Сипуні особистий кабінет

Anonim

Sipuni телефонія – велика фірма, що надає компаніям, що розвиваються, віртуальні номери телефонів і необхідне обладнання для спілкування з клієнтами, наприклад, SIP – телефони. При цьому кожен уявити компанії може підключити послуги через особистий кабінет на офіційному сайті та налаштовувати їх так, як зручно.

Можливості особистого кабінету Сіпуні

Головною перевагою хмарної АТС та телефонії полягає в тому, що компанія може на зручному сайті налаштувати все, що допоможе їй надалі розвинути свій бізнес. Серед можливостей сайту та особистого кабінету Сіпуні варто виділити таке:

  • Відображення наочної статистики. В особистому кабінеті користувача буде представлено те, скільки менеджерів задіяно на даний момент, скільки вони здійснили дзвінків, скільки наборів номера було пропущено, скільки хвилин тривало спілкування клієнта та менеджера, середня довжина дзвінків та багато іншого;
  • Наявність технічної підтримки. Вона доступна цілодобово, тривалість вирішення питань залежить від складності, але вона не перевищує 60 хвилин;
  • Відображення схеми обробки дзвінків. Цю схему можна налаштувати під себе, але система обробляє дзвінки в залежності від того, в який час вони були здійснені, чи є номер у списку контактів і багато іншого. Користувач може встановити, чи буде при кожному пропущеному дзвінку користувачеві приходити СМС – повідомлення чи ні.

Також основною перевагою АТС та телефонії є те, що необхідно купувати техніку для більш якісної обробки дзвінків.У клієнтів компанії Sipuni з'являється можливість вибору пристроїв. Завдяки йому можна заощадити не лише кошти, а й гроші. Користувачі через особистий кабінет можуть оформити такі продукти:

  • IP – телефон;
  • Телефон з IP SIM-картою;
  • І навіть комп'ютер або смартфон, на яких заздалегідь буде встановлена ​​програма для набору та обробки номерів.

Співробітники можуть робити дзвінки за встановленою заздалегідь технікою, вона заздалегідь буде зареєстрована за потрібною базою Сіпуньї, додатково нічого не потрібно буде доплачувати.

Также за допомогою даного сервісу користувачі зможуть зробити наступне:

  • Налаштувати логіку дзвінків;
  • Підключати операторів та налаштовувати їх переадресацію між собою;
  • Фіксувати дзвінки та тривалість дзвінків;
  • Працювати з аналітикою;
  • Працювати з телефонією всередині компанії.

Як зареєструватися в особистому кабінеті Сіп'юні

Підключення відбувається через офіційний сайт. Для цього користувачеві необхідно зробити таке:

  1. Для початку необхідно зайти на офіційний сайт Sipuni і клацнути на пункт «Підключитися»;

  2. Далі необхідно заповнити такі поля: адресу електронної пошти (email), ім'я та контактний номер телефону для подальшого зв'язку з оператором. Пароль для доступу до особистого кабінету буде надіслано на вказану адресу електронної пошти;

  3. Відкриваємо пошту та шукаємо повідомлення від компанії. Буде відправлено інформаційний лист, у якому відкриється особистий кабінет та буде створено початкову схему (вона встановлюється за умовчанням);
  4. Після цього в тестовому режимі користувачу будуть доступні всі функції, щоб він зміг зрозуміти, що йому краще підключити. Тестовий режим триває 14 днів. Зверніть увагу! Тестовий режим не буде доступний доти, доки користувач не підтвердить через код, який був відправлений на контактний номер.
  5. Далі користувач може перейти в свій особистий кабінет і налаштувати все на власний розсуд.

Тестовий режим відключається на розсуд користувача, при цьому після нього він може оплатити роботу сервісу в залежності від обраного ним тарифу.

Авторизація в особистому кабінеті Sipuni

Авторизація в особистому кабінеті Сіпуні проходить за таким сценарієм:

  1. Для початку необхідно зайти на офіційний сайт. Для цього можна в пошуковому рядку браузера набрати назву компанії та клікнути на перше, найвище посилання;
  2. Після переходу натисніть пункт «Увійти»;
  3. Далі вбиваємо свій логін та пароль, який був раніше придуманий при реєстрації;
  4. Щоб додати номер, необхідно перейти в однойменний розділ і клацнути на пункт «Підключити новий номер». Тут користувач може підключити свій номер, або інтернет - номер компанії;

  5. Щоб додати сценарій обробки дзвінків та якісно налаштувати роботу сервера, необхідно перейти до розділу «Конструктор». У ньому можна зробити таке:
  6. Додати вихідні та вхідні сценарії дзвінків;
  7. Додати співробітників;
  8. Додати відділи та багато іншого.

  9. Далі користувачеві необхідно оформити інтеграцію з Mega CRM.

Для цього необхідно:

Перейти в налаштування особистого кабінету;

Скопіювати значення номера в системі;

Відкрити MegaCRM і перейти до пункту налаштувань, а далі – «Інтеграція»;

  • Вибрати в картці компанію Сіпуньї та клікнути на «Плюс»;

  • Відкриється вікно налаштувань. У ньому необхідно вставити номер та повернутися назад у особистий кабінет;

  • Переходимо в розділ API;

  • У ньому копіюємо значення ключа інтеграції;

  • Входимо в MegaCRM і вставляємо отримані дані;
  • З поля «Адреса для подій на АТС»;

  • У розділі «API» вставляємо скопійований текст;
  • Зберігаємо зміни.

Після того, як інтеграція повністю налаштована, необхідно прив'язати співробітників. Робиться це в налаштування у полі «Співробітники». У ньому можна додати ПІБ співробітника та його дані.

Відновлення паролю

Для відновлення пароля від особистого кабінету необхідно зробити наступне:

  1. Перейти на офіційний сайт компанії та клікнути на кнопку «Вхід до особистого кабінету»;
  2. Після цього дивимося на нижню частину екрана і знаходимо пункт «Забули пароль?»;

  3. Клікаємо на неї і переходимо на інформаційне вікно;
  4. У ньому можна вбити свій логін або емайл;

  5. Після цього на вказану адресу поштового кабінету або ж на номер телефону, вказаний в акаунті, прийде сповіщення для підтвердження зміни пароля;
  6. Підтверджуємо дії та вводимо новий пароль;
  7. Підтверджуємо його повторним введенням і тапаємо на збереження.

Так просто і легко можна відновити пароль, якщо випадково його забув. Якщо користувач не розуміє, як працює компанія, можна переглянути це відео

Контактні дані служби техпідтримки

Якщо у користувача виникли питання щодо налаштування або роботи сайту, то він може звернутися до служби підтримки, номер якої можна знайти на офіційному сайті. Також можна написати листа на офіційну пошту компанії – . Якщо користувача не задовольнила якість наданої допомоги, він може також звернутися до керівника підтримки в телеграмі.

Запитання експерту Чи потрібно оформляти документи для роботи сервера провайдера?

Так, це обов'язково, якщо робота із сервером планується на тривалий період. Зробити це можна через особистий кабінет у розділі "Документи". Для оформлення необхідний паспорт громадянина Російської Федерації та документ реєстрації компанії. Як відбувається оплата послуг через сервіс?

Для оплати необхідно перейти до однойменного розділу сервера, після чого ввести дані рахунку або банківської картки та сплатити за надання послуг. Як працює підтримка?

Підтримка працює цілодобово.