Як отримати голоси ВКонтакте безкоштовно

Anonim

Соціальна мережа ВК стала однією з найпопулярніших майданчиків. Активне зростання кількості користувачів призвело до того, що розробники стали вводити все більше нововведень. Одне стосується виникнення можливості створення віртуального рублевого рахунку і накопичення внутрішньої валюти. Отримати голоси ВКонтакте безкоштовно можна кількома способами. Спеціалізована валюта також купуються за реальну валюту.

Що таке голоси і навіщо потрібні

Спеціалізована валюта ВКонтакті отримала назву Голоса. Вона використовується для:

  • збільшення рейтингу профілю;
  • передачі подарунків;
  • обміну на реальні гроші для подальшого висновку;
  • для оплати всіляких додатків.

Внутрішня валюта може замінювати основну, але не у всіх випадках. Для відображення рахунку використання функції поповнення голосів або рублів слід відкрити Налаштування та вкладку Платежі. На окремій сторінці буде повідомлення Стан особистого рахунку та опис внутрішньої валюти.

Як отримати голоси ВКонтакте безкоштовно

Безкоштовно отримати голоси в ВК можна двома способами. Перший пов'язаний із пожертвуваннями друзів. Щоб їх передати, следует:

  • перейти на сторінку особистого рахунку (Налаштування, Платежі та перекази);
  • В нижній частині сторінки є посилання Ви також можете передати голоси другу.

Після кліка стане доступним вікно з вибором друга і кількості внутрішньої валюти, що переводиться.

Функції попросити голосу немає. Цей момент слід обговорювати в особистих повідомленнях.

Також голоси можна заробити. Для цього необхідно виконати одне з доступних завдань:

  • Ігрові. Більшість завдань передбачає реєстрацію у грі чи додатку, після чого потрібно досягти певного рівня. Це робиться підвищення активності. Середній показник винагороди становить 40 балів за годину. Заробіток багато в чому залежить від початкових умов та навичок.
  • Бонус за покупку. Деякі інтернет-магазини надають можливість отримати голоси як бонус при купівлі товару.
  • Підписка на групу. Найлегше завдання, виконання якого йде всього кілька хвилин. За його виконання дають не більше одного голосу.При цьому не варто забувати про те, що дуже часта підписка розцінюється як підозріла активність облікового запису. Це призводить до тимчасових блокувань.

Завдання створюються рекламодавцями, які витрачають реальні гроші, змінюють на голоси. Це з метою реклами, залучення передплатників, збільшення продажів.

Для того щоб знайти спеціальні пропозиції, потрібно перейти у відповідний розділ. Інструкція:

  • відкриваються налаштування, для чого робиться клік по аватарці і вибирається відповідний розділ;
  • вибирається вкладка Платежі та перекази;
  • натискається кнопка Поповнити баланс;
  • у новому вікні вибирається Спеціальні пропозиції;
  • вибирається відповідне завдання;
  • на окремій сторінці відображено умови, за яких буде здійснено нарахування голосів.

Після виконання завдання на сторінці Платежі та перекази має оновитися баланс.

Отримуємо голоси за допомогою програм

В мережі є різні програми, які нібито дозволяють безкоштовно отримувати голоси. Як правило, це обман. При цьому після встановлення можливі проблеми:

  • При створенні облікового запису попросять нібито авторизуватися через свій ID, для чого знадобиться пароль. Робиться це з метою злому особистої сторінки.
  • В установочному файлі зашивають вірус, який починає шпигувати або вшиває нав'язливу рекламу.

Серед усіх доступних способів цей викликає найменше довіри. Внутрішня валюта ВК може бути використана для оплати реальних послуг. Тому розробники постійно стежать за тим, щоб не з'являлися лазівки для зловмисників.

Як отримати голоси на день народження

Деякий час у мережі також з'являлося повідомлення, що соціальна мережа роздає голоси у день заснування компанії 10 жовтня 2006 року. Якщо відкрити офіційну сторінку підтримки, можна знайти інформацію про шахрайство. Компанія не проводить жодних акцій.

Мета зловмисників полягає в тому, щоб користувач надіслав повідомлення на вказаний номер або надав свої дані про профіль. Тому не варто цього робити.

Контакте також не дарує голосу на день народження. Це можуть зробити лише інші користувачі соціальної мережі. Для цього вибирається відповідна функція у розділі Платежі та перекази.

Як заробити голоси у ВК

Розглядаючи безкоштовні способи заробітку голосів, варто детально вивчати кожне завдання. Розробники ВК запровадили автоматичні системи перевірки, які нараховують бали за дотримання всіх умов.

Проблеми з нарахуванням

Запитання експерту Як можна повідомити про те, що не відбулося нарахувань за виконаним завданням?

