Який розумний годинник краще купити дорослому

Anonim

Розумний смарт-годинник користується популярністю. Який розумний годинник краще купити, на що слід звертати особливу увагу, щоб придбати якісний і функціональний, але не дорогий.

Рейтинг розумного годинника, який підходить дорослому

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Samsung Galaxy Watch Active2 Це відмінний девайс від популярного корейського бренду, за допомогою якого користувач може як здійснювати дзвінки, так і відповідати на них.Крім того, можна прослуховувати музику та навіть формувати власні тренування. Корпус пристрою захищений від попадання пилу та вологи, що дозволяє активно займатися спортом навіть у басейні. Варто зазначити, що годинник аналізує фізичне навантаження користувача. 16 540 рублів. ★★★★★
HUAWEI WATCH GT 2 Pro Представлена ​​модель виготовлена ​​з полімеру. Більше того, під час носіння годинник практично не відчувається на руці і зовсім не заважає. Гаджет має захист від ударів, отже, при падінні вони не розіб'ються. Така міцність забезпечується титаном і сапфіровим склом, з яких виготовлений корпус. 15 990 рублей. ★★★★★
Apple Watch Series 6 Цей годинник позиціонується як повсякденний пристрій, який допомагає покращувати якість життя та здоров'я. З їх допомогою можна відстежувати різні види фізичної активності, стан організму, наприклад, пульс, насичення кисню в крові, ритм серця.

Крім того, на екрані відображаються повідомлення, можна запускати деякі програми, програвати музику.

31 899 рублей. ★★★★★
HerzBand Elegance ECG-T Це один з найелегантніших годинників, здатних відстежувати ритм серця, з тих, що представлені на ринку. Вони відмінно підійдуть користувачам у віці. На екрані також з'являються повідомлення, можна дивитися погоду. Користувач може стежити за станом здоров'я, наприклад, вимірювати температуру тіла, частоту дихання, тиск у крові, відстежувати сон. Крім цього, годинник підраховує кількість пройдених кроків. 4 470 рублей. ★★★★★
Xiaomi Amazfit GTS 2 Основною особливістю представленої моделі є те, що годинник дозволяє приймати вхідні дзвінки та відтворювати музику, що неймовірно зручно при заняттях у спортивному залі, оскільки користувач може залишити телефон у роздягальні.Цей пристрій дозволяє стежити за станом здоров'я. Варто зазначити, що в годинник вбудований датчик освітленості, який аналізує навколишнє середовище. 12 450 рублів. ★★★★★
Garmin Vivoactive 4 На екрані даної моделі користувач може дивитися час, повідомлення та іншу корисну інформацію. У годинник вбудована особлива функція під назвою Body Batter, яка відображає запас енергії в організмі, який визначається на основі контролю дихання, режиму сну та неспання. Варто зазначити також те, що в них можна завантажувати музику та слухати її, використовуючи бездротові навушники. 28 200 рублів. ★★★★★
Xiaomi Amazfit Bip S Крім функцій, що допомагають відстежувати стан здоров'я, наприклад, стежити за частотою серцебиття, годинник вміє вибудовувати маршрути для пробіжок і прогулянок.Також, на циферблаті відображається погода, нові повідомлення, користувач може управляти музикою, що відтворюється.

Незважаючи на невелику вартість у годинник, вбудований досить широкий функціонал, якого цілком вистачає для відстеження тренувань.

4 450 рублей. ★★★★★
Samsung Galaxy Watch Головною особливістю описаної моделі є те, що в них підтримується вбудований планувальник, що ідеально підходить для ділових людей. Крім цього, прилад може вимірювати пульс людини і навіть рівень стресу. Є режим персонального тренера, в якому годинник дає підказки про те, як правильніше тренуватися: коли варто відпочити, а коли прискорити темп. 18 490 рублів. ★★★★★
Apple Watch SE Представлена ​​модель має стандартний набір функцій, який необхідний ведення здорового життя. Гаджет відстежує фізичну активність людини, аналізує якість сну і попереджає про аритмію.

Таким чином, на екрані відображаються повідомлення з мобільного пристрою. Користувач може керувати музикою та приймати дзвінки.

26 480 рублів. ★★★★★
Huawei Watch GT 2 Виробники даної моделі розумного годинника зробили більший акцент автономність. Так, у приладі з'явився новий процес та урізана версія операційної системи, завдяки чому гаджет може працювати без підзарядки в режимі смарт-годин до двох тижнів. 15 990 рублей. ★★★★★

Samsung Galaxy Watch Active2

Samsung Galaxy Watch Active2 подарують користувачеві відчуття стилю, моди, надійності. Представлена ​​модель виконана в красивому досить великому корпусі, який однозначно не залишиться непоміченим. Варто зазначити також те, що прилад оснащений максимально чутливим сенсором та зручними клавішами, керування якими здійснюється максимально просто.

