Проектор на телефоні Андроїд

Anonim

Як дивитись відео на великому екрані зі смартфона? Підключити проектор! Рейтинг мобільних проекторів, їх плюси та мінуси, характеристики.

Рейтинг проекторів

Найменування Опис Ціна Рейтинг
ThundeaL Затребуваний сучасний проектор, який має високий попит серед любителів фільмів високої якості. Підтримує роботу з Вай-Фай і Bluetooth, а також має меню управління російською мовою. 17 000 ★★★★★
WZATCO C6А Проектор, що має привабливий елегантний дизайн, що надає можливість переглядати відео у високій якості. Наявність двох вбудованих динаміків дозволяє отримати високу якість звучання. 20 000 ★★★★★
BYINTEK U70 Проектор преміальної якості, що набули великого поширення за свої невеликі розміри та можливість роботи без підключення до мережі протягом 4 годин. Вбудовані динаміки надають можливість насолодитися 3Д звучанням фільмів. 26 000 ★★★★★
Xiaomi Mijia 2 Проектор від відомого багатьом бренду техніки, який відрізняється високими показниками продуктивності та наявністю 16 гб вільної оперативної пам'яті. Варто відзначити і наявність стереозвуку, а також можливості підключення різноманітних аксесуарів. 37 000 ★★★★★
BYINTEK Р20 Сучасний міні-проектор, який набув великого поширення безпосередньо за свої маленькі розміри. Переглядати відео при цьому можна як 4К з відмінним звуком протягом декількох годин за рахунок наявності акумулятора ємністю в 5200 мАг. 18 000 ★★★★★
Wanbo T2 MAX Мініатюрний проектор, який зручно братиме з собою в поїздки та невеликі подорожі. Працює також не операційний базі Андроїд, має гідне звучання та можливість підключення по мережі Вай-Фай. 13 000 ★★★★★
VIVICINE S4 Простий у використанні проектор, який здатний передавати зображення як 19201080р, при цьому показники яскравості досить привабливі. Можливе бездротове підключення до мобільного пристрою. 18 000 ★★★★★
AUN ET30 Достатньо якісний проектор для своєї вартості, має кілька режимів відтворення проекції та привабливі зовнішні характеристики. Максимальна відстань установки складає 4, 5 м. 13 000 ★★★★★
ANKER D2421 Незважаючи на досить високу вартість, проектор не є найкращим у своїй категорії, більше того, за багатьма критеріями відстає від перших позицій. Так, час його автономної роботи складає всього 2, 5 години, при цьому деякі користувачі мають недостатню якість звуку. Основна перевага – компактні розміри та привабливе оформлення 49 000 ★★★★★
ALSTON T6 Має привабливе оформлення, роздільну здатність 19201080 та високу якість звучання, працює також на операційній системі Андроїд. Є можливість підключення проектора до різного обладнання, у тому числі до ПК. 8 000 ★★★★★

ThundeaL

Сучасний проектор, що дозволяє переглядати відео у високій роздільній здатності з відмінним звуком. Варто відзначити, що стереосистема у проектора досить гучна, внаслідок чого голоси та певні звукові ефекти буде чудово чути навіть на відстані кількох метрів. При необхідності можна буде внести певні коригування в налаштування для отримання необхідного ефекту відтворення.

У проекторі є підсвічування, яке має 150 В, внаслідок чого якість передачі колірного зображення виявляється на високому рівні.Пристрій підтримує можливість підключення за допомогою безпроводових мереж до мобільного пристрою з операційною системою Android.

Плюси та мінуси Наявність зображення високої якості Просте проведення налаштувань обладнання Можливість бездротового підключення Гарне співвідношення ціни та якості Мінімалістичне оформлення Пластмасовий корпус пристрою Відсутність докладної інструкції Незручне транспортування Якість відео 9 Якість звуку 8 Функціональність 9 Робота з бездротовими мережами 7 проектор за свою вартість, зручний для використання у стаціонарному вигляді.

WZATCO C6А

Проектор нового покоління з досить привабливим оформленням. Представлений у двох найбільш класичних варіантах. Працює з операційною системою Android та при цьому має 16 гб вільному пам'яті.Підтримує найбільш високу роздільну здатність передачі зображення Full HD 1920х1080р. Особливістю є досить широка гамма кольорів, яка відмінно передає особливості кадру. Два вбудовані динаміки по 10В дозволяють насолодитися відмінним звучанням, а багатофункціональність пристрою надає можливість підключення додаткового обладнання та встановлення програми з Google Плей.

Плюси та мінуси Висока якість відтворення відео Наявність двох динаміків по 23 мм Можливість встановлення бездротового підключення до системи Можливість встановлення ігор та програм Наявність всього двох кольорів Довге налаштування проектора Незручне транспортування внаслідок великих розмірів Пластмасовий корпус Якість відео 10 звуку 9 Функціональність 7 Робота з бездротовими мережами 7 Співвідношення ціни та якості 8 Разом 8.2 Якісний проектор за свою вартість, основним недоліком якого є крихкість (погано переносить падіння та механічні впливи).

BYINTEK U70

Проектор преміальної якості, який відмінно працює без підключення до мережі протягом 4 годин. Яскравою особливістю є наявність системи 3Д звучання, а також досить високої роздільної здатності відтворення відео, внаслідок чого можна відчути себе у повноцінному кінотеатрі. Можливе повне керування пристроєм з мобільного телефону за допомогою установки спеціальної програми.

