Як розпочати спілкування з дівчиною у ВКонтакті

Anonim

Соціальна мережа ВКонтакте (ВК) користується великим інтересом у простих користувачів. Це споконвічно російська система, яка добре адаптована під зручне спілкування та знайомства. Для цього на сайті є зручний пошук із вибором налаштувань. Також, частина знайомств зав'язана на «спільних знайомих» і ці «можливі друзі» самі показуються іншим людям. І в цьому випадку знайти когось дуже просто. Дуже складно першим розпочати спілкування.

З чого почати спілкування - перше повідомлення

Найпростіший і банальніший варіант «привіт» не дуже підходить, тому що після нього можна швидко відправитися в бан або ігнор, оскільки в цій соціальній мережі першими пишуть боти або шахраї.

Краще відразу написати велике повідомлення, щоб у дівчини не виникли питання: хто ви і навіщо пишіть? Дівчину треба зацікавити. Але для того, щоб написати гарне повідомлення, потрібно виконати низку умов:

  • Вивчити свій профіль та профіль дівчини на предмет схожості інтересів.
  • Видаліть те, що може налякати при першій розмові.
  • Після цього вже можна починати спілкування.

Насамперед можеш просто привітатись, не надто офіційно. Далі, скажіть, як саме знайшли її – через спільних друзів, у групі, за коментарем. Далі, прив'яжіть свій інтерес до інтересу дівчини (музика, фільми або ін.).

Як зацікавити дівчину

Після першого повідомлення вже можна зав'язувати розмову, а для цього дівчину потрібно зацікавити. Найкращий спосіб – це компліменти. Тут все простіше, ніж ви вважаєте. Якщо Ви знайшли людину до коментаря – похваліть її ідею. Якщо Ви знайшли її по групі – то скажіть, що має гарний смак. Якщо подібні варіанти не підходять, завжди можна просто похвалити її зовнішність. Вона це точно оцінить.

Уже потім повідомлення повинні йти в такому ключі «хочеш познайомитися?» або "давай спілкуватися далі". Якщо на ці повідомлення надійшла позитивна відповідь – саме час представитися. У листуванні повинні спілкуватися двоє: розкажіть трохи про себе, свої інтереси, захоплення і чим ви займаєтеся. Так знайомитись буде простіше. Важливо обов'язково писати коротко і лише те, чим дівчина може бути зацікавлена.

Далі для пристойності запитайте про інтереси дівчини, чим вона займається. Після відповіді похваліть її вибір чи захоплення. Якщо вам подібне нецікаво, скажіть, що самі не захоплюєтеся, але вважаєте цю тему дуже цікавою. Якщо ж інтерес збігся - прив'яжіться до цієї теми і продовжуйте її просувати.

На які теми спілкуватися

Тепер, коли початок покладено всі знайомства вже налагоджені, можна просто продовжувати діалог на різні теми. Тут уже можна просто питати банальні «як справи?» або «що робиш?» і вже з відповіді продовжувати спілкування. У перших листуваннях мета – дізнатися якнайбільше. Будь-якій дівчині буде приємно, якщо на неї звертають увагу і цікавляться навіть незначними речами в її житті.

Майже до кожного повідомлення можна прив'язатися та відштовхуватися від нього. Можна спитати про улюблену страву, де любить гуляти або що найбільше цінує в людях.У цьому плані не потрібно лише питати, інакше можна здатися дивним. Намагайтеся коментувати кожне повідомлення у листуванні з дівчиною.

Також можна спілкуватися просто на відсторонені теми. Якщо ви відчуваєте, що листування йде добре і між вами з'явилася довіра, можете скидати різні пости, смішні картинки або ролики. Також у цей момент ви можете обмінятися іншими соціальними мережами. Це дуже важливий крок, оскільки це значно покращить спілкування, оскільки ви зможете дізнатися з інших соціальних мереж більше інформації. Після отримання нових соціальних мереж запитайте, де дівчині найзручніше продовжувати спілкування? Справа в тому, що не всі люблять ВК і комусь просто незручно тут спілкуватися.

Як сподобатися дівчині у листуванні до ВК

Саме перший пункт, як сподобається дівчині – це поважати її комфорт.

  1. Потрібно всіма силами створювати зручну обстановку, у тому числі, вона залежить і від місця, де відбувається спілкування. Якщо листування ВКоннтакте не зручне – запропонуйте альтернативу.
  2. Другий важливий пункт вже був зазначений вище – звертайте увагу на інтереси партнера та підтримуєте їх. Будь-якій людині буде дуже приємно, якщо її захоплення будуть гідно оцінені. Намагайтеся поважати будь-яке хобі та захоплення.
  3. Намагайтеся уникати грубих слів, принаймні на час першого спілкування. Проблема листування та текстового діалогу в тому, що не завжди можна передати такт та інтонацію, чому будь-який мат або просто грубий вислів може бути сприйнято на особистий рахунок.
  4. Тому варто уникати і нетактовних тем. Але про них буде описано нижче.
  5. Ще один спосіб сподобається дівчині – це не бути занадто нав'язливим. Не намагайтеся писати кожні 15 хвилин навіть якщо дуже хочеться. Намагайтеся заздалегідь дізнатися, коли співрозмовник буде вільний, щоб підганяти діалог до цього часу.
  6. Інший пункт прямо протилежний – приділяйте увагу (але без фанатизму). Бажайте дівчині на добраніч і доброго ранку, а також хоча б іноді питайте, як у неї справи на навчанні і на роботі. Останні питання найкраще ставити не в середині робочого дня, а коли вона повернеться додому і трохи відпочине. Так вона відчує, що не байдужа до вас.
  7. Не різко переривайте діалог. Ще один спосіб сподобається дівчині – дати їй знати, що вона не байдужа до Вас. При цьому різке переривання спілкування – найгірший варіант. Навіть якщо Вам потрібно кудись відійти або щось трапилося, потрібно написати просте «вибач, я відійду». А вже після цього пояснити, що сталося. Припинити діалог на годину, а потім повернутися – неприпустимо.

