Як видалити передплату на Ютубі від каналу

Anonim

З часом у людини можуть змінюватися переваги. Один канал на Ютубі міг подобається один час, але після якихось змін інтерес до діяльності міг повністю зникнути. Саме тому користувач намагається дізнатися, як видалити підписку на Ютубі. Відписатися від каналу на YouTube можливо, причому можна відмовитися від підписки на всі канали в одну дію. Варто дізнатися, як це зробити правильно, які алгоритми відповідають за це, що робити користувачеві, щоб точно позбавитися стягування грошей з картки.

Навіщо видаляти підписки в Ютубі

Якщо розглядати суть видалення підписки на Ютуб, то все досить просто: блогер або користувач перестав випускати відео або його ролики перестали приносити колишнє задоволення. Причому це стосується не лише безкоштовних, а й платних підписок, які також можна видаляти.

Также причиною, що веде до видалення передплати того чи іншого блогера, може бути:

  • Відсутність інтересу до роликів людини;
  • Блогер закинув свій Ютуб;
  • Лаги Ютуба.

Як правило, всі ці причини не такі серйозні, але щоб у передплатників не висвічувалися ролики цього блогера, варто просто видалити підписку на нього, тоді нові відео та повідомлення про їх появу не турбуватимуть користувача.

Як призупинити передплату на Ютубі

Нещодавно в ютубі з'явилася така передплата, як YouTube Premium. Однак призначена для тих користувачів, які хочуть підтримати свого блогера та дивитися відео без реклами. Для того, щоб призупинити передплату на Ютуб у такому форматі, алгоритм такий:

  1. Заходимо на обліковий запис Google, якщо раніше такий алгоритм не виконаний. Це обов'язкова дія;
  2. Після цього переходимо за посиланням, яке призведе до підписаних послуг;
  3. З правого боку користувач побачить пункт «Змінити передплату». Поруч розташована стрілка вниз. Натискаємо на неї, після чого користувачеві доступний весь функціонал програми;

  4. Тапаємо на кнопку «Скасувати»;

  5. Підтверджуємо зупинення процесу, відписуємося;
  6. Після цього користувач може вибрати величину заморозки. Топаємо на підтвердження.

Після цього система знову перекине користувача, призупинення Ютуба виконано. При тапі на «Скасування» передплата повернеться.

Як відписатися від каналу на YouTube

Для відписки від каналу на Ютубі не потрібно багато дій. Багато користувачів задають питання про те, як відписатися від підписок на ютубі, як відновити підписку потім, проте все досить просто, тому що системі не потрібно ускладнювати такий алгоритм.

Зробити це можна на різних пристроях, у тому числі і на ПК, і на телефоні. Варто докладно розглянути кожен.

На ПК

Для початку варто подивитися, як відключити передплату на Ютубі за допомогою комп'ютера. Такий варіант підійде для тієї людини, яка одночасно підключилася до багатьох каналів, а для наочності найкраще використовувати комп'ютер.

Детальніше про те, як відписати себе від каналу на Ютуб, варто подивитися в цьому відео

https://www.youtube.com/watch?v=h_FDnByuaFo

Спосіб досить простий і доступний. Для того, щоб видалити «зайві» підключення, варто зробити таке:

  1. Клацаємо лівою кнопкою мишки по позовному рядку Ютуба, після чого вказуємо назву потрібного каналу і топаємо на «Пошук»;

  2. Тепер знайдіть у переліку варіантів лише ті, які підключені до вас. Варто розуміти, що, як правило, вгорі знаходяться ті канали, на які підписана сама людина;

  3. Натисніть на кнопку «Ви підписані»;
  4. Клікніть лівою кнопкою мишки на пункт «Відписатися», тим самим скасовуємо передплату;

  5. Вимкніть сторінку.

Після цього ви видалите непотрібні канали зі своєї стрічки. Як правило, після відписки користувачу не надходити якісь повідомлення від даного каналу.Але якщо користувач хоче відключити преміум, то тут зовсім інший алгоритм, докладніше про який варто поговорити далі.

