Як приховати друзів ВКонтакте через телефон від інших користувачів

Anonim

ВКонтакте – це соціальна мережа, що набирає популярності, в якій є багато цікавих функцій. Одна з них – це приховування друзів через телефон чи комп'ютер. Коли користувач хоче приховати те, з ким спілкується, він повинен зробити пару простих дій. Як і на iPhone, так і на Андроїді дані дії практично не відрізняються. Варто зазначити, що приховати від інших користувачів список друзів ВКонтакте можна навіть через комп'ютер.

Приховати друзів може тільки зареєстрований користувач, тому для початку варто зареєструватися в мережі і додати кілька друзів.

Навіщо приховувати друзів у ВК

Причин для того, щоб закрити від інших користувачів усіх своїх друзів, дуже багато. Це може бути як і небажання того, щоб всі інші користувачі бачили друзів людини, так і захист віртуальних друзів у Вк від уваги.

Также користувач може сховати від інших список друзів для того, щоб не наврочити, врятувати від сторонніх очей. Є ж люди, які бажають іншим зла. Вони можуть перейти в профіль друзів, після чого написати щось на стіні або під фотографією. Це може спричинити психологічні відхилення, саме тому варто приховати по можливості друзів.

Це дійсно зручно, тому що ніхто не дізнається про тих прихованих, з ким ви спілкуєтеся. Також ніхто не дізнається про те, хто додано до цього списку друзів. Сам користувач буде спокійний, а друзі його загалом захищені.

Варто відзначити, що приховувати людей можна дуже швидко і це не займе багато часу. Зате користувач буде впевнений у своїй безпеці та безпеці своїх близьких.

Як приховати друзів через телефон

Тепер варто розібратися із самим процесом, тому що в цілому зрозуміло, для чого необхідна дана дія в ВК з телефону. Сам процес дуже простий і не займає багато ресурсів:

  1. Для початку користувачеві необхідно зайти на свій аккаунт у ВКонтакті. Це можна робити як і через браузер, так і через офіційно завантажений додаток;
  2. Після цього заходимо в налаштування, а саме – в основну інформацію;
  3. Далі переходимо до пункту «Хто бачить основну інформацію про мою сторінку», а потім вибираємо один із кількох варіантів. Так користувач може повністю закрити доступ або відкрити його тільки для певного кола людей;
  4. Переключаємося у вкладку «Кого видно у списку друзів», саме в ній знаходиться потрібна для користувача функція;
  5. Додаємо до списку тих користувачів, доступ яких хотілося б обмежити;
  6. Обмежуємо вибраному списку доступ;
  7. Зберігаємо всі настройки.

Также варто відзначити те, що користувач може додати необмежену кількість людей, зробити це можна на будь-якому телефоні, тому за цей процес не варто переживати.

Як приховати друга ВКонтакте через комп'ютер

Якщо поставлену дію необхідно виконати через станційний комп'ютер, пк або ноутбук, то користувач може зробити це набагато швидше, за кілька кроків через офіційний сайт ВК. Дотримується така проста інструкція:

  1. Заходимо у профіль через браузер;
  2. Далі переходимо до пункту «налаштування»;

  3. Тепер натискаємо на список «Приватність»;

  4. Вибираємо пункт із тими, кого видно у списку друзів;
  5. Вказуємо всіх друзів для відкриття списку;

  6. Якщо ж користувач хоче прибрати людей точково, то він може вказати до 30 осіб. Вони будуть приховані соціальною мережею, а їх профілі автоматично виявляться на самому початку;

  7. Якщо ж з цього списку користувача необхідно видалити, то також заходимо та відзначаємо потрібну людину.

Як видно, все досить просто навіть на стаціонарному комп'ютері, пк або ноутбуку.

Чи побачать друзі, що я їх приховав

Не варто очікувати, що користувачеві прийде спеціальне повідомлення про те, що «такий користувач вас приховав».Ні, він не отримає жодного повідомлення про цей процес. Якщо приховуючий вирішить зробити цю дію, то приховуваний все одно буде бачити того, хто приховує у списку своїх друзів. Функція потрібна лише для того, щоб приховати інформацію від третіх осіб. При цьому друзям між собою вся інформація буде доступна.

