Як зробити закреслений текст ВКонтакті

Anonim

Закреслений текст являє собою спеціальну функцію, яка вказує на відсутність чогось. Вона використовується для привернення уваги до факту недоступності будь-якого предмета, явища, умови тощо. Найчастіше застосовується у тому випадку, коли читач не очікує відсутності будь-якого чинника. Наприклад, на схемі метро ніколи не прибираються зі списку станції, що тимчасово не працюють, оскільки люди легше сприймають інформацію, якщо на табло присутній закреслений текст.

Для чого потрібен закреслений текст

Також ця функція застосовується і в соціальних мережах, у тому числі у ВКонтакті. Вона використовується для вказівки відсутності чогось або для жартів у серйозних та несерйозних новинах, статтях та інших текстах.

Якщо сервіс не підтримує функцію закреслення тексту, можна використовувати нижні підкреслення, крапки, тире або великі літери. Це необхідно для того, щоб запобігти спотворенню тексту та виникненню непорозуміння з боку читача.

Багато користувачів використовують соціальні мережі, у тому числі ВКонтакте, для повноцінної роботи. Вони створюють рекламні розсилки, великі спільноти та чати за інтересами. Якщо навчитися використовувати в ВК функцію закресленого тексту, то можна створювати більш живі та цікаві тексти та привертати увагу великої кількості користувачів. Це сприяє залученню нових клієнтів, зростанню продажу та, відповідно, прибутку підприємця.

Як зробити закреслений текст ВКонтакте

Форматування постів, публікацій та повідомлень допомагає привернути та утримати відвідувачів спільноти або сторінки, які зацікавилися послугами користувача. Воно надає індивідуальності та жвавості тексту, який, у свою чергу, привертає набагато більше уваги, ніж звичайне полотно.

Закреслити можна будь-який текст у публікації чи повідомленні, крім того, що вказується в посиланнях та хештегах. Для цього використовується спеціальний код "0822". Спочатку може здатися, що робота з кодом – довга та незручна, проте згодом більшість користувачів використовують код для створення форматування, використання смайлів та інших корисних функцій, що надаються соціальною мережею.

Просунуті користувачі не рекомендують зловживати функцією закресленого тексту, оскільки вона потрібна для привернення уваги.Можна використовувати її для вказівки змін в умовах спільноти або для озвучування думок та жартів, які, на думку автора публікації, не потрібно сприймати всерйоз.

Щоб правильно записати код, необхідно використовувати перед числом знак об'єднання та ґрати, а після числа точку з комою. Виглядає так: ̶.

Цю комбінацію необхідно записувати перед кожною літерою та символом, який потрібно перекреслити.

В якості прикладу буде використано створення публікації в ВК з особистої сторінки користувача. Для цього необхідно:

  1. Відкрити офіційний сайт ВКонтакте.
  2. Ввійти в аккаунт шляхом введення логіну та пароля.
  3. Клікнути на кнопку «Створити публікацію».
  4. Написати потрібний текст без використання коду.

  5. Перед кожною літерою потрібного слова (в даному випадку «полудня») вписати код: &0822.

  6. Зберегти публікацію.

У результаті буде отримано текст, в якому потрібне слово буде перекреслено прямою горизонтальною лінією.

Якщо потрібно продовжити лінію, щоб вона виходила за межі слова, то необхідно вписати код після слова.

Якщо немає часу або можливості самостійно вводити код перед кожним символом, можна скористатися спеціальними генераторами тексту, які автоматично створюють готовий набір символів із кодом.

Подчеркнутый текст у ВКонтакте

Работа адміністратора спільноти або сторінки у ВКонтакті, яка пов'язана з бізнесом, полягає в постійному приверненні уваги користувачів, які є потенційними клієнтами компанії.

Багато хто з них використовують звичайні полотна неживого тексту, який не привертає і не утримує увагу відвідувачів сторінки. Однак деякі все ж таки користуються широким спектром інструментів у ВК, які дозволяють робити текст живішим, цікавішим і привабливішим. Крім того, такі тексти ще не приїлися цільової аудиторії, чого не можна сказати про звичайні полотна.

Якщо рекламник використовуватиме більше інструментів для форматування тексту, то у нього значно збільшаться шанси оволодіти увагою користувачів, збільшити кількість продажів і, відповідно, прибуток власника бізнесу.

Щоб створити підкреслений текст у публікації чи повідомленні, необхідно перед кожним символом вставити спеціальний код: &_817;.

Щоб створити таке текстове повідомлення:

Необхідно використовувати наступний набір символів:

Також автори оголошень можуть використовувати закреслений та художній текст, який значно привертає увагу більшості користувачів соціальної мережі ВКонтакте.

Онлайн-генератор закресленого тексту для ВКонтакте

На сьогоднішній день існує велика кількість онлайн-генераторів закресленого тексту для ВКонтакте. Вони значно спрощують роботу користувача, який хоче опублікувати живий, цікавий та чіпляючий текст для відвідувачів спільноти.

Суть їхньої роботи полягає в тому, що користувачеві необхідно вставити в поле для введення потрібний текст, після чого в другому полі з'явиться набір символів, який необхідно вставити у ВК для створення закресленого тексту.

Найпоширенішим онлайн генератором тексту є 4txt.ru. З його допомогою можна створити закреслений текст не тільки у ВКонтакті, а й у Instagram, Whatsapp, Telegram та Facebook.

Ще одним поширеним онлайн-генератором є servisvk.ru. З його допомогою можна створювати закреслені тексти лише у соціальній мережі ВКонтакте.

И, нарешті, останнім поширеним онлайн-генератором тексту для ВКонтакте є tvoyapecarnya.ru. Він працює аналогічним чином. В одне поле для введення необхідно ввести текст, клікнути на кнопку «Отримати код» і скопіювати отриманий набір символів у вікні, що з'явилося.

Якщо немає можливості скористатися одним із цих сервісів, можна відкрити іншу програму, яких в інтернеті досить багато або встановити спеціальний додаток, що виконує аналогічну функцію.

Сторонні додатки

Окрім онлайн-генераторів для тексту існують сторонні програми, за допомогою яких можна створити закреслений текст для ВКонтакте.

У таблиці представлений рейтинг найкращих додатків, призначених для створення закресленого тексту:

Найменування Опис Рейтинг
Ru.piliapp.com Міжнародний сервіс, який дозволяє створювати різні варіанти генерації шрифтів та текстів. Він має російськомовну локалізацію. З його допомогою можна створювати підкреслений та закреслений текст, пунктирну та хвилясту лінію та інші варіації символів. ★★★★★
Onlineservicetools.com Сервіс для форматування тексту для соціальних мереж. Має простий інтерфейс і зручний функціонал. Дозволяє створювати будь-які варіації тексту залежно від потреб користувача. ★★★★★
Singlegrain.com Інструмент, створений виключно для рандомації шрифту. Має зручний інтерфейс, російськомовне меню і масу можливостей для редагування тексту. ★★★★★