Проектор для смартфона на Андроїд

Anonim

Основне призначення міні-проекторів для телефонів - проектування зображення з робочого столу на будь-яку поверхню. Щоб уникнути труднощів при виборі проектора для смартфона, необхідно розглянути кожну з моделей.

Рейтинг проекторів для смартфонів

Середньобюджетний портативний проектор вагою 3, 3 кг, який можна підключити до мобільного телефону по кабелю USB. Якісно відображає картинку на всіх поверхнях, має потужну лампу, термін служби якої становить 5000 годин.
Назва Опис Рейтинг
Viewsonic M1 Портативний, кишеньковий проектор вагою 700 грам, здатний відображати зображення на 2, 5 метри. Потужний, компактний та зручний пристрій. ★★★★★
TouYinGer T9 Base Бюджетний пристрій, оснащений яскравою лампою, що дозволяє відображати соковиту картинку навіть при слабкому освітленні. ★★★★★
Xiaomi Wanbo Projector T2 Бюджетна модель з дальністю відображення картинки до 3 метрів. Має невелику роздільну здатність, якість зображення буде не на вищому рівні. ★★★★★
Viewsonic PS501W ★★★★★
LED проектор UC46(UC68) Бюджетна модель з великим функціоналом. Пристрій має вбудований Wi-Fi модуль, здатний проектувати зображення на відстань до 5 метрів. ★★★★★
Mi Smart Projector 2 Pro BHR4884GL Вартість проектора висока. Однак його надійність і якість зображення, що відображається, радують користувачів. Пристрій передає зображення у Full HD роздільній здатності, має вбудований Wi-Fi і Bluetooth, можливість встановлення Sim-карти. ★★★★★
TouYinGer H5A Міні-проектор з широким функціоналом. Гаджет може змінювати якість і колір зображення під час його передачі. При своїй вартості також здатний видавати якість Full HD. ★★★★★
Optoma GT1070Xe Професійний пристрій масою 2, 65 кг не для аматорського застосування. Має технологію проекції типу DLP. При цьому максимальна якість відображення зображення Full HD. ★★★★★
LED MINI Projector 640х360 Одна з найдешевших моделей на ринку проекторів. За свою вартість має чотири лампи типу LED, роз'єм HDMI та LCD. Цей пристрій можна підключати не лише до смартфона, але й до комп'ютера. ★★★★★
BYINTEK SKY K9 Модель з потужною лампою і HD роздільною здатністю картинки, що передається. Має розширений функціонал, незважаючи на приналежність до бюджетного сегменту. ★★★★★

Viewsonic M1

Цей проектор для смартфона має потужний акумулятор, завдяки якому прилад можна довго використовувати як у закритому приміщенні, так і при низькій температурі, наприклад, на вулиці.На корпусі пристрою є порт USB 2.0, тому користувач має можливість підключати флешки.

Проектор має два вбудовані динаміки, що дозволяють разом із картинкою відтворювати ще й звук. Пристроєм можна керувати вручну та за допомогою пульта дистанційного керування, що постачається в комплекті. При роботі апарат практично не видає шуму та вібрацій.

Плюси та мінуси Висока автономність, потужна батарея Наявність роз'єму USB Наявність потужних вбудованих динаміків Можливість керування за допомогою пульта ДУ Компактність, маса менше 1 кг Висока ціна в порівнянні з аналогами аналогічної функціональності Низька роздільна здатність 854х480 пікселів для здійснення викликів Низький термін служби лампи Встановлено одну лампу Термін експлуатації 5 Рівень роздільної здатності 4 Акумулятор 10 Функціональність 8 Вартість 4 Разом 6.2 Непоганий проектор, але за цю ціну можна знайти моделі краще.

TouYinGer T9 Base

Це бюджетна модель, яка коштує дешевше за попередню. За цю вартість вона видає Full HD дозвіл при відображенні картинки зі смартфона, а також має яскраву лампу, що дозволяє покращити загальну якість зображення.

В даний проектор вбудований потужний динамік з непоганою якістю звучання. У пристрої є чотири роз'єми для підключення зовнішніх приладів: USB, HDMI, AV, TF. Крім цього, проектор має вбудований Wi-Fi і Bluetooth модуль, що дозволяє використовувати його як музичну колонку. У комплекті також поставляється пульт дистанційного керування для індивідуального налаштування гаджета.