Тобто якщо користувач турбуватися про те, що друзі на нього погано відреагують за такі дії, думаючи, що він їх соромиться, то варто прибрати страхи. ВК ніяк не повідомляє про дії на сторінках користувачів, тим більше все те, що пов'язане з особистою інформацією.

Скільки друзів можна приховати у ВК

Це хвилин цієї функції, тому що в налаштуваннях користувач може приховати лише до 30 осіб. Однак деяких користувачів хвилює інформація про те, як зачистити більше друзів. Насправді це можливо, тому що є обхідний варіант.

Варіант обману системи насправді не є офіційним, але при цьому народні умільці змогли зробити так, щоб з'явилася можливість додати більше друзів. Про це далі.

Як приховати більше друзів

Раніше говорилося про те, що даний спосіб неофіційний, тобто сама адміністрація не додавала такий спосіб обходу власної системи іншими користувачами. Але алгоритм вирішення проблеми про те, що потрібно додати більше 30 друзів, дуже простий:

  1. Заходимо в головне меню профілю користувача, потім переключаємося на розділ «Друзі». Всі дії проводяться виключно через браузер на ПК;
  2. Після цього затискаємо на клавіатурі такі значення: Ctrl+I+Shift;
  3. Далі вилізе спеціальне вікно з командами. Вибираємо спеціальну команду під назвою "Консоль". Завдяки цьому вилізе вікно для введення подальших команд;
  4. На даний момент код для даної дії постійно змінюється, саме тому користувачеві необхідно ввести його у спеціальному вікні тільки після пошуку у браузері. Його достатньо скопіювати, а надалі – вставити;
  5. Після введення вбиваємо команду, яку також можна знайти в інтернеті (вони йдуть з кодом вище в парі), а потім затискаємо «Enter», тим самим підтверджуємо дію;
  6. Обновляємо сторінку та перевіряємо можливість додавання більше 30 друзів.

Хто може подивитися моїх прихованих друзів

Це ще одне питання, що часто ставиться від тих, хто не до кінця розуміє системні алгоритми. Насправді подивитися приховуваність друзів ніхто, крім самого власника сторінки ВК, не може. Все через те, що друзі, що приховуються, дійсно будуть недоступні нікому, крім самого користувача.Такі друзі позначаються системою у списку друзів.

Навіть якщо користувачі зайдуть на сторінку до людини, вони зможуть побачити себе у списку. Ті, хто зможе відкрито побачити список друзів – це власник сторінки і той друг, якого приховали, на цьому все.

Як подивитися прихованих друзів іншого користувача

Найпопулярніший сервіс, який повністю дозволяє переглянути список друзів – це сервіс 200Vk. Через нього дійсно можна переглянути повний список прихованих друзів іншого користувача. При цьому друзі не повинні бути приховані, щоб сервіс працював оптимально. Суть застосування сервісу така:

  • Переходимо на головну сторінку сервісу. Достатньо у браузері ввести назву «200VK»;
  • Після цього проходимо авторизацію в ВК через сервіс, вводячи свій логін та пароль від сторінки профілю;

  • Не бійтеся дозволяти сервісу обробляти дані. Так можна надати інформацію лише про свій профіль. Ця інформація нікуди не піде;
  • Вибираємо пункт «Головна»;
  • Після цього вводимо ID того користувача, який найбільше цікавить, а далі топаємо на «Сканувати»;

Дивимося, які інструменти надає система. Користувач побачить те, скільки прихованих друзів на даний момент має інша людина – власник сторінки.

На жаль, додаток не завжди працює коректно, саме тому може статися перезавантаження система, надто багато користувачів надішлють запити, сайт повисне. Але через якийсь час ця проблема фіксується і користувач може дивитися потрібну йому інформацію.

Як видно, подивитися інформацію про людину досить просто. Для цього потрібно не так багато зробити. Варто відповісти найцікавіші для користувачів питання, щоб повністю закрити тему.

Питання експерту Які ще є сайти для того, щоб дивитися прихованих друзів користувача?

Таких веб-сайтів дуже багато. Ось список найвідоміших:200VK;Vk.city4me. Чи вірна інформація, яка надається сервісами з відкриття друзів?

Ця інформація 100%, оскільки сайти не можуть відобразити неточний або неповний список користувачів. Однак є неперевірені сайти, які видають неправильну інформацію. Варто перевіряти