Як знайти Інстаграм за номером телефону людини

Anonim

Instagram – це популярна соціальна мережа, в якій зареєстровано величезну кількість людей, у тому числі друзі та знайомі. Існує така функція інших соціальних мережах, як пошук людини за номером телефону. Якщо ви думаєте, що таке неможливо в Інстаграмі, то ви помиляєтеся. Насправді, знайти іншу людину у цій мережі також можливо. Головне – це знати методи та способи, як це зробити правильно.

Чи можна знайти в Інстаграм людини за номером телефону

Якщо відповідати на питання про можливість пошуку людини, то це можливо.Користувач може знайти свого друга за номером телефону, якщо він забитий у телефонній книжці, а також синхронізовані контакти. Безпосередньо знайти людину з контактів в Інстаграмі неможливо, тобто не вийде в пошуковий рядок забити номер телефону і знайти потрібну тобі персону. Але можна знайти обхідні шляхи, докладніше про які потрібно поговорити далі.

Питання експерту Чи можна знайти іншу людину за номером телефону в Інстаграмі?

Так, це реально, тому що під час реєстрації у користувача в будь-якому випадку вимагають номер телефону. Це означає, що він закріплений у профілі. Соціальні мережі та спільноти знаходяться у відкритому доступі. Якщо людина використовує свій телефон, то проблем надалі з пошуком зовсім не виникне. Чи законно шукати людину через номер телефону?

Прямої заборони на пошук людини в мережі немає.Номер телефону – це персональні дані, які людина може вказувати будь-де, у тому числі і на майданчику з оголошеннями. Якщо використати лише законні способи, то проблем не виникне. Людина навіть не дізнаватиметься те, що її шукали так. Що робити, якщо не вдається знайти обліковий запис за номером телефону?

Це говорить про те, що користувач не реєстрував обліковий запис через номер телефону або не вказував його під час реєстрації. Також він міг встановити налаштування пристрою, щоб така інформація не використовувалася при пошуку. У яких соціальних мережах доступний такий же функціонал, що і в Інсті?

У Вконтакті та у Твіттері.

Як відключити або підключити список контактів в Інстаграм

Для синхронізації акаунтів необхідно підключити список контактів в Інстаграм. Тобто телефон використовуватиме контактну книжку самого користувача.Це найкращий варіант, тому що прямого пошуку мережа не передбачає. У налаштуваннях Інстаграм потрібно виконати наступне:

  1. Викликаємо налаштування соціальної мережі на власній сторінці користувача за допомогою тапа на меню в правому верхньому кутку, а після – тапа на шестерню з відповідним написом;

  2. Після цього переходимо до пункту «Акаунт»;

  3. Прокручуємо цей розділ і знаходимо пункт із синхронізацією контактів. Розділ практично не містить потрібних налаштувань, є лише тематичний повзунок, який відповідає за активацію;

  4. Переводимо повзунок в активний стан і погоджуємося із синхронізацією.

Як знайти інстаграм за номером телефону

Знайти користувача інстаграм за номером телефону можливо тільки після синхронізації телефонної книжки та облікового запису користувача. Якщо це дія виконано, можна дійти наступних пунктів. Шукати можна як через телефон, так і через ПК. Необхідно використовувати той варіант, який подобається більше.

Скрізь телефон

Для знаходження потрібної людини через мобільний смартфон в Інстаграм, необхідно синхронізувати аккаунт та телефонну книжку. Якщо це зроблено, необхідно:

  1. Перейти знову в контекстне меню, яке знаходиться на головному акаунті у правому верхньому кутку і нагадує три паралельні лінії;
  2. Відкриваємо та бачимо пункт «Цікаві люди»;

  3. Тапаємо на нього і бачимо, що в ньому представлені всі користувачі, які є у вашій телефонній книжці. Також там можуть бути люди, які вам знайомі, але не записані в книзі;

  4. Вибираємо потрібну людину і підписуємося.

Варто зазначити, що потенційних передплатників може бути понад 100 штук. Система розширення охоплення працює таким чином, що використовує не тільки телефонні дані, але й додаткові відомості, наприклад, інтерес користувача, недавні пошукові запити та активність друзів.

Через ПК

Функція з пошуком не повною мірою, але доступна також і в комп'ютері. Якщо активувати контекстне меню в браузері за допомогою тапа на праву верхню частину, також можна знайти настройки.

Відмінність версії ПК від телефонної полягає в тому, що в телефоні не можна вибрати ті облікові записи, які будуть синхронізовані, номери, а в комп'ютері таке можливо, тобто користувач може налаштувати всю інформацію точніше.

Проблема в тому, що в організації телефонної книжки сам комп'ютер збирає відомості із соціальних системних папок. Це різні сторонні послуги. Користувач не може додати номери вручну.

Якщо не вийшло: інші способи

Якщо не вдалося дізнатися потрібну людину за номером телефону, але користувач знає, що людина використовує Інстаграм і забивала його за допомогою свого мобільного, то вона може використовувати альтернативні способи.

Пошуковий запит в Google або Яндекс. Спосіб простий та робочий. У перший рядок необхідно ввести номер, який починається від початку. Після цього необхідно додати пункт "Інстаграм". Після цього користувач побачить результати пошуку системи. Дійсно система знаходить потрібного користувача;

Пошуковий рядок в Інстаграм. Як правило, цей спосіб пов'язаний із перевіркою збігу за номерами телефону, які додані звичайним та стандартним способом. Якщо ввести комбінацію на +7, а після чого додати відсутні цифри, то соціальна мережа виводитиме інформацію про комерційні облікові записи, які збігаються з показаннями користувача;

Використовувати додаткові сервіси. Наприклад, такий сервіс, як Nuga.App. Цей сервіс не вимагає реєстрації, його можна використовувати у напівавтоматичному режимі. Пошук проходить за три дії: спочатку користувач погоджується із послугами, після чого вводити номер телефону та знаходить потрібну сторінку. Пошук не займає навіть 40 секунд.

Як приховати свій номер в Інстаграм

Якщо користувач не хоче, щоб надалі його номер можна було використовувати, він може приховати його в налаштуваннях системи. Під час двофакторної аутентифікації, яка захищає сторінку від злому та забезпечує відновлення пароля, необхідно встановити деякі значення.

Пошукові системи можуть автоматично додати ту чи іншу людину з рекомендацій, оскільки вона є в телефонній книжці. Також це працює на мешканців одного міста. Далеко не всім подобається такий, тому користувачу необхідно деактивувати синхронізацію контактів.

Щоб це зробити, необхідно також перейти в налаштування та відкрити пункт «акаунт». Далі в ньому варто перевести повзунок із контактами в деактивований стан. Після цього номер не буде числитися в базі даних, інстаграм автоматично перестане додавати друзів за номером телефону.

Також можна приховати номер у налаштуваннях сторінки. Для цього необхідно відкрити налаштування в пункті приватності, після чого вибрати «Акаунт» та топнути на «Особисту інформацію». Після цього можна відредагувати «Телефон», але у разі приховання номера його необхідно залишити порожнім.

Якщо говорити про браузерну версію, то в ній алгоритм такий самий. Також можна очистити поле з номером телефону та приховати свій номер в інстаграм таким чином.