Віртуальний номер з переадресацією на мобільний

Anonim

Віртуальний номер є спеціальною функцією, призначеною для здійснення дзвінків, відправлення та прийому смс-повідомлень. Він дозволяє зберігати анонімність, створювати додаткові профілі у месенджерах та соціальних мережах та одночасно обслуговувати велику кількість людей. Він виглядає як міжнародний номер або спеціальний номер телефону, яким користуються підприємці.

Що таке віртуальний номер

Віртуальний номер використовується для віддаленого підключення, створення номера телефону країни, в якій відбувається продаж товарів та/або послуг, та економії на оплаті телефонного зв'язку.Також з його допомогою можна одночасно спілкуватися з десятками клієнтів, чим користуються великі компанії, які постійно взаємодіють із великою аудиторією. Ця послуга найбільш поширена у банках, великих магазинах, IT-компаніях, тренажерних залах, лікарнях та інших установах, які обслуговують широке коло осіб та надають їм інформаційні послуги.

Де застосувати віртуальні номери з переадресацією

Завдяки віртуальному номеру телефону з переадресацією підприємці легко вирішують свої завдання, знаходять велику кількість нових клієнтів, збільшують продажі і, відповідно, свій дохід.

Можливості віртуального номера:

  1. Постійна підтримка зв'язку в бізнес поїздках та подорожах. Завдяки цій послузі користувачі можуть завжди приймати та здійснювати дзвінки, незалежно від міста, в якому вони знаходяться.Вона дозволяє позбутися рамок, що обмежують, залучити і утримати клієнтів, збільшити продажі, а також економити на дзвінках і смс-повідомленнях.
  2. Створення інтеграції з CRM, завдяки якій дані клієнтів компанії зберігаються в її базі даних.
  3. Налаштування переадресації на потрібних співробітників під час здійснення дзвінка на єдиний номер компанії. Це сприяє зменшенню часу очікування на лінії.
  4. Можливість використання віртуального номера за відсутності стабільного інтернет-з'єднання.
  5. Запис дзвінків та ведення звітності, завдяки яким можна здійснювати контроль роботи співробітників та покращувати якість роботи підприємства.
  6. Можливість виконання переадресації на мобільний та/або міський телефон за відсутності стабільного інтернет-з'єднання.
  7. Можливість замовлення красивих номерів, які легко запам'ятовуються та найчастіше використовуються клієнтами організації.

Переваги покупки віртуального номера з переадресацією

Віртуальні номери з переадресацією мають масу переваг, за рахунок чого набули широкого поширення серед підприємців та бізнесменів. Однак вони мають деякі недоліки, які відзначають користувачі в процесі роботи з ними.

Вартості інструмента:

  1. Велика кількість ліній. Як відомо, звичайний телефон має лише одну лінію, яка працює з одним абонентом. Щоб одночасно обслуговувати велику кількість клієнтів, необхідно використовувати функцію переадресації, яка переводить дзвінок на вільного оператора і клієнту не потрібно довго чекати на лінії.
  2. Дешевий зв'язок. Завдяки віртуальній АТС компанія може здійснювати велику кількість дзвінків усередині країни та за кордон за мінімальними тарифами зв'язку. Незважаючи на те, що дзвінки клієнтів оплачує компанія, їхня вартість швидко окупається і збільшує прибуток підприємства.
  3. Можливість вибору номера телефону будь-якої країни та регіону. З метою підвищення довіри та лояльності з боку клієнтів бізнесмени використовують номери тих регіонів, в яких діє компанія. Клієнтам здається, що керівництво підприємства знаходиться поруч, після чого вони починають довіряти йому.
  4. Моментальне підключення. Як правило, віртуальний номер телефону з переадресацією підключається протягом п'яти хвилин після покупки, чого не можна сказати про звичайні телефони, які вимагають проводів та укладання договорів.

Недоліки послуги:

  1. Необхідність у стабільному та швидкому інтернет з'єднанні.
  2. Можливість зіткнення з чужими клієнтами, чия компанія раніше використовувала придбаний номер телефону.
  3. Можливість зіткнення з частими блокуваннями в месенджерах та соціальних мережах, оскільки їх розробники з більшою обережністю ставляться до облікових записів, які зареєстровані на несправжній номер.

Вартості інструменту переважають недоліки, тому їм продовжують користуватися тисячі компаній у всьому світі.

Питання експерту Чи небезпечний віртуальний номер?

Якщо ви використовуєте безкоштовні сервіси, що надають цю послугу, можна втратити обліковий запис у месенджері або соціальній мережі. Щоб максимально убезпечити себе, рекомендується використовувати платні номери на перевірених сервісах. Навіщо потрібна ця послуга?

