Як знайти прихованих друзів у ВКонтакті

Anonim

Контакте – одна з найпопулярніших соціальних мереж, в якій зареєстровані мільйони користувачів. У ній можна спілкуватися, знаходити нових друзів та старих знайомих, а також шукати групи за інтересами. Варто зазначити, що у ВК є така функція, як «Приховані друзі». Що це таке? Як знайти прихованих друзів у ВКонтакті?

Функція «Приховані друзі» з'явилася давно, тому багато хто про неї знає. Насправді знайти своїх зашифрованих користувачів досить просто.

Що таке приховані друзі ВКонтакте

Користувач, як тільки оформляється в мережі та не вибудовує жодних налаштувань, автоматично виставляє своїх друзів, щоб інші люди їх побачили. За замовчуванням всі користувачі можуть побачити список ваших друзів, при цьому неважливо, зареєстрований він у ВК чи ні.

Якщо заздалегідь виставити налаштування приватності, то користувач, що зайшов на вашу сторінку, побачить багато обмежень. Наприклад, список друзів недоступний, оскільки активовано функцію «Приховані друзі».

Ця функція необхідна для тих, хто не хоче демонструвати своє віртуальне спілкування з тими чи іншими людьми. Причин цього багато:

  • Користувач хоче захистити своїх друзів від уваги інших людей на сторінку;
  • Користувач не хоче, щоб хтось бачив список його друзів просто так;
  • Власник профілю не збирається підставляти своїх друзів, щоб вороги зайшли на їхню сторінку через нього.

Якщо ж друзі будуть повністю приховані, то ніхто не дізнається імена тих, хто додано до списку. Сам процес налаштувань досить простий і займає не так багато часу.

Як дізнатися, чи є у користувача приховані друзі

Дізнатися, чи є у користувача приховані друзі досить просто. Для цього можна зайти на його сторінку і перевірити, чи відкритий список з близькими людьми, чи ні. Однак можуть бути виставлені налаштування, при яких той, хто зайшов у профіль, у будь-якому випадку буде бачити тих, хто знаходиться в списку. Для цього також є окремі налаштування.

Якщо ж у друзях список заблокований і на ньому стоїть замочок, від у власника сторінки точно є свої приховані близькі люди.

Як подивитися прихованих друзів у ВК у іншого користувача

Будь-яка людина, якщо захоче це, може перевірити факт приховання. І тому є кілька методик. Деякі з них не дуже законні, а якісь точно перевірені і ними можна користуватися.

Законне ПЗ

Перший спосіб повністю легальний. Мінус його полягає в тому, що за допомогою нього повністю не можна дізнатися точну кількість прихованих друзів і тим більше переглянути імена людей зі списку. Однак спосіб допомагає зрозуміти, чи є такі люди взагалі:

  1. Переходимо на профіль цікавої для вас людини, після цього відкриваєте як такий «прихований» список;
  2. Після цього дивимося на кількість контактів, яка вказується у верхньому рядку на пункті «Всі друзі»;

  3. Далі відкриваємо параметри списку;
  4. Відкриваємо фільтр сторінки, виставляємо будь-яку класифікацію, наприклад, «Жінки»;
  5. Вважаємо, скільки дівчат на сторінці;
  6. Після цього переходимо на параметр «Чоловіки»;
  7. Вважаємо кількість;
  8. Складаємо отриманий результат;
  9. Якщо людей вийшло менше, ніж зазначено на сторінці, то приховані друзі на сторінці є.

Не дуже законне ПО

Це автоматичний спосіб, який допоможе повністю вирішити проблему автоматичного програмного забезпечення ВК та тривалого обчислення. Програма 220vk необхідна для того, щоб проаналізувати виявити прихованих друзів користувача.

Зверніть увагу! Такий спосіб не дуже законний, оскільки людина отримує точні дані про сторінку користувача. Можливо, людина не хоче, щоб її друзі стали відомі всім. Тому цей метод можна розглядати як вторгнення у віртуальне життя людини.