Плюси та мінуси Низька вартість за представлений функціонал Велика кількість роз'ємів для зовнішніх підключень. Висока якість картинки, що передається Потужна лампа Тільки один звуковий динамік Відсутня кнопка зменшення і збільшення гучності на корпусі приладу Специфічна форма виготовлення у вигляді циліндра Можливі проблеми з налаштуванням.Термін експлуатації 10 Рівень роздільної здатності 10 Акумулятор 8 Функціональність 10 Вартість 10 Разом 9.6 Одна з найкращих моделей міні-проекторів для телефонів за цю вартість.

Xiaomi Wanbo Projector T2

Проектор із вбудованим LCD дисплеєм великого розміру, на якому завдяки вбудованому модулю Wi-Fi можна переглядати фільми, фото та інші матеріали. Також до пристрою можна підключити флешку та інші зовнішні прилади.

Xiaomi Wanbo Projector T2 відрізняється компактними розмірами та невеликою масою. Його можна перенести із собою у будь-яке місце. Пристрій має великий акумулятор та високий термін служби. Однак якість роздільної здатності не на висоті в порівнянні з попередньою моделлю. У комплекті з апаратом також постачається пульт дистанційного керування.

Плюси та мінуси Компактність, незначна маса Наявність великого LCD дисплея Великий термін служби лампи Наявність вбудованого Wi-Fi модуля для підключення апарата до інтернету Низький рівень дозволу Велика ймовірність отримання шлюбу Необхідність ретельного налаштування перед першим використанням Акумулятор швидко розряджається на морозі Термін експлуатації 9 Рівень роздільної здатності 5 Акумулятор 7 Функціональність 8 Вартість 7 Разом 7.2 Середньостатистичний проектор бюджетного сегмента з вбудованим непоганим дисплеєм.

Viewsonic PS501W

Це проектор з великою кількістю різних роз'ємів для підключення зовнішніх приладів. Є навіть роз'єм 3, 5 мм під дротові навушники.

При проектуванні зображення застосовується технологія типу DLP, а маса самого пристрою становить 3 кг. Тут встановлена ​​одна потужна лампа та динамік, апарат відрізняється низьким рівнем шуму та вібрації в процесі роботи. Цей міні-проектор здатний проектувати картинку з телефону на відстань до 7 метрів без втрати якості. Однак Viewsonic PS501W не можна назвати бюджетним через його вартість у 54000 рублів.

Плюси та мінуси Компактність, невелика вага HD роздільна здатність Велика дальність проектування зображення зі смартфона Багато аудіо та відео роз'ємів Висока ціна Відсутність пульта дистанційного керування в комплекті Середній термін служби лампи Невелика ємність вбудованого акумулятора Термін експлуатації 7 Рівень Акумулятор 6 Функціональність 9 Вартість 4 Разом 6.8 Функціональний проектор, але з невиправдано високою ціною. Для домашнього використання можна знайти моделі дешевше.

LED проектор UC46(UC68)

Цей проектор має великий функціонал, враховуючи його вартість у 8000 рублів. У пристрій вбудована потужна надійна лампа, термін служби якого, за заявою виробника, становить 5000 годин. Збоку проектора є роз'єм для підключення дроту живлення. Апарат не має вбудованого акумулятора і працює тільки від мережі.

В міні-проектор UC46 також вбудований Wi-Fi адаптер. Так його можна буде підключити до домашнього маршрутизатора, що дозволить вийти в Інтернет. Цей пристрій може відображати зображення з телефону у роздільній здатності Full HD. Рівень дозволу можна самостійно виставити в налаштуваннях.

Плюси та мінуси Хороша дальність проектування Високий рівень роздільної здатності Низька вартість за представлену функціональність Вбудований Wi-Fi Відсутність акумулятора, робота тільки від мережі 220 Вольт Відсутність вбудованого LCD дисплея Відсутність вбудованого Bluetoot модуля.Необхідність ручного фокусування Термін експлуатації 8 Рівень роздільної здатності 10 Акумулятор 2 Функціональність 9 Вартість 9 Разом 7.6 Непоганий проектор, але не має вбудованої батареї, тому прилад не вдасться використовувати на вулиці, не переносний.

Mi Smart Projector 2 Pro BHR4884GL

Пристрій з високою ціною, що підтримує голосове керування. Проектор працює на операційній системі Android та має безліч корисних функцій, наприклад: корекція спотворення при відображенні картинки з телефону, швидке автофокусування, можливість запису відео у Full HD роздільній здатності. Даний прилад має два вбудовані стереодинаміки, завдяки яким досягається найвища якість звучання, наприклад, при прослуховуванні музики, використанні міні-проектора як колонка.

