Перенести дані з інстаграм у Вконтакті: додаток для перенесення даних

Anonim

Як тільки в Instagram (Роскомнагляд (РКН) офіційно вніс соцмережу Instagram (належить компанії Meta) до реєстру заборонених сайтів) з'явилися перші збої , всі почали боятися за свої дані Адже в когось у цій соціальній мережі залишилися пам'ятні фотографії та відео, пости та сторіс. Це все хотілося б зберегти, але як це зробити правильно? Заздалегідь компанія подумала про те, як користувачі можуть перенести дані з Інстаграма у Вконтакті або просто зберегти їх на своєму телефоні. У світлі останніх подій це дуже корисна інформація.

Як перенести фото та відео з Інстаграма до ВК

Збої – проблема, саме тому Вконтакте через великий наплив нових користувачів вирішила запропонувати невелику програму з експортних даних. Ця програма переносить таку інформацію:

  • Скопіюються всі відео та фотографії;
  • Перенесеться аватарка як окреме зображення;
  • Перенесеться опис сторінки.

Додаток ВКонтакте для перенесення даних

Вконтакте запропонував своїм користувачам використовувати спеціальну програму, яка націлена на офіційне перенесення даних з Інстаграма до ВК – новий майданчик користувача. Щоб перенести дані, необхідно використовувати спеціальні кроки.

Що можна перенести

Варто сказати відразу про те, що користувач може перенести далеко не всі дані, а лише деякі.Це стосується фотографій та відео з публікацій, аватарки та опису сторінки. Решта: історії, передплатники, підписки, лайки, збережені історії, архів історій – користувач не може перенести.

Однак, якщо необхідно перенести, наприклад, історії, то користувач може зробити це за допомогою інших серверів, детальніше про які варто поговорити далі.

Як перенести фото та відео з Інстаграма до ВК

Для того, щоб перенести фотографії та відео з Інстаграма до ВК, користувачеві необхідно зробити такі дії:

  1. Для початку користувачу необхідно відкрити програму Вконтакте на своєму телефоні. Програма доступна також і на комп'ютері, однак, зробити це проблематично. Варто використовувати смартфон для таких дій;
  2. Після цього натискаємо на нижній частині дисплей на пункт «Сервери». Це друга кнопка дисплея знизу;

  3. Користувач побачить спеціально створений додаток серед сервісів у Вконтакті – Instagram Manager. Його відразу видно в списку серверів, так як воно підсвічується системою як пріоритетну;
  4. Після цього тапаємо на цю програму, користувача вітає вікно та виноска з тим, для чого створено програму. Вибираємо пункт нижче - "З акаунту", тоді користувач перенесе всі дані зі своєї сторінки;

  5. Після цього клацаємо на рядок введення інформації та вибиваємо свій нікнейм;
  6. Клацаємо на кнопку «Далі», після чого топаємо на «Почати завантаження».

Користувачеві залишається тільки чекати того моменту, поки всі фотографії та відео завантажаться на сторінку в Вконтакті.За словами адміністрації ВК, для перенесення інформації необхідно приблизно 48 годин, але вся інформація може завантажитися і раніше. Всю інфу користувач може побачити в закритому альбомі, до якого має доступ тільки він.

Це означає, що якщо у користувача є таємний шанувальник, то він не побачить його фотографій. Це також можна зробити з іншими обліковими записами, тобто перенести інформацію з інших профілів до себе. Це дуже зручно, тому що жодних підтверджень система не потребує.

Як відкрити свій профіль в Інстаграм

Заздалегідь потрібно було сказати про те, що дана функція в системі працює тільки з відкритими інстаграмами - акаунтами. Якщо ж у користувача аккаунт закритий, він може перейти в налаштування і швидко зробити його відкритим. У такому разі всі побачать його інформацію, але це краще, ніж втратити всі свої дані.

Для відкриття сторінки Інстаграма необхідно:

  1. Перейти до програми інстаграма;
  2. Після цього клацаємо на пункт профілю в правому нижньому кутку;
  3. Клікаємо на кнопку зі смужками;
  4. Переходимо в налаштування конфіденційності;
  5. Вимикаємо тумблер навпроти пункту із закритим акаунтом.

От і все. Сторінка користувача стала відкритою. Тепер він може завантажувати дані їх додатка до ВК.

Як самостійно копіювати матеріали - фото та відео

Просте перенесення даних – це знімок сторінок. Це найлегший варіант для користувачів, які хочуть самостійно перенести та копіювати всі матеріали, дані. Це стосується в основному фотографії та відео. У цьому можуть допомогти і сторонні програми, так і скріншот – вбудована функція на телефоні.

