Як зателефонувати на Авіто оператору безкоштовно за телефоном

Anonim

Щоб зв'язатися зі службою підтримки Avito в онлайн режимі, необхідно мати зареєстрований профіль. Після авторизації користувачам стає доступним чат із фахівцями. Написати в нього можна як з ПК, так і з мобільного пристрою.

Як поставити запитання оператору Авіто онлайн

Щоб зв'язатися зі службою підтримки Avito в онлайн режимі, необхідно мати зареєстрований профіль. Після авторизації користувачам стає доступним чат із фахівцями. Написати в нього можна як із ПК, так і мобільного пристрою.Для цього достатньо дотримуватися простої інструкції:

увійдіть до свого облікового запису;

перейдіть до повідомлення;

натисніть клавішу «підтримка авіто» (розташована на самому верху);

виберіть тему;

пролистайте сторінку до кінця, вибравши підрозділ «задати питання»;

виберіть тему звернення;

опишіть проблему (за потреби можна додати файл);

натисніть кнопку «надіслати звернення».

На онлайн запитання оператори авіто відповідають протягом 4-х годин. Якщо питання термінове, то можна пошукати відповіді у розділі «Допомога» або переглянути відео

Якщо профіль заблокований, то зв'язатися з фахівцем у такий спосіб неможливо. У цьому випадку можна скористатися наступним методом:

  • перейдіть на офіційний сайт Авіто;
  • відкрийте розділ «допомога»;

Виберіть тему питання;

опишіть проблему;

вкажіть електронну пошту, куди прийде відповідь від служби підтримки;

  • в спеціальну графу вбийте своє ім'я;
  • введіть капчу;
  • натисніть клавішу «надіслати звернення».

Як додзвонитися до служби підтримки Авіто на гарячу лінію

Інтернет-сервіс передбачає безкоштовну гарячу лінію. Зателефонувати на Авіто можна з будь-яких куточків країни. Незалежно від регіону та розташування всередині країни, звернення по телефону буде безкоштовним. Час очікування відповіді оператора може становити від 1 до 20 хвилин (залежно від завантаженості лінії).Кваліфіковані співробітники дадуть відповідь на будь-які питання і допоможуть розібратися в ситуації, що склалася. Якщо випадок не рядовий, то абонента переключають на досвідченішого співробітника.

Зателефонувати до служби підтримки Авіто на гарячу лінію можна за номером телефону: 8-800-600-00-01. На дзвінок відповість голосовий помічник. Після цього буде запропоновано вибрати тему питання або набрати додатковий номер менеджера. Якщо жодна із запропонованих голосовим помічником не підходить, необхідно натиснути цифру «7» для з'єднання з фахівцем.

Для довідки: Контактний центр не є цілодобовим. Зв'язатися з оператором можна в будні з 8:00 до 18:00. В решту часу відповідає лише голосовий помічник.

Через високе навантаження компанія періодично відключає кол-центр. У цьому випадку доведеться почекати зниження активності користувача, або зателефонувати на ресепшен компанії: +7(495)-228-36-30.

Як звернутися до Авіто електронною поштою

Написати скаргу або поставити запитання можна надіславши листа на електронну пошту компанії. Для цього потрібно виконати такий алгоритм дій:

  • відкрити e-mail;
  • натисніть «написати лист»;

  • введіть текст звернення;
  • при необхідності прикріпіть файли;
  • надішліть лист за наступною електронною адресою: .

Відповідь від фахівця прийде на той же e-mail, з якого було надіслано звернення.

Служба підтримки для бізнесу

Інтернет-сервіс Авіто надає великі можливості для розвитку власного бізнесу. Однак підприємці досить часто стикаються з різними труднощами та проблемами. Вирішити їх допоможе служба технічної підтримки бізнесу. Для зв'язку зі спеціалістом скористайтесь покроковою інструкцією:

  • наберіть номер телефону єдиної гарячої лінії: 8-800-600-00-01;
  • в меню голосового помічника натисніть цифру «6»;
  • далі виберіть своє питання, якщо нічого не підходить, наберіть цифру «7»;
  • ждите відповіді оператора.

Дзвінок по Росії безкоштовний. Служба підтримки працює з 8:00 до 18:00 за Московським часом. Субота та неділя – вихідні дні.

Інші способи зв'язку

Авіто – це великий інтернет-сервіс. За даними статистики, сайт щодня відвідують мільйони людей.У кожного може виникнути своє питання. Наприклад, "Сплатив товар, але його не відправили", "Як повернути покупку", "Як оплатити доставку", "Не підходить логін або пароль", "Чому оголошення зняли з публікації", і т.д. У такому разі служба підтримки Авіто рекомендує спочатку ознайомитися з питаннями, розміщеними в розділі допомогу. Можливо, саме там користувач зможе знайти потрібну йому відповідь, тим самим заощадивши час на зверненні та очікуванні відповіді. Якщо отримати необхідну інформацію так і не вдалося, можна зв'язатися зі спеціалістами Avito через соціальні мережі:

У соціальних мережах Avito можна не тільки спілкуватися безпосередньо зі службою підтримки, але й дізнаватися про останні новини компанії, а також отримувати корисні поради та рекомендації. Для цього достатньо передплатити спільноту. Новини та актуальна інформація відображатимуться у стрічці.

Питання експерту У мене не вдається увійти до особистого кабінету. Запитує код із смс. Що робити?

Введення коду зі смс-повідомлення – це міра захисту Вашого профілю. Комбінація цифр прийде на номер телефону, вказаного під час реєстрації. Якщо номер телефону не прив'язаний до облікового запису, я рекомендую відновити доступ, натиснувши на відповідну клавішу або звернутися до служби. Для цього скористайтеся зручним для Вас способом, наведеним вище. Чому мій профіль на Авіто заблокували?

Причин може бути відразу наскільки: пропонували сумнівні умови для угод, намагалися реалізувати заборонені товари, в оголошенні подано недостовірну інформацію, тощо. Зазначу, що профіль автоматично видаляється, якщо до нього давно не заходили. Дізнатись точну причину блокування можна зателефонувавши на гарячу лінію інтернет-сервісу. Кілька разів пробував розмістити оголошення на майданчику, і щоразу у ньому вказується чужий номер телефону зв'язку. При публікації оголошення перевіряв ще раз кілька разів.Цифри вводжу правильно. Як таке може бути?.

В Авіто діє система захисту номера. З метою безпеки програма приховує номер власника оголошення. Коли покупці дзвонять на нього, вмикається переадресація. Це захищає користувачів від шахраїв, спам-дзвінків та розсилок. Чи безпечно оплачувати на Авіто банківською карткою? Які ще є способи оплати?

Вся вказана Вами інформація суворо конфіденційна. Однак, перш ніж вводити дані карти, я рекомендую переконатися, що Ви дійсно знаходитесь на офіційному сайті компанії. Сьогодні шахраї створюють сайти-дублери з метою наживи. Зовні такі майданчики повністю ідентичні офіційному. Відмінність у адресному рядку. Справжня IP-адреса виглядає наступним чином: https://www.avito.ru/. Сплатити послуги можна не лише банківською карткою, а й через Ощадбанк онлайн, Ківі або Авіто гаманець, Яндекс.Гроші. Також допускається використання бонусів просування (1 бонус – 1 рубль).