У пристрої встановлена ​​потужна лампа і великий акумулятор, який повільно розряджається навіть при низьких температурах.

Плюси та мінуси Величезні функціональні можливості, підключення кількох пристроїв. Стереозвук Гарантовано великий термін служби лампи Висока автономність Висока вартість Не може відображати картинку на екрани більше 80 дюймів. смартфонів будь-якої моделі. Однак ціна апарату залишає бажати кращого для багатьох користувачів.

TouYinGer H5A

Компактний міні-проектор для смартфонів з масою 1, 5 кг. Цей портативний пристрій оснащений ємним акумулятором, роботи якого вистачає на п'ять годин безперервного використання. Також прилад має роз'єм HDMI для підключення до комп'ютера, USB та аудіо порт 3, 5 мм, що дозволяє слухати музику у дротових навушниках.

У проектор вмонтована LED лампа високої потужності та Wi-Fi передавач, Bluetooth модуль тут відсутній. Термін служби лампи, за заявою виробника, становить 50 000 годин. Також пристрій оснащено вбудованим динаміком, а його ціна становить 11000 рублів.

Плюси та мінуси Бюджетний пристрій з невисокою ціною та розширеним функціоналом Присутній порт USB, HDMI, 3, 5 мм jack та вай-фай модуль Компактність, невелика маса Висока якість лампи, надійність Немає можливості використання від мережі Немає пульта ДК в комплекті Відсутня можливість голосового керування Середня якість зображення, незважаючи на підтримку Full HD. Термін експлуатації 10 Рівень роздільної здатності 9 Акумулятор 9 Функціональність 9 Вартість 9 Разом 9.2 Бюджетна модель з непоганими технічними характеристиками.

Optoma GT1070Xe

Це проектор для вирішення професійних завдань.Його маса становить 2, 65 кг, і він здатний видавати роздільну здатність Full HD. Вартість приладу висока, але за ці гроші людина отримує практично необмежений для проекторів функціонал. Наприклад, тут є корекція спотворень, а також два роз'єми HDMI та USB. Лампа проектора розрахована на термін служби 5000 годин.

Плюси та мінуси Висока якість зображення, що передається з великої відстані Застосовується технологія проектування картинки типу DLP Можливість підключення додаткових зовнішніх пристроїв у відповідні роз'єми Мінімальний відсоток шлюбу, за відгуками користувачів та заявою виробника Середня маса в порівнянні з аналогічними моделями цієї цінової категорії LCD дисплей Висока вартість Термін експлуатації 10 Рівень роздільної здатності 10 Акумулятор 10 Функціональність 10 Вартість 5 Разом 9 Потужний професійний пристрій із гідною начинкою та функціоналом. Проте цінник трохи зашкалює.

LED MINI Projector 640х360

Це одна з найдешевших і функціональних моделей міні-проекторів для смартфонів. Тут світловий потік вбудованої лампи становить 850 лм, а роздільна здатність пристрою 680х480 пікселів. Апарат має вбудований динамік, акумулятор та підтримку швидкої зарядки. Причому Power Bank поставляється спочатку в комплекті.

Цей міні-проектор можна закріпити на штативі за допомогою спеціального кріплення, а також він здатний видавати якісне зображення на відстань до трьох метрів. У налаштуваннях LED MINI Projector можна виставити будь-яку мову, на вибір надається 23 варіанти.

Плюси та мінуси Величезний функціонал при низькій ціні Можливість швидкої зарядки Висока автономність Можливість виставити будь-яку системну мову Низька роздільна здатність Середній термін служби лампи Відсутність пульта ДК в комплекті Необхідно самостійно Термін експлуатації 6 Рівень роздільної здатності 6 Акумулятор 9 Функціональність 9 Вартість 10 за функціональністю за пропоновану ціну.

BYINTEK SKY K9

Це бюджетна модель з Full HD роздільною здатністю. Лампа даного проектора розрахована на 5000 годин роботи, а його маса всього 1, 25 кг, що дозволяє легко перенести прилад в інше місце. Також є два динаміка та роз'єм USB.

Плюси та мінуси Середня ціна Непоганий функціонал HD роздільна здатність Потужна яскрава лампа Вбудовані динаміки низької якості Немає підтримки Bluetooth Немає можливості подвійного дублювання Не дуже соковита і яскрава картинка Термін експлуатації 7 Рівень роздільної здатності 9 Акумулятор 8 Функціональність 9 Вартість 9 Разом 8.4 Середнє. Має непогані функціональні можливості.