Задарма особистий кабінет

Anonim

IP-телефонія дозволяє телефонувати по всьому світу за вигідними тарифами. Про те, який функціонал пропонує сервіс і пройти процедуру реєстрації, буде розказано далі. Нижче наведено покрокову інструкцію, як виконати вхід до особистого кабінету Задарма.

Можливості особистого кабінету Задарма

IP-телефонія надає можливість швидко вийти на зв'язок із потрібним абонентом через Інтернет. За допомогою цієї мережі можна дзвонити в будь-яку країну, де б не знаходилася людина.

Сервіс Zadarma є міжнародним оператором зв'язку, що дозволяє здійснювати дзвінки абонентам з усього світу.Якщо порівнювати зі звичним стільниковим зв'язком, то розмовляти зі співрозмовниками виходить набагато дешевше. Причому може не зрозуміти, що людина користується цифровим зв'язком.

Головною перевагою Інтернет-телефонії вважається порівняно низькі ціни на вхідні та вихідні дзвінки. Користувачі «Задарма» у мережі мають можливість зв'язатися між собою безкоштовно, незважаючи на своє місцезнаходження.

Дзвонити на телефонні лінії можна за мінімальною вартістю. Це набагато вигідніше для розмов міжгородом і в роумінгу. Так, по містах Росії можна дзвонити за 1, 65 руб./хв.

ЛК «Задарма» пропонує користувачам такі можливості:

  • безкоштовний зв'язок з іншими абонентами сервісу;
  • дзвінки родичам, колегам або друзям за номерами телефонів;
  • відправка SMS-повідомлень;
  • додавання свого телефонного номера в настройках;
  • вибір найбільш відповідного тарифу;
  • перевірка стану особового рахунку;
  • поповнення балансу різними способами;
  • використання переадресації дзвінків;
  • Створення віртуальної АТС за допомогою з'єднання офісів з різних країн в одну телефонну мережу;
  • підключення багатоканального міського номера у вибраній точці світу;
  • придбання федерального номера з безкоштовними вхідними дзвінками;
  • використання інших послуг, які надає IP-телефонія.

Окрім цього, клієнт може переглядати новини провайдера та дізнаватися, які можливості додалися на сервісі. Також користувач має можливість вивчати статистику дзвінків та перевіряти ступінь завантаженості віртуальної АТС.

Перейшовши до розділу «Послуги – дзвонити з сайту», можна надіслати виклик потрібному абоненту натисканням на відповідну кнопку. При цьому перед здійсненням дзвінка потрібно підключити гарнітуру до ПК. Віджет зворотного дзвінка дозволяє встановити з'єднання між двома номерами.

У розділі сайту «Моя АТС» можна налаштувати віртуальну офісну мережу для корпоративних клієнтів. Щоб підключити послугу, абонент не потребує придбання обладнання. Необхідно лише мати Інтернет-канал зі швидкістю з'єднання від 256 Кбіт/с.

Функція створення конференцій дозволяє скликати робочі наради всередині компанії. Також є можливість інтеграції з CRM-сервісом, призначеним для обліку продажу та клієнтів. Крім того, можна налаштувати коллтрекінг, щоб оцінювати ефективність рекламних каналів.

Зміна тарифного плану вважається базовою опцією кожного провайдера. На основній сторінці можна переглянути назву поточного тарифу та клацнути по ньому. Після цього з'явиться кнопка для зміни підключеного пакету послуг.

Телефонний номер буде доступний, якщо на рахунку буде достатньо коштів. Якщо не поповнити баланс своєчасно, він буде заблокований. Протягом 1 тижня необхідно зробити оплату, інакше цей номер не збережеться за абонентом. Відновлення проводиться з дня підключення.

Для поповнення балансу необхідно перейти на відповідну сторінку оплати. Потім буде запропоновано вибрати зручний спосіб внесення грошової суми, у тому числі через Ощадбанк Онлайн та електронні гаманці. При оплаті банківською карткою можна підключити автоплатіж на конкретну дату.

