Як скасувати обіцяний платіж на МТС

Anonim

Залишитися без стільникового зв'язку, якщо на рахунку раптом закінчилися кошти, сьогодні практично неможливо. Ми можемо поповнити баланс різними способами - від кас прийому готівки до банківських карток. Також є можливість попросити гроші в борг – для цього оператор МТС має корисну послугу «Обіцяний платіж». Іноді вона стає заважає або береться помилково - давайте розберемося, як скасувати обіцяний платіж на МТС.

Короткий опис послуги

«Обіцяний платіж» є однією з найбільш затребуваних послуг. Абоненти знають, що вони завжди мають своєрідну подушку безпеки.Після вичерпання коштів на балансі достатньо набрати просту команду – і гроші знову є, щоправда, у борг. Але за відсутності поблизу терміналів, банкоматів, салонів зв'язку та кас з прийому готівки це цілком виправдано.

Послуга «Обіцяний платіж» дозволяє поповнити рахунок, не маючи під рукою готівки або банківської картки. Її активація здійснюється найпростішою командою 111123 при балансі до -300 рублів. Набравши USSD-команду, ви побачите, як на екрані з'явиться максимально доступна сума – введіть потрібне значення та отримайте своєрідну позику, щоб не залишатися без зв'язку. Також передбачено управління через особистий кабінет, голосовий портал 1113 та мобільний додаток «Мій МТС».

Багатьом людям, які бажають скасувати «Обіцяний платіж» на МТС, не подобається комісія. Вона залежить від суми платежу, але становить трохи більше 50 рублів. Доступна сума варіюється від 50 до 1000 рублів і залежить від середніх щомісячних витрат:

Щомісячна сума витрат Доступний обіцяний платіж
До 50 руб До 50 руб
До 300 руб До 200 руб
Від 301 до 500 руб До 400 руб
Від 501 руб До 1000 руб

Чим більше ви витратите минулого місяця, тим більший ліміт буде наступного – майже як у банку, тільки без довідок та поручителів.

Як скасувати «Обіцяний платіж» в МТС

Скасувати послугу «Обіцяний платіж» у МТС неможливо. Під скасуванням ми розуміємо відміну активації платежу – абонент набрав USSD-команду і з якоїсь причини передумав (наприклад, знайшлася банківська картка або в магазині за рогом опинився працюючий термінал). Активуючи послугу тим чи іншим способом, ми позначаємо свою безумовну згоду з умовами її надання та з комісіями – погодьтеся, що вас цього ніхто не попереджав.

Саме тому скасувати вже взятий «Обіцяний платіж» на МТС не вийде – така можливість не передбачена. Вам залишається поповнити суму з урахуванням того, що через 3 дні зарахована на рахунок сума повністю спишеться. Якщо в цей момент на балансі виявиться мінус, доступ до послуг зв'язку буде заблоковано.

Як відключити «Обіцяний платіж» на МТС

Це питання надзвичайно дивне. Інструментів для самостійного вимкнення не передбачено. Якщо ви не хочете активувати платіж, так і не активуйте на здоров'я просто забудьте команду для активації.Адже коли ви не хочете дзвонити другові Петі, ви ж не додаєте його номер до чорного списку, а просто не торкаєтесь до мобільного телефону.

Повністю відключити послугу «Обіцяний платіж» у МТС неможливо. Якщо команда активує вашу телефонну книгу, просто видаліть її. А щоб завжди залишатися на зв'язку, виконайте такі дії:

  • Прив'яжіть до свого номера банківську картку – ви зможете поповнювати свій баланс з особистого кабінету;
  • Налаштуйте автоплатеж – тоді вам взагалі не доведеться замислюватися про поповнення балансу. Він поповнюватиметься автоматично – у зазначену дату або при досягненні заданого порога;
  • Завжди тримайте при собі готівку, щоб можна було поповнити рахунок через банківський або платіжний термінал;
  • Підключіть на свій номер SMS-банкінг. Наприклад, від Ощадбанку - відправте суму на номер 900 і дочекайтеся її зарахування (від 50 рублів).

Також рекомендуємо скористатися послугою «На повній довірі», яка надає певний кредитний ліміт і не потребує сплати комісії.