Краща дзвонилка для Андроїд року

Anonim

Найчастіше програми для дзвінків у різних пристроях, які працюють на ОС Андроїд, виглядають однотипними, і пропонують мінімум функцій. Але можна замінити програму, обравши утиліту з рейтингу найкращі «дзвонилки», ці додатки для дзвінків мають інший дизайн та додаткові опції.

Рейтинг додатків

Назва Опис Рейтинг
2GIS Dialer Програма відрізняється від аналогічних додатків великою базою телефонних номерів та списком компаній, тому навіть при дзвінку з невідомого номера – величезна ймовірність того, що він визначиться. Тобто, 2GIS Dialer – це номеронабирач із встановленим телефонним довідником. ★★★★★
True Phone Функціональна програма, що замінює з гідністю класичний номеронабирач. Продуманий інтерфейс допомагає легко контролювати всі дії, утримуючи смартфон в одній руці. Тепер не потрібно тягтися до верху дисплея або тримати телефон обома руками, щоб набрати абонента. ★★★★★
Drupe Програма відрізняється від аналогічних програм, пропонуючи інший варіант управління.Контакти знаходяться зліва дисплея, а праворуч можна вибрати дію: здійснити дзвінок, надіслати СМС, встановити нагадування, відправити місце розташування. Щоб викликати людину або написати їй повідомлення, потрібно перетягнути ярлик абонента на іконку з необхідною подальшою дією. ★★★★★
Simpler Для повноцінної роботи утиліти з групою телефонних номерів та резервної копії потрібно додавати обліковий запис Google. Щоб зняти будь-які обмеження, прикріпити до повідомлення відео або аудіофайли тощо, потрібно купити PRO-варіант програми. ★★★★★
PixelPhone Програма буде чудовою заміною попередньо встановленого номеронабирача, при цьому підтримує роботу з двома СІМ-картками, розумний пошук номерів, об'єднує дзвінки до груп. ★★★★★
CallApp Додаток є одночасно антиспамом, визначником та телефонною книгою, виконуючи додатково функцію дзвонилки. Програму можна завантажити у Play Маркет. Тут кількість користувачів вже перейшла за 100 млн. ★★★★★
ExDialer Програма надається платно та безкоштовно. Крім здійснення дзвінків на різні номери, також можна зв'язатися з акаунтами в Скайп, Ватсап і Телеграм. ★★★★★
RocketDialDialer & Contacts Безкоштовний додаток має оптимізовану телефонну книгу, дозволяє здійснювати надсилання повідомлення за допомогою різних месенджерів, створювати списки номерів та додавати їх до груп або вибраних. ★★★★★
Frank's Friends Крім передбаченої опції з викликами в цьому додатку знаходиться аналітика вихідних та вхідних розмов. Програма може зберігати інформацію про дзвінки, SMS-повідомлення, історію контактів. ★★★★★
True Caller Додаток нагадує 2GIS, показує інформацію, як про організації, так і про конкретну людину. Вся інформація збирається з Інтернету, це дозволяє програмі показувати інформацію про дзвінка. Але цей режим спрацює, якщо абонент «засвітив» свій телефон десь у мережі. ★★★★★

2GIS Dialer

Це безкоштовний додаток, що має багато «цікавостей» та корисних опцій. Компанія 2GIS є картографічною організацією, створюючи карти, де вказано місце розташування різних підприємств та закладів.

Тому у 2GIS Dialer програмісти зробили упор на це. Спочатку в програмі можна побачити великий список номерів різних фірм, це означає, що для цього додатку на Андроїд не доведеться завантажувати будь-які доповнення.

Плюси та мінуси У творців програми вдалося розробити складну схему управління за допомогою жестів Інтерфейс користувача зроблений інтуїтивно зрозумілим, тому проблем з роботою програми не з'явиться У програми відзначаються збої в роботі на низькопродуктивному мобільному обладнанні Для нормального функціонування програма може вимагати багато ресурсів Для отримання повноцінного доступу до функціоналу ПЗ потрібно постійно перебувати в мережі інтернет.

