Як слухати музику в ВК без обмеження без підписки безкоштовно

Anonim

Сегодня соціальна мережа ВК одна із найпоширеніших біля Росії. У ній користувачі можуть спілкуватися між собою, читати актуальні новини, переглядати відео та прослуховувати музику. Через пошук можна знайти практично будь-який трек, додати його собі та самостійно формувати плейлисти. Однак існує одне вагоме обмеження – не можна слухати музику у фоновому режимі. На щастя, є кілька способів, які дозволять швидко обійти цю заборону.

Чому в ВК не можна слухати музику у фоновому режимі

Виникає така ситуація, що користувач слухає музику, і вона перестає грати. Відбувається це у таких випадках:

  • якщо було активовано блокування екрана;
  • якщо програма була згорнута.

Обмеження накладено лише на програми, встановлені на пристрої з операційною системою Android та iOS. Це простий рекламний хід. Розробники заробляють на платній підписці, яка забезпечить користувачам комфортне прослуховування музики без будь-яких обмежень.

Як слухати музику в Вк без обмежень на Андроїд

Зняти обмеження самостійно на Андроїд неможливо. Єдиний спосіб зробити безперервне прослуховування музики на телефоні – увімкнути композицію через веб-браузер. Практично на всіх Android є вбудований браузер Google Chrome. У цьому випадку необхідно вчинити наступним чином:

  1. Запустити браузер. Відкрити соціальну мережу VK та авторизуватися в ній.
  2. Перейти до розділу «Музика» та вибрати потрібну композицію.
  3. Включити трек, після чого згорнути браузер.

Такий спосіб дозволить насолоджуватися треком, навіть якщо браузер був згорнутий або екран заблокувався.

Як слухати музику у ВК без обмежень на Айфоні

Аналогічним способом можна обійти обмеження Вконтакте та на Айфоні. У цьому випадку може відрізнятися браузер. Необхідно знайти вбудований оглядач, знайти у ньому соціальну мережу та авторизуватися. Після чого, аналогічно, знайти і включити необхідну композицію.

Меняем дату, щоб прибрати обмеження у ВК на музику

На деяких програмах досі діє обмеження, що не можна прослуховувати музику більше 30 хвилин. У цьому випадку є один спосіб, який дозволить виправити цю проблему - необхідно змінити дату і час. Здійснюється це всіх пристроях практично однаковим способом:

  1. Слід перейти до розділу «Налаштування», після чого вибрати «Дата і час».
  2. Змінити дату – можна встановити минулу чи майбутню.

Після цього, обмеження обнуляться, і можна буде знову прослуховувати улюблені композиції протягом 30 хвилин. Після цього можна знову змінити дату і надходити таким чином кожні 30 хвилин. Це досить скрутний спосіб, зате він дозволить безкоштовно знімати обмеження і слухати музику скільки завгодно.

Скачуємо музику на флешку

Раніше, коли ще були, не настільки розвинені програми та соціальні мережі, був лише один єдиний спосіб прослуховувати музику – через внутрішній програвач пристрій. Деякі користувачі віддають перевагу саме його і сьогодні. Пов'язано це з низкою переваг:

  • можна згорнути програму, одночасно слухати треки та переглядати фотографії, грати та виконувати різні інші дії;
  • економія інтернет-трафіку;
  • можна слухати музику навіть у тому випадку, якщо відсутнє підключення до мережі;
  • мелодії мають якісніше звучание.

Однак, є й недоліки. Насамперед, до таких відносять трудомісткість процесу – потрібно завантажувати окремо кожну мелодію з просторів інтернету. Крім того, цей спосіб не підходить для тих, у кого мало вільної пам'яті на пристрої.

Всього можна виділити кілька способів, які дозволять скачати потрібну пісню:

  1. Через браузер. Потрібно скопіювати мелодію з контакту, вставити в пошуковій системі і ввести слово «Завантажити». Перейти на сайт та завантажити файл на пристрій.
  2. Встановити спеціальне розширення для завантаження музики безпосередньо з контакту.

Залежно від побажань користувачів, зберігати мелодії можна на внутрішній пам'яті пристрою, на флешці або у хмарі. Прослуховувати треки можна за рахунок вбудованого програвача.

Вимикаємо блокування екрана

Якщо необхідно слухати музику, не згортаючи програму, наприклад, під час дороги або при здійсненні прибирання по будинку, достатньо зробити так, щоб не блокувався екран.У такому разі, він постійно горітиме, отже, музика не відключатиметься. Для цього достатньо змінити деякі параметри:

  1. Потрібно на робочому столі пристрою знайти іконку «Налаштування».
  2. Перейти до розділу «Безпека», після чого знайти пункт «Блокування екрана».
  3. Вимкнути блокування, натиснувши навпроти нього «Ні» або вибрати «Не переходити в режим сну».

У такого способу є кілька недоліків. При включенні такого режиму заряд батареї буде сідати значно швидше. По-друге, вкрай незручно слухати музику під час прогулянки або пробіжки, оскільки сенсор постійно натискатиметься.

