Як в інстаграмі поділитися телеграм

Anonim

Сучасна людина не може уявити своє життя без соціальних мереж. Практично кожен користувач має свою сторінку в Телеграм, Інстаграм, Вк та інших соціальних мережах. Також практично кожна людина хоче, щоб аудиторія з однієї соціальної мережі перейшла в іншу, бо так набагато легше набирати передплатників і тих, хто цікавиться творчістю.

У зв'язку з тим, що Інстаграм на території Росії заблокований Роскомнаглядом, у багатьох користувачів виникає питання: а як в Інстаграмі поділитися Телеграм? Цей сервіс має велику кількість переваг.Особливо він актуальний для тих, хто хоче постійно бути на зв'язку зі своїм клієнтом або передплатником. Це хороший спосіб просування на даний момент.

Варто розглянути докладний алгоритм того, як зробити посилання в Telegram, яким чином використовувати його в Інстаграмі і навіщо це потрібно.

Як зробити посилання на Телеграм - де взяти адресу

Instagram – це сучасний та відмінний майданчик для того, щоб розкручувати свій бізнес та просувати його. Найпримітніше в ній, що власник сторінки своїм покупцям чи клієнтам зможе показати товар «обличчям», тобто люди бачитимуть, у кого вони купують послугу чи продукт. Такий спосіб приваблює клієнтів, тому що вони знають, до кого звертаються.

Але при цьому в інстаграм не дуже зручно налаштований алгоритм дзвінків. Не завжди повідомлення в Директ надходять точно за часом, та й дзвонити не завжди зручно, посилання бувають не клікабельні.Написати повідомлення у телеграм набагато простіше. При цьому можна розмістити спеціальну клікабельну виноску в інстаграм, щоб усі знали, куди краще звертатися.

У зв'язку з блокуванням інстаграм наявність посилання на телеграм дуже актуальна.

Встає питання про те, де взяти потрібне посилання телеграм - адреси, облікового запису користувача. Це досить просто. Для знаходження посилання необхідно виконати таке:

  1. Зайдіть у свій акаунт у телеграмі;
  2. Після цього оберіть пункт «Налаштування» і топніть на «Ім'я користувача»;

  3. Тепер у рядку введення прописуємо свій юзернейм, а якщо його там немає. Також він може існувати. У такому разі його варто просто скопіювати;
  4. Знаходимо адресу переходу в обліковий запис у вигляді https://t.me/Ім'яКористувача;
  5. Копіюємо цю адресу, поле чого її потрібно вставити у профілі користувача.

Чому посилання не працює

Може бути така ситуація, що посилання не працює або ж воно не клікабельне. Що робити у такій ситуації? Ключова причина, чому вона може не працювати, полягає в тому, що відбулося блокування телеграми. Також посилання, яке створив раніше користувач, може не працювати, оскільки допущена помилка в її складанні.

Варто спробувати згенерувати нову url – посилання, але зробити це потрібно максимально правильно, дотримуючись інструкцій та наступних рекомендацій:

  • Спробуйте скористатися сервісом teleg.run або tlgg, ru;
  • Порівняйте посилання своє і те, що запропоновано у прикладі;
  • Спробуйте скинути це посилання другу і попросити, щоб той перейшов. Це потрібно, щоб перевірити працездатність.

Якщо говорити про перераховані вище ресурси, то користувач може скласти лінк в них за допомогою двох способів:

  • Ручний. Для даного методу користувач просто до URL сервісу приписує власне ім'я, яке у нього прописано в месенджері. Важливо робити це без «собачки»;
  • Также можна згенерувати посилання за допомогою спеціального генератора. Цей спосіб також актуальний, для нього заходимо в будь-який ресурс і в порожньому рядку, запропонованому сайтом, вставляємо скопійоване телеграм-ім'я. Далі топаємо створення посилання і чекаємо, поки сайт все сам згенерує.

Тоді робоче посилання буде створене і користувачеві не варто переживати про те, що воно не кликатиметься.

Як правильно скоротити посилання в Телеграм

Що робити, якщо посилання вийшло досить довгим? У такому разі її потрібно скоротити. Зробити це можна у такий спосіб:

  • Переходимо в будь-який встановлений на телефоні браузер;
  • Тепер знаходимо спеціальний сервіс goo.su;

  • Вставляємо нещодавно згенероване посилання в нього;
  • Клікаємо на «Скоротити»;

Отримуємо клікабельне та коротке посилання.