Огляд програми 2GIS Dialer можна переглянути на цьому відео:

True Phone

Пошук телефонного номера у True Phone може здійснюватися за допомогою Т9 або голосовим набором. Всі контакти та історія викликів розсортовані за групами, програма постійно стежить за резервною копією записів.

Редагування номера абонента можна проводити в одному вікні без окремих додаткових меню. Додаток підтримує дві SIM-картки, дає можливість вказати один номер телефону для вихідних дзвінків, поставивши контрольне питання або поставити дві окремі клавіші для кожного провайдера мобільного зв'язку.

Плюси та мінуси Додаток визначає пріоритети щодо дій: пропущені виклики, пошук інформації про контакт тощо. Можливість змінити шрифт тексту, пошукові елементи, фото і т.д. Вибір формату імені, номерів для показу, сортування за замовчуванням Використання Т9, звуки під час натискання на кнопки, масштабування, віброрежим Дзвінка надається безкоштовно, але через тиждень користування починається показ реклами. Вимкнути спливаючі банери можна після придбання платного пакета.

Огляд програми True Phone можна переглянути на цьому відео:

Drupe

У Drupe вікно не перевантажене всілякими непотрібними опціями, це допомагає адаптуватися до програми, встановлена ​​функція пошуку, в тестовому режимі підтримується робота з двома СІМ-картками. За допомогою бічної панелі можна викликати дзвонилку навіть в інших програмах.

Налаштування групуються за розділами, при цьому їх завдання зводиться до покращення роботи за допомогою жестів. Є можливість змінити графічне оформлення за рахунок встановлення власного фонового зображення або завантаженого зі сторонніх ресурсів.

Плюси та мінуси Налаштування та інтерфейс не завантажені, немає рекламних банерів та покупок у самій програмі Безкоштовне використання Можливість роботи з двома СІМ-картками Графічний редактор Об'єднання номерів телефонів ще знаходиться в процесі розробки

Огляд програми Drupe можна переглянути на цьому відео:

Simpler

Не перевантажена різними налаштуваннями програма Simpler для Android може підійти для початківців.

На екрані знаходиться папка телефонних номерів, вибрані абоненти, перегляд вхідних та вихідних дзвінків. Підтримка функції пошуку, фільтри та об'єднання кількох контактів в один номер, розподіл за групами та резервна копія. Передбачено відправлення бекапа до сторонніх хмарних сервісів та на електронку.

Зміна зорового оформлення обмежується перефарбовуванням спливаючих екранів 43-ми кольорами та зміною фону. Як такі параметри не настроюються.

Плюси та мінуси Графічний редактор Не завантажений початковий екран, знаходяться тільки необхідні функції Резервне копіювання телефонних номерів, при цьому їх можна відправити в хмару або на електронну картку. відкриваються лише після придбання платної програми Недостатній функціонал, неможливо повноцінно змінити тло.

Огляд програми Simpler можна переглянути на цьому відео:

PixelPhone

Додатком можна користуватися безкоштовно, проте за повний варіант утиліти без рекламних банерів потрібно буде заплатити 190 руб. PixelPhone не просто програма, щоб здійснювати виклики, а повноцінний менеджер.

Має зрозумілий інтерфейс, хоч він і складніший, на відміну від деяких додатків, оскільки тут використані як приховані швидкі кнопки, так безліч клавіш. Справно функціонує як на старих телефонах, так і на сучасних гаджетах.

Плюси та мінуси Недорога у використанні (190 рублів на місяць) Сумісна робота з будь-яким мобільним обладнанням Підтримка двох Сім-карт Розповсюдження є безкоштовним, однак через один тиждень спливає набридливий банер з пропозицією оплати за використання програми Складний інтерфейс програми Трохи вузький функціонал із відсутністю значної кастомізації під користувача.

Огляд програми PixelPhone можна переглянути на цьому відео:

CallApp

Програма CallerApp є як додатковою дзвонилкою, так і утилітою, яка зможе захистити користувача від спаму в месенджерах та небажаних дзвінків. Програма має мінімалістичний, але при цьому привабливий дизайн з безліччю налаштувань.