На Айфоні

На Айфоні все точно такі ж дії, що і на Андроїд. Система iOS подібна до системи Android. Проте, існують різні способи, які можна продемонструвати з прикладу різних систем. Ось один із способів, який допомагає зрозуміти, як видалити передплату на ютубі з телефону автоматично під час перегляду контенту:

  1. Під час перегляду ролика користувач бачить назву каналу та пункт «Ви підписані», якщо він дивиться ролик не на весь екран;

  2. Після цього натискаємо на цей пункт, з'явиться вікно повідомлення;
  3. У вікні топаємо на пункт «Відмовитися від передплати»;

  4. Після цього програма автоматично видаляє передплату користувача. При цьому варто пам'ятати, що ролик автоматично не відключиться. У будь-якому випадку можна дивитися контент блогера.

Зверніть увагу! Ролики автора у будь-якому разі будуть доступні для перегляду, вони можуть видалятися, якщо це лише преміальний контент, який з'явився нещодавно на Ютубе. Після відключення передплати його можна прибрати.

На Андроїді

На Андроїді є такий самий список, як і видалення передплат через Айфон. Ці системи мало чим відрізняються щодо подібного функціоналу. Якщо користувач хоче відписатися від каналу на Ютубі за допомогою свого Андроїда, він може зробити наступний алгоритм дій:

  1. Для початку необхідно запустити саму програму Ютуб на телефоні;
  2. Тепер користувач виявляється на головній сторінці;
  3. У правильній частині клацніть на пошуковий рядок;

  4. Введіть у пошукове поле назву потрібного каналу;
  5. Після цього додасться перелік контенту, а зверху - підписка на відповідний канал;
  6. Клікаємо на пункт «ви підписані»;

  7. Погоджуємося з відмовою від передплати.

Ось і все, тепер новини від цього блогера не будуть з'являтися в стрічці користувача. Варто відзначити, що цей спосіб зручний, тому що користувач може видалити підписку на ютубі на Андроїд і всі непотрібні канали швидко, якщо у нього тільки телефон. Швидшого процесу видалення немає.

Як відписатися від усіх каналів відразу

Якщо ж у профілі у користувача накопичилося дуже багато інших підписок, то він може використовувати такий варіант, як відписка від усіх блогерів. Варто відзначити, що відписатися від усіх каналів одразу досить просто. Для цього є спеціалізований сервіс, що підкаже, як це зробити правильно. Варто зазначити, що окремо для користувача достатньо зробити одні кроки, а для видалення всіх передплат відразу - інші:

  1. Для початку необхідно увійти у свій профіль Ютуба і тапнути на кнопку «Підписки»;
  2. Переходимо до розділу «Управління підписками»;

  3. Вивчаємо весь список доступних каналів;
  4. Видаляємо непотрібних авторів, залишаються лише ті, на які передплату хотілося б зберегти. Все досить просто, відмовлятися можна від будь-яких авторів.

Скасувати підписку на Ютубі на телефоні можна так само. Дія аналогічна тому, що описано вище, тільки необхідно це зробити в рамках одного пристрою.

Як видалити передплату на YouTube Premium

Якщо користувачу не подобається використовувати YouTube Premium, він може спокійно його відключити. Для цього необхідно зробити таке:

  1. Виконуємо вхід до Google, якщо користувач увійшов раніше, то варто перейти до наступного пункту;

  2. Переходимо за посиланням, яке відповідає за різні послуги;
  3. Тапаємо на «Змінити підписку»;

  4. Клікаємо на кнопку «Скасувати».

Можливі проблеми

Незважаючи на простоту дій, можуть виникнути деякі проблеми. Варто їх розібрати докладно.

Запитання експерту Що робити, якщо відео блогера залишилися у стрічці?

Якщо користувач скасував передплату, він автоматично повинен піти. З'являються такі повідомлення як рекомендація. При цьому передплата з відео не повинна надходити. Підписка сама втече. Користувачеві не потрібно нічого робити додатково. Що робити, якщо підписка Ютуб Преміум не видаляється?

Якщо таке сталося, то необхідно звернутися на підтримку Google.