Яке питання можна поставити дівчині у ВКонтакті

Anonim

Як відомо, щоб зацікавити будь-яку дівчину у листуванні у ВКонтакті, необхідно проявити максимум оригінальності та креативності.

Загальні поради з листування з дівчатами

Потрібно використовувати ряд елементів, які значно полегшать процес спілкування з представницею жіночої статі, що сподобалася:

  1. Легкість у спілкуванні. Більшість жінок не сприймають чоловіків, які показують себе як невдахи. Не треба скаржитися співрозмовниці на батьків, політику, життя, навчання, роботу тощо.Насамперед необхідно показати легкість та позитив, який приверне увагу будь-якої адекватної людини. Також не потрібно змушувати дівчину звітувати, оскільки це відштовхує та лякає. Необхідно дотримуватися особистих меж та підтримувати позитивний діалог у процесі знайомства.
  2. Флірт. Щоб пробудити в незнайомці емоції та почуття, необхідно іноді виявляти знаки уваги. Якщо співрозмовниця зацікавлена ​​у пошуку молодої людини, вона, безсумнівно, захоче продовжувати приємне їй спілкування.
  3. Повага до співрозмовниці. Щоб не відштовхнути людину, необхідно виявляти повагу та не порушувати особисті межі. Це гарантує практично стовідсотковий успіх у спілкуванні з будь-якою представницею прекрасної статі.
  4. Прояв максимального інтересу до її персони. Будь-якій людині приємно відчувати інтерес до своєї персони. Тому дівчина швидко почне виявляти симпатію до молодої людини, яка по-справжньому їй цікавиться.

Які питання варто поставити дівчині, щоб дізнатися її краще

Більшість представниць прекрасної статі люблять більше говорити, ніж слухати. А також вони захоплені чоловіками, які по-справжньому вміють слухати їх. Цим можна скористатися, щоб зацікавити дівчину, що сподобалася, і дізнатися про неї багато цікавого.

Перш за все, можна ставити питання в процесі листування у ВКонтакті. Їх треба ставити неквапливо, найкраще по кілька штук за одну розмову. Це допоможе не тільки дізнатися інформацію та співрозмовниці, а й порозумітися з нею.

Найбільш поширені теми, на які можна поспілкуватися з жінкою та поставити їй питання:

  • творчість (музика, живопис, архітектура тощо);
  • Інтереси і захоплення;
  • відпочинок;
  • подорожі;
  • смаки;
  • плани на життя;
  • утворення;
  • магія і чари;
  • фантазії та мрії;
  • смішні історії;
  • любов (сім'я, діти, відносини, шлюб).

Крім вислуховування співрозмовниці можна також розповідати про своє життя і висловлювати свою думку з будь-якого питання. Також не потрібно забувати робити жінці компліменти, які допоможуть пробудити в ній бурю емоцій і завоювати її серце.

Список найкращих питань, на думку дівчат, які можуть зацікавити будь-якого співрозмовника:

  1. Що про тебе не знає жодна людина?
  2. Що, на твою думку, найважливіше у відносинах між людьми?
  3. Що таке любов?
  4. Яка в тебе найзаповітніша мрія?
  5. Яке проведення часу, на твою думку, найкраще?
  6. Як ти ставишся до життя?
  7. Чи віриш ти в надприродне?

Питання з каверзою

Мало хто може зрозуміти жіночий розум. Щоб краще дізнатися представницю прекрасної статі, будь-якому чоловікові потрібно добре постаратися. Зацікавити дівчину, краще впізнати її та урізноманітнити спілкування допоможуть каверзні питання, які змусять співрозмовницю добре подумати, перш ніж відповісти на незвичайне повідомлення. А молоді люди, у свою чергу, зможуть проаналізувати відповідь і дізнатися багато нової та цікавої інформації.

Питання з каверзою, які зацікавлять будь-яку людину і урізноманітнять спілкування у ВКонтакте:

  1. Як ти ставишся до курортних романів? Як ти вважаєш, чи мають вони місце бути і чи можуть перерости на щось більше?
  2. Як ти ставишся до шлюбу в сучасному світі? Чи потрібна друк чи можна просто жити разом і любити один одного?
  3. Чи може чоловік та/або жінка мати друзів протилежної статі?
  4. Що тобі означає слово «задоволення»?
  5. Хто має приносити більший дохід у сім'ю: чоловік чи жінка?
  6. Чи маєш якісь комплекси?
  7. Чи зможеш ти пробачити зраду?
  8. Хто, на твою думку, має бути главою сім'ї чи ти за рівноправність?
  9. Чи часто тобі сняться еротичні сни?
  10. Що ти зробиш, якщо виникне небажана вагітність?
  11. Ти вважаєш себе сміливою та завзятою?
  12. Що для тебе важливіше: кар'єра чи любов?
  13. Чи обманюєш ти сама себе?
  14. Як ти ставишся до сайтів та додатків для знайомств?
  15. Тобі подобається твоя зовнішність і характер?
  16. Як ти вважаєш, чи готова вийти заміж і побудувати сім'ю?

Завжди потрібно бути готовим до того, що співрозмовниця не захоче відповідати на будь-яке питання з каверзою. Не варто ображатися і, тим більше, тиснути на жінку, що сподобалася. Спочатку потрібно краще пізнати один одного.

Які питання поставити після побачення

Як правило, після побачення потрібно відразу зрозуміти, чи буде у чоловіка і жінки продовження спілкування. Для цього потрібно уточнити у дівчини, чи сподобалося їй перше побачення і чи готова вона до розвитку відносин, що з'явилися.

