Як дізнатися кого видалив із друзів ВКонтакте і хто видалив із друзів

Anonim

Соцмережа ВКонтакте дозволяє додавати друзів, які згодом можуть залишити Вас у передплатниках. Якщо стало помітно, що кількість френдів зменшилася, то хтось відписався. Переглянути віддалені друзі можна різними способами: зайшовши на свою сторінку з комп'ютера або телефону. Далі представлені покрокові інструкції, як зробити це через додаток, браузер та інші програми.

Чому у ВКонтакті видаляються друзі

Багато користувачів турбує питання, чому люди видаляються з френд-листа. Якщо це зробив незнайомий чоловік або той, з ким власник профілю давно не підтримує спілкування, це не так прикро. Однак часом незрозуміло, чому так роблять добрі знайомі.

  1. Можна припустити, що користувач просто «чистив» свою сторінку, позбавляючись непотрібних користувачів і залишаючи тільки наближених людей в контактах. Якщо видно, що знайомий відправив Вас у фоловер, варто перевірити, скільки зараз у того передплатників. Якщо їх виявилося забагато, найімовірніше, він просто проводив «чистку».
  2. Однак це могло бути зроблено спеціально для набору передплатників. Деякі користувачі воліють спочатку приймати заявки від усіх поспіль, а потім видаляють цих людей зі списку друзів. Тим самим вважаючи, що стає крутішим і популярнішим.
  3. Еще одна ймовірна причина – були розбіжності у реальному житті. Якщо є припущення, що людина відписалася випадково, можна відправити невзаємному другу особисте повідомлення, запитавши причину свого видалення з френд-листа. Як визначити, хто кого видалив

Якщо ж ця кнопка позначена як «Заявка відправлена», то Ви знаходитесь у передплатниках. За бажання можна взаємно відписатися від колишнього друга, скасувавши відправлений запит. Варто враховувати, що система не надсилає сповіщення про те, що людина відписалася. Якщо пункт «Вихідні заявки» порожній, це означає, що у власника немає друзів, що залишилися.

Щоб переглянути перелік своїх фоловерів, знадобиться перейти до розділу «Друзі». Потім розгорнути меню, клацнувши по кнопці «Списки». Далі вибрати пункт «Підписувачі». Їх можна відсортувати за важливістю та датою додавання.

В десктопній версії слід перейти на вкладку «Мої друзі», яка знаходиться в основному меню. Потім перейдіть до пункту «Заявки у друзі». У вкладці «Вхідні» будуть показані всі, хто хоче потоваришувати з власником сторінки. Тому можна прийняти заявку або залишити користувача у передплатниках.

Як дізнатися, хто пішов, через офіційний сайт

В повній та мобільній версії сайту допускається видалення непотрібних друзів та відписка від невзаємних. Щоб переглянути, хто з френдів відправив Вас до списку фоловерів, можна використовувати браузерну версію ВКонтакте. Для цього потрібно виконати вхід у свій профіль, вказавши реєстраційні дані.

Покрокова інструкція, як це зробити на мобільному пристрої через браузер, включає:

  1. Клікнути по значку з трьома смужками, розташованим у правому куточку внизу екрана.
  2. Під своєю аватаркою клацнути на посилання «Перейти у профіль».
  3. На сторінці, що з'явилася, розкрити рядок «Детальна інформація».
  4. Перейти до пункту «Підписки». Після цього відкриється список пабліків і громадських осіб, у яких підписано власник сторінки. Якщо прогорнути їх униз, там будуть профілі тих користувачів, хто не прийняв заявку в друзья.

Також це можна зробити трохи іншим способом. Достатньо розкрити графу «Друзі». Біля напису «Заявки» клацнути на кнопку «Показати все». Потім у меню, що випадає, вибрати пункт «Вихідні заявки». Тут же буде позначено кількість надісланих запитів.

Там виявляться всі ті люди, які більше не входять до Вашого френд-листа. Якщо виникне бажання відписатися від їх стрічки новин, варто скористатися кнопкою «Скасувати заявку».

