Як змінити ім'я ВКонтакте

Anonim

Соціальні мережі спочатку створювалися для знайомства та спілкування. Саме тому в особистому профілі можна вказати різну інформацію про себе, зокрема ім'я та прізвище. З різних причин ці дані доводиться змінювати після реєстрації облікового запису. Правила використання ВКонтакті містять деякі обмеження, пов'язані зі зміною персональних даних.

Як редагувати дані свого профілю

Функція редагування в ВК відкривається всього в кілька кліків. Для цього достатньо натиснути на свою аватарку у верхній частині екрана та вибрати пункт Редагування.

На окремій сторінці будуть доступні всі поля для заповнення. Після введення нових даних форма надсилається на модерацію. На перевірку йде деякий час.

Змінити можна практично все. Однак адміністрація стежить за подібною активністю. Особлива увага приділяється прізвищу та імені. Тому заявку схвалюють не завжди.

Умови для схвалення заявки на зміну імені

Адміністрація соціальної мережі виділяє кілька ситуацій, коли користувач може змінити своє ім'я та прізвище. Заявка схвалюється, якщо:

  • пользователь змінюється напис з латиниці на кирилицю;
  • потрібно замість короткого імені вказати повне;
  • при помилці, допущеній на момент реєстрації;
  • при виході заміж.

Як змінити прізвище за допомогою зміни сімейного стану

Одна хитрість, яка може використовуватися дівчатами, стосується вказівки сімейного стану. При вказівці «Заміжня» або «Закохана» після реєстрації облікового запису зміна прізвища відбувається без модерації.

Процес зміни подібної інформації простий. Інструкція:

  • відкривається сторінка редагування профілю;
  • в поле Сімейний стан вибирається один із варіантів (одружена, у цивільному шлюбі, закохана).

Потім потрібно зберегти дані і вносити зміни до прізвища. Після збереження всіх внесених змін інформація повинна змінитись одразу після переходу на головну сторінку.

Міняємо ім'я та прізвище у ВК з телефону

Багато хто заходить на особисту сторінку соціальної мережі через мобільний додаток. Його можливості з редагування облікового запису поступаються тим, які доступні з повноцінної веб-версії сайту. Але розробники внесли можливість змінити особисті дані на сторінці.

Android

Після встановлення програми та авторизації потрібно відкрити бічне меню. Для цього робиться клік по аватарці або проводять пальцем зліва направо. Натисніть кнопку Управління VK ID.

iPhone

Процес зміни на iPhone нічим не відрізняється. Розробники мобільного додатка намагаються зробити його ідентичним, що унеможливить виникнення плутанини.

Якщо виникають помилки під час використання мобільного додатка, можна перейти на сайт. Після зміни даних потрібно натиснути кнопку Зберегти.

Через комп'ютер

Для зміни основних параметрів та інформації рекомендують використовувати веб-версію сайту та заходити з комп'ютера. Це з тим, що у мобільної деякі функції не доступні. Інструкція виглядає так:

  • відкривається особистий обліковий запис;
  • делается клік по аватарке;
  • вибирається розділ Настройки;
  • вводяться нові значення;
  • натискається кнопка Зберегти.

Зміни набудуть чинності не відразу. На перевірку інформації потрібно деякий час. Якщо заявка буде схвалена, зміни набудуть чинності.

Як зробити англійське ім'я та прізвище

Багато років з цим не виникало проблем, оскільки можна було використовувати нік будь-якою мовою.Але з розвитком соціальної мережі адміністрація почала вимагати використання реальних даних. Тому дані на латиниці можуть бути не прийняті. Для того, щоб підвищити ймовірність введення інформації на латиниці, можна спробувати використати одну хитрість:

  • вхід на особисту сторінку проводиться при включеному VPN з використанням зарубіжних IP-адрес;
  • в налаштуваннях профілю змінюється мова англійською;
  • відкриваються налаштування особистих даних, ім'я та прізвище вводяться англійською;
  • зміни зберігаються.

