Як відновити сторінку ВКонтакті без номера телефону

Anonim

Якщо користувач з тієї чи іншої причини здійснив видалення сторінки ВКонтакте, то у нього зникає доступ практично до всіх функцій соціальної мережі. Користувачі часто запитують: як відновити сторінку ВКонтакте?

Як відновити віддалену сторінку ВКонтакте

Відновити профіль так само просто, як і видалити. Але навіть у цій ситуації існує низка вимог, які необхідно виконати для відновлення профілю після видалення. По-перше, повернути профіль має право лише його власник.По-друге, зробити це можна лише протягом певного терміну, доки сторінка повністю не зникла.

Одразу після видалення сторінки її власником, адміністрація повідомляє його про те, що сторінка підлягає відновленню протягом семи місяців або 210 днів з моменту її видалення. Необхідно увійти у свій профіль шляхом введення логіну та пароля та клацнути на кнопку «Відновити сторінку». Тобто профіль підлягає відновленню виключно протягом зазначеного періоду, через сім місяців можливість відновлення сторінки зникає.

Щоб визначити, чи доступне відновлення сторінки, необхідно відкрити повну версію сайту на персональному комп'ютері або мобільну версію на смартфоні. Через мобільний додаток ВКонтакте ця дія на сьогоднішній день недоступна. Якщо сторінка не підлягає відновленню, на екрані вийде один із варіантів відповіді:

  • "Користувача не знайдено";
  • «Сторінку видалено чи ще створено»;
  • "Сторінка не знайдена".

У цьому випадку відновити профіль або переглянути будь-яку інформацію профілю неможливо.

Якщо сторінка підлягає відновленню, на екрані відображається повідомлення про те, що сторінка користувача видалена, інформація недоступна. У цьому випадку необхідно натиснути на активне поле, на якому написано «Відновити сторінку», після чого користувачу знову відкриються всі недоступні функції соціальної мережі.

Часто трапляються випадки, у яких користувач точно знає, що термін відновлення його сторінки ще минув, проте на екран виводиться напис у тому, що «Сторінку видалена чи ще створена». Ця ситуація може виникнути у випадку, коли користувач намагається зробити спробу відновлення з мобільного пристрою. Потрібно спробувати повторити спробу з ПК або ноутбука через офіційний сайт ВКонтакте.

Відновлення віддаленої сторінки в ВК доступне виключно власнику сторінки, який має доступ до таких даних:

  • номер телефону, прив'язаний до облікового запису;
  • прізвище, зареєстроване у профілі;
  • пароль та логін для доступу до сторінки.

Щоб відновити віддалений профіль у ВК, необхідно:

  1. Перейти на офіційний сайт ВКонтакті з комп'ютера, ноутбука, планшета або смартфона.
  2. Ввести вірний логін та пароль для входу в профіль.
  3. Натиснути на активне вікно, на якому написано «Відновити сторінку».
  4. Підтвердити відновлення облікового запису шляхом натискання на кнопку «Так» або «Підтвердити».

Якщо користувач не пам'ятає пароль для входу на сторінку, йому необхідно здійснити його відновлення через номер телефону, прив'язаний до облікового запису. Відновлення даних відбувається так само, як і на сторінці.

Як відновити заблоковану сторінку

Часто трапляється, що адміністрацією соціальної мережі відбувається заморожування сторінки ВКонтакте. Просто так ця ситуація не зустрічається, завжди є причина заморозки, яка вказується при спробі входу на обліковий запис.

Щоб дізнатися причину та термін заморозки сторінки, необхідно увійти на неї через комп'ютер або ноутбук шляхом введення правильного логіну та пароля. Через мобільний додаток дізнатися ці дані на сьогоднішній день неможливо. Також на сторінці будуть вказані дії, які необхідно вчинити для того, щоб розблокувати заморожену сторінку через вказаний період.

Адміністрація ВКонтакте не рекомендує користувачам створювати новий обліковий запис на номер телефону, який прив'язаний до замороженої сторінки. Це загрожує серйозними труднощами відновлення старого профілю. Однак у надзвичайній ситуації можна скористатися новим номером телефону для відновлення замороженої сторінки через технічну підтримку користувачів у ВК.

Як відновити пароль ВКонтакте

Щоденно відбуваються ситуації, за яких користувачі соціальної мережі ВКонтакте втрачають дані для входу на свій аккаунт, зокрема пароль. Існує кілька способів відновлення пароля від сторінки, до яких належать:

  • відновлення пароля за допомогою програм;
  • відновлення за номером телефону;
  • відновлення пароля через e-mail.

Відновлення пароля за допомогою програм

Нерідко зустрічаються ситуації, за яких відновлення пароля через телефон або e-mail неможливе. Але створювати нову сторінку користувач не може або не хоче, оскільки стара сторінка містить масу необхідної інформації, яку він застосовує у повсякденному житті.

З цієї причини сьогодні існує низка програм, що дозволяють відновити пароль від сторінки без використання цих джерел.Вони, як правило, є швидкими та простими у використанні. Їхня діяльність специфікується на тому, що вони здійснюють підбір стандартних паролів, які найчастіше зустрічаються на просторах соціальної мережі ВКонтакте. Іншими словами, це називають брут паролів. Адміністрація ВК вкрай не рекомендує вдаватися до такого методу відновлення пароля від облікового запису, оскільки дані програми легко отримують доступ до сторінки користувача і можуть використовувати його особисті дані. Крім того, більшість цих програм мають платні розширення для повноцінного використання.