Використовуємо сторонні програми

Сьогодні існує дуже багато програм, які дозволяють знімати обмеження Вконтакте та доповнювати соціальну мережу новими можливостями.Майже всі вони працюють безкоштовно і доступні для пристроїв, що працюють від операційної системи Android. До таких можна віднести:

  • VK
  • Mp3
  • MOD,
  • VMP,
  • VK Coffe,
  • Vtosters.

Всі вони працюють за аналогічним принципом. Для цієї мети потрібно буде зробити кілька простих дій:

  1. Завантажити програму. Можна це зробити з офіційного сайту розробника або через програму Плей Маркет.
  2. Встановити його та авторизуватися в ньому.

Після цього, буде доступний весь його функціонал. У тому числі, можна буде прослуховувати музику без будь-яких обмежень, у тому числі, і завантажувати її на пристрої.

Купуємо платну передплату

Найточніший та найбезпечніший спосіб прослуховування музики, який підходить для власників мобільних телефонів Android або Ios – придбати платну передплату. Є кілька переваг її використання:

  • можна слухати музику, скільки завгодно, будь-яку кількість часу;
  • мелодія продовжує грати, навіть при згортанні програми або блокування екрана.
Вартість підписки не така вже висока - вона складає всього 159 рублів на місяць. Також розробниками було передбачено новий тариф VK Combo, вартість якого перші півроку складе всього 75 рублів.

Примітка! При покупці передплати для користувача стануть доступні такі привілеї, як знижки на таксі, доставку продуктів, покупку книг, іграшок та багато іншого інше.

Придбати передплату можна так:

  1. Необхідно перейти до розділу «Музика».

  2. Знайти напис «Музика без реклами та обмежень» та під ним натиснути на кнопку «Спробувати».

  3. Відкриється нове вікно, в якому слід вибрати «Спробувати безкоштовно». Якщо потрібно отримати інформацію про передплату, натисніть у нижній частині екрана «Більше про передплату».

  4. Прив'язати банківську картку. Для цього потрібно буде ввести її дані. Якщо все зроблено правильно, спочатку спишеться 1 рубль, але потім він повернеться.
Таким чином, перший місяць можна слухати музику безкоштовно, а кожен наступний буде автоматично списуватися з банківської картки по 159 рублів. При необхідності, передплату можна також самостійно відключити.

Альтернативні способи, як слухати музику в ВК без підписки

Є і безліч інших способів, які дозволять безкоштовно зняти обмеження та прослуховувати улюблені треки.

Використання старої версії

У цьому випадку ще не діють платні підписки, отже, можна слухати музику будь-яку кількість часу, у тому числі й у фоновому режимі. Наприклад, найоптимальнішою є версія 4.8.3. Встановити її на будь-який телефон можна досить легко. Для цього необхідно:

  1. Ввести в Яндексі «Скачати ВК 4.8.3».
  2. Перейти на перший сайт, який з'явиться за результатами пошуку.
  3. Навпаки потрібної версії натиснути на кнопку «Завантажити».
  4. Після цього, програма буде завантажена на пристрій.
  5. Знайти у «Завантаженнях» файл і встановити його.

Після цього, залишиться пройти процес авторизації. Що стосується недоліків - функціонал і дизайн програми може помітно відрізнятися від нової версії.

Фокус з гарнітурою

Відразу ж варто помітити, що такий спосіб спрацьовує далеко не у всіх користувачів, тільки в деяких з них. Необхідне обладнання, яке буде потрібно для цієї мети – гарнітура, що має кнопки управління, яка оснащена можливістю поставити трек на паузу або продовжити його відтворення. Алгоритм, як можна уникнути обмеження, здійснюється досить просто. Виглядає так:

  1. Слід відкрити соціальну мережу ВК і авторизуватися в ній.
  2. Перейти до розділу «Музика» та включити потрібну композицію.
  3. За допомогою гарнітури поставити її на паузу.
  4. Также, використовуючи її, відтворити пісню.

Після цього, можна згорнути програму, а музика продовжить звучати у фоновому режимі.

Не згортати програми

Найпростіший спосіб, який дозволить робити так, щоб музика без зупинки - не згортати програму Вконтакте, в цьому випадку, вона буде грати будь-яку кількість часу - можна траплятися треки, одночасно грати в ігри соціальної мережі, спілкуватися з друзями або переглядати фотографії інших користувачів. Але в цьому випадку може зрідка з'являтися реклама.

Часті питання

Незважаючи на те, що обхід обмежень є досить простою дією, під час його здійснення можуть виникати різні проблеми. Варто розібрати кілька найпоширеніших серед них:

Запитання експерту Що робити, якщо після покупки підписки музика не грає у фоновому режимі?

Перезавантажити програму та повторити спробу. Також можна звернутися за допомогою до розробників соціальної мережі Не вдається вимкнути блокування, пише «Заборонено адміністратором»

Необхідно в налаштуваннях телефону знайти розділ «Адміністратори пристрою» та прибрати всі дозволи, пов'язані з блокуванням екрана Допоможе платна передплата позбутися реклами

Зникне лише реклама, яка з'являється під час прослуховування мелодій.

Вконтакте розроблена зручна система, яка дозволяє знаходити, додавати, видаляти чи прослуховувати музику, ставити її на паузу або розпізнавати текст. На жаль, розробники накладають різні обмеження. Вищезазначені способи дозволять швидко їх позбутися.