Самсунг A51

Anonim

Самсунг А51 – один із лідерів продажів минулