Манго офіс підключити

Anonim

Манго Офіс – це компанія, яка надає послуги хмарних комунікацій для бізнесу. Їхня діяльність нерозривно пов'язана з IP телефонією. Манго надає клієнтам прямий доступ до великого спектру послуг АТС. За оцінками фахівців Манго Офіс є одним з лідерів у своїй галузі за кількістю опцій, що надаються, і кількістю підключених абонентів. Компанії належить близько 40-50% ринку у сфері віртуальної IP телефонії.

Що таке Манго Офіс та його функції

У сервісі Манго клієнти мають право придбати віртуальні номери телефонів для бізнесу та особистих потреб, а також необхідне обладнання (наприклад, SIP-телефони).

Використання Манго Офісу відкриває доступ до наступних функцій та опцій:

  1. Обробка інформації про пропущені дзвінки.
  2. Отримання повідомлень про нові вхідні дзвінки та моментальний доступ до картки абонента, якщо він вже внесений до бази.
  3. Перегляд всього журналу дзвінків за останні кілька діб.
  4. Прослуховування записів розмов.

Функціонал підходить як для малого бізнесу, так і для великих підприємств.

Переваги Манго

Сервіс існує вже тривалий період часу, тому він має велику кількість своїх особливостей та переваг. Перш ніж стати новим абонентом Манго Офіс, варто ознайомитися з усіма плюсами та мінусами. Це допоможе прийняти рішення.

Плюси та мінуси Висока якість IP телефонії Можливість підключення чат-бота для виконання ряду функцій Наявність контролю дзвінків з мовленнєвою аналітикою Є як аудіо так і відеозв'язок Суттєва економія на дзвінках в інші регіони Вартість послуг перевищує цінники деяких конкурентів За додаткові послуги також доплачувати Складності з доступом До техпідтримки, користувачі відзначають, що відповіді приходять із затримкою і не всім. Не зовсім зручний, застарілий інтерфейс у програмі У деяких користувачів виникали проблеми з відмовою від послуг.Манго Офіс невчасно розриває договір, продовжуючи нараховувати абонентську плату.

Можливості офісу Манго

Даний сервіс за всі роки свого існування зумів суттєво розширити спектр послуг та опцій.

Основні можливості Манго Офісу:

  1. Підтримка віртуальної АТС. Не потрібно придбання стаціонарної АТС та додаткового обладнання, зв'язок здійснюється без «прокладки».
  2. Можливість створення власного колл-центру за лічені хвилини. Потрібно близько півгодини, щоб повністю налаштувати систему і почати роботу.
  3. Наявність функції call-трекінгу. Манго Офіс збирає статистику дзвінків, відстежує ефективність рекламних кампаній. Також можна аналізувати конверсію дзвінків, що допомагає у веденні свого бізнесу.
  4. Манго також надає спеціальні віджети для ведення власного сайту. Можна додати опції дзвінка із сайту, чату зі спеціалістом, замовлення зворотного дзвінка. Також за потреби можна налаштувати спливаючі вікна із пропозицією зв'язатися з консультантом.
  5. Віртуальний номер 8-800 надається в подарунок. Дзвінки можна здійснювати по всій Росії без обмежень.
  6. Власний додаток Mango Talker. Айпі телефонія, чати, відеоконференції, відстеження статистики. Все знаходиться в одному місці. Утиліта легко користуватися з будь-якого девайса або комп'ютера.
  7. У Манго є можливість інтеграції з іншими бізнес-сервісами та програмами.

Также слід зазначити, що сервіс пропонує цілодобовий доступ до техпідтримки. Завдяки великій кількості можливостей у сервісу до цього дня з'являється велика кількість нових абонентів.

Тарифи

Щоб приєднання до сервісу Манго Офіс повністю окупило витрати, необхідно вибрати тарифний план, який повністю відповідатиме запитам і вимогам. Його підбирають залежно від розмірів компанії, бажання мати додаткові опції та функції, а також фінансові можливості.Варто розглянути та порівняти всі наявні тарифи.

Назва Щомісячна абонентська плата, руб Віртуальна АТС Кількість показів номерів безкоштовно Кількість можливих сайтів для підключення
«Лайм» 4990 Базова 10000 3
«Манго» 6395 Базова 30000 10
«Папайя» 36590 Максимальна 150000 Без обмежень

Тарифи були продумані таким чином, щоб задовольнити потреби кожної категорії абонентів. Тариф "Лайм" вважається початковим для стартапу чи малого бізнесу. Він має в собі базовий набір послуг, яких достатньо для ознайомлення з системою та оцінки її можливостей.