Працює додаток у такий спосіб:

  1. Додаток працює в онлайн, тобто користувачеві необхідно перейти на офіційну сторінку системи: 220vk.com;

  2. Далі необхідно пройти авторизацію на сторінці. Сервіс перевірений, тому не варто побоюватися зливу даних, увійти до свого профілю можна спокійно;
  3. Тепер сервіси необхідно надати можливість обробити дані, що надійшли. У спливаючому вікні необхідно клацнути на пункт «Дозволити»;

  4. Переходимо на головну сторінку, вводимо посилання ID потрібного користувача, тапаємо на сканування;

  5. Програма розпочне автоматичну обробку даних, результатом стане відкрита сторінка того користувача, який відскановано. Вибираємо сторінку «Приховані друзі».

Після цього можна переглянути всіх тих людей, які були раніше зашифровані користувачем. Процес досить простий, сервіс перевірений.

Як приховувати друзів ВКонтакте

Якщо користувач хоче зашифрувати весь свій список прихованих користувачів, він може використовувати налаштування Вк та розділ «Приватність». На жаль, на Айфоні або на Андроїді у мобільній версії соціальної мережі зробити це неможливо. Однак можна використовувати браузерну версію та комп'ютер.

На комп'ютері

Приховати друзів на комп'ютері можна через офіційну сторінку Вк і сайт:

  1. Переходимо на офіційний сайт ВК;
  2. Авторизуємося за допомогою логіну та пароля від свого профілю;
  3. Далі клацаємо на іконку, яка знаходиться у правому верхньому кутку;
  4. Відкриваємо «налаштування»;
  5. Переходимо до розділу «Приватність»;
  6. У ньому знаходимо пункт «Моя сторінка», після цього «Кого видно у списку моїх друзів та підписок»;
  7. Відкриваємо параметри сторінки;
  8. Виставляємо їх зручним для користувача способом;

  9. Натисніть на «Зберегти зміни».

На телефоні

На телефоні приховати друзів дуже просто:

  1. Переходимо на мобільну версію ВК;
  2. Після цього натисніть на пункт «приватність»;
  3. Знайдіть у ньому розділ «Моя сторінка» та пункт «Хто бачить моїх прихованих друзів»;
  4. Виберіть «Тільки я».

Після цього ніхто інший не дивитися побачити тих друзів, хто знаходиться у вашому списку. Тільки якщо не використовувати додатковий пошук.

Чи дізнається людина, що я її приховав

Якщо відповідати на запитання про те, чи дізнається інша людина, що користувач її приховав, можна відповісти однозначно – ні. Жодного повідомлення йому з цього приводу соціальна мережа не надсилає. Також при переході на сторінку друга він може побачити себе в списку близьких, саме з цього приводу не потрібно хвилюватися, оскільки ця інформація нікуди не проникне.

Якщо не вийшло

Якщо користувача не вдалося знайти прихованих друзів іншої людини, то з великою ймовірністю таких просто немає. Також сервіс видасть, що таких користувачів немає. Якщо ж людині не вдалося приховати своїх близьких, то їй варто звернутися в технічну підтримку соціальної мережі ВК, проте спочатку варто перевірити, скільки друзів вже приховав користувач. Якщо число більше 30 то ще зашифрувати інших людей не вийде, система не дасть цього зробити.

Питання експерту Як звертатись у технічну підтримку ВК?

Можна в браузері забити пункт «Технічна підтримка ВК» та перейти за першим посиланням, спочатку зареєструвавшись у ВК. При зверненні варто поводитися ввічлива, а також максимально докладно описати проблему. Як захистити своїх друзів від чужих очей?

Для цього потрібно просто приховати їх або зовсім не додавати в близькі контакти. Інакше можна нарватися на ворогів. Що робити в тому випадку, якщо потрібно назад із прихованих друзів перевести профіль у звичайні?

Весь алгоритм такий самий, робиться через ті ж налаштування. Для цього необхідно зайти в розділ приватності та перейти на пункт «Моя сторінка». Далі ж потрібно зайти в розділ із прихованими користувачами та клацнути на хрестик навпроти тих акаунтів, які можна знову відкрити.