Як бачать мою сторінку ВКонтакте інші користувачі

Anonim

Якщо ви думали над питанням, як подивитися власну сторінку соціальної мережі, як бачать мою сторінку ВКонтакте інші користувачі, то ви не усвідомлюєте, як це просто і легко можна перевірити. Багато користувачів заходять ВК щодня, постійно переписуються з друзями, гортають стрічку. Багато хто навіть не розуміє, як відображається їх профіль.

Як бачать мою сторінку ВКонтакте – подивимося з боку

Перевірити відображення облікового запису в очах іншої людини досить просто.Можна зробити це самостійно або попросити друга розкрити профіль. Однак цей друг має бути чуйним і вірним, щоб не виникло неприємностей і він нікому не розповість важливу інформацію про вас.

Найпопулярніший варіант – залучити друзів, але якщо це неможливо, то варто подивитися деякі налаштування.

Через налаштування приватності

Перший варіант – використання налаштувань приватності. Налаштування приватності необхідні для того, щоб налаштувати зовнішній вигляд стінки, визначити інформацію, яку бачитимуть друзі та інші користувачі при відвідуванні сторінки. На ній можна налаштувати відображені групи, контакти, фотографії та багато іншого. Знаходиться розділ у налаштуваннях ВКонтакте.

Щоб подивитися, як бачать профіль користувачі через розділ «Налаштування приватності», необхідно:

  1. Заздалегідь перейти до свого облікового запису в ВК за допомогою логіну та пароля;
  2. Далі необхідно знайти нагорі власне ім'я. Тут же знаходиться ім'я міні-аватарка, варто натиснути на неї;
  3. Відкриється меню, в якому вибираються «Налаштування»;

  4. Користувач опиняється на сторінці з усіма об'єктами, що настроюються, переходимо в розділ «Приватність»;

  5. Далі прокрутіть розділ до самого кінця, знайдіть рядок синього кольору і натисніть на неї.

Перед користувачем відкриється те, як інші користувачі бачать його сторінку. Це досить просто налаштувати в цьому ж розділі за необхідності.

Через пошук

Ще один цікавий варіант - використовувати пошук і можливості браузера. Алгоритм також досить простий. Підійде як для мобільної версії ВК, так і для комп'ютерної:

  1. Переходимо в аккаунт у соціальній мережі за допомогою логіну та пароля;
  2. Далі натискаємо на пункт «Моя сторінка»;

  3. Копіюємо адресу сторінки (для комп'ютера: за допомогою копіювання рядка браузера; для телефону: за допомогою тапа на три точки у правому верхньому кутку та кліка на «Копіювати»);
  4. Далі виходимо зі сторінки (зробити це можна за допомогою тапа на ім'я у правому верхньому кутку для комп'ютера та за допомогою налаштувань через телефон);

  5. Відкриваємо нову сторінку браузера (для телефону просто відкриваємо будь-який браузер);
  6. Вставляємо в адресний рядок скопійоване посилання;
  7. Клікаємо на «Пошук».

Так само можна зробити без копіювання адреси. Можна ввести лише ім'я та прізвище користувача. Однак браузер може показати й інших користувачів, які мають такі самі дані. Вхід у такому разі утруднений.

З фейковою сторінкою

Це довгий спосіб, оскільки користувачеві доведеться реєструватися від іншого імені та номер телефону, однак він користується популярністю. Плюсом є те, що власник фейкової сторінки надалі може використовувати її і для інших цілей.

Для того, щоб зареєструвати додатковий обліковий запис необхідно:

  1. Перейти в вк і вийти зі свого акаунта;

  2. Далі переходимо на пункт швидкої реєстрації;
  3. Вводимо ліві ім'я, прізвище та дату народження;
  4. Переходимо на пункт «Продовжити реєстрацію»;

  5. Створюємо повноцінну сторінку, вказуємо номер телефону;
  6. З фейкової сторінки переходимо на свою особисту, дивимося, як все виглядає з боку.

Цей спосіб рідко використовується, оскільки необхідний додатковий номер телефону, яким потрібно буде скористатися.

Як бачать заблоковані користувачі

Користувачі, які були заблоковані власником сторінки, не бачать жодної інформації на ній. Однак вони можуть подивитись:

  • ПІБ;
  • Місце проживання;
  • Аватарку;
  • Роботу;
  • Дату народження;
  • Статус.