Представники сервісу рекомендують до підключення тариф «Манго», який включає базовий і додатковий функціонал, і при цьому, не має завищеної ціни.

Як підключити Манго Офіс

Найпростіший спосіб – це придбання послуги та тарифу в інтернет магазині.

Інструкція досить проста:

  1. Необхідно вибрати відповідну версію віртуальної АТС Mango Office.
  2. Потім підібрати номер, що сподобався, з числа наявних. Він підключається до віртуальної АТС, міської або за номером 8-800.
  3. Наступним кроком є ​​підбір тарифного плану. Новим абонентам, які раніше не користувалися Манго та не знайомі з його функціоналом, рекомендується підключати стартовий тарифний пакет «Лайм».
  4. Потім йде пункт реєстрації. На вказаний електронний лист надалі прийде логін та пароль від особистого кабінету на сайті Mango. Ці дані необхідно запам'ятати, вони будуть згодні при підключенні, а також внесенні змін до тарифного плану або умов використання.
  5. П'ятим пунктом буде оплата послуг. Відразу після внесення зазначеної абонентської плати всі послуги та опції активуються та готові до використання.

Необхідно пам'ятати, що відразу після активації послуг з новим клієнтом зв'язуються співробітники Манго Офісу для обговорення деталей відправлення договору. Підписати документ необхідно протягом 30 днів з моменту підключення до системи.

Як налаштувати та користуватися

Насамперед необхідно обзавестися співробітниками у віртуальній АТС і розподілити їх обов'язки, призначивши кожному свій короткий номер. Завдяки цьому у власника компанії буде можливість спілкуватися з усіма працівниками.

Розподіл обов'язків і ролей дозволить роздати лише ті права доступу, які потрібні до виконання певних действий.

Також не зайвим буде створити певні групи співробітників. Кожна група матиме свої зобов'язання та свій робочий план. Це дозволить з легкістю перенаправляти дзвінки, залежно від питання абонента.

Ще один важливий пункт: створення телефонного меню та вітального повідомлення. Завоювати лояльність клієнтів набагато простіше, якщо на них чекатиме ввічливе вітання та можливість швидко додзвонитися до потрібного їм відділу. Не зайвим буде на додаток до цього функціонала підключити запис усіх розмов.Це не тільки дозволить відстежувати якість роботи співробітників, але й стане важливим аргументом у разі виникнення спірних чи конфліктних ситуацій з клієнтами компанії.

Также можна відразу на початку роботи об'єднати сервіс Манго з CRM-системами. Дані про робочий процес точно не будуть втрачені завдяки об'єднаній системі.

Останнім бажаним, але не обов'язковим фактором є наявність підключеної аналітики. Вона допоможе скоординувати роботу та підкаже, в якому напрямку рухатися для швидкого зростання компанії.

Перелічених функцій достатньо для того, щоб телефонія від Манго Офісу працювала справно і повністю справлялася зі своїми обов'язками.

Запитання експерту Хто може стати абонентом Манго Офіс? Чи є обмеження?

Ні, сервіс практично немає обмежень. Клієнтом може стати будь-який громадянин віком від 18 років. При цьому, не має значення, для яких цілей здійснюється підключення до системи. Манго можна використовувати для бізнесу або в особистих цілях. Як підібрати тариф? Чи можу я пізніше змінити тариф, який вибрав при підключенні?

Тариф слід підключати виходячи з кількох критеріїв: своїх можливостей, вимог та цілей. Немає сенсу переплачувати за тарифний план із великою кількістю функцій, якщо вони не будуть використовуватись у роботі. Тариф можна змінити в будь-який момент за допомогою особистого кабінету або при зверненні до техпідтримки Манго. Я хочу перестати бути абонентом Манго Офісу, як відключитися?

Для розірвання договору та відмови від послуг необхідно звернутись у техпідтримку з відповідним запитом. Слід пам'ятати, що ви перестаєте бути абонентом лише після того, як представники Манго офіційно розірвано договір.До того моменту вам нараховуватиметься абонентська плата, яку потрібно погасити. Чи можна одночасно бути абонентом Манго Офісу та інших систем?

Приєднання до телефонії від Манго не дає абоненту жодних обмежень. Паралельно можна користуватися будь-якими системами та сервісами, навіть якщо їхня діяльність збігається з даною.