Все досить просто і легко. Користувачеві не доведеться самостійно розбиратися в тому, як правильно скорочувати посилання, адже за нього це вже зробили системи та алгоритми.

Як додати посилання в Інстаграм

Не варто покладатися на те, що додавання посилання або лінк в Інстаграм – це досить просто.Не вдасться додати посилання до посту, адже для неї існує спеціальне місце в системі та на сторінці користувача. Є багато підводних каменів. Якщо їх не знати, можна помилитися і так і не дізнатися, як працює посилання. Існують різні варіанти додавання:

Перший варіант полягає в тому, щоб користувач просто додав посилання на свою телеграму в опис облікового запису. Це найпростіший та оптимальний варіант, який не потребує додаткових сил та часу. Користувач, що зацікавився, відразу побачить, що можна написати.

Для того розміщення лінка в біологічному профілю необхідно зробити наступне:

  1. Переходимо в обліковий запис в Інстаграмі;
  2. Топуємо на «Редагування акаунту;
  3. Тепер вибираємо кнопку «Веб-сайт»;

  4. Вставляємо потрібну адресу телеграм;
  5. Також можна заповнити додаткові поля. Наприклад, про себе. У ньому написати, щоб усі переходили для замовлення чи покупки за посиланням.

Інший спосіб – це розміщення історії, яка міститиме потрібну адресу в телеграмі. Ця функція раніше була доступна лише з 10000 передплатників, але тепер усі можуть це зробити легально. Для цього:

  1. Переходимо в свій інстаграм-аккаунт;
  2. Тапаємо на пункт запису сторіс;
  3. Вибираємо будь-який фон або записуємо історію про те, що за цією адресою можна замовити або написати;
  4. Відкриваємо за допомогою помаху догори додаткові наклейки;
  5. Знаходимо наклейку «посилання»;
  6. Клікаємо по ній;
  7. Вставляємо скопійовану заздалегідь адресу;
  8. Тапаємо на «Ок», після чого виставляємо історії.

Потім цю історію можна просто і легко зачепити в закріплених історіях. Це дозволяє користувачеві ніколи не втрачати посилання.

Ще один варіант - додавання посилання в директ. Кожен користувач, який написав, може отримати посилання, якщо йому відповісти на лист із нею. Таким чином, перенаправлення користувача за допомогою директа вважається третім варіантом.

Кожен спосіб має свої переваги та недоліки у застосуванні. Тільки власник облікового запису може вибрати для себе найзручніший, враховуючи всі «за» та «проти».

Як правильно поділитися посиланням на кілька месенджерів

Якщо користувач хоче спілкуватися відразу в кількох месенджерах, то йому можна запропонувати відразу кілька посилань на вибір, у тому числі і Телеграм, Viber і ВК.Для цього можна створити мультипосилання за допомогою спеціалізованих сервісів. Варто розглянути найпопулярніші:

Taplink. Цікавий сервіс, який допомагає поділитися посиланнями на найпопулярніші соціальні мережі та месенджери. Найзручніше те, що користувач може зробити мінілендинг за пару хвилин і прикріпити не лише мережі, а й свій сайт. Також можна додати описи, розмітити фотографії та прикріпити посилання на таплінк у профілі;

Hipolink. Ще один цікавий конструктор для створення посилань в інстаграмі. Там є всі блоки, у тому числі соціальні мережі;

Mssg.me. підійде для всіх користувачів та особистих брендів. У ньому немає нічого зайвого, крім гарного та мінімалістичного дизайну. На нього варто звернути увагу.

Як видно, створити посилання досить просто. Головне – знати, які послуги використовувати.

Часті питання

Незважаючи на просту тему, все одно виникає досить багато питань. Тому в таблиці нижче занесені всі часті запитання у форматі FAG. Там можна знайти все про активне посилання, як скопіювати та додати.

Запитання експерту Для яких блогів актуальне таке посилання?

Таке посилання є актуальним для будь-якого типу блогів. Навіть якщо у вас блог про ворожіння, активне посилання в телеграм допоможе залучити додаткових передплатників до надання послуг. Розділ чудовий для кожного. Чому не всі звертають увагу на посилання?

Насправді, на посилання звертають увагу багато хто. Все залежить від типу аудиторії та виду надання послуг чи товару. Чому посилання не відкривається?

Можливо, користувач просто неправильно її скопіювати або скоротив. Варто виконати процедуру копіювання посилання на канал повторно.