Як призначити адміністратора у групі ВКонтакте

Anonim

Зробити адміністратором групи Вконтакте можна будь-кого. Але не кожен зможе грамотно керувати групою та вигадувати нові ідеї для її розвитку та відповідати на коментарі.

Повноваження адміністратора групи у ВК

Створитель групи Вконтакте має функції інших керівників і має пріоритет. Він має право призначати адміністраторів, модераторів та редакторів і може будь-якої миті їх прибрати з керівництва. Навіть, якщо він вирішить відписатися або вийти з групи, він також матиме функції творця, на відміну від інших керівників, які втратить свої повноваження після відписки.В даний момент є навіть функція передачі прав автора іншій особі.

Адміністратор у свою чергу є другим по черзі від творця і має право керувати групою, як і творець, єдине, він не може прибрати творця з групи і видалити співтовариство.

Як додати адміністратора до групи в ВК

Отже, якщо ви є керівником групи, що називається творцем, щоб додати адміністратора до групи, вам варто виконати такі маніпуляції:

  1. Зайти до групи та перейти до розділу «Управління», відкрити вкладку «Учасники». Варто зазначити, що найкраще на посаду адміністратора брати грамотного та досвідченого керівника, який вміє створювати провокаційний контент та легко зможе вийти сухим із води. Новачки зазвичай сіють добро в усьому світі, а експерти люблять будь-який крововилив і легко каламутять смуту.

  2. Знайти користувача, якого хочете зробити своїм заступником на ім'я або ID Вконтакте. Під ім'ям людини натиснути «Призначити керівником».

  3. Вибрати рівень повноважень керівника, а саме «Адміністратор». Якщо поставити галочку «Відображати в блоці контактів», то інформація про адмін буде відображена в групі. Варто зазначити, що за бажання можна сховати адміністратора групи, і ніхто не здогадається, хто ця людина-нуб за першим враженням.

  4. Клікнути кнопку «Призначити керівником». З цього моменту людина повноцінно керуватиме спільнотою. У будь-який час автор може змінити повноваження адміністратора у вкладці «Керівники» або забрати його з групи.Крім цього, є можливість прив'язати групу до юридичної особи для врегулювання конфліктних ситуацій.

У повній версії сайту

Будь-який творець групи Вконтакте може помітити, що найпростіше працювати з спільнотою у повній версії сайту. Саме через це творцю надаються всі існуючі функції соціальної мережі.

Слід зазначити, що автор не зможе зробити адміністратором випадкової людини, яка просто заблукала до неї в групу, для цього людині потрібно бути учасником спільноти.

Отже, щоб призначити людину адміністратором групи, необхідно:

  1. За допомогою головного меню сайту Вконтакте перейти до розділу «Групи».
  2. Переключитися на вкладку «Управління» та за допомогою списку спільнот відкрити головну сторінку групи, де потрібно додати нового адміна.
  3. На основній сторінці паблика клацнути на значок «три точки», розташованому праворуч від підпису «Ви перебуваєте в групі».
  4. З списку, що розгорнувся, вибрати «Управління спільнотою».
  5. За допомогою навігаційного меню праворуч знайти вкладку «Учасники». З цього місця можна перейти до списку призначених керівників спільноти за допомогою відповідного пункту.
  6. У блоці «Учасники» варто відшукати людину, яку хочете призначити адміністратором групи. Якщо потрібно, можете скористатися рядком «Пошук по учасникам».
  7. Під ім'ям потрібного користувача вибрати «Призначити керівником».
  8. У вікні в блоці «Рівень повноважень» оберіть посаду, на яку хочете «посадити» людину.
  9. Якщо бажаєте, щоб користувач відображався на основній сторінці групи в блоці «Контакти», встановіть галочку навпроти пункту «Відображати в блоці контактів».В обов'язковому порядку введіть додаткові дані та покажіть іншим учасникам, хто є керівником цієї групи Вконтакте та які має права.
  10. Як тільки закінчите з усіма налаштуваннями, натисніть кнопку «Призначити керівником».
  11. Виконайте підтвердження власних дій, натиснувши кнопку «Призначити адміністратором» у відповідному діалоговому вікні.
  12. Як тільки будуть зроблені вищенаведені дії, користувач стане повноцінним адміністратором і перейде до групи «Керівники».
  13. Окрім цього, людина буде видно в блоці «Контакти» на головній сторінці спільноти.

Слід зазначити, якщо людина вирішила розвернутися і піти англійською з вашої спільноти, то вона автоматично втрачає всі права управління цією групою.

Через Мобільний додаток ВКонтакте

Якщо потрібно додати адміністратора за допомогою телефону, потрібно виконати аналогічні маніпуляції за допомогою програми Вконтакте.

  1. З групи виконується перехід в управління спільнотою, яка зображена у вигляді шестерні у правому верхньому кутку і відкривається розділ «Учасники».
  2. Отшукивается потрібна людина та її призначають посаду керівника. При призначенні на посаду керівника або навпаки при знятті з неї людина буде повідомлена про це в «дзвіночку». Творець має право роздавати керівникам різні розпорядження: наповнювати групу вибуховим контентом, модерувати коментарі, співпрацювати між групами Вконтакте.

