Як видалити передплатників ВКонтакте

Anonim

Якщо користувач соціальної мережі подає заявку в друзі, то він автоматично переходить у передплатники. Якщо немає бажання з ним «дружити», можна залишити цю людину у списку.

Для чого потрібні передплатники

Кількість людей, які цікавляться новинами на сторінці власника, впливає на її ранжування. Якщо вирішили просунути власний товар або стати популярним ВКонтакте, то чим більше соцмережі, що підписалися, хочуть отримувати відомості про новинки в профілі, тим краще. Тому деякі спеціально роблять накрутку передплатників та інші параметри у своєму акаунті.

Окрім цього, якщо кількість передплатників перейде за 100 осіб, то буде доступна статистика: яка кількість користувачів заходила, їхня вікова група, стать та інші відомості. Дізнатися цю інформацію можна, якщо натиснути на іконку діаграми під своїм основним фото.

Видалення з комп'ютера

У ВКонтакте відсутня ця функція, єдиний спосіб видалити через блокування користувача. Після цього людина не зможе переглядати сторінку, коментувати пости:

  1. Сначало потрібно знайти відповідний розділ.

  2. У вікні, що з'явилося, можна побачити всіх людей, які подавали заяву, але їх не додали в друзі. Щоб видалити їх зі списку, необхідно натиснути на хрестик, який з'являється під час наведення курсору на фото користувача.

  3. Після з'являється напис «Заблокувати». Під час видалення людина переходить до чорного списку.

Ці маніпуляції необхідно зробити з усіма користувачем окремо, позбутися всіх відразу не вийде.

Видалення в мобільному додатку

Со смартфону також можна виконати чищення списку. Для чого заходимо у свій профіль і вибираємо відповідну вкладку.

Щоб блокувати всіх людей з розділу, необхідно заходити до кожного користувача на сторінку і додавати в НС.

Почистити швидко і повністю всіх друзів, що не відбулися, не вийде ні на ПК, ні на смартфоні. Тому це займе час.

Як видалити всіх передплатників з ВКонтакті відразу

Немає способів, які дозволяють видалити відразу всіх передплатників. Щоб користувачі не з'являлися в цій вкладці, можна спробувати:

  1. Написати відповідний текст на стіні, закріпивши його, щоб усі користувачі могли бачити. На практиці 60% користувачів, які стежать за новинами, видаляють заявку.
  2. Звернутися до технічної підтримки соцмережі. Але в цьому випадку можливість позбутися небажаних передплатників також не є великою. Навіть адміністрація має обмежені повноваження.

Якщо не хочете, щоб інші користувачі стежили за оновленням сторінки, можна обмежити доступ. Для чого при викладанні посту потрібно вказати, хто зможе його переглядати, а кому заборонено.

Як видалити передплатників із групи

Після створення групи через час у ній може збиратися безліч неактивних користувачів. Це можливо люди, для яких пости у спільноті не цікаві, але вони ще перебувають у передплатниках. Тому власники груп намагаються позбутися їх, щоб не зіпсувати активність.

Для початку це потрібно для отримання прибутку. Рекламодавці розглядають всі версії просування свого товару, вони готові оплачувати адміністраторам групи за посади на сторінці своєї продукції. Але перед тим, як звернутися до господаря сторінки, вони проводять аналіз групи, щоб визначити її активність.

Наприклад, підписано 100 тис. людей. При цьому рекламодавці розраховують на відповідь щонайменше 25% користувачів. Якщо із загальної кількості лише 20 тис. є активними, рекламна кампанія не є ефективною. В інтересах власників спільнот демонструвати реальну кількість передплатників, тільки так можна залучити замовників.

Щоб видалити неактивних користувачів, потрібно:

  • увійти до необхідної групи;
  • знайти меню «Управління»;

  • зайти до розділу «Учасники»;
  • відшукати необхідних користувачів та натиснути «Прибрати з групи».

Як видалити передплатників, не залишаючи в чорному списку

? Але щоб це зробити, заблокувавши людину, не потрібно відразу видаляти її з чорного списку.

Система вважатиме блокування випадковим і поверне користувача до розділу передплатників. Щоб цього не сталося, потрібно видалити його з НС через 15-20 хвилин після блокування.

Щоб видалити користувача з НС, потрібно виконати такі маніпуляції:

  • клікнути на своє фото праворуч на шапці сайту;
  • випливе діалогове вікно, де потрібно вибрати «Налаштування»;
  • Налаштування, що з'явилися, потрібно перемістити в розділ «Чорний список»;
  • прибрати з переліку всіх користувачів за відповідною кнопкою.