Відновлення за номером телефону

Найпростіший спосіб відновлення пароля від сторінки, які щодня застосовується тисячами користувачів. Щоб здійснити цю процедуру, необхідно:

  1. Зайти на офіційний сайт ВКонтакті через ПК або смартфон.

  2. Перейти на форму для відновлення пароля шляхом натискання на кнопку «Забули пароль?».

  3. Ввести у вікно номер телефону, прив'язаний до облікового запису і натиснути на кнопку «Далі», після чого на вказаний номер телефону прийде спеціальний код для відновлення пароля від сторінки в ВК.
  4. Ввести код, який прийшов на телефон, у поле, що відкрилося.

  5. У випадку, якщо код не надходить протягом зазначеного на сторінці часу, необхідно клікнути на кнопку, що знаходиться під вікном для введення даних, «Я не отримав код».

  6. Далі слід двічі ввести новий пароль від облікового запису в полі, що відкрилося, і натиснути на кнопку «Змінити пароль».

Після виконання цих інструкцій, слід увійти у профіль шляхом введення логіну та нового пароля. На телефон користувача, як правило, надходить смс-повідомлення, в якому йдеться про те, що пароль змінений успішно та вказується новий пароль людини. Адміністрація ВКонтакте рекомендує видалити це смс-повідомлення, щоб запобігти несанкціонованому входу на обліковий запис користувача.

Відновлення пароля через e-mail

Зустрічаються випадки, коли користувач при реєстрації вказав свою адресу електронної пошти замість номера телефону, який прив'язується до облікового запису і виконує такі ж функції. Необхідно виконати аналогічні дії, проте в цьому випадку код для підтвердження або новий пароль, згенерований системою, прийде на вказану електронну адресу.

Як відновити пароль без номера телефону та пошти

Цей випадок складніший, оскільки вимагає більше уваги та дії від користувача. Необхідно виконати такі дії:

  1. Перейти на офіційний сайт ВКонтакті через комп'ютер або смартфон.
  2. Натиснути на кнопку «Забули пароль» на сторінці входу до профілю.
  3. Натиснути на кнопку «Я не маю доступу до номера телефону».
  4. У вікні, що відкрилося, необхідно вставити посилання на свій профіль, до якого відсутній доступ.

  5. Якщо необхідно знайти посилання на свій профіль у пошуку ВК, необхідно клікнути на кнопку, розташовану внизу сторінки.

  6. Далі слід знайти свій профіль і скопіювати посилання, яке слід вставити в поле.
  7. Потім необхідно внести всі необхідні адміністрацією ВК дані, які потім будуть розглянуті в технічній підтримці користувачів ВК.

Якщо акаунт зламано

Як правило, злом профілю ВКонтакті здійснюється зловмисниками з метою проведення масового розсилання спаму. Рідко трапляються випадки, при яких шахраї намагаються дістатися особистої інформації користувача. Однак у будь-якому випадку необхідно виконати такі дії, які можуть запобігти масі негативних наслідків:

  1. Мгненно попередити друзів про те, що стався злам акаунту зловмисниками з проханням не реагувати на можливі повідомлення.
  2. Відновити доступ до сторінки за допомогою одного з наведених вище методів для відновлення пароля до облікового запису.

Крім того, адміністрація ВКонтакте рекомендує одразу змінити пароль на більш складний, а також вийти з підозрілих спільнот, за допомогою яких зловмисники могли дістатися даних для входу до профілю.

Часті проблеми при відновленні сторінки

Нерідко у користувачів виникає низка проблем при спробі відновлення доступу до своєї сторінки ВКонтакте. Рекомендується розглянути кожну ситуацію, щоб, у разі виникнення проблеми, мати швидке рішення, яке допоможе вберегти користувача від можливих наслідків.

Запитання експерту Виникнення помилки flood error

Помилка виникає при спробі відновити доступ до сторінки ВКонтакті через мобільний додаток. Необхідно повторити спробу використання комп'ютера або ноутбука. Користувач забув прізвище, яке вказано на обліковий запис

У цьому випадку є кілька варіантів вирішення цієї проблеми: 1. Зв'язатися з друзями, які можуть підказати, яке прізвище було вказано на обліковому записі. 2. Знайти свій профіль у друзях у знайомих, чию сторінку користувач може знайти у пошуковому рядку.3. Знайти свої коментарі під будь-якими записами чи фотографіями. 4. Спроба пошуку свого облікового запису в пошуковому рядку в ВК на ім'я, місто та/або вік. На сторінці ВКонтакті не співпадає прізвище та номер телефону.

Ця ситуація може статися у випадку, якщо на один номер було створено дві сторінки у соціальній мережі ВКонтакте. Номер телефону відв'язався від старої сторінки, внаслідок чого могла виникнути така проблема. Необхідно пройти процедуру повного відновлення старої сторінки через технічну підтримку користувачів ВК.