Плюси та мінуси Визначає номер виклику, використовуючи для цього 4-х мільярдну базу Дозволяє створити чорний список Блокування спам-дзвінків Синхронізація з розумним годинником WearOS Інтеграція WhatsApp Автовідповідач Платний контент Офіційний додаток знаходиться на єдиному ресурсі Є рекламні ролики.

Огляд програми CallApp можна переглянути на цьому відео:

ExDialer

Має привабливий дизайн та зрозумілий інтерфейс. Вбудована велика кількість швидких кнопок, що прискорює користування програмою, тим більше роботу з телефонною книгою. Крім цього, додаток дає можливість дзвонити як на мобільні телефони, так і спілкуватися з акаунтами, підключеними до Скайпу, Вотсапп, Телеграм. Встановлено різні налаштування зовнішнього фону.

Плюси і мінуси Може, як дзвонити, так і відправляти СМС-повідомлення, причому встановлений насправді розумний помічник Т9, який підтримує 35 мов. хоч спочатку користування додаток підказує про це користувачеві Маленькі можливості для особистих тонких налаштувань та кастомізації Безкоштовний варіант доступний один тиждень, потім спливає банер, який наполегливо пропонує заплатити за використання програми (він дозволяє користуватися утилітою, але постійно відволікає та заважає).

Огляд програми ExDialer можна переглянути на цьому відео:

RocketDialDialer & Contacts

Отличие програми від інших додатків у тому, що творці основну увагу приділили управлінню жестами. Їх можна застосовувати для великої кількості функцій, що начебто перевага, але багатьом користувачам, які не звикли так керувати, це здається «перебором».

У програмі можна створювати чорні списки, є повноекранний режим для фотографії абонента та інші функції.

Плюси та мінуси Резервне копіювання Підтримує керування жестами, зміну графічного фону, плагіни Може працювати з двома СІМ-картками Завантажені параметри налаштувань та інтерфейс Після зміни налаштувань програму потрібно перезапустити Практично всі теми оформлення є платними.

Огляд програми RocketDialDialer & Contacts можна переглянути на цьому відео:

Frank's Friends

Додаток має можливість як зателефонувати, так і проаналізувати всі контакти та історію дзвінків. Утиліта відрізняється тим, що може зберігати інформацію про виклики, SMS-повідомлення, номери і т.д. З урахуванням цієї інформації програма становить наочну аналітику для користувача.

Окрім цього в автоматичному режимі повідомляє абонентів із обраних про зміну номера або інших контактів.

Плюси та мінуси Графічний редактор Оптимізація під багато мобільних пристроїв Коректний аналіз з правильною інформацією про користувачів зі списку номерів Немає можливості кастомізації Може взаємодіяти зі смартфонами, де знаходиться така ж програма Невеликий функціонал для роботи безпосередньо з дзвінками та телефонною книгою.

Огляд програми Frank's Friends можна переглянути на цьому відео:

True Caller

Додаток незвичайний, функціональний і складний. Воно нагадує 2GIS, але на відміну від цієї програми показує інформацію як про компанії, так і про людину. Всі відомості, що використовуються в утиліті, є у відкритому доступі.

Так, під час вхідного дзвінка з невідомого номера можна відразу побачити фотографію та ім'я людини, яка дзвонить, якщо інформація про неї присутня в інтернеті. Причому база постійно збільшується.

Плюси та мінуси Потужний функціонал Можна знайти та переглянути інформацію про абонента перед дзвінком на невідомий телефон Деанонімайзинг вхідних дзвінків Інформація про абонента може висвітитися через 1 хвилину Весь функціонал можливий за наявності швидкісного інтернету так вона буде працювати у фоновому режимі.

Огляд програми True Caller можна переглянути на цьому відео:

Всі програми мають плюси та мінуси, а також включають набір опцій, які розраховані на новачків або досвідчених користувачів. Після ознайомлення з рейтингом можна підібрати ту, яка підійде в кожному конкретному випадку.