Віртуальний номер США для реєстрації

Anonim

Американські номери давно набули популярності як на території самої країни, так і в інших населених пунктах. Насамперед американський номер телефону цікавить власників великих корпорацій та середніх компаній, які активно співпрацюють з Америкою та нерідко телефонують до місцевих бізнесменів.

Навіщо потрібен віртуальний номер США

Наявність американського номера дозволяє контролювати витрати та знизити загальну суму, що витрачається на щомісячну підтримку телефонії у підприємстві.Певною мірою це відбувається завдяки відсутності роумінгу, який часто має чималу вартість. Отримати американський номер можна безкоштовно, так і на платній основі. Для цього використовуються спеціальні програми, що забезпечують телефонію з американським номером, а також обслуговування послуги, що надається.

Переваги віртуального номера США

Основною перевагою наявності віртуального номера США є суттєва економія на послугах зв'язку. Абоненту не доведеться оплачувати роумінг і витрачатися на додаткові функції щодо забезпечення якісного зв'язку.

Крім цього, у наявності номера США є ще кілька переваг:

  1. Не потрібна фізична прив'язка до певної локації, співрозмовнику при вхідному номері буде видно єдину геолокацію та певний номер телефону. При цьому офіс компанії може знаходитися в будь-якій точці світу.
  2. Якщо власник номера знаходиться далеко від будинку, нарахування абонентської плати відбуватиметься відповідно до параметрів тарифу. Тарифікація йтиме як за міжміський дзвінок, а не міжнародний, що в рази дешевше.
  3. Наявність американського номера дозволяє швидко заробити відповідну репутацію, до компаній, що знаходяться в Америці, йде особливе ставлення в плані статусу.
  4. З американським номером можна завжди бути на зв'язку та не пропускати дзвінки з даної локації.
  5. Американський номер можна прив'язати відразу до кількох мобільних та міських телефонів.
  6. У місцевих операторів нерідко трапляються перебої у зв'язку, якщо потрібне цілодобово стабільне з'єднання, варто придивитися до номерів США.
  7. Американський номер можна зробити багатоканальним, щоб за необхідності зробити переадресацію і не втратити жодного виклику.

Де взяти американський номер для реєстрації

Отримати свій особистий американський номер можна за допомогою спеціальних програм та програм. Слід пам'ятати, що ці утиліти здебільшого надають тимчасові номери США. Користуватися ними тривалий термін не буде можливим.

Додатки для отримання віртуального номера телефону США

Варто розглянути найбільш поширені та затребувані програми для отримання американського номера телефону.

Ще одна платна програма за використання якої доведеться викласти фіксовану суму. Утиліта має розширений функціонал, який складно зустріти в інших програмах. Головним недоліком є ​​завищена ціна, тому програма підходить тільки власникам великого бізнесу. В іншому випадку його використання не окупиться.
Назва Опис Рейтинг
Burner Популярний додаток для отримання одноразових віртуальних американських номерів. Утиліта платна, тижнева оренда номера коштуватиме абоненту 1, 99 USD. Зате можна бути впевненим, що номер не використовується іншими користувачами. Є можливість купівлі пакета послуг на 60 днів, вартістю 4, 99 USD. У пакет входить 75 хвилин для дзвінків та 225 СМС. Додаток не працює на території Росії, але його можна використовувати з будь-якої іншої країни. ★★★★★
FreeTone Безкоштовна програма для отримання американських та канадських телефонних номерів. Сервіс підтримується найпоширенішими операційними системами IOS та Android. Для реєстрації потрібна електронна пошта або обліковий запис у Facebook, Google. Всередині програми можна здійснювати безкоштовні дзвінки з контактами, які знаходяться у списку друзів. Єдиним недоліком можна назвати те, що утиліта не працює біля Росії. ★★★★★
Hushed Ця програма надає безкоштовні номери США для здійснення дзвінків та відправки СМС. Програму можна скачати як на айфон, так і на будь-який смартфон Андроїд. Мінімальний тарифний план на 7 днів коштуватиме 1,99 USD. Безлімітний доступ буде коштувати 4,99 USD. Кожному користувачеві виділяється один віртуальний номер, за допомогою якого він може користуватися стандартними послугами зв'язку, а також реєструватися в американських та інших зарубіжних програмах. ★★★★★
CoverMe Не надто зручний, але діючий сервіс для надсилання текстових повідомлень та голосових дзвінків. Номер США надається випадковим чином і на обмежений термін, самостійно підібрати гарний номер неможливо. Додаток гарантує приватність спілкування та збереження персональних даних. ★★★★★
TextMeUp ★★★★★

За допомогою даного рейтингу можна швидко підібрати відповідний додаток з бажаними умовами та ціновою категорією. Програми легко встановлюються на смартфон та інші девайси системи iOS чи Android. За бажання можна підлаштувати програму під іншу операційну систему, але подібний трюк спрацьовує не з усіма утилітами.

Сервіси для отримання віртуального номера США

Якщо немає бажання або можливості качати певні програми можна розглянути спеціальні сервіси. Ними легко користуватися за допомогою комп'ютера або ноутбука, не потрібно нічого завантажувати або реєструватися в сторонньому програмному забезпеченні.