Як змінити адміністратора

Якщо ви з якихось причин вирішили змінити адміністратора, то зробити це можна так:

  1. Зайти до групи Вконтакте та у правій частині на бічній панелі, натиснути на вкладку «Управління».
  2. Зайти в налаштування праворуч на бічній панелі і знайти вкладку «Учасники».
  3. У розділі учасників спільноти, поряд з кожним користувачем, буде відображено вкладку «Призначити керівником». Варто вибрати потрібну людину і клікнути на цю вкладку.
  4. Тепер, у вас буде відкрито вікно «Призначення керівника». Тут потрібно вказати рівень повноважень. Вибираєте «Адміністратор».
  5. У правій частині на бічній панелі перейдіть на вкладку «Керівники». Тут можна буде побачити адміністратора чи когось іншого із керівників. У цьому розділі також можна занести адміністратора, натиснувши «Додати керівника» вгорі у правій частині.
  6. Якщо хочете зняти адміністратора або поміняти його на іншого, навпроти його даних, клацніть вкладку «Розжалувати».
  7. У відкритому вікні, клацнути кнопку «Розжалувати керівника». З цього моменту ви зможете зробити адміністратором будь-якого учасника вашої групи.

Як видалити адміністратора групи

Якщо ви вирішили, що людина на посаду адміністратора вам не підходить або почала поводитися досить дивно і перегинати палицю у своїх повноваженнях, то її легко можна видалити з начальства групи. Для цього вам необхідно:

  1. Відкрити меню «Управління спільнотою» та вибрати пункт «Керівники».
  2. У списку, що розгорнувся, знайти потрібного адміністратора і натиснути на кнопку «Розжалувати» навпроти його особистих даних.
  3. Підтвердити дію за допомогою кнопки «Розжалувати керівника», яка виникне у діалоговому вікні.
  4. Обновити сторінку та перейти до іншого розділу сайту Вконтакте. Тепер ви можете не турбуватися, що адміністратор наверне справ і зіпсує вам репутацію.

Якщо ви вирішили розлучитися з адміністратором за допомогою мобільного додатка, то алгоритм дій буде слегонця іншим:

  1. Відкрити меню та натиснути на категорію «Керівники».
  2. Відшукати невгамовного адміністратора і навпроти його особистих даних натиснути на значок «Ручка», відкриваючи меню редагування.
  3. У нижній частині відшукати кнопку «Розжалувати керівника» і натиснути на неї.
  4. Підтвердити дію в діалоговому вікні.
  5. У разі потреби видалити повністю учасника з групи.
  6. Клікнути пункт «Учасники» і знайти колишнього адміністратора.
  7. Поруч із особистими даними знайти значок «три точки». Натиснути на нього та вибрати рядок «Видалити із спільноти».
  8. Підтвердити дію в діалоговому вікні.

Як приховати адміністратора

Якщо ви вирішили, що адміністратор має бути невидимим, то його можна приховати наступним способом:

  1. Зайти до групи і клацнути на заголовок «Контакти».
  2. Тут відкриється список контактів групи. Вибрати потрібного адміністратора, наводячи на нього мишкою і в правій частині будуть видні два символи - шестерня, щоб редагувати, і хрестик, щоб прибрати зі списку.
  3. Натиснути на хрестик і видалити контакт адміністратора.

З цього моменту адміністратор стане невидимим, і користувачі більше не знатимуть, хто ставиться до керівництва групи.

Як дізнатися адміністратора в групі

Більшість спільнот приховують адміністраторів, і ніхто не зможе дізнатися керівників. Це пов'язано з провокаційним контентом, який зазвичай викладають у такі групи міст як «Підслухано» тощо. Але якщо ви раптом терміново вирішили продати пальто, але не можете знайти керівництво у групі, існує спосіб знайти адміністратора самостійно:

  1. Відшукати у спільноті «Обговорення». За допомогою посилання на одне з них буде знайдено адміністратора.
  2. Скопіювати посилання на одне з обговорень, клацнувши правою кнопкою миші, «Копіювати адресу посилання».
  3. Створіть нову групу. "Групи" - "Створити спільноту" - "Спільнота за інтересами".
  4. В меню спільноти виберіть «Керування» - «Посилання» - «Додати посилання».
  5. Після того, як натиснете на кнопку «Додати посилання» буде видно у вікні адміністратор групи.

Проблеми при адмініструванні груп

Будь-який творець і адміністратор повинен знати про проблеми, які можуть виникнути при адмініструванні:

  1. Спам у коментарях. Багато користувачів приходять до соціальних мереж просто для рекламування різної продукції в коментарях. Ця проблема легко вирішується за допомогою блокування спамерів або внесенням до забороненого списку слів мату та рекламних фраз.
  2. Неможливість створити цікавий та захоплюючий контент. Якщо вам важко впоратися з цим завданням, просто підгляньте у конкурентів їх теми та створіть подібний контент.

Часті питання

Запитання експерту Який є додаток для адміністрування групи Вконтакте?

VK Admin Де можна знайти роботу адміністратором групи Вконтакте?

На сайтах дистанційної роботи Kwork, Weblancer, FL.ru. У групах Вконтакте Дистанція, Клуб Фрілансерів.