Характеристика Параметр
Екран 1.4″ (360×360) Super AMOLED
Сумісність iOS, Android
Операційна система Tizen
Вбудовані інтерфейси Wi-Fi, NFC, Bluetooth 5.0
Захист від води Є
Плюси та мінуси Широкий функціонал. Стильний дизайн, який підійде до будь-якого вбрання. Максимально зручні у носінні. Через гумовий ремінець при довгому носінні потіє рука. Зв'язок із пристроєм може встановлюватись на відстані не менше 20 метрів. Невелика батарея. Дисплей 9 Дизайн 10 Акумулятор 7 Разом 8.7.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

У випадку, якщо користувач знаходиться в пошуках максимально міцного і довговічного розумного годинника, йому однозначно рекомендується звернути увагу на представлену модель. Корпус виконаний з міцних матеріалів, але, незважаючи на це, все одно виглядає неймовірно витончено на руці.

Ремінець виготовлений з полімеру, завдяки чому він не буде натирати руку власнику в процесі носіння.

Характеристика Параметр
Діагональ екрану 1.39″ (454×454) AMOLED
Сумісність iOS, Android
Вбудовані інтерфейси Bluetooth 5.1
Захист від води Є
Плюси та мінуси Довго тримається заряд. Дисплей гарної якості. Гучний динамік. Відсутній модуль NFC. Не можна переглядати зображення у месенджерах. Дисплей 10 Дизайн 8 Акумулятор 8 Разом 8.7

Apple Watch Series 6

Дизайн представленої моделі Apple Watch мало чим відрізняється від попередніх моделей. Однак, у 6 поколінні компанія розширила колірну лінійку, додавши до класичних кольорів синій та червоний відтінки. Крім того, з'явилися нові ремінці без застібки. Тепер користувачеві доступна класична силіконова стрічка, а також ремінець з ефектом плетіння.

Характеристика Параметр
Діагональ екрану 1.57″ (324×394) OLED
Сумісність iOS
Операційна система Watch OS
Вбудовані інтерфейси Wi-Fi, NFC, Bluetooth 5.0
Плюси та мінуси Пристрій попередить користувача про аритмію, а також про підвищений серцевий ритм. Підтримується робота у режимі гарнітури. Підтримуються сторонні програми. Досить висока вартість. Сумісні лише з девайсами від Apple. Дисплей 10 Дизайн 10 Акумулятор 9 Разом 9.7.

HerzBand Elegance ECG-T

Години виготовлені в неймовірно лаконічному дизайні. При цьому дизайн досить простий, завдяки чому представлена ​​модель сподобається багатьом користувачам. Корпус має округлу форму, а передня панель покрита склом, під яким розташований безрамковий дисплей.

Характеристика Параметр
Діагональ екрану 1.3″ (240×240)
Сумісність iOS, Android
Вбудовані інтерфейси Bluetooth 4.0
Плюси та мінуси Гаджет відображає докладну інформацію про стан здоров'я людини. Біометричні дані визначаються досить точно. Низька вартість. Невеликий функціонал спортивних активностей. Дисплей 6 Дизайн 7 Акумулятор 6 Разом 6.3

Xiaomi Amazfit GTS 2

Представлена ​​модель виготовлена ​​в прямокутному корпусі з трохи округленими кутами. Праворуч є невелика опуклість з кнопкою.На вибір доступно два кольори - чорна і золотиста, а змінний ремінець, виготовлений з гуми, відповідає кольору корпусу. Варто зазначити, що корпус виготовлений з алюмінію і має захист від попадання вологи.

Характеристика Параметр
Діагональ екрану 1.65″ (348×442) AMOLED
Сумісність iOS, Android
Вбудовані інтерфейси Wi-Fi, Bluetooth 5.0
Плюси та мінуси Довгий термін автономної роботи. Пульс вимірюється дуже точно.Є вбудований режим роботи hands free. Сатурація крові визначається повільно. Програма для синхронізації з телефоном Zepp має незрозумілий інтерфейс. Постійний контроль пульсу сильно розряджає акумулятор. Дисплей 8 Дизайн 10 Акумулятор 8 Разом 8.7.

Garmin Vivoactive 4

Годинник Garmin Vivoactive 4 виглядає як звичайний наручний годинник. На передній панелі розташовується тонкий безель, що оточує 3D скло, під яким знаходиться сам екран пристрою та насічки циферблата.