Для обслуговування великої кількості людей одночасно, підвищення довіри та лояльності клієнтів, збільшення продажів та, відповідно, прибутку. Чи можна відрізнити віртуальний номер від цього?

Ні. На сьогоднішній день немає сервісів, які дозволяють перевірити номер телефону на «віртуальність».

Де купити віртуальний номер з переадресацією - добірка провайдерів

Сьогодні на просторах інтернету можна знайти велику кількість провайдерів, які надають послуги з продажу чи оренди віртуального номера.

У таблиці представлені найпоширеніші провайдери та їх тарифи:

Найменування Вартість АТС на місяць Вартість номера на місяць
MANGO OFFICE 780 рублів РФ 540 рублів РФ
UIS 590 рублів РФ 290 рублів РФ
Гравитель 1780 рублів РФ 250 рублів РФ
MTT 400 рублів РФ 199 рублів РФ
Телфін 440 рублів РФ 290 рублів РФ

У таблиці вказані мінімальні тарифи, що надаються сервісами. Вибрати відповідний тариф та дізнатися його вартість можна безпосередньо на сайті провайдера. Також там можна ознайомитися з правилами використання номера, вивчити інструкцію щодо його встановлення, виконати оплату за допомогою банківської картки або інтернет гаманця та оформити замовлення віртуального номера телефону з переадресацією для бізнесу.

Сервіси також надають можливість використання одноразового номера для надсилання або отримання смс-повідомлення, які необхідні для реєстрації в іграх, месенджерах та соціальних мережах.

Хмарні технології переадресації

На сьогоднішній день майже всі великі підприємства та невеликі організації використовують хмарну технологію переадресації для взаємодії з широкою аудиторією. Хмарні комунікації щодня розвиваються разом з бізнесом, збільшуючи спектр своїх можливостей та прибуток компанії.

З кожним днем ​​клієнтська база вимагає дедалі більше, тому бізнес змушений постійно розвиватися, щоб задовольнити потреби потенційних клієнтів. Еволюція технології переадресації дозволяє бізнесу максимально розширитися та задовольнити всі потреби нових та наявних клієнтів.

Окрім обслуговування клієнтів, хмарні технології переадресації мають велику кількість додаткових функцій, які спрощують підприємцям роботу з керівництва своїм підприємством.

Як використовувати віртуальні номери для переадресації

Віртуальним номером телефону з функцією переадресації можна користуватися без стабільного підключення до Інтернету. У такому разі дзвінок буде направлений на справжній мобільний або міський телефон, який вказаний у налаштуваннях віртуального номера.

Існує два види переадресації:

  1. Постійна переадресація. У такому разі дзвінок завжди буде надсилатися на цей телефон при виникненні вхідного дзвінка.
  2. Умовна переадресація. Ця функція активується за наявності повільного та нестабільного підключення до Інтернету або у разі його відсутності. Фахівці рекомендують завжди підключати цю можливість, оскільки інтернет не завжди може бути досить стабільним.

Щоб активувати функцію переадресації на смартфон або дротовий телефон, необхідно:

  1. За відсутності АТС відкрити розділ під назвою «Налаштування».
  2. Перейти у вкладку «Підключення по SIP».
  3. Відкрити розділ «Переадресація».
  4. Ввести потрібний номер телефону.
  5. Підтвердити зміни.
  6. За наявності АТС відкрити розділ під назвою «Моя АТС».
  7. Відкрити вкладку «Внутрішні номери».
  8. Вибрати потрібний номер або ввести його в поле для тексту.
  9. Зберегти зміни.

При цьому спочатку необхідно відключити функцію під назвою «Безумовна переадресація», яка завжди надсилає вхідний дзвінок на реальний номер телефону, зареєстрований на відповідального співробітника.

Запитання експерту Як виглядає віртуальний номер телефону?

Він може виглядати як звичайний мобільний чи міський номер або поєднувати велику кількість цифр, зручних для запам'ятовування. Що можна робити із віртуальним номером?

Отримувати та здійснювати дзвінки, надсилати та отримувати смс-повідомлень, надсилати вхідний виклик на реальний номер за допомогою переадресації та обслуговувати велику кількість клієнтів одночасно. Чи можна створити віртуальну сім-карту?

Більшість операторів мобільного зв'язку надають абонентам можливість підключення технології eSIM, завдяки якій немає необхідності купувати додаткову сім-картку. Чи можна дізнатися про власника віртуального номера телефону?

Дізнатися ПІБ людини, якій належить віртуальний номер телефону, можуть лише правоохоронні органи. Але навіть вони не завжди можуть точно дізнатися про цю інформацію, оскільки деякі сервіси продають номери без необхідності надання персональних даних.Яка середня вартість на віртуальний номер з переадресацією для бізнесу?

Середня вартість віртуального номера бізнесу становить 1000 рублів РФ на місяць.