Зверніть увагу! Власник облікового запису ВКонтакте завжди може змінити налаштування приватності таким чином, щоб ніяка інформація не відображалася крім аватарки та ПІБ.

Як дізнатися, хто відвідував сторінку

Офіційною не можна подивитися, хто відвідував сторінку користувача, але є багато способів, щоб зробити це:

  • Подивитися гостей через видалення сторінки. Перед повним видаленням система покаже облікові записи тих користувачів, які виявляли активність на сторінці;
  • Переглянути через статистику. Цей спосіб працює таким чином, що не видає точних даних, але відображається статистика. Таким чином можна дізнатися стать людей, вік і місце розташування у вигляді графіка. Так можна припустити, хто відвідував сторінку, однак точної інформації не буде;

Подивитися через опитування. Наприклад, можна створити просте опитування "Хто був на цій сторінці?". Через день буквально варто зайти знову на це опитування і подивитися, хто відповів на нього, а хто – ні. Так також можна зробити припущення.

Як закрити обліковий запис

Для закриття облікового запису потрібно не так багато:

  1. Переходимо на офіційну сторінку ВКонтакте за допомогою введення в браузер назви соціальної мережі;
  2. Далі входимо за допомогою логіну і пароля або реєструємося за допомогою введення даних;
  3. Клікаємо на меню, яке знаходиться у правому верхньому кутку на міні-аватарці;
  4. Натисніть на налаштування;
  5. Після цього перейдіть до розділу «Приватність»;
  6. У цьому пункті встановлюємо на всіх варіантах «Тільки друзі»;

  7. Зберігаємо зміни.

Таким чином сторінку можна зробити повністю закритою. Важливу інформацію дізнаються лише друзі, які додані самим користувачем.

Додаткові налаштування приватності в ВК

Також у налаштуваннях приватності, які знаходяться в основних налаштуваннях, можна відредагувати такі пункти, щоб посилити конфіденційність інформації:

  1. «Хто бачить основну інформацію сторінки». Якщо відредагувати цю інфу, то для інших незареєстрованих користувачів пропаде така інформація, як сімейний стан, життєва позиція, ставлення до куріння чи алкоголю;

  2. «Хто може знайти мій профіль під час імпорту контактів». Ця функція з'явилася нещодавно, тільки після введення у VK функції «Імпорт контактів». Якщо в даній графі стоїть інформація «Всі користувачі», то знайти в користувача можуть ті, у кого забитий номер в контактній книжці;
  3. «Кому в інтернеті видна моя сторінка». Це досить важлива інформація», тому що якщо її не налаштувати, то користувач може втратити багато важливих даних. Все тому, що існує такий сервіс, як «Веб-архів». Він зберігає всі фотографії та сторінки, які були зареєстровані раніше. Так можна спровокувати витік інформації до особистих фотографій;
  4. «Які оновлення бачать у новинах друзі». Варто вимкнути в цьому пункті такі параметри, як коментарі, позначки «Подобається» та групи. Якщо налаштування активовано, іншим користувачам буде видно навіть те, кого ви додали в друзі.

Якщо налаштувати ці пункти правильно, то конфіденційність сторінки буде повністю забезпечена.

Запитання експерту Навіщо потрібно бачити, як інші користувачі дивляться на сторінку?

Для цього є кілька причин:Після внесення налаштувань необхідно переконатися, що вони дійсно працюють. Зробити це можна лише після перегляду сторінки;Якщо користувач експериментує з іміджем профілю і йому необхідно зрозуміти, чи правильно все йде. Які плюси є у закритого профілю?

Є кілька переваг:Повна конфіденційна інформація. Встановлюючи закритий обліковий запис, користувач захищає свої дані, наприклад, ПІБ, фото та доступну інформацію;Ніхто, крім друзів, не дізнається, на які групи підписано людину;Ніхто, крім друзів, не зможе надсилати повідомлення одразу. Щоб отримати доступ до заблокованого профілю, необхідно додати людину до друзів.Як додатково захистити акаунт?

Можна використовувати двофакторний захист сторінки, закрити профіль і не публікувати особисті дані в мережу.