Корпус описаної моделі виготовлений з полімерного волокна, а покриття навколо дисплея з нержавіючої сталі. Варто зазначити, що у стандартній комплектації йде гумовий ремінець. Однак, за бажання користувач може легко замінити його на інший.

Характеристика Параметр
Діагональ екрану 1.3″ (260×260)
Сумісність iOS, Android
Захист від вологи. WR50 (5 атм)
Вбудовані інтерфейси Wi-Fi, NFC, Bluetooth
Плюси і мінуси Годинник має неймовірно якісну збірку. Відстежується рівень стресу та дихання. Високий рівень автономності. Досить висока вартість. Дисплей 6 Дизайн 5 Акумулятор 8 Разом 6.3

Xiaomi Amazfit Bip S

Amazfit Bip S – це годинник, який дивним чином поєднує в собі досить високу функціональність та низьку вартість.Модель має непомітний дизайн, який буде чудово виглядати в повсякденному житті. Варто відзначити, що вони підійдуть як чоловікам, так і жінкам.

На вибір є кілька кольорів: чорна, рожева, помаранчева і біла.

Характеристика Параметр
Діагональ екрану 1.28″ (176×176) Transflective
Сумісність iOS, Android
Захист від вологи WR50 (5 атм)
Вбудовані інтерфейси Bluetooth 5.0 LE
Плюси та мінуси Прекрасне співвідношення ціна-якість. Високий рівень автономності. При першому запуску потрібна мінімальна кількість налаштувань. При активному використанні модуля GPS девайс розряджається менше, ніж за добу. Додаток для синхронізації з телефоном має незручний інтерфейс. Дисплей 5 Дизайн 6 Акумулятор 7 Разом 6.

Samsung Galaxy Watch

Розумний годинник, виготовлений компанією Samsung, виконаний в класичному стилі і має досить товстий корпус. Над екраном височить безель, на якому відзначається циферблат.

Варто зазначити, що в представленій моделі є вбудований модуль NFC, що працює на основі технології Samsung Pay. Завдяки цьому користувач зможе розплачуватися годинами в магазинах.

Характеристика Параметр
Діагональ екрану 1 .2» (396×396) Super AMOLED
Сумісність Android
Захист від вологи WR50 (5 атм)
Вбудовані інтерфейси NFC, Bluetooth
Плюси та мінуси Є підтримка платіжної системи NFC Samsung Pay. Годинник контролює рівень стресу користувача. У каталозі пристрою є досить широкий вибір програм. Програми та циферблати платні. При повсякденному використанні приладу без заряджання вистачить на 2 дні. Дисплей 9 Дизайн 8 Акумулятор 7 Разом 8.

Apple Watch SE

У цьому випадку ця модель також виглядає, як і всі попередні покоління Apple Watch. Практично вся передня панель зайнята дисплеєм, а корпус виготовлений із переробленого алюмінію. На вибір користувачеві є безліч кольорових кольорів і два варіанти розміру – 40 міліметрів і 44 міліметрів дисплея.

У комплекті йде стандартний гумовий ремінець, який користувач за бажання може замінити на будь-який інший.

Характеристика Параметр
Діагональ екрану Retina OLED, сенсорний, 44 мм – 1, 8 дюйми, 40 мм – 1, 6 дюйми
Сумісність iOS
Захист від вологи WR50 (5 атм)
Вбудовані інтерфейси Wi-Fi, NFC, Bluetooth 5.0
Плюси та мінуси При аритмії, надто високому рівні шуму, падінні на екрані спливає повідомлення. На екрані з'являються повідомлення, і користувач може приймати дзвінки. Досить неміцний корпус. Немає eSim. Дисплей 10 Дизайн 10 Акумулятор 9 Разом 9.7

Huawei Watch GT 2

На вибір доступно два розміри, які досить сильно різняться між собою. У версії 42 мм передня частина покрита 2, 5D склом, а на бічній панелі розташовується дві кнопки. Корпус виготовлений з металевого сплаву.

Версія на 46 міліметрів виглядає більш «мужньо» за рахунок трохи піднесеного безелю. В даному випадку корпус також виготовлений з металевого сплаву, а на бічній панелі розташовується дві кнопки.

Характеристика Параметр
Діагональ екрану 1.39″ (454×454) AMOLED
Сумісність iOS, Android
Захист від вологи WR50 (5 атм)
Вбудовані інтерфейси Bluetooth 5.1
Плюси та мінуси Довгий час автономної роботи. Дисплей великий та яскравий. Годинник може використовуватися як гарнітура. Погане олеофобне покриття скла. Дисплей 8 Дизайн 10 Акумулятор 7 Разом 8.3