Незважаючи на методи відстеження, є ймовірність, що після виконання завдання відповідно до встановлених умов не відбудеться нарахування голосів. Для повідомлення про помилку потрібно перейти за посиланням https://vk.com/support , написати назву завдання та прикріпити скріншот, що підтверджує дію. Тому при заробітку голосів краще робити скріншоти на кожному позначеному етапі, оскільки вони можуть надалі знадобитися. Не з'являється більше завдань?

Для оплати голосів рекламодавці використовують реальні гроші. Тому часто ставлять умови відображення своїх завдань. Наприклад, обмеження може бути пов'язані з місцем проживання чи віком. Тому потрібно змінити особисту інформацію. Однак, за виконання одного й того ж завдання двічі винагороду не нараховуватимуть. Чи варто використовувати програми, які призначені для автоматичного накрутки лайків?

Якщо завдання полягає у лайках або підписках, деякі намагаються знайти програми, які роблять це автоматично за користувача. Для цього нібито потрібно авторизуватися лише під своїм акаунтом. Подібним програм немає, після встановлення такої утиліти можна втратити доступ до свого профілю. Якщо не виконав один із пунктів, нарахують винагороду?

Усі умови нарахування винагороди обов'язково мають бути виконані. В іншому випадку голоси не будуть перераховані. Тому якщо з якихось причин завдання не підходить, краще його не брати.

Як купити голоси в ВК

Якщо жоден із способів безкоштовного отримання голосів не підходить, тоді їх можна купити за реальні гроші. Для цього є спеціальна сторінка прив'язування банківської картки. Перехід на потрібну сторінку налаштувань:

  • делается клік по аватарке;
  • вибирається розділ Налаштування, Платежі та перекази;
  • робиться клік по кнопці Поповнити баланс;
  • відкривається розділ Банківська карта.

Якщо оплата банківською карткою проводиться вперше, з'явиться вікно прив'язки. В ньому:

  • вказується номер картки;
  • вводиться Термін дії та CVC/CVV;
  • ставиться галочка навпроти Запам'ятати карту.

Сума, яка буде списана, вказується на кнопці Оплатити. При повторному поповненні балансу заповнювати дані вже не доведеться.

На вибір доступні також інші способи оплати. Вони іноді змінюються. Найчастіше списують кошти із номера мобільного телефону. Можна зробити переклад з електронних гаманців.

Дехто розглядає можливість отримання голосів безкоштовно з метою заробітку. Перед тим як займатися цим професійно варто врахувати кілька моментів:

  • в ВК функція зворотного обміну доступна не всім;
  • 1 голос не дорівнює 1 рублю, а курс постійно змінюється;
  • більшість способів передбачає нарахування великої комісії.

При використанні різних сторонніх рішень щодо обміну внутрішньої валюти варто враховувати, що ніхто не може дати гарантій. Доступні способи обміну:

  • Вбудована функція обміну соціальної мережі. Вона передбачає комісію 50%. При цьому одержувач має сплатити ПДФО 13%, для нерезидентів він становить 30%. Якщо провести нескладні розрахунки стає зрозуміло, що доведеться віддати практично всі голоси.
  • При великій кількості віртуальної валюти (близько 3 тисяч), укладається договір обміну. Ця функція доступна лише за умови, що місячний оборот становить понад 15 тисяч. Потрібні налаштування знаходяться у розділі Платежів. Якщо обліковий запис відповідає встановленим вимогам, з'явиться розділ Особистий кабінет програм. У користувача береться ПДВ 18%. Цей спосіб більше підходить для розробників, які розміщують свої продукти на платформі ВК і мають добрий дохід.
  • Використання сторонніх обмінників. Через високу популярність внутрішньої валюти з'явилися біржі, які допомагають із продажем голосів на вигідних умовах. Одна з них – Robox. Фірма бере комісію 6%, до якої потрібно додати ПДФО 13%. Продаж можливий лише за умови, що від облікового запису було розміщено одну програму і він складається в групі.

При прямому перекладі через різні чати потрібно бути впевненим у тому, що одержувач зробить переклад у відповідь.Наприклад, голоси відправляються через вбудовану функцію, а реальні гроші потім переводяться на вказаний рахунок або електронний гаманець. Незважаючи на обіцянки творців подібних майданчиків обміну, ніхто не дає 100% гарантію, що одержувач виконає свої зобов'язання.

На появу внутрішньої валюти чекали багато хто. Це пов'язано з тим, що на платформі ВК є велика кількість платних та умовно-безкоштовних програм. Для отримання більшої кількості голосів можна вдаватися і до інших методів, пов'язаних з участю у розіграшах, передплатами різних груп та проходженням опитувань. Однак, як основне джерело доходу можна розглядати лише у разі розміщення великої кількості додатків. За достатньої популярності вони будуть приносити хороший дохід.