Як дізнатися хто відвідував мою сторінку ВКонтакте

Anonim

На сьогоднішній день розробники ВКонтакте не запровадили офіційну можливість переглядати гостей, які відвідують профіль користувачів. Проте майже всім цікаво, хто найчастіше заходить та оглядає його профіль та як дізнатися гостей ВКонтакті. З цієї причини користувачі почали шукати різні методи для перегляду своїх гостей у соціальній мережі.

Чи можна подивитися гостей у ВКонтакте

У деяких соціальних мережах, наприклад Однокласники, є можливість переглядати гостей, які відвідали профіль, оскільки це є публічною інформацією.ВКонтакте не застосовує такий підхід, оскільки розробники вважають, що у цій мережі необхідно максимально забезпечувати конфіденційність користувачів. Багато хто не хоче, щоб інші люди бачили, що вони відвідували профіль, а отже, цікавилися життям іншої людини. Деякі користувачі навіть приховують інформацію про себе від інших, щоб їх дані залишалися конфіденційними.

Однак користувачі таки змогли знайти підходи до того, щоб дізнатися, хто найчастіше відвідує їхні сторінки.

Як дізнатися, хто відвідував мою сторінку ВКонтакте

На сьогоднішній день існує безліч способів, щоб дізнатися, хто відвідував сторінку в соціальній мережі ВКонтакте. Однак більшість з них не показують на сто відсотків достовірну інформацію і ґрунтуються на доступних для користувача джерелах, наприклад, лайках, репостах та/або коментарях. До таких відносяться додатки, що набирають аудиторію за рахунок неправдивої реклами.

Існує кілька способів для перевірки гостей, які користувачі ВК вважають найбільш достовірними. До них відносяться:

  • перегляд гостей через видалення сторінки;
  • перегляд гостей через статистику;
  • перегляд гостей через опитування.

Перегляд гостей через видалення сторінки

Один із найпоширеніших і достовірних способів, оскільки він завжди відмінно працює на будь-якій сторінці, зареєстрованій ВКонтакте. Користувач робить спробу видалити сторінку, але не завершує її, щоб не залишитися без свого профілю в мережі. Мережа ставить запитання, коли користувач приймає таке рішення і в одному з варіантів відповіді можна побачити гостей сторінки.

Щоб цей спосіб правильно спрацював, необхідно:

  1. Перейти до розділу «Налаштування» та натиснути кнопку в самому низу «Ви можете видалити свою сторінку».

  2. Затем з'явиться вікно, де розташовуватиметься перелік причин, з яких відбувається видалення профілю.
  3. Необхідно клікнути на рядок, в якому написано «Мою сторінку не коментують», після чого в порожньому полі з'являться імена та прізвища людей, які відвідували профіль.

Цю маніпуляцію можна повторювати багато разів, поки в порожньому полі не перестануть з'являтися прізвища та імена нових людей. Таким чином, користувач зможе дізнатися практично всіх, хто відвідував його сторінку останнім часом.

Переваги:

Швидкість та легкість способу, який не вимагає встановлення додаткових програм та додатків.

Недоліки:

  • одне пророблення методу дозволяє побачити не більше двох користувачів, які відвідали профіль;
  • У полі з'являться тільки ті люди, які числиться в списку друзів, що видаляє сторінку.

Перегляд гостей через статистику

Цим методом можуть скористатися тільки ті люди, у яких у друзях та передплатниках перебувають понад сто користувачів.

Щоб цей метод спрацював, необхідно:

  1. Зайти до розділу «Моя сторінка».
  2. Відкрити вкладку «Статистика сторінки».
  3. Якщо є необхідність, то отриману інформацію можна завантажити у вигляді файлу.

Цей метод допоможе користувачеві ознайомитися з характеристиками людей, які відвідують його сторінку: місцезнаходження, стать та вік відвідувачів у вигляді графіка. Однак точних даних про окремих людей, які зайшли в гості, відсутні.

з цим методом можна ознайомитися на відео:

Перегляд гостей через опитування

Соціальна мережа ВКонтакте дає користувачам можливість проводити у своєму профілі опитування на будь-які теми з будь-якою кількістю варіантів відповіді. Але мало хто замислюється, що за допомогою опитувань можна виявити частих гостей, які відвідують профіль у ВК.

Цей метод вважається психологічним. Люди, які бачать опитування, часто не замислюються про те, що господар сторінки перегляне результати та побачить його відповідь, тому просто відповідають на поставлене запитання. Цим можна скористатися та переглянути своїх гостей. Однак цей спосіб не гарантує стовідсотковий результат, оскільки уважні користувачі не клацатимуть на відповідну відповідь, щоб приховати свою присутність на сторінці.

Як подивитись гостей ВКонтакті за допомогою програм

Розробники додатків розуміють, як людям цікаво знати, хто відвідує їхню сторінку.З цієї причини регулярно створюються програми, які показують користувачам гостей їхнього профілю. Однак, як говорилося раніше, вони не завжди показують достовірну інформацію, оскільки ґрунтуються на публічній інформації і не можуть отримати доступ до конфіденційних даних.

Мої гості та шанувальники

Плюси та мінуси відображення всіх користувачів мережі, навіть якщо вони відсутні у списку друзів, відображення шанувальників за день, тиждень, місяць. необхідність придбання платних послуг для повноцінного використання програми; велика кількість реклами.

Следопит

Плюси та мінуси простота у використанні; зрозуміла інструкція щодо використання програми; відсутність реклами. часті неполадки під час запуску та використання програми; необхідність переходу за посиланням, яке зауважують не всі користувачі соціальної мережі ВКонтакте.

Мої гості та аналіз

Плюси та мінуси відсутність реклами та платних розширень; простота та легкість у використанні; функція перегляду гостей та шанувальників за певний проміжок часу.безліч проблем у роботі програми; безліч недороблених розділів та функцій, які потрібні серед користувачів соціальної мережі; довге та повільне завантаження програми.

Я шпигун - мої гості

Плюси та мінуси багато корисних та цікавих функцій, крім перегляду гостей; швидка робота програми; функція відтворення шанувальників за певний проміжок часу. рясна наявність реклами; множина платних розширень, без яких повноцінне використання програми недоступне; періодичні проблеми у роботі програми.

Мої друзі (зв'язки, гості)

Плюси та мінуси можливість перегляду статистичних даних сторінки; функція перегляду шанувальників за певний проміжок часу; зручний дизайн програми. безліч платних розширень; висока вартість платних послуг; наявність реклами; недостовірні дані.

Важливо пам'ятати, що, надаючи доступ до своїх даних, кожен сам несе відповідальність за можливий витік особистої інформації. Слід бути гранично уважним і читати всі інструкції до додатків, щоб надалі не постраждати від дій зловмисників.