Золотий номер телефону купити в Москві

Anonim

Більшість операторів стільникового зв'язку пропонують користувачам та компаніям придбати красиві номери. Гарний номер – це вдале поєднання цифр, яке запам'ятовується набагато простіше, ніж стандартна комбінація. Багато компаній набувають подібних номерів, оскільки це створює імідж. Звичайні користувачі рідко набувають собі такі, проте також можуть це зробити.

Головна перевага гарного номера полягає в тому, що він дуже легко запам'ятовує. Багато проведені маркетингові дослідження роблять висновок про те, що близько 30% клієнтів передзвонюють у компанії, чиї мобільні номери вони запам'ятали.Якщо ж звичайний користувач вирішив вибрати собі гарний номер, це тільки для підвищення свого статусу і для виділення з усіх інших людей.

Які бувають номери

Номери мобільних телефонів бувають різні. Варто розібрати всі з них:

  • "Вродливий". Так називаю такий номер телефону, який складається з повторюваних чи однакових цифр. Симетричні номери мобільників коштують набагато дорожче. Перевага такого номера полягає в тому, що люди його легко запам'ятовують;
  • Номер «8-800». Суть даного номера в тому, що платить за розмову сторона, яка приймає вхідний виклик, при цьому розмова, що телефонує, обходиться абсолютно безкоштовно;

  • Мобільний номер. Такий номер телефону виглядає так само, як і звичайний. Перевага в тому, що люди рідко відповідають на незнайомі номери з гарними цифрами, а на такий – точно дадуть відповідь;
  • Фіксований номер. Це таке поєднання цифр, яке прив'язане до певного номера;
  • Віртуальний номер необхідний для того, щоб спілкуватися через інтернет.

Найперша категорія – «Гарні» номери – цінується найбільше. При цьому класифікація буває різною.

Золотий

Такий номер вважається найкрасивішим і найдорожчим, оскільки він включає комбінацію декількох повторюваних цифр. Найголовніші цифри для набору – 5, 6, 7, 8. Вони можуть йти поспіль або розділятися якоюсь однією цифрою. Золоті номери телефону також поділяються на класифікацію. Такий поділ зробили оператори, щоб було зручно орієнтуватися в ціні та унікальності:

  • Діамантові номери. Такі номери унікальні, тому що їх лише 10 штук. Їх часто купують для проведення аукціонних програм та реклами, вони дуже просто запам'ятовуються;
  • Алмазні номери. Вони мають лише 5 однакових цифр, найбільш цінними вважаються номери з п'ятірками;
  • Платинові номери. Вони включають у свою комбінацію 5-6 цифр, що повторюються, які поділяються однією відмінною.

Срібний

Цей номер відрізняється більш простою комбінацією, яка складається з декількох цифр, що повторюються. Вони можуть стоять на початку та в кінці номера. Пара при цьому може складатися з двох різних;

Бронзовий

Така комбінація цифр вважається найпопулярнішою, оскільки її вартість не така велика, як золотого, але при цьому підключення зручне. Вони відрізняються подвійним повторенням останніх 4 цифр номера.

Найпреміальнішими вважаються золоті номери діамантового сегмента, їх рідко набувають компанії, але при цьому їх наявність – показник статусу.

Кому потрібні золоті номери

Золоті номери необхідні великим компаніям, які хочуть підкреслити свій імідж подібних номерів. Це справді гарне вкладення у бізнес, оскільки такий номер легко запам'ятовується, показує статус і наміри фірми устояться над ринком.

Деякі користувачі також люблять купувати подібні телефонні номери також для підтвердження свого високого статусу. Однак на даний момент таке явище зустрічається рідко.

Як обрати номер

Перш ніж йти до оператора і вибирати номер необхідно зрозуміти, які цілі він вирішуватиме. Якщо бізнес маленький і зав'язаний на продажах, наприклад, ресторан, то такому підприємству підійде фіксований номер телефону. Якщо це служба таксі, то варто вибрати гарний номер телефону, щоб його було легше запам'ятати. Для служб роботи з клієнтами варто придбати прості мобільні номери, щоб вони завжди були на зв'язку.

Часто великий бізнес обирає номери типу «8-800». Це необхідно для того, щоб клієнти дзвонили та не турбувалися про те, що за розмову з них знімуть кошти. Підключити кілька номерів також може бути вигідно, оскільки клієнту буде надано найбільш приємний для нього спосіб зв'язку, а компанії – підвищення якості обслуговування.

Скільки коштує золотий номер мобільного телефону

Вартість золотого номера телефону залежить від кількох показників:

  • Логічна побудова комбінації;
  • Число цифр, що повторюються;
  • Цінова політика оператора стільникового зв'язку;
  • Преміальність номера за категорією.

На даний момент будь-який стільниковий оператор пропонує подивитися номер телефону та вибрати потрібний через офіційний сайт.Наприклад, компанія Мегафон пропонує своїм користувачам 4 категорії: «Прості», «Золоті», «Платинові» та «Бронзові». Найпростіші номери не варті жодного підключення, досить просто натиснути на його додавання. Вартість бронзових номерів складе 700 рублів, золотих - 20 000 рублів, а платинових - 50 000 рублів.

Таке розмежування має кожен сотовий оператор. Відмінність полягає в тому, як діляться номери. Іноді немає вказівки на те, що це золотий номер у нього є категорії. Деякі компанії просто залишають чотири прості категорії та підписують вартість підключення.

Де купити золотий номер телефону

Якщо користувач вирішив, що йому необхідний золотий номер телефону, він може легко його придбати. Зробити це можна на офіційному сайті будь-якого стільникового провайдера:

  1. Переходимо на сайт стільникового оператора (розберемо на прикладі «Мегафон»);
  2. Переходимо в бічне меню за допомогою тапа на екран;
  3. Після цього клацаємо на пункт «Телефони та номери»;

  4. Вибираємо з нього «Підібрати номер»;

  5. Вибираємо із запропонованих варіантів той, який подобається найбільше. Також у мегафон представлено 4 категорії.

Також користувач може прийти в будь-який салон, який підтримується стільниковим оператором, попросить вибрати номер. Ним співробітники розкажуть, які номери є, зорієнтують за вартістю та оформлять договір.

Як купити золотий номер безкоштовно

Користувач може спробувати та купити золотий номер безкоштовно. Це можливо лише в тому випадку, якщо оператори мобільного зв'язку проводять різні акції. Наприклад, акція може мати такий вигляд: «Підключити тариф «Мій МТС» і отримайте золотий номер у подарунок». Тільки в такому випадку можна офіційно отримати золотий номер безкоштовно.

Також компанія може проводити акції та розігрувати номери телефонів між користувачами, при цьому шанс виграшу не такий великий, але номер вийде безкоштовним.

Питання експерту Який номер найдорожче?

Найдорожчими на даний момент вважаються преміальні номери телефонів. Чому вибирають золоті номери?

Тому що вони легко і легко запам'ятовуються. Як підключити золотий номер через оператора?

Достатньо відвідати офіційний сайт та замовити там номер.