Тимчасово користуватися діючими номерами, регулярно їх замінюючи, забороняється. В іншому випадку, якщо сервіс виявить таке порушення, то припинить надавати користувачеві послуги без попередження.

Як зареєструватися в особистому кабінеті Задарма

Щоб приступити до користування даною мережею, користувач зобов'язаний пройти реєстрацію на порталі. Це не вимагатиме від абонента наявності спеціальних знань. Достатньо скористатися кнопкою «Реєстрація», яка знаходиться на початковій сторінці.

Існує коротка та розширена реєстраційна форма. Якщо вибрати другий варіант, перейдіть за текстовим посиланням у правому кутку вгорі екрана. Розширена форма відкриває доступ до всіх послуг сайту, що дозволяє відразу перейти до вибору тарифу.

При проходженні процедури реєстрації потрібно заповнити необхідні поля. Для цього вкажіть адресу пошти, ім'я користувача та пароль (повторивши його ще раз). Також необхідно ухвалити угоду користувача та політику конфіденційності, поставивши галочку.

Після перевірки капчі залишається клікнути на кнопку «Зареєструватися». На вказаний email прийде лист із посиланням на підтвердження. Після цього створений обліковий запис буде готовий до роботи.

Кожному новому клієнту нараховується невеликий бонус, щоб протестувати онлайн-сервіс. Щоб отримати 20 рублів, потрібно підтвердити на головній сторінці сайту свій телефонний номер.

Авторизація в особистому кабінеті Задарма

Щоб потрапити у свій ЛК, слід натиснути на кнопку «Вхід». Він розташований на верхній панелі сторінки. Для виконання авторизації достатньо написати електронну пошту та діючий пароль. Якщо абонент забуде дані для входу, він має можливість скористатися формою відновлення.

Відновлення паролю

Якщо користувач втратив пароль від ЛК, то йому варто перейти до форми відновлення доступу. Тут потрібно буде ввести електронну пошту, яка була використана в момент реєстрації. А також відзначити галочкою капчу «Я не робот».

Після натискання на кнопку «Надіслати» на електронну адресу прийде повідомлення з посиланням, що дозволяє відновити код доступу. Після переходу по ній знадобиться повторно вписати email і задати новий пароль.

Мобільний додаток особистого кабінету Задарма

Для забезпечення зручного доступу до Інтернет-телефонії розробники запустили програму для мобільних пристроїв під керуванням Android та iOS. Після завершення установки потрібно налаштувати інтеграцію зі списком контактів та номеронабирачем.

Функціонал програми для смартфонів і планшетів включає:

  • здійснення та прийом дзвінків через Zadarma або схожі SIP-сервіси;
  • пересилання текстових повідомлень безкоштовно між клієнтами мережі;
  • Відправлення та отримання СМС-повідомлень;
  • відстеження стану балансу в режимі реального часу;
  • використовувати свій телефонний довідник;
  • застосовувати вбудовані фільтри.

Контактні дані служби техпідтримки

Техпідтримка працює в режимі 24/7. Звернутися із запитанням до консультанта можна в онлайн-чаті або за допомогою спеціальної форми. Для цього слід прокрутити головну сторінку вниз.

При виконанні запиту дозволяється прикріплювати файл у будь-якому форматі. Щоб зв'язатися з представниками, слід зателефонувати за номером: 8(495)-127-07-77.

Часті питання

Питання експерту Чи можна вимкнути особистий кабінет?

Ні, самостійне вимкнення та видалення облікового запису не передбачається. Якщо клієнт не виявлятиме активності, то ЛК видаліться автоматично через певний проміжок часу. Чи можу я зателефонувати абоненту «Задарма», якщо використовую інший SIP-сервіс?

Так, це можливо завдяки послугі підключення зовнішніх ліній. Навіть за умови використання іншого провайдера. За рахунок цього відпадає необхідність зміни номера Як налаштувати АТС?

Для цього необхідно пройти процедуру реєстрації та поповнити баланс, потім вибрати та придбати телефонний номер. Після чого підключити АТС, пройти майстер налаштування та встановити клієнтську програму