Як подивитися важливих друзів ВКонтакте у друга

Anonim

Соціальні мережі створювалися для спілкування, поширення інформації. Тому одна з основних функцій – додавання учасників системи до своїх контактів. При цьому можна подивитися важливих друзів. Ця інформація цікавить багатьох користувачів ВК.

Що означає важливі друзі у ВКонтакте

При відкритті окремої сторінки, яка відображає список друзів, платформа ВК формує його автоматично. Як правило, вищими будуть користувачі, з якими найчастіше ведеться листування. Це робиться для зручності користування соціальною мережею.

Як формується список друзів

Формування списку відбувається не тільки за листуванням. Враховується і кілька інших факторів:

  • Лайки. Їх можна ставити фотографіям та розміщеної інформації на сторінці.
  • Відповіді у коментарях. Ще один тип активності, який впливає на формування рейтингу.
  • Репости. Можна розміщувати на своїй сторінці чужі пости.
  • Інша активність. До цієї категорії можна віднести відвідування профілю, перегляд його фотоальбомів.

Тому у переліку важливих друзів ті, кому приділяється найбільше уваги. Вплинути на чужий профіль важко. Для цього потрібно надсилати якнайбільше повідомлень, на які повинні надходити відповіді.

Часто зустрічається ситуація, що цей спосіб використовується для просування облікового запису.Це пов'язано з популярністю списку, що розглядається – багато користувачів соціальної мережі переглядають перші кілька акаунтів. Однак, велика кількість безглуздих повідомлень може бути сприйнята як спам. Тому за такої активності можна потрапити в бан.

Чи можна побачити чужий список важливих друзів

Дізнатися список важливих друзів іншого облікового запису набагато складніше. Це пов'язано з тим, що інформація подається для всіх облікових записів інакше. На першому місці будуть ті, з ким є спільні друзі. Інші відображаються відповідно до часу реєстрації.

Дізнатися про потрібну інформацію без похибки досить складно. Але є деякі інші способи, які суттєво підвищують ймовірність визначення найбільш відвідуваного облікового запису.

Як подивитися список важливих друзів

Подобний список практично завжди доступний для перегляду, якщо сторінка іншого облікового запису не закрита.

Своих

Для того щоб подивитися Вконтакті своїх приятелів за популярністю, достатньо перейти на особисту сторінки та відкрити вікно Друзі. Ті, що вище, вважаються важливішими.

Винятком вважаються люди, які додалися нещодавно. Це було зроблено для того, щоб користувач не забував про них. Через деякий час позиція їх облікових записів буде поступово знижуватися.

Друга

Побачити подібний список друга або іншого користувача через вкладку не можна. Але є кілька способів, які допоможуть з пошуком потрібної інформації:

  • Якщо людина перебуває в спільноті Ask.fm, достатньо перейти на її особисту сторінку і поставити запитання: «Назвіть 5 своїх друзів у списку». Користувач, який нещодавно зареєструвався, може повідомити таку інформацію.

  • У соціальної мережі є функція реєстру друзів. При використанні додаткових функцій можна провести фільтрацію за категоріями: найкращий друг, родичі, однокласники, однокурсники.

Подобные способи використовуються у тому, щоб дізнатися потрібну інформацію.

Чи можна змінити список важливих друзів

Є кілька способів, які дозволяють змінити положення облікових записів у списку. Вони є вбудованими функціями. Деякі дії призводять до того, що система знижує пріоритет конкретного користувача.

У деяких випадках є необхідність швидкого зниження позиції конкретного користувача. При зміні активності перебудови списку може піти кілька тижнів.

Найчастіше процес передбачає блокування або тимчасове видалення облікового запису зі свого списку контактів. Застосовувані способи:

  • Тимчасове видалення. Для цього достатньо перейти у відповідний розділ, навпроти потрібного облікового запису є зображення трьох точок. Після натискання з'явиться додаткове вікно. Потрібно вибрати Прибрати із друзів, після натиснути Скасувати. Після оновлення сторінки профіль може виявитися на 5 місці або нижче.

  • Додавання до чорного списку. У цьому випадку пріоритет буде гарантовано знижено. Щоб відкрити потрібну сторінку, відкриваються Установки, розділ Чорний список. Натискається клавіша Додати до чорного списку та вставляється посилання на потрібний профіль.

  • Відписка від новин. Для цього під фотографією натискається три точки та налаштовуються повідомлення, сповіщення про трансляції. Якщо відписатись від усіх новин, його рейтинг знизиться.

Можна знизити пріоритет і за дотримання кількох рекомендацій. Вони такі:

  • Не можна відвідувати сторінку користувача, не коментуйте його пости, не ставте лайки.
  • Проявляйте активність щодо інших користувачів. Для цього достатньо переглядати їхні сторінки кілька разів на день і ставити лайки.

Перші результати будуть помітні через кілька днів.

Для зниження рейтингу в новинах є інша функція. Навпроти посту є зображення трьох точок, при натисканні по якій з'явиться додаткове меню. У ньому робиться клік по Це не цікаво. З часом новини вибраного профілю будуть з'являтися нижче за інші.

Як прибрати себе з важливих у друга друзів у ВК

Вплинути на це можна лише одним способом – видалитись з друзів або заблокувати доступ до профілю. Навіть є не відповідати на повідомлення, список, що розглядається, формується на основі активності друга.

Питання експерту Чи можна приховати таку інформацію?

Спеціальної функції приховування цієї інформації немає. Але цей список виглядає по-різному для власника профілю та його відвідувачів. Чи можу я підвищити позицію потрібного облікового запису?

Зробити це можна лише природним способом. Слід виявляти активність щодо потрібного профілю, після чого його рейтинг постійно підвищуватиметься. На що впливає рейтинг користувача у списку?

Цей момент глобального впливу позиції профілю не надає. Проте, їх новини у стрічці будуть постійно вищими за решту. Мій рейтинг знизився у списку, що це означає?

Ця інформація вказує на те, що активність щодо вашого облікового запису зменшилася. Це може бути пов'язане з тим, що ви почали розміщувати менше інформації на своїй сторінці. Для прояву активності мають бути різні новини, наприклад нові фотографії. Вони значно підвищать рейтинг. Наскільки достовірна інформація?

Деякі чоловіки та жінки намагаються використати подібний спосіб для відстеження зрад. Не варто довіряти цій інформації. Як правило, таку активність намагаються приховати. Тільки особисті повідомлення не підвищать рейтинг облікового запису та не підвищать їхню позицію у списку. Чи впливає видалення сторінки на цей показник?

Спочатку після видалення сторінки вона також буде на верхніх позиціях. Однак через деякий час це зміниться через низьку активність. Як перевірити результат?

Перевірити зміни можна кількома способами. Для початку слід перезавантажити сторінку, а потім у загальному пошуку зробити клік. Буде сформовано невеликий список облікових записів за значимістю. Зміни будуть і на сторінці Друзі. Кількість часу, який потрібно змінити, залежить від обраного способу. Чому нові контакти знаходяться вгорі списку і як з цим боротися?

Спочатку після додавання друзів вони будуть з більш високим пріоритетом. Це зроблено так, щоб спонукати користувачів для подальшого спілкування. Згодом його позиція знижуватиметься. Для того, щоб знизити його позиції, швидко потрібно відписатися від новин та іншої інформації.

Алгоритми ВК постійно змінюються. Розробники намагаються зробити соціальну мережу зручнішою у використанні. Це з великим потоком інформації, яка перевантажує інформаційне поле.