Кращий фоторедактор для Андроїд

Anonim

Якщо потрібно відредагувати фото, але ви не дуже добре знаєтеся на обробці, не переживайте. З завданням допоможуть впоратися найкращі платні та безкоштовні фоторедактори для різних платформ, які поєднують у собі просунутий функціонал та простоту використання.

Рейтинг кращих фоторедакторів

Найменування Опис Ціна Рейтинг
InShot Photo Editor Представлена ​​утиліта нерідко привертає увагу користувачів завдяки вбудованому редактору тіла та обличчя. Крім того, є безліч інших функцій, наприклад, додавання ефекту глітч, створення колажів і так далі. Після придбання передплати користувачу стане доступна більша кількість функцій.

Безкоштовно, є внутрішні покупки ★★★★★
Google Фото Використовуючи цю програму, можна налаштовувати рівень яскравості, виділяти світлі та темні зони, змінювати відтінок зображення та температуру. Крім цього, головною особливістю програми є функція придушення шуму, яка відмінно справляється зі своїм завданням. Варто зазначити також те, що ця утиліта за умовчанням встановлена ​​на багатьох мобільних пристроях на платформі Android.

Безкоштовно, є внутрішні покупки ★★★★★
Snapseed Після відкриття цієї утиліти на робочому столі з'являється меню інструментів, що помітно спрощує використання. Крім того, можна відкрити вкладку «Інструмент», в якій міститься ще безліч функцій для обробки зображення. Користувач може налаштовувати рівень різкості, виставити оптимальний баланс білого, налаштувати світлі та темні ділянки.

Безкоштовно ★★★★★
Photoshop Express Це версія фотошопу для мобільного пристрою. Безумовно, вона трохи поступається комп'ютерною версією програми. Однак, незважаючи на це, представлена ​​програма є одним з найбільш функціональних для операційної системи Андроїд.Крім цього, є спеціальне меню для кадрування, в якому є заготовлені шаблони для соціальних мереж.

Безкоштовно, є внутрішні покупки Безкоштовно ★★★★★
Adobe Lightroom Головною особливістю описаної утиліти є те, що розробники відмовилися від великої кількості художніх функцій, віддавши перевагу гнучкості налаштування та професійній обробці зображень. У цьому додатку досить зручно працювати з кольором, насиченістю, рівнем яскравості тощо. Також є автоматична обробка знімка.

Безкоштовно, є внутрішні покупки ★★★★★
VSCO На даний момент представлений додаток є одним з найбагатших на фільтри.Проте, більшість фільтрів доступна лише після придбання платної передплати програму. Також є набір інструментів, які використовуються для самостійного налаштування фотографії.

Безкоштовно, є внутрішні покупки ★★★★★
PicsArt Єдиним недоліком цього редактора зображень є вбудована реклама та часті пропозиції придбати преміум-підписку. Однак все це перекриває неймовірно величезний функціонал програми, за допомогою якого користувач може практично повністю відредагувати фотографію.

Безкоштовно, є внутрішні покупки ★★★★★
Pixlr Більшість користувачів віддає перевагу даному програмному забезпеченню лише через велику кількість фільтрів.Однак, додаток має в рази більший набір функцій, наприклад, користувач може налаштовувати параметри фотографій, малювати на знімку, прибирати ефект «червоні очі», замазувати непотрібні деталі і таке інше.

Безкоштовно, є внутрішні покупки ★★★★★
Remini Представлена ​​програма є однією з найкращих для автоматичного покращення якості знімка. Весь секрет полягає в тому, що нейронні мережі використовують спеціальні алгоритми для того, щоб підвищити роздільну здатність фотографії, яскравість і контрастність. Крім цього, є безліч різних художніх режимів, за допомогою яких можна навіть відреставрувати старий знімок.

Безкоштовно, є внутрішні покупки ★★★★★
LightX Основною фішкою програми є те, що користувач може працювати із заднім фоном. Однак, зробити це можна лише у розширеній платній версії утиліти. Можна вибирати певне тло, яким користувач хоче залити картинку, а потім стерти непотрібні деталі з неї. Крім цього, користувач у додатку може змінювати форму кадру та перспективу, налаштовувати баланс білого.

Безкоштовно, є внутрішні покупки ★★★★★

InShot Photo Editor

Плюси та мінуси Є величезна кількість вбудованих ефектів для редагування фотографій. Доданий фотошоп, за допомогою якого можна змінити риси обличчя, додати кубики преса.Багато фільтрів. Висока вартість передплати - 599 рублів на рік. Функціонал 8 Інтерфейс 8 Ефекти 9 Разом 8.3.

