Як видалити пошту ВКонтакте

Anonim

Контакте – найпопулярніша соціальна мережа на даний момент. Багато користувачів використовують її як основну, переписуються в ній, виставляють пости і діляться своїм особистим життям. ВКонтакте для великої безпеки пропонує прив'язати свою електронну пошту до сторінки. Це робиться для того, щоб у момент злому користувач міг легко і просто відновити потрібні дані.

Але що робити, якщо пошта змінилася? Як видалити пошту ВКонтакте, після чого спробувати його змінити? Можливість видалити ящик є у соціальній мережі VK. Варто розібратися з тим, як це робити правильно, що для цього потрібно і як керувати своєю електронною скринькою.

Як подивитися пошту, прив'язану до ВК

Якщо користувач навіть не знає, яка пошта прив'язана до сторінки в ВК, то перше, що йому потрібно зробити, це знайти цю електронну адресу в налаштуваннях. Зробити це дуже просто:

  1. Переходимо на свою сторінку в ВК за допомогою логіну та пароля;

  2. Далі необхідно подивитися в лівий кут і знайти пункт «Налаштування»;

  3. Натисніть на них;
  4. Після у правому кутку знайдіть пункт «Загальне»;
  5. Тільки перейдіть вниз і знайдіть пункт «Електронна пошта»;
  6. Тут вказана та пошта, яка прив'язана до основного облікового запису. Якщо користувач хоче її поміняти, йому потрібно діяти по-іншому.

Якщо користувач після перегляду пошти зрозумів, що він хотів би її змінити або повністю видалити, то йому потрібно слідувати наступним діям.

Як видалити пошту ВКонтакте

Видалення пошти залежить від того, на якому пристрої знаходиться користувач. Це може бути і ПК, і телефон. Видалити пошту можна двома шляхами через різні пристрої. Варто розглянути кожен варіант і вибрати, де відв'язати пошту буде найлегше.

З телефона

Отвязка з телефону виглядає трохи простіше, ніж з комп'ютера, проте процес практично не змінюється:

  1. Заходимо в мобільний додаток за допомогою свого логіну та пароля;
  2. Далі переходимо в налаштування профілю, які розташовуються на правій стороні спливаючого меню;

  3. Переходимо до пункту «Управління акаунтом»;

  4. Відкриється екран з усіма налаштуваннями, перейдіть в пункт «Безпека та вхід»;

  5. Знайдіть пункт з е-майлом;

  6. Вводимо нову електронну адресу пошти замість старої. Варто пам'ятати, що не дозволить користувачеві повністю видалити пошту, але зробити це можна за допомогою прив'язки нової. Необхідно вказати іншу електронну адресу та тапнути на збереження;

  7. Підтвердіть операцію за допомогою введення 4 цифр із повідомлення або з номера, що дзвонив користувачеві (як правило, необхідно ввести 4 останні цифри);
  8. На вказану електронну пошту також прийде лист активації. Перейдіть за посиланням, яке в ньому вказано, для успішної активації.
Як видно, зробити це все дуже просто. Користувачеві необхідно мати доступ до своєї поштової скриньки, щоб підключити нову, а також поряд із собою телефон, на який можуть надходити повідомлення.

З ПК

Якщо користувач постійно сидить у ВК через свій комп'ютер, то і відв'язування буде через нього. Це робиться дуже просто через налаштування:

  1. Зайдіть у свій аккаунт в вк за допомогою логіна та пароля;
  2. Клікніть на аватар, який знаходиться у правому верхньому кутку;

  3. Відкриється панель, в якій виберіть пункт «Параметри»;

  4. Далі в колонці праворуч знайдіть розділ «Загальне»;
  5. Промотайте сторінку до блоку «Електронна адреса»
  6. Клацніть на пункт «Змінити», після чого з'явиться вікно, в якому потрібно буде вказати нову адресу;

  7. При цьому на стару адресу електронної пошти прийде відповідний лист із деактивацією старої пошти, а на нову – лист із підтвердженням дій.

  8. Для повної відв'язки е-майл від ВК, потрібно натиснути на пункт «Отримати код». Це робиться для безпеки даних користувача;
  9. Прийде комбінація на прив'язаний до сторінки номер телефону, яку потрібно вказати у відповідному вікні. Після цього клацаємо на «Надіслати»;
  10. Якщо користувач зробив усе правильно, то Бот ВК надішле йому в особисті повідомлення про те, що нова пошта успішно прив'язана.

Ваша пошта успішно підключена, проте її не можна використовувати як основну, поки користувач не підтвердить свій намір:

  1. Зайдіть на ту скриньку електронної пошти, яка раніше була прив'язана;
  2. Знайдіть листа від ВК і перейдіть до нього;
  3. Далі необхідно клацнути на посилання активації, яка вказана в ньому;
  4. Після цього користувач сторінки також отримає повідомлення про те, що всі дії виконані правильно, нова адреса електронної пошти прив'язана.

Як видно, не можна повністю відв'язати від ВК свою пошту. Її тільки можна замінити на нову, а робиться це дуже просто через різні пристрої.

Налаштування повідомлень

На вказаний користувачем e-mail приходитиме різного роду повідомлення. Вони можуть містити особисту інформацію, наприклад, якщо інша людина надіслала вам повідомлення на обліковий запис. Якщо користувач не хоче отримувати велику кількість повідомлень, то він може налаштувати, що йому приходитиме, а що – ні:

  1. Якщо потрібно повністю відключити всі повідомлення, то користувачеві необхідно зробити за допомогою меню навігації, яке знаходиться в налаштуваннях, перейти на пункт «Сповіщення»;

  2. Далі перегортаємо сторінку до самого кінця і знаходимо блок із сповіщеннями на електронну пошту;

  3. Знаходимо пункт «Частота оповіщень». У ньому можна відредагувати, з якою частотою будуть надсилати на пошту ті чи інші повідомлення. Можна вибрати пункти «Завжди оповіщати», «Сповіщати не частіше одного разу на день», «Ніколи не сповіщати». Користувач сам вибирає, з якою частотою йому зручніше дивитися листи;

  4. Також нижче користувач самостійно може виділити те, що відправлятиме до ВК. Наприклад, якщо користувачеві не потрібно, щоб кожен лист їм надсилався, він може відключити пункт з особистими повідомленнями. Також можна налаштувати всі інші пункти;

  5. Після активації всіх потрібних налаштувань необхідно зберегти сторінку, перейти в інші налаштування або закрити їх.

Зміна пошти

Зміна пошти проходить за тим же алгоритмом, що і її повна відв'язка. Варто слідувати тим же порадам, щоб повністю змінити свою пошту на іншу. Повністю видалити пошту не вийде, тільки можна її змінити.

Якщо не виходить

Якщо у користувача не виходить з якоїсь причини відв'язати або прив'язати нову адресу електронної пошти, то йому варто зробити наступне:

  • Спробуйте за тим самим алгоритмом підключити іншу адресу електронної пошти, до якої є доступ. Можливо, поштова адреса вже використовується іншим користувачем. Щоб такого не було, створіть новий;
  • Зверніть на підтримку в ВК. Сайт може лагати, через що виникають такі незручні моменти. Щоб такого не було, зверніться з проханням розібратися в ситуації та допомогти;

Зайдіть у свій обліковий запис Вконтакте повторно. Можливо, це був точковий лаг, який повністю пропаде після повторного входу.

Як видно, вирішити будь-яку проблему просто, необхідно просто виявити кмітливість і не панікувати. Варто пам'ятати, що технічна підтримка у ВК працює цілодобово. Якщо вони не відповідають протягом години, спробуйте повторити запит заново.

Питання експерту Що робити, якщо ВК не дозволяє змінити пошту з приводом того, що така електронна адреса вже є та використовується іншим користувачем?

В даному випадку нічого не можна зробити, оскільки використовувати ту саму пошту на різних акаунтах неможливо.За допомогою електронної пошти користувач отримує повідомлення, відновлює свій обліковий запис у соціальній мережі. Це все говорить про те, що прив'язка до різних облікових записів однієї і тієї ж пошти неможлива. Щоб вирішити цю проблему, варто створити нову і свіжу пошту, після чого прив'язати її до ВК. Що робити, якщо немає доступу до старої пошти у вк?

Прив'яжіть нову. Для зміни сторінки не потрібно використовувати стару пошту, потрібна лише нова. Як за допомогою облікового запису звернутися в техпідтримку?

В інтернеті варто забити «Техпідтримка ВК», після чого вийде окреме посилання, через яке можна звернутися.