Який номер телефону кращий за 495 або 8800

Anonim

Який краще вибрати номер 495 і 8800: і на які критерії варто звернути увагу перед покупкою. Де застосовується кожен із варіантів, які складності можуть виникнути при їх використанні. Переваги та недоліки номерів.

Номер 8800

Номер, що володіє кодом 8800, застосовується лише за наявності активованого АТС. На підключення потрібно близько 1 робочого дня, і при цьому всі налаштування здійснюються віддалено провайдерами. Додаткова плата за процес підключення з користувача не стягується, а також не потрібне встановлення додаткового обладнання.

При використанні номера з кодом 8800 з'являється можливість використання всіх стандартних функцій АТС, яких багато.

Кілька ознайомитися з ключовими особливостями номера з кодом 8800 можна буде у відео

Переваги і недоліки

Плюси та мінуси Збільшення кількості клієнтів з регіонів, що здійснюється за рахунок можливості здійснення безкоштовного дзвінка з будь-якого регіону. Такий спосіб залучення клієнтів набув великого поширення серед великих компаній, оскільки потенційні клієнти нерідко відмовляються від здійснення дзвінка за платним варіантом номера. Код 8800 говорить про те, що компанія має офіційну реєстрацію, що підвищує лояльність клієнтів та довіру з їхнього боку. Ймовірність відповіді на дзвінок виявляється значно вищою за Підвищення іміджу компанії.Здебільшого код 8800 є впізнаваним за рахунок того, що його використовують лідируючі компанії на ринку, отже, його придбання – відмінний спосіб підвищення статусу компанії. Дані зберігаються досить довго, а тому при необхідності можна буде без проблем підняти їх для пошуку потрібної інформації. Номер 8800 відноситься до категорії багатоканальних, тобто додзвонитися зможе кожна людина, просто у разі завантаженості співробітника він або залишатиметься в очікуванні, або перенаправлятиметься на іншого працівника Легке запам'ятовування номера. У більшості випадків номери з кодом 8800 виявляються красивими і досить незабутніми, що позитивно позначається на впізнаваності компанії. Висока вартість номерів з кодом, пов'язана з підвищеним статусом коду 8800. все ж таки на тлі цінника це не робить пропозицію більш привабливою.Дозволити собі покупку можуть не всі приватні особи та дрібні компанії. Необхідність додаткового підключення віртуальної АТС. Звичайно, це незначний недолік, проте він також потребує певних витрат часу на проведення процедури та здійснення додаткової плати. Без АТС номер повноцінно не функціонуватиме.

Виходить, що номер з кодом 8800 має велику кількість позитивних моментів, але при цьому й деякі недоліки, які варто враховувати перед придбанням.

Де краще застосовувати номер 8800

У більшості випадків номер з кодом 8800 застосовується великими компаніями, які хочуть підвищити свій імідж і створити комфортабельні для клієнтів умови. варіант є лише у разі великої завантаженості каналу, і навіть за необхідності збереження даних із дзвінкам.А якщо ні, то фінансові витрати не будуть себе виправдовувати.

Прямий міський номер 495

Нещодавно код номера 495 використовувався на стаціонарних телефонах Москви, але внаслідок їх виходу з побуту номери з таким кодом стали активно продаватися фізичним та юридичним особам. Код 495 сприймається людьми як щось серйозне, тому що вони асоціюються безпосередньо зі столицею, а тому ймовірність відповіді при здійсненні дзвінка з таким кодом виявляється досить високою.

Номер відноситься до категорії віртуальних, внаслідок чого фізично ніяких товарів купувати не доведеться. У більшості випадків плата знімається на щоденній основі.

Кілька дізнатися про віртуальний номер та його особливості можна буде у відео

Переваги і недоліки

Плюси та мінуси Використання коду 495 у номері зробить його більш впізнаваним серед потенційних клієнтів.При цьому підвищиться і статус, оскільки в більшості випадків номер з 495 все ж таки відноситься до особливих, нерозповсюджених серед звичайних осіб. Це особливо важливо при здійсненні великої кількості викликів протягом робочого дня. Після оформлення продукту всі вхідні дзвінки будуть повністю безкоштовними, що позитивно позначиться на схильності до компанії з боку клієнтів. Це має велике значення навіть у сегменті малого бізнесу Номер не є настільки впізнаваним, як з кодом 8800, і не відноситься до сегменту великих компаній, а тому значно підвищити свій статус при його використанні можливості не Плата знімається на щоденній основі, що в деяких випадках доставляє певний дискомфорт При виборі віртуального номера є можливість потрапити до рук шахраям, внаслідок чого необхідно виявляти особливу акуратність при доборі пропозиції для придбання.

Де краще застосовувати номер 49500

У більшості випадків номер з кодом 45900 застосовується в невеликих компаніях, які прагнуть підвищити свій авторитет та впізнаваність, а також створити комфортабельні умови дзвінка для клієнтів, але при цьому не готові витрачати значну грошову суму.

Також номер із таким кодом застосовуються фізичні особи та приватні підприємці.

Порівняльна таблиця номерів

Назва Вартість Функціональність Впізнаваність Складність оформлення
8800 Ценник встановлюється не досить високому рівні, додаткова плата за підключення не стягується Функціональних можливостей багато, від багатоканальності та запису даних до можливості підключення додаткових функцій на кшталт перемикання на інших співробітників, інтерактивного меню тощо Номери з кодом 8800 мають високу впізнаваність у суспільстві, користуються певною довірою та авторитетом Доведеться підключити додаткову віртуальну систему для використання номера. Процес може зайняти кілька днів
495 Вартість встановлюється на доступному рівні, підключення також безкоштовне Номер має мінімальний стандартний набір функцій, якого буде достатньо для функціонування невеликої компанії або приватного бізнесу Номер менш авторитетний, проте відомий за рахунок використання коду на території Москви в минулому Підключення здійснюється за кілька хвилин і не вимагає виконання будь-яких складних дій

Як обрати номер телефону для бізнесу

Питання експерту Який варіант варто віддавати перевагу, якщо у мене невеликий бізнес?

У тому випадку, якщо компанія тільки починає розвиватися і ще не має серйозного стабільного заробітку, найкраще віддавати перевагу використанню номера з кодом 495. Він виявиться вигіднішим у застосуванні і не вимагатиме ніяких додаткових витрат Чи можу я будь-якої миті відмовитися від використання номера? .

Так, користувач має повне право будь-якої миті відмовитися від використання платного номера. Досить буде просто написати в підтримку на сайті його придбання або зв'язатися зі спеціалістами компанії в інший спосіб. Що робити, якщо після оплати товару не відбулося підключення номер з певним кодом?

Зверніться до служби підтримки для уточнення питання. Можливо, стався збій, рішення якого буде проведено в мінімальні терміни. Що робити, якщо після підключення 8800 витрати стали непосильними для мене?

Варто відмовитися від цього варіанту і віддати перевагу використанню коду 495. Він також буде незабутнім і впізнаваним, але вимагатиме менше коштів