Google Фото

Плюси та мінуси Опція для придушення шумів на зображенні працює відмінно. Є зручний повзунок редагування налаштування, оснащений вібрацією. Усі параметри поділені за типами. Деякі фільтри доступні лише після придбання підписки, вартість якої становить 150 рублів на місяць. Функціонал 7 Інтерфейс 6 Ефекти 6 Разом 6.3.

Snapseed

Плюси та мінуси У додатку є величезний набір стилів, які сподобаються користувачам з будь-яким смаком. Безліч інструментів, за допомогою яких можна зробити глибоку обробку зображення. Максимально зрозумілий та простий інтерфейс.Користувач може порівнювати відредаговану фотографію з оригінальною в одному меню. Відсутня реклама та платні функції. Немає. Функціонал 10 Інтерфейс 10 Ефекти 8 Разом 9.3.

Photoshop Express

Плюси та мінуси Вбудована функція «Розумне виділення», яка може спрацьовувати самостійно, без участі користувача. Є досить великий набір вбудованих інструментів для обробки фотографій. На фотографії можна накладати текст, різні наклейки. Вбудована функція усунення недоліків. Певні ефекти, наприклад, усунення засвітів, доступні лише після придбання платної версії програми, вартість якої становить 399 рублів на місяць. Функціонал 10 Інтерфейс 9 Ефекти 9 Разом 9.3.

Adobe Lightroom

Плюси та мінуси Це одна з найкращих програм для роботи з квітами, відтінками та експозицією на знімках.Безліч цікавих стилів фотографій. Користувач може зберігати історію змін і потім застосовувати її на інших фотографіях. Відкрити доступ до більшої кількості інструментів та стилів можна лише після придбання платної підписки, вартість якої складає 399 рублів на місяць. Функціонал 7 Інтерфейс 6 Ефекти 7 Разом 6.7.

VSCO

Плюси та мінуси У програмі представлений широкий вибір різних інструментів для обробки фотографій самостійно. Користувач може зберігати історію змін одного знімка, а потім накладати її на інше зображення. Відсутня набридлива реклама. У безкоштовній версії немає більше 100 фільтрів, деяких фільтрів та функцій. Вартість платної версії представленого додатку становить 1250 рублів на рік. Функціонал 9 Інтерфейс 8 Ефекти 7 Разом 8.

Picsart Photo

Плюси та мінуси Представлена ​​програма має один з найбагатших наборів інструментів для обробки фотографій. Існує меню ретуші для редагування портретних фотографій. Користувач може вирізати певні об'єкти з фотографій. Є вбудована стрічка, де відображаються роботи інших користувачів. У безкоштовній версії відображається багато реклами. Забрати її можна після покупки передплати за 549 ​​рублів. Функціонал 10 Інтерфейс 10 Ефекти 10 Разом 10.

Pixlr

Плюси та мінуси У представленій утиліті є гнучке налаштування параметрів фотографії. Вбудовано багато різних інструментів, стилів, ефектів і навіть рамок. Користувач може створювати чудові шаблони. У безкоштовній версії представленої програми відображається багато реклами, яку видалити шляхом придбання передплати.Її вартість складає 279 рублів на місяць. Функціонал 9 Інтерфейс 9 Ефекти 10 Разом 9.3.

Remini

Плюси та мінуси За допомогою описаної утиліти можна помітно покращити якість фотографії в автоматичному режимі, використовуючи опцію ІІ. Це може непогано стати в нагоді для реставрації старих фотографій. Є багато вбудованих художніх режимів. Користувачеві є історія всіх обробок. На день доступно лише 5 безкоштовних обробок. Отримати безлімітний доступ можна шляхом придбання підписки, вартість якої становить 399 рублів за місяць. Функціонал 7 Інтерфейс 8 Ефекти 10 Разом 8.3.

LightX

Плюси та мінуси Користувач може змінювати форму зображення, налаштовувати криві, баланс білого, рівні. Доступна функція створення колажів.Можна змінювати фон, вирізати об'єкти. Деякі опції, наприклад, обрізання об'єкта із зображення, доступні тільки після придбання повної версії утиліти, вартість якої становить 229 рублів на місяць. Функціонал 9 Інтерфейс 10 Ефекти 7 Разом 8.7.