Як подивитися, хто видалив із друзів ВКонтакте через додаток

Юзери цієї соцмережі, яких видалили з друзів, потрапляють у розділ «Підписувачі». У мобільному додатку в ВК передбачено функціонал, що дозволяє прибрати користувачів із френд-листа. Також можна визначити профілі друзів, що залишилися, розкривши відповідний розділ меню.

Якщо захотілося дізнатися, хто з друзів відправив користувача до списку фоловерів, варто виконати таку послідовність дій:

  1. Запустити програму на телефоні (потрібно буде авторизуватися у своєму обліковому записі).
  2. Перейти на вкладку «Головна» та викликати бічне меню свайпом вправо.
  3. У поданому списку зайти до графи «Мій профіль».
  4. Далі розкрити пункт «Друзі» (тут же вказано їх кількість).
  5. Клікнути по кнопці «Списки», щоб з'явилося меню, що випадає.
  6. Тепер клацнути за написом «Надіслані заявки».

Тут відображатимуться профілі людей, які вважали за краще розірвати дружбу з власником сторінки або проігнорували направлений їм запит. Тому користувач буде підписаним на новини тих, хто не додав його до друзів.Щоб не «висіти» у передплатниках, слід видалити свою відправлену заявку.

Як дізнатися, хто пішов із друзів, за допомогою онлайн-сервісів

Існують сторонні інструменти, що допомагають відстежувати тих, хто відписався і статус дружнього становища. Однак перед використанням подібних сервісів рекомендується ознайомитися з відгуками та вивчити функціонал.

Важливо проявити пильність, адже з допомогою таких додатків шахраї можуть отримати персональні і платіжні дані користувачів соціальної мережі. Також слід перевіряти онлайн-сервіси на працездатність, оскільки вони іноді припиняють функціонувати.

Як приклад варто навести програму «Друзі: хто додався і пішов». Для цього слід перейти в розділ «Ігри» та здійснити пошук даного розширення за назвою.

Тепер потрібно клацнути по кнопці «Запустити» і надати доступ до потрібних розділів. Після налаштування сервісу можна буде отримувати звіти про віддалених друзів на електронну пошту за періодами.

Наступний додаток «Мої гості» дозволить дізнатися нещодавно доданих і видалених френдів, гостей профілю та шанувальників, які активно стежать за оновленнями на сторінці.

Список колишніх приятелів можна переглянути, перейшовши у вкладку «Все про друзів» і вибравши пункт «Зміни». Тут буде показано, як змінювалася кількість друзів у ВК. З іншого боку, з допомогою цього доповнення можна дивитися перелік заблокованих користувачів і час видалення з френд-листа.

Як подивитися хто видалив із друзів у ВК на комп'ютері

Більшість користувачів воліють гортати стрічку і переписуватися в мобільному додатку. Однак у десктопній версії також можна дізнатися, хто пішов із друзів. У цьому виконати такий порядок действий:

  1. Зайти на головну сторінку сайту та пройти процедуру авторизації.
  2. Навести курсор на рядок «Друзі» у лівому меню.
  3. З меню, що випадає, вибрати «Вихідні заявки».

Часті питання

Далі представлені питання, якими найчастіше задаються користувачі ВК.

Питання експерту Як прибрати людину зі списку друзів?

Для цього потрібно перейти на сторінку цього користувача, та під аватаром вибрати пункт «Видалити з друзів» Як внести недоброзичливця до чорного списку

Потрібно відвідати його профіль і клацнути по символу три крапки у верхньому правому куточку. Далі у меню вибрати дію «Заблокувати» Як зробити, щоб новини користувача зникли зі стрічки?

Зайшовши на сторінку до людини, натисніть на кнопку «У друзях». Потім скористатись опцією «Приховати новини» Чи можна дізнатися, коли людина від мене відмовилася?

Стандартні кошти цього не передбачають. Але знайти віддалені френди за датою можна, використовуючи сторонній сервіс «Мої гості»

Таким чином, для перегляду віддалених друзів можна вдатися до одного з перерахованих вище способів. Для цього достатньо у списку друзів переглянути вихідні заявки. Також можна побачити профілі тих, що відписалися серед своїх підписок. Сторонні сервіси володіють розширеним функціоналом, дозволяючи отримувати більш докладні відомості про френд-листа.