Для отримання матеріалу повністю необхідно:

  1. Перейти в Інстаграм і активувати його;
  2. Клікнути над публікацією на три точки;

  3. Копіюємо посилання публікації, після чого переносимо його на сайт instagrabber.ru. Цей сервіс допоможе користувачу завантажити всю інформацію;
  4. Вставляємо отримане посилання у вікно на сайті, чекаємо на завантаження;

  5. Після цього вибираємо пункт «Завантажити». Матеріал автоматично збережеться в пам'яті телефону або комп'ютера.

Далі користувачеві необхідно перейти в основний сервер, куди буде здійснювати перенесення. Заходимо до нового альбому (кликаємо на кнопку «Створити»), після чого додаємо нові знімки туди:

  1. Відкриваємо і створюємо новий альбом у вк за допомогою тапа на плюсик;

  2. Клікаємо на створення;
  3. Завантажуємо туди всі знімки, які були завантажені раніше.

Як завантажити дані Інстаграм

Также в Інстаграм користувач може завантажити всі дані за допомогою його системних функцій. Як тільки оголосили про блокування інстаграма, так одразу всі випустили чіткий алгоритм, як вимагати від соціальної мережі архів для його перенесення. Якщо користувач досі не зберіг всі дані, необхідно зробити це прямо зараз.

Щоб завантажити дані, користувачеві необхідно:

  1. Скачуємо на телефон будь-який VPN – сервер, щоб активувати Інстаграм;
  2. Переходимо в саму програму соціальної мережі;
  3. Клікаємо на пункт «Профіль». Знаходиться також у правому нижньому кутку;
  4. Після цього клацаємо на іконку з трьома смужками у верхній частині;
  5. Клікаємо на розділ з даними, далі – «Завантажити інформацію»;

  6. Вводимо адресу електронної пошти та підтверджуємо запит файлу.

Нещодавно Meta визнали екстремісткою організацією, саме тому перебування в Інстаграмі вважається незаконним. Варто заздалегідь перенести дані, щоб точно забезпечити себе необхідною інформацією.

Як скопіювати з архіву

Якщо користувач раніше зробив запит на архівацію даних, то без проблем він зможе перенести первинні фотографії з Інстаграма до ВК без особливої ​​втрати якості. Для цього потрібно подати запит. Де ж він знаходиться в соціальній мережі та як його завантажити:

  1. При отриманні архіву користувач може перейти до нього та відкрити за допомогою будь-якого зручного архіватора. Як правило, багато користувачів застосовують перевірений додаток WinRar.
  2. Переходимо в папку Media, а потім у розділ «Пости»;
  3. Відкрийте та скопіюйте звідти картинки, можна зберегти в «Завантаження» телефону;
  4. Після цього розміщуємо всі фотографії за допомогою тапа у верхньому кутку на публікації у ВКонтакте.

Всі дані в архівах інстаграма знаходяться по окремих папочках, розділені на розділи. Це досить зручно, тому розархівувати користувачеві все буде просто і легко. У папці "Медіа" користувач також може знайти відео, які раніше були публіковані, історії та багато іншого. Все це користувач може заздалегідь публікувати наново в ВК. Також встановити дані на публікації.

Чому дані не переносяться

Якщо користувач зіткнувся з тим, що його дані не переносяться або архівний документ так і не надійшов на пошту, то він повинен розуміти причини цього. Їх досить багато, варто розглянути основні з них:

  • На даний момент практично кожен користувач Інстаграм намагається зробити так, щоб перенести всі дані. Як правило, це викликає величезні навантаження системи та сервера. Соціальна мережа не може впоратися з усім потоком інформації, саме тому варто почекати або надіслати запит повторно. Це абсолютно нормальна ситуація, коли багато користувачів намагаються швидше перейти з одного майданчика до іншого;
  • Закритий профіль. Це також можливо. Власники закритих та приватних профілів повинні відкрити свою сторінку, щоб була можливість серверу перекинути всі дані та інформацію;
  • Підключення до Інстаграм сталося зі збоєм. Це означає, що після закриття користувач може використовувати соціальну мережу лише за допомогою різних додатків;
  • Велика кількість даних користувача також відіграє велику роль. Якщо їх досить багато, то варто зачекати на повне завантаження.

Зверніть увагу! Сам сервер заявляє, що перенесення даних триває до трьох діб. Саме тому варто постійно переходити за посиланням і перевіряти статус готовності архіву або перенесення у вк.

Часті питання на тему

Запитання експерту Через скільки часу можна подати повторний запит на активацію архіву?

Зв'язати дані облікового запису складно, саме тому компанія запевняє про те, що для цього потрібно не менше 48 годин. Які облікові записи заблокують?

Облікові записи не повинні блокувати використання інстаграма. Відео Reels перенесуться?

Так, перенесуться всі відео одразу.