На телефонах НС розташований в налаштуваннях, що відкриваються при натисканні на шестерню зверху з правого боку. Розташоване це у розділі «Меню» на основній сторінці програми.

Чи можна приховати передплатників ВКонтакте

Іноді деякі не хочуть позбавлятися всіх передплатників, а, наприклад, потрібно зробити таким чином, щоб певних з них не бачили інші люди.

Наприклад, дівчина занадто ревнива і весь час показує невдоволення за наявності інших жінок у профілі. Але можна сховати певних людей, при цьому вони матимуть можливість переглядати сторінку.

Це робиться таким чином:

  • зайдіть в налаштування сторінки;
  • виберіть меню «Приват» і увійдіть;
  • шукаємо розділ «Кого видно у списку друзів»;

Встановіть прапорці поруч із людьми, яких потрібно сховати;

Збережіться і вийдіть.

Як видалити передплатників за допомогою додатків та розширень браузера

Почистити список передплатників можна за допомогою різних розширень та програм. Їх існує безліч, але принцип роботи приблизно однаковий. Наприклад розглянемо такі.

Розширення Instrumentum

Щоб прибрати передплатників зі сторінки, можна скористатися розширенням для Google Хром Instrumentum. Для чого потрібно завантажити його з магазину Chrome і поставити в браузер.

Потім, коли все зроблено, необхідно клікнути на іконку з правої частини зверху браузера.

Далі алгоритм виглядає так:

  • клацаємо на кнопку «Моя сторінка»;
  • після меню «Друзі» натискаємо на «Очищення списку»;
  • позначаємо графу «Видалити всіх друзів», натискаємо на кнопку «Очистити список».

Додаток AutoVK

Якщо не використовуєте Google Хром, видалити користувачів допоможе утиліта AutoVK. Знайти її можна на офіційному порталі розробника.

Скачайте та запустіть утиліту. У графах «Login» та «Password» вкажіть інформацію із сайту ВК, далі клацніть «Авторизація». Якщо все виконано правильно, ім'я власника облікового запису буде відображено зліва в кутку знизу вікна програми. Далі виконайте такі дії:

  • натисніть на іконку з чоловічками, де написано «Друзі»;
  • з списку, що з'явився, знаходимо меню «Всіх друзів», клацаємо «Прибрати».

У додатку, як і в вищеописаному варіанті з браузером, можна не прибирати всіх людей, а позбутися, наприклад, тих, хто був заблокований.

Назва Опис Рейтинг
VK Friends manager для Google Хром Ця програма встановлюється на будь-який браузер, який працює на ядрі Chromium, проте рекомендується на Хром. За допомогою цієї програми також можна відновлювати до цього віддалених користувачів. Потрібно відзначити, що утиліта саме видаляє людей, а не здійснює їхнє блокування. ★★★★★
Мобільний додаток Tool 42 Підходить для Андроїд та iOS, дозволяє очищати стіну за лічені хвилини. Після активації програма попросить "Login" та "Password" від сторінки.

Натискаємо «Стіна», далі «Очищення стіни» та вибираємо свій профіль. Також видаляються і передплатники.

★★★★★
Розширення ViKey Zen Використовується браузером Хром, повністю чистить стіну від постів. Працює так само, як і мобільна програма Tool 42. ★★★★★

Можливі проблеми при видаленні передплатників

Запитання експерту Чому у мене не з'являється хрестика «заблокувати»?

Це трапляється або через неуважність, або через помилки в браузері, або під час здійснення цієї дії на певних смартфонах.І тут потрібно скопіювати адресу необхідної сторінки і безпосередньо відправити до НС. Насправді сторінка зникла з моїх передплатників, але мені не потрібно блокувати людину, додавши її до НС, що робити?

Якщо не підходить блокування людини, наприклад, з ним надалі потрібно листування або дати йому можливість переглядати сторінку, то потрібно почекати певний час перебування сторінки в НС. Якщо якийсь час обліковий запис не висітиме у вашому НС і відразу після блокування його розблокують, ця сторінка знову висвічуватиметься у передплатниках. Тому оптимальний період перебування цієї сторінки в НС більше доби, якщо і в цьому випадку акаунт з'явиться у передплатниках, потрібно збільшувати період «карантину» в НС. Заблокувати акаунт було нескладно, але як видалити його з НС?

Заходимо "Налаштування", "Чорний список", "Прибрати зі списку".