Коли і як запросити на побачення

Запрошувати дівчину на побачення потрібно з розумом. Робити це в перших повідомленнях не найкраща ідея, оскільки навряд чи якась адекватна жінка піде на зустріч із незнайомою людиною.Для початку потрібно зрозуміти захоплення дівчини, ким вона працює і чим займається у вільний час. Так буде більше варіантів, куди її запросити і коли.

Якщо дівчина працює 5 через 2 і каже, що після роботи просто любить лежати – запрошувати її кудись краще у суботу ввечері. Це значно відсіює безліч варіантів.

У самій листуванні потрібно зрозуміти, чи хоче вона сходити на концерт чи в кіно, але зробити це потрібно ненав'язливо. Після отримання відповіді вже можна формувати програму і пропонувати дівчині. Краще відразу запитати «не хочеш сходити зі мною в…» і одразу написати конкретне місце та конкретний час. Якщо відповідь «ні», потрібно запитати, що саме не влаштовує дівчину. Якщо час – обговорити, і якщо місце – запитати, що вона хотіла.

Після того, як було отримано позитивну відповідь і все було обговорено, хлопець, як той, хто запросив, повинен подбати про все: купити квитки, забронювати ресторан і т.д.д. І тому що хлопець запросить - він і повинен платити за все. І коли питання зайде про гроші не вимагати їх із дівчини. Якщо вона запропонує сплатити за себе чи навпіл – погодьтеся або відмовтеся, залежно від вашого характеру.

Вже після побачення дівчину слід проводити додому пішки або відправити на таксі. Вже потім можна спитати, як вона дісталася. Якщо побачення пройшло успішно – мета досягнута.

Які помилки не слід повторювати

  1. Листування накладає ряд обмежень. Як уже говорилося, у тексті дуже складно зрозуміти інтонацію людини та її емоції, тому на перші етапи спілкування краще уникати надто емоційної поведінки і вести більше нейтральну та «дружню» розмову.
  2. Намагайтеся не вживати мат, так як не всі люди однаково сприймають його в тексті та мовленні. Якщо подібні висловлювання прозвучали першими від дівчини - то можете потихеньку вводити його в мову (якщо, звичайно, самі ним користуєтеся).
  3. Не ставте питання, які можуть здатися нетактовними. Це питання про фінанси та особисте життя. Зазвичай дівчата одразу кажуть, що у них хтось є після перших повідомлень хлопця «поспілкуватися», тож ставити зайвих питань не варто. Також, не варто писати часто питання «чому?», так їх велика кількість може змусити співрозмовника почуватися некомфортно. Більшість питань «чому» можна забрати. Наприклад, якщо дівчина не любить щось, то подібне питання буде нетактовним, оскільки дасть відчути себе дивною. Теж саме і з питаннями на тему мату та алкоголю.
  4. Інша часта помилка вже була порушена вище - різке переривання розмови без пояснення. Але повторити, що таке допускати не можна.
  5. Якщо мова йде про побачення, то не можна вибирати тільки те, що подобається саме Вам. Якщо хлопець запрошує дівчину перший, то робить він це для себе, а значить він повинен у пріоритеті тримати комфорт дівчини. І те саме, коли дівчина кудись запрошує хлопця.
  6. Не можна надто емоційно реагувати на відмову. Варто пам'ятати, що якщо подружка не хоче йти на побачення, то це повністю її право. І в цьому випадку варто відразу дізнатися, вона не хоче йти, тому що їй не подобається місце, час чи конкретно ви. Якщо останній варіант, то спілкування можна припинити, а точніше повільно зводити на минимум.

На які теми не варто говорити

Найгірша тема для розмови – це політика, якщо ви точно не впевнені, що дівчина їй цікавиться чи займається. І те, в цьому випадку потрібно бути дуже акуратним у висловлюваннях, так як у кожної людини свої погляди і слухати те, що не подобається від першого зустрічного, вона точно не збирається.

Також поганою темою для обговорення будуть новини, оскільки будь-яка новина (навіть найнейтральніша) може зачепити за собою вже щось більш вагоме і негативно забарвлене. Винятком є ​​новини вузькоспеціалізованих тем, такі як виставки, нові фільми та серіали тощо.

Також, не питайте у людини про її особисте життя в перших повідомленнях. Коли незнайомець активно цікавиться сім'єю, роботою чи навчанням – це змушує насторожитися, оскільки більшість шахраїв зараз саме «втирається» в довіру.

Намагайтеся уникати будь-якої критики. Наприклад, якщо йдеться про кіно, то давайте позитивні коментарі, а чи не негативні. Наприклад, співрозмовниці подобається якийсь актор, який Вам не подобається, але Ви цього не знаєте. Питання, чи буде їй приємно слухати критику на його адресу? Ні, тому краще взагалі не торкатися тем критики.

Приклади переписок

Тепер варто поговорити про вдалі форми листування. Ось варіант гарного початку спілкування.

Є й інші варіанти для спілкування.

Варто розуміти, що кожен варіант індивідуальний і все залежить від конкретного хлопця та конкретної жінки. Все залежить від характеру та цілей.