Зворотній дзвінок замовити за 30 секунд цілодобово із сайту

Anonim

CallBack-сервіс – це комплекс досить зручних та ефективних інструментів, кожен з яких допомагає залучити клієнтів до нових продажів. За допомогою зворотного дзвінка клієнт може постійно отримувати зворотний зв'язок, причому він може зв'язатися з сервісом безкоштовно за 20-30 секунд. При цьому після встановлення такої кнопки конверсія на сайті збільшується у кілька разів, кількість дзвінків зростає, при цьому клієнтів стає у кілька разів більше. Всі ці переваги змушують власника сайту встановити кнопку в кілька секунд.

При цьому на ринку на даний момент величезна кількість безкоштовних і платних сервісів зворотного дзвінка. Всі вони схожі, відмінності знаходяться лише в деяких фішках тонкощі, саме тому вибирають між кількома сервісами.

Варто подивитися, які сервіси зворотного дзвінка варті уваги користувача, які фішки найкраще використовувати, також який сервіс варто підключити до компанії.

Як працює зворотній дзвінок із сайту

Зворотний дзвінок – це така послуга, при якій користувачі самі можуть безкоштовно зв'язатися з менеджером компанії, а той допоможе вибрати ту чи іншу послугу або підключити сервіс компанії. Користувач сайту натискає на призначену для дзвінка кнопку на сайті. Надалі він вказує у формі свої контактні дані, зокрема номер телефону.

Є кілька варіантів того, як використовується послуга:

  1. Користувач клацаємо на кнопку, оформляє заявку на дзвінок, при цьому система автоматично з'єднує його з операторів. Підключення відбувається лише тоді, коли обидва співрозмовники підключилися. Це найбільш просунутий спосіб, тому що він дозволяє не пропустити жодного клієнта;
  2. Клієнт сайту оформляє заявку на сайті, там же вказує час, коли йому хотілося б прийняти дзвінок. Інформація про заявку надходить на сайт компанії, після чого починається розмова у визначений час. Плюс цього способу в тому, що клієнту максимально зручно використовувати такий варіант. Мінус полягає в тому, що компанія та менеджери повинні постійно стежити за електронною поштою та дивитися, коли їм краще зателефонувати.

Кому підходить зворотній дзвінок

Зворотний дзвінок підійде тим компаніям, які за допомогою дзвінків хочуть покращити відвідуваність сайту або залучити більше клієнтів. Цей спосіб дуже зручний, тому що не потрібно витрачати велику кількість коштів компанії на встановлення. Це невеликий віджет на сайті, при цьому він допомагає з'єднати клієнта та компанію.

Також ця послуга підходить інтернет – магазинам незвичайних чи ексклюзивних товарів. Користувач сайту може будь-якої миті зателефонувати по лінії та запитати про той чи інший товар те, що його цікавить.Всі найпопулярніші компанії або давно впровадили таку функцію на свої сайти з товарами чи послугами.

Переваги сервісу зворотного дзвінка

У сервісів зворотного дзвінка є безліч переваг та недоліків. Найявніші плюси можна подивитись нижче:

  • Максимально зручна та корисна послуга для великих компаній. Вона дозволяє залучити більше клієнтів, що доведено досвідом багатьох великих фірм;
  • Послуга з'єднує покупця з продавцем, у будь-який момент користувач може поставити питання щодо товару, що його цікавить, при цьому необов'язково писати в підтримка або читати опис товару, менеджери все розкажуть;
  • Зворотний дзвінок підвищує якість обслуговування, таким чином залишиться більше задоволених відвідувачів сайту, які надалі можуть стати клієнтами фірми;
  • Підвищується рівень лояльності та довіри до компанії;
  • Це полегшує роботу фахівців компанії, оскільки клієнт може бути незадоволеним отриманим товаром, це можна виправити за допомогою дзвінка;
  • Швидкість зв'язку миттєво підвищується.

Як видно, після встановлення віджету зворотного зв'язку робота компанії та її сайту покращаться в кілька разів, зростуть усі показники відразу.

Як встановити на свій сайт

Перш ніж встановлювати на свій сайт зворотний дзвінок, варто пам'ятати про те, що існують колбек. Колбек - це віджет зворотного зв'язку, але вони відрізняються один від одного зовсім небагато, установка у них практично однакова.

Також перед встановленням варто зрозуміти, який віджет зворотного зв'язку варто використовувати. Нижче можна переглянути рейтинг найпопулярніших. Також можна встановити безкоштовні шаблони, їх пропонує будь-яка компанія зі встановлення зворотних дзвінків.

Алгоритм дії установки callback на свій сайт такий:

  1. Вибираємо відповідний для вас віджет;
  2. Після цього заходимо на його сайт і вибираємо шаблон, який вони пропонують;
  3. Вносимо потрібні поля при заповненні на сайті;
  4. Слідуємо інструкції, яку пропонує сайт.

Рейтинг віджетів зворотного дзвінка

На ринку представлено безліч віджетів зворотного зв'язку з подібним функціоналом, але різними додатковими налаштуваннями. Варто подивитися найпопулярніші варіанти та зрозуміти, який з них найкращий, що підходить найбільше користувачеві, як ним користуватися, які у нього плюси та мінуси.

Juvosite

Це найпопулярніший зворотний дзвінок, завдяки якому завжди можна бути на зв'язку з клієнтами.Плюс його в тому, що можна спілкуватися з аудиторією не тільки на сайті, а й у соціальних мережах, мобільному додатку або месенджері. Варто докладніше розглянути можливості даного сервісу:

  • Установка чату для сайту. Завдяки йому можна відповідати на повідомлення клієнтів, відповідати відразу ж на поставлені запитання, пропонувати допомогу користувачам, якщо вони не можуть у виборі;
  • Використовувати WhatsApp Business. Користувач може додати особистий обліковий запис у Jivo, отримувати повідомлення в ньому, щоб не відволікатися на інші сторінки або програми, при цьому можна налаштувати функцію зі швидкими відповідями, щоб легко і просто прискорити відправку повідомлень;
  • Використовувати Apple Business Chat. Така ж опція на iPhone, як і на Андроїд. Підходить тільки для тих клієнтів, у кого є свій обліковий запис в Еппл;
  • Використовувати повідомлення у соціальних мережах, наприклад, у ВКонтакті, однокласниках і навіть у Telegram;
  • Приймати зворотні дзвінки з сайту;
  • Використовувати відеодзвінки з мобільного пристрою;
  • Створювати командні чати та багато іншого.

Це ще не всі функції Juvo, проте їх дуже багато і все залежить від обраного користувачем тарифу. Налаштувати Juvo дуже просто, можна навіть увійти через обліковий запис в Google або Сбер ID.

Плюси та мінуси Відмінний та сучасний інтерфейс сайту. Різноманітні тарифи. Великий функціонал та швидке налаштування. Зручно використовувати та настроювати свій особистий скрипт ЖивоСайт. Велика вартість, як зауважують багато користувачів. Погано працює підтримка на сайті. Не такий надійний сервер. Не зберігає записи розмов.

CallTouch

CallTouch - це не тільки сервіс зворотного дзвінка, але і наскрізний аналітики, коллтрекінгу та управління всією рекламою компанії.Колл Тач допомагає оцінити ефективність всього бізнесу загалом, показати звіти з реклами. Завдяки йому багато керівників оптимізують роботу бізнесу та скорочують витрати коштів на зайву рекламу. У сервісу багато можливостей:

  • Дашборд;
  • Звіт «Всі