивність 8 Вбудована пам'ять 6 Разом 6.8 Не дуже привабливий смартфон щодо вартості та якості, однак за рівнем Майже наближається до преміального класу.

Galaxy S10 Plus

У цій моделі телефону встановлений процесор преміум-класу Exynos 9820. Фронтальна камера обладнана 2-ма сенсорами, що мають середні параметри за роздільною здатністю. Однак при випуску цього девайсу виробники не гналися за кількістю мегапікселів. Причому великі фотографії мають чітке зображення навіть за сьогоднішніми мірками.

На головній відеокамері знаходиться 3 сенсори, у тому числі хороший об'єктив і ширококутна матриця. Акумулятор встановлений на 4000 мАг.

Плюси та мінуси Тривала робота в автономному режимі Серія преміум-класу Якісні фотознімки Ергономічний корпус За цю вартість недоліків не виявлено (ціна від 25 тис. рублів) Вартість 8 Якість камери 5 Батарея 7 Продуктивність 6 Вбудована пам'ять 6 Разом 6.4 Компактний старе покоління.Було випущено ще до С20.

Galaxy Z Flip

Відмінна риса смартфона – його корпус згинається навпіл. Причому з задньої частини з'являється додатковий дисплей, виготовлений за технологією Динамік Амолід.

До переваг цього модельного ряду також відноситься об'ємне звучання, що обумовлено використанням технології Долбі Атмос. Також знаходиться Самсунг Пей. Телефон підтримує стандарт 5G.

На дисплеї знаходиться інтегрована відеокамера, що складається з матриць великого розміру, саме вони, а не кількість пікселів у цьому телефоні відповідають за високу якість фотографій.

Також потрібно виділити наявність чіпа преміум-класу Snapdragon 855 plus, виготовленого розробниками Qualcomm. Встановлено швидку підзарядку, як і у всіх флагманських смартфонах компанії Samsung.

Плюси та мінуси Об'ємне звучання Зменшилася вартість Технологія згинання корпусу Технологічний дисплей Застаріле покоління Вартість 8 Якість камери 6 Батарея 6 Продуктивність 6 Вбудована пам'ять 7 Разом 6.6 Преміальний телефон з оригінальним форм-фактором, однак, вже старого покоління, оскільки Самсунг.

Galaxy S22 Ultra

Телефон S22 Ultra обладнаний реверсивною підзарядкою останнього покоління 4, 5 Ватта. Дисплей оновлюється з урахуванням контенту, частота становить 120 Герц. Смартфон захищений від води та бруду, встановлений стілус.

Продуктивність забезпечує чіпсет Exynos 2200, що є ефективним як за потужністю, так і економії електроенергії.

Плюси та мінуси Екран Камера Оновлена ​​підзарядка Об'ємне звучання Корпус захищений від води та бруду Немає можливості вибрати інший чіп Вартість 7 Якість камери 8 Батарея 9 Продуктивність 9 Вбудована пам'ять 9 Разом 8.4 Модель є сьогодні найпросунутішою, але й найдорожчою.

Galaxy Z Fold 3

Телефон цього виробника обладнаний найдорожчим та якісним дисплеєм у сегменті продукції Samsung. Тут також є гнучкий екран і встановлений стілус, на відміну від моделі Z Flip.

Головний дисплей виготовлений за технологією Динамік Амолід і має частоту оновлення 120 Герц. Корпус обладнаний захистом IPX8.

Ресурс складання та розкладання розрахований на 250 тис. разів, як стверджують розробники. Головна відеокамера має преміальні характеристики. Також потрібно виділити чіп Snapdragon 888. Акумулятор встановлений на 4500 мАг.

Плюси та мінуси Дороге міцне скло Продуктивний чіп Функціонал Дисплей Ресурс розкладів Недостатньо автономної роботи Вартість 4 Якість камери 8 Батарея 5 Продуктивність 9 Вбудована пам'ять 8 Разом 6.8 Найкращий телефон виробника з гнучким дисплеєм.

Galaxy Note 20 Ultra

У комплектації Note 20 Ultra знаходиться фірмовий стілус. З переваг варто відзначити нічний режим, швидкість бездротової підзарядки. Також знаходиться пульсометр, підтримується режим синхронізації зі сторонніми екранами. За загальним характеристикам відеокамера практично не поступається С21 Ультра.

Плюси і мінуси Топова серія Багатофункціональність Об'ємний звук Продуктивність Якісна камера Камера сильно висунута Вартість Вигнуті краї дисплея віддають відблиски на сонці Вартість 7 Якість камери 8 Батарея 8 Продуктивність 9 Вбудована пам'ять 7 Разом 7.8 Це топова серія, яка має максимальну. Застосовується найдорожча технологія дисплея, встановлена ​​якісна відеокамера та сучасний чіп.

Galaxy S21 Ultra

Це найкращий телефон Samsung у 2022 р. Смартфон обладнаний дисплеєм за технологією Динамік Амолід 2X з роздільною здатністю 1440х3200. Встановлено чіп Exynos 2100. Камера має одночасно 2 об'єктиви, при цьому зум наближає до 100 разів. Головна відеокамера 108 мегапікселів.

Плюси та мінуси Стократний зум Фокусування Встановлений стілус Екран Фокус працює за рахунок лазерної технології Не виявлено Вартість 8 Якість камери 9 Батарея 9 Продуктивність 9 Вбудована пам'ять 9 Разом 8.8 Сьогодні це найбільш просунутий смартфон за всіма параметрами від корпорації Samsung.

Корпорація Samsung виготовляє телефони будь-якої цінової категорії. Це дає можливість підібрати оптимальний мобільний пристрій за технічними параметрами, вартістю та дизайном. У магазинах знаходяться великі та маленькі, продуктивні та енергоекономні, привабливі та надійні вироби.