Як видалити дату народження у ВКонтакті

Anonim

Якщо користувач колись при реєстрації вказав свій день народження в соціальній мережі ВК, але з якоїсь причини передумав, щоб він показувався у нього в профілі, то цю дату видалити неможливо її можна лише приховати. Для цього є кілька способів: з комп'ютера або мобільного додатка.

Як приховати дату народження з комп'ютера

Під час реєстрації соціальна мережа VK вимагає вказати вік користувача, але відразу після цього встановлену дату можна легко приховати або встановити нову. При цьому необов'язково на початку вказувати правильну дату - цього ніхто проконтролювати не зможе, як і те, чи дійсні дані вписав при реєстрації людина.

Соцмережа дозволяє приховувати власний вік, для цього можна частково або повністю прибрати дату народження. Наприклад, день і місяць можна залишити на сторінці, але рік висвітлюватися не буде. І тут друзям чи гостям профілю буде видно лише те, що дозволили бачити. Але є можливість і повністю сховати дату, і в розділі «інформація» натомість з'явиться прочерк.

Щоб сховати дату на комп'ютері, для цього необхідно дотримуватися наступного алгоритму дій:

  1. Зайти до свого облікового запису в браузері.
  2. Зайти у своєму профілі в налаштування. Для чого необхідно натиснути на свою основну фотографію зверху праворуч. З'явиться блок, де можна буде вийти зі своєї сторінки, написати службу техпідтримки або увійти в налаштування. Потрібно вибрати останній пункт. Можна використовувати інший варіант, відкривши налаштування з головної сторінки, зайшовши в меню "Редагувати".
  3. Потім, коли спливе наступне віконце, будуть показані різні варіанти різних налаштувань інформації про користувача. У цьому розділі можна вказати власну контактну інформацію, освіту (поточне чи закінчене), інтереси (читання, кіно, хобі тощо) і навіть свою позицію у житті (ставлення до тютюну, спиртного, релігії та багато іншого). Але, щоб приховати дату народження, потрібно налаштувати шапку сторінки.
  4. Після ПІБ знаходиться графа, в якій зазначено ДР. До неї можна вписати правильну дату народження, а потім перейти в налаштування приватності. Можна вибрати кілька варіантів: відображати цілком дату, показувати день і місяць народження або повністю сховати. Це залежатиме від особистого побажання.

Але якщо якийсь із передплатників захоче знайти цю інформацію, то він може дізнатися про вік будь-якої людини за допомогою пошуковика Вконтакте.Тому, щоб цього уникнути (якщо вирішено бути конфіденційним), потрібно повністю прибирати ДР. Або встановлювати рік, який відрізняється від сьогодення. Наприклад, написати, що господареві облікового запису 150 років. Так можна не видавати вік, але в той же час залишити у профілі рік народження, хай і не власний.

Як приховати дату народження з телефону

Вік можна приховати і за допомогою мобільної версії, щоб це зробити, необхідно зайти в додаток та виконати такий самий алгоритм. У налаштуваннях облікового запису з'явиться розділ «день народження», куди необхідно вписати дійсний або вигаданий вік. Потім дату можна або заховати, або залишити, але частково – тут все на розсуд користувача.

Приховати вік можна як з програми ВК для Android або Iphone, так і за допомогою будь-якого іншого клієнта. Це залежатиме від того, яку програму використовує користувач, який хоче приховати свій вік.Так чи інакше, виконати це можна і за допомогою браузера в мобільному телефоні.

Алгоритм дій є наступним:

  • запустити браузер на смартфоні;
  • вказати у пошуковому рядку Вконтакте;
  • зайти на свою сторінку;
  • увійти в налаштування профілю;
  • виконати ті самі маніпуляції, які були описані вище.

Як приховати ДР з мобільного, дивіться на цьому відео

Як змінити дату народження

Щоб змінити до цього вказаний день народження, потрібно заново натиснути на фото у своєму профілі, яке знаходиться з правого боку верхньої частини сторінки, натиснути «Редагувати».