Список питань, які потрібно поставити будь-якій дівчині після походу на побачення:

  1. Як пройшов вечір, чи сподобалося тобі наше спільне проведення часу?
  2. Чи збіглися наші інтереси, погляди та особливості характеру?
  3. Чи сподобалося тобі місце, яке ми обрали для нашого першого побачення?
  4. Який післясмак ти відчуваєш від нашої зустрічі? Чи залишила вона тобі позитивні емоції?

Після уточнення цієї інформації, можна пропонувати співрозмовниці друге побачення та, у разі її згоди, призначати точне місце, дату та час.

Після цього можна продовжити обговорення деталей другого побачення, що урізноманітнить спілкування і додасть тем для нових розмов. Можна заінтригувати дівчину, що підігріє її інтерес та емоції щодо потенційного партнера. Однак потрібно добре підготуватися до другого побачення і піднести представниці слабкої статі цікавий сюрприз, щоб не розчарувати її, а, навпаки, посилити її емоції та враження від зустрічі.

При цьому не варто тиснути на жінку на другому побаченні, оскільки люди в цей час ще недостатньо близькі і це може її налякати.

Як справити хороше враження у листуванні

Як відомо, різних людей приваблюють різні риси характеру та особливості партнерів. Це стосується і дівчат. Однак існує низка негласних правил, які гарантують створення гарного враження у листуванні у ВКонтакті.

Щоб справити гарне враження на представницю прекрасної статі в листуванні, необхідно:

  1. Не допускати орфографічних та пунктуаційних помилок. Перед знайомством із жінкою рекомендується підтягнути граматику за потреби. У процесі спілкування потрібно уважно перевіряти пропозиції, які потрібно надіслати на предмет граматичних помилок, оскільки більшість дівчат не сприймають неписьменних чоловіків і не хочуть продовжувати спілкування з ними. Декілька помилок співрозмовниця може і не помітити, проте якщо вони регулярно зустрічаються в кожній пропозиції, то це, швидше за все, відштовхне потенційну партнерку.
  2. Не ставити запитання, які передбачають односкладові відповіді. Щоб збільшити час спілкування та зацікавити співрозмовника, необхідно ставити запитання, на які він зможе дати розгорнуту відповідь. Це приверне його максимальну увагу до розмови та зацікавить подальше спілкування.
  3. Не потрібно відразу наполягати на особистій зустрічі. Якщо одразу наполягати на зустрічі, дівчина може злякатися та негайно припинити спілкування з незнайомцем. Довіра виникає з часом, тому необхідно достатній час поспілкуватися віртуально, щоб подальша зустріч пройшла максимально гладко та розслаблено.
  4. Вести легку та позитивну бесіду. На початку знайомства не потрібно вантажити співрозмовницю проблемами, оскільки негатив, як правило, відштовхує людину. Краще спілкуватися на позитивні теми та регулярно пропускати смішні та не тривіальні жарти. Обговорити проблеми можна з близькою людиною, якій уже довіряєш і яка готова вислухати та дати пораду.
  5. Цікавитися особистістю співрозмовниці. Коли чоловік по-справжньому зацікавлений, дівчина бачить це та бажає продовжити спілкування з ним. Тому зрідка можна ставити питання, що стосуються її захоплень, інтересів та поглядів на життя.
  6. Не обманювати. Як відомо, будь-яка брехня з часом розкривається та залишає неприємний осад у співрозмовника. Якщо почати знайомство з брехні, то дівчина, швидше за все, злякається і негайно припинить спілкування з брехуном.
  7. Зрідка робити дівчині компліменти. Щоб посилити її емоції та підігріти інтерес до своєї особистості, необхідно регулярно робити співрозмовниці компліменти між словами. Їй, безперечно, буде приємно гарне ставлення і вона сама захоче продовжити цікаве для неї спілкування.
  8. Вчасно закінчувати розмову. При виникненні довгих пауз або односкладових відповідей від дівчини можна послатися на зайнятість і закінчити розмову, щоб співрозмовниця не втратила інтерес і чекала наступного листування до ВК.

Які питання не можна ставити ніколи

Деякі питання можуть зачепити дівчину і відлякати її, внаслідок чого вона негайно захоче припинити спілкування.

Список питань, які не можна ставити співрозмовниці у ВКонтакті, щоб не зачепити її почуття:

  1. «У тебе що, ці дні?». Це питання, як правило, знецінює почуття дівчини, оскільки чоловік повністю пояснює її поведінку червоними днями календаря.
  2. "Ти не в гуморі?". Це питання не рекомендується ставити малознайомій дівчині, оскільки вона може подумати, що поводиться якось не так і припинити спілкування з потенційним партнером. Якщо дівчина без настрою, розмову рекомендується відкласти до кращих часів.
  3. «Познайомиш зі своєю подругою?». Це питання може засмутити дівчину, незважаючи на те, що задано чоловіком з метою інтересу її життям. На момент знайомства співрозмовниця має бути в центрі уваги, щоб підігріти її інтерес та продовжити приємне спілкування.

У таблиці розглянуто найпоширеніші питання чоловіків, які не знають, як правильно спілкуватися з дівчиною у листуванні:

Запитання експерту Що написати співрозмовниці в першому повідомленні?

Потрібно бути оригінальним і вигадати перше повідомлення, яке «зачепить» потенційну партнерку. Якщо нічого на думку не спадає, можна обмежитися стандартним «привіт». Що робити, якщо дівчина довго не відповідає?

Можна спробувати ще трохи зацікавити співрозмовницю, але якщо спроби виявляються безуспішними, слід визнати невдачу і звернути увагу на іншу прекрасну дівчину. Чи часто потрібно листуватися з дівчиною?

На сьогоднішній день жінки багато часу проводять у соціальних мережах, тому листування – невід'ємна частина будь-яких стосунків.