У деяких випадках подібний спосіб дозволяє обійти обмеження, які були введені керівництвом соціальної мережі.

Як зробити порожнє ім'я або прізвище

Це можливо тільки відразу на етапі реєстрації облікового запису. Для цього:

  • відкривається сторінка створення облікового запису;
  • в полях імені та прізвище вставляється код ฺ.

Після цього проходять усі стандартні етапи реєстрації. Цей спосіб дозволяє спочатку не вказувати дані, але з подальшими змінами можуть виникнути труднощі.

Якщо заявку відмінили

Якщо на спробу зміни особистої інформації приходить повідомлення «Ви можете повторити спробу, вказавши справжнє ім'я та прізвище», значить заявку було скасовано. Єдиний спосіб отримання схвалення – надати паспортні дані. Доведеться надсилати фотографію або скан сторінки паспорта, де є ім'я та прізвище, фотографія.

Відмовити можуть навіть за умови вказівки реальних даних. Це відбувається, якщо користувач вже раніше намагався змінити свої дані.

Вирішити проблему можна в кілька етапів. Вони такі:

  • в повідомленні про те, що заявку не було прийнято, є посилання «Вирішити проблеми з ім'ям»;
  • після кліка з'явиться кнопка, яка дозволяє прикріпити документ

  • вибравши файл через провідник комп'ютера, натискається кнопка відправити.

Подібні запити потрапляють у загальну чергу. Тож доведеться почекати. При цьому адміністрація не вказує точний час, після розгляду заявки прийде відповідне повідомлення.

Запитання експерту Які документи можна надіслати на перевірку?

Крім паспорта можна відправити студентський, учнівський квиток, свідоцтво про шлюб або посвідчення водія. Офіційний документ лише має підтверджувати ім'я та прізвище. Скільки днів триває перевірка?

Точної інформації не вказано. Якщо не використовується спосіб, пов'язаний із зміною сімейного стану, обробка заявки займає кілька днів. При цьому не потрібно повторно змінити зміни до отримання відповідного повідомлення. Чи можна використовувати вигадане ім'я?

Для того, щоб виділити профіль серед інших, деякі користувачі використовують короткі імена, пестливі форми або вставляють символи. Подібні варіанти не пройдуть модерацію, навіть якщо вони пов'язані зі справжнім ім'ям чи прізвищем. Раніше були способи, які дозволяли оминути обмеження. Але сьогодні усі дані перевіряються адміністратором вручну. Скільки разів дозволяється подавати заявку?

Варто враховувати й обмеження щодо дозволеної кількості разів на подання заявки. Робити це можна не частіше ніж 1 раз на місяць.При отриманні відмови доведеться чекати. Винятком є ​​спосіб, пов'язаний із відправкою фотографій документів, що підтверджують особу, та зміни сімейного стану для дівчат. Якщо дані були змінені після злому сторінки?

Якщо зловмисники зламали сторінку та змінили ім'я, після відновлення доступу доведеться почекати. Можна звернутися до служби підтримки та пояснити ситуацію, але для отримання відповіді також потрібен час. Чому не можна використовувати подвійне ім'я?

Якийсь час тому одружені пари створювали одну сторінку для двох, вказуючи подвійне ім'я. Сьогодні це заборонено. Нові правила визначають, що кожен профіль повинен належати лише одній реальній людині, яка вказує своє справжнє ім'я та прізвище. Чому почали вимагати вказівку імені на кирилиці?

За заявою адміністрації ВК, це суттєво підвищує якість обробки персональних даних. Імена, вказані на латиниці, говорять про те, що обліковий запис створювався давно. Ще кілька років тому це було доступно всім.

Нові запровадження адміністрацією соціальної мережі викликали бурю обурень. Однак через ситуацію, що склалася, ВК може собі дозволити жорсткі обмеження. Тому користувачі або йдуть, або підлаштовуються під встановлені правила.