У графі «День народження» потрібно змінити те, що необхідно: день, місяць або рік, підібравши необхідне значення зі списку, який випадає.

Після того, як дата буде змінена, потрібно натиснути клавішу «Зберегтися» знизу сторінки.

Як додати Вконтакте дату народження

Щоб на сторінці у профілі був показаний день народження господаря акаунта, необхідно натиснути на свою основну фотографію, яка знаходиться праворуч у верхньому куточку. З списку, що з'явився, вибрати меню «Редагувати» і клікнути на нього.

Після розділ «Основне» знайти графу «День народження». Там, де вказані «День», «Місяць», «Рік», потрібно натискати на стрілки та вибрати із запропонованого необхідні параметри.

Потім, коли день народження був зазначений, потрібно перегорнути сторінку трохи нижче і натиснути на кнопку «Зберегтися».

Після цього у профілі кожна людина, яка зайшла на сторінку, може побачити, коли народився господар облікового запису.

Чи варто прибирати дату народження в ВК

Під час реєстрації профілю в соціальній мережі кожен користувач вказує своє ПІБ, місце навчання, освіту, сімейний стан багато іншої інформації. Але чи потрібно виставляти це на загальний огляд?

Ймовірно, це буде корисним для тих людей, які хочуть у подальшому знайти друзів. Або людей, з якими до цього разом проходили навчання або працювали (а також щоб можна було знайти свій профіль іншим користувачам). Але, якщо вирішили приховати свій вік, або не вважаєте за необхідне опубліковувати особисту інформацію, то її можна сховати від інших.

За великим рахунком, ця соцмережа розроблялася під взаємодію з користувачами. Встановлений інтерфейс у ній інтуїтивний, це означає, що навіть зайшовши ВК вперше, можна зрозуміти всі налаштування за допомогою логіки та поетапно виконувати всі необхідні маніпуляції. Можна також встановити показ та іншої інформації про себе в такому вигляді, в якому вважаєте за необхідне (зокрема, і приховати її). А чи варто залишати свій ДР у профілі, кожен вирішує сам.

Запитання експерту У соцмережі ВК знаходяться нагадування, якого числа день народження у друзів. Але у мене їх дуже багато, вони мені необхідні для різних цілей (просто на певних сайтах вимагають великої кількості друзів Вконтакте), і я не хочу, щоб весь час висів такий нагадування для всіх. Як можна вибрати тільки певних друзів?

Позбутися повідомлень про дні народження конкретних друзів у соцмережі ВК не вийде.Можна змінити налаштування та вимкнути повідомлення про дні народження користувачів повністю, але частково, вказавши конкретних друзів і видалити когось, не вийде. Щоб вимкнути повідомлення, необхідно увійти в налаштування та знайти пункт, який називається "повідомлення". У цьому меню потрібно відкрити дні народження. Якщо вирішили вимкнути та не отримувати повідомлень, вкажіть «ніякі» і повідомлення про ДР ваших передплатників більше не приходитимуть. Чи можу я подивитися приховані дні народження своїх друзів, і як це зробити?

Так, є кілька способів. Спосіб №1 Заходимо сюди https://vk.com/events.php?act=calendar та шукаємо необхідного користувача. Під час наведення на фотографію буде показано, скільки років виповнилося людині і коли. Спосіб №2 (трохи складніше) Щоб з'ясувати вік, потрібно ввести в пошук людей ім'я користувача, дату народження якого потрібно визначити. Якщо після запиту видається велика кількість людей, необхідно скоротити пошук, наприклад, вказати країну, якусь іншу інформацію.В результаті має залишитися одна або кілька людей, далі дійте інтуїтивно. Якщо у ВК сховати дату народження, передплатники зможуть побачити повідомлення, що у мене, наприклад, післязавтра день народження?

Ні. Але можна просто приховати ДР на якийсь час, а потім його відновити.

Незважаючи на те, що ВК неможливо видалити інформацію про ДР, її можна завжди відкоригувати, або поставити необхідні налаштування демонстрації дати народження для всіх друзів.