Назва Опис Рейтинг
Zadarma Цей оператор IP телефонії працює в Росії з 2006 року. Сервіс надає можливість придбання американського чи іншого іноземного номера. Завдяки широкому поширенню оператора, підключення займає лічені хвилини. Розібратися з інтерфейсом може навіть недосвідчений працівник. Для нових абонентів є стандартний тариф для ознайомлення. Підключення віртуальних номерів у Задармі – безкоштовне, абонентська плата – 60-120 руб/міс, залежно від міста.Оренда американського мобільного номера коштуватиме 180 руб/міс. про отримання номера в Задармі: https://youtu.be/tUPn7Rc27eo ★★★★★
FreeZvon.ru Ще один російський оператор IP телефонії, який надає як місцеві так і зарубіжні номери. Американські номери можна використовувати для здійснення дзвінків, відправки SMS, факсів. Переадресація можлива як на SIP номери, так і на звичайні міські. Вартість надання номера США залежить від регіону. Наприклад, номер штату Арізона коштуватиме 10 USD на місяць. Ще стільки доведеться віддати за підключення. Переадресація вхідних дзвінків на електронну пошту відбувається безкоштовно. ★★★★★
Continent Telecom Continent Telecom є міжнародним оператором IP-телефонії. У нього можна придбати номер будь-якої країни, включаючи Америку.Отриманий номер можна використовувати для дзвінків, SMS та факсів. Новому абоненту доведеться віддати фіксовану суму в 15 USD за підключення та отримання номера, потім щомісяця вносити 10 USD як абонентську плату. Якщо номер потрібен лише для отримання дзвінків та СМС, то є можливість придбати більш бюджетний варіант за 5 USD. ★★★★★
Telphin SIP оператор Telphin існує з 2003 року, активно співпрацюючи з фізичними та юридичними особами. Оператор пропонує послуги віртуальної АТС, IP телефонії та отримання віртуального номера будь-якої країни (у тому числі й Америки). Щомісячна плата за номер складає 300 рублів, додатково доведеться віддати 900 рублів за підключення та надання номера США. Абоненти можуть отримувати необмежену кількість номерів у своє користування, головне своєчасно оплачувати послуги. ★★★★★
NomerShop.ru Даний інтернет сервіс вже кілька років займається продажем російських та зарубіжних номерів. Головним мінусом сервісу є те, що він не має власної телефонії. Послуги надаються завдяки співпраці з операторами телефонного зв'язку. Щомісячна плата за американський номер становитиме 120 рублів. Підключення безкоштовне. Слід враховувати, що у разі виникнення неполадок домогтися правоти буде складно. Заздалегідь спрогнозувати наскільки надійним буде телефонний оператор неможливо, адже він надається випадково на розсуд сервісу. ★★★★★

Найнижчі ціни на віртуальні номери США мають оператор Задарма. Тому сервіс користуються в рази частіше, ніж представленими аналогами. Багато власників бізнесу воліють використовувати перевірені сервіси IP-телефонії.Вони пропонують номери на постійній основі при своєчасному внесенні абонентської плати. Якщо ж американський номер потрібен для реєстрації на якомусь сервісі або для тимчасової експлуатації, то варто віддати перевагу додаткам для придбання зарубіжних номерів.

Особливості роботи віртуального номера США

Принцип роботи американських та інших зарубіжних номерів на території інших країн лише на перший погляд видається складним. Насправді дзвінок надходить на номер, прив'язаний до певного провайдера, далі йде переадресація виклику на SIP номер абонента.

Оплата дзвінків та СМС на віртуальний номер США практично нічим не відрізняється від викликів на реальні номери цієї країни. Нарахування йдуть відповідно до тарифного плану.

Як користуватися віртуальним номером

Насамперед необхідно отримати свій особистий американський номер. Для цього потрібно вибрати оператора або сервіс. Тут можна вибирати будь-який з наявних варіантів: програми або сервіси, що не вимагають установки ПЗ.

Після проходження реєстрації та поповнення балансу можна спокійно користуватися номером та всіма функціями, що надаються тарифним планом. За бажанням можна відразу підключити додаткові опції, такі як віртуальне привітання та голосове меню. Завдяки цій функції власник номера не пропустить жодного дзвінка, всі абоненти будуть перенаправлені у віртуальну чергу або іншим вільним операторам.

Також можна відразу підключити функцію конференції, якщо передбачається здійснювати групові дзвінки. Опція зручна в тому випадку, якщо йдеться про велику компанію або частина співробітників працює в іншому офісі. Будь-які збори та наради легко проводити, не залишаючи свого робочого місця.

Питання експерту Чи можна придбати номер США, якщо я в Росії?

Так, однак, слід уважно підійти до вибору сервісу або програми. Багато програм перестали видавати номери росіянам. Російські оператори IP телефонії є найбільш надійними постачальниками американських та інших закордонних номерів. Чи можна повернути кошти за придбаний американський номер, якщо він перестав бути необхідним?

Ні, на жаль, шанси повернути витрачені кошти практично мінімальні. Більшість сервісів відмовляє абонентам у поверненні. Оплачені послуги та функції залишаються доступними до закінчення терміну, позначеного при отриманні номера. Тому, якщо планується відмова від номера, варто зробити це за кілька днів до призначеної дати внесення коштів. Чи обов'язково купувати американський номер телефону, якщо планується співпраця з цією країною?

Ні, ви можете залишити свій місцевий номер телефону та спробувати підшукати відповідний тариф.Однак наявність номера США суттєво знижує витрати, не доведеться платити подвійний тариф за роумінг та інші опції, пов'язані із міжнародними дзвінками. Наскільки безпечно купувати віртуальний американський номер?

Всі номери, що продаються, здебільшого безпечні. Сервіси та програми випробувані великою кількістю абонентів, у них не збираються дані користувачів та не відбувається передача інформації третім особам. Віртуальний номер за своїм функціоналом практично не відрізняється від звичайного міського чи мобільного номера, тому його власник нічим не ризикує.