Плюси та мінуси Зручне транспортування проектора Висока якість передачі зображення Наявність системи 3Д стерео звучання Тривала автономна робота пристрою Досить висока вартість Необхідність установки програми для керування Велика кількість налаштувань Довга підзарядка при роботі Якість відео 9 Якість звуку 10 Функціональність 7 Робота з бездротовими 7 якості 8 Разом 8.2 Відмінний проектор компактного розміру з великим функціоналом, але має досить високу вартість.

Xiaomi Mijia 2

Достатньо якісний проектор від відомої компанії, який має велику кількість функціональних можливостей. Є 16 гб вільної пам'яті, а також досить потужний процесор, відео передається як 4к, при цьому в систему вбудоване стерезвучання. Компанія надає гарантію на своє обладнання, внаслідок чого можна не перейматися ризиком отримання неробочого варіанту товару.

Плюси та мінуси Висока якість роботи обладнання Зручне транспортування 4К відео та стерео звучання Високі показники яскравості Висока вартість Необхідність налаштування Невеликі підвисання Малий асортимент оформлень Якість відео 8 Якість звуку 8 Функціональність 9 Робота з бездротовими мережами 6 Співвідношення4 Досить якісний проектор від відомої компанії, проте деякі користувачі відзначають надмірно завищену ціну саме за бренд.

BYINTEK Р20

Портативний проектор невеликого розміру, який відмінно передає зображення як 4К зі стерео звуком Проектор має ємність акумулятора в 5200 мАч, а також можливість бездротового підключення до мобільного пристрою. Вартість проектора досить прийнятна при навчанні функціональних можливостей та внутрішнього вмісту.

Плюси та мінуси Компактні розміри Висока якість відео та звуку Прийнятна вартість Великий функціонал Невелика яскравість Невеликий розмір проекції Тривале підзаряджання Тривале налаштування Якість відео 7 Якість звуку 7 Функціональність 8 Робота з бездротовими мережами 7 Співвідношення ціни та якості 6 використання будинку краще підібрати менш компактний варіант.

Wanbo T2 MAX

Проектор відрізняється досить незвичайним оформленням і невеликими розмірами, за рахунок чого стає зручним транспортування. Якість відео також досить висока - 4К, при цьому є два динаміки по 3 Вт. Можна безпроводове підключення до телефону.

Плюси та мінуси Висока якість відео Бездротове підключення Широкий функціонал Прийнятна вартість Не дуже висока якість звуку Відсутність класичного оформлення Необхідність налаштування Керування через програму Якість відео 7 Якість звуку 6 Функціональність 8 Робота з бездротовими мережами 8 Співвідношення ціни та якості 7 Разом 7 Однак за таку вартість можна знайти варіант краще.

VIVICINE S4

Простий у використанні проектор з якістю 19201080 та наявністю двох стерео динаміків. У процесі використання можна буде вибрати один із 4 видів проекції, а також налаштувати обладнання під свої потреби.

У комплекті до обладнання йде досить докладна інструкція, а також є російська мова в налаштуваннях, внаслідок чого варіант проектора є комфортабельним у використанні.

Плюси та мінуси Просте підключення Якісне зображення Великий функціонал Великі налаштування Відсутність варіацій оформле Довге перше налаштування Не особливо якісний звук Незручне транспортування Якість відео 7 Якість звуку 6 Функціональність 8 Робота з бездротовими мережами 7 Співвідношення ціни та якості 7 та зручність транспортування залишають бажати кращого.

AUN ET30

Зручний у транспортуванні за рахунок ручки проектор, який передає зображення в найвищу роздільну здатність, проте якість звучання залишає бажати кращого. Проектор можна встановити максимум на відстані 4, 5 м, при цьому основною перевагою є вартість.

Вартість розміщується на доступному рівні, а також надається гарантія від виробника на рік.

Плюси та мінуси Доступна вартість Якісне зображення Зручне транспортування Просте налаштування Середня якість звуку Необхідність налаштування мови Обмежений функціонал Невеликі зависання в роботі Якість відео 7 Якість звуку 6 Функціональність 7 Робота з бездротовими мережами 7 Співвідношення ціни та якості 6 Разом . якість звуку та передачі колірної палітри залишають бажати кращого.

ANKER D2421

Достатньо якісний проектор, основною перевагою якого є оформлення. Якість відтворення не особливо висока - 720р, а ось вартість виявляється завищеною для таких характеристик. Можливе здійснення бездротового підключення та робота без підключення до мережі на 2, 5 години.

Плюси та мінуси Привабливе оформлення Наявність гарантії Голосове управління Швидке регулювання фокусу зображення Висока вартість Недовга автономна робота Відсутність класичних забарвлень Обмежений функціонал Якість відео 5 Якість звуку 6 Функціональність 6 Робота з бездротовими мережами 5 Співвідношення ціни та якості 3 основною перевагою якого є оформлення.

ALSTON T6

Незважаючи на низьку вартість, якість передачі зображення досить висока – 4К, а також є можливість здійснення бездротового коннекту з телефоном.Є можливість підключення до іншого обладнання, зокрема до ПК. У комплекті до пристрою йде спеціальний пульт керування, який дозволяє виключити необхідність встановлення на мобільний пристрій спеціальної програми для здійснення дистанційного керування.

Плюси та мінуси Приваблива ціна Висока якість зображення Можливість підключення до ПК Наявність пульта в комплекті Дешевий зовнішній вигляд Невисока якість звуку Мінімум гарантії Необхідність налаштування Якість відео 7 Якість звуку 6 Функціональність 8 Робота з бездротовими мережами 8 Співвідношення ціни та якості 7 вартість, за сильного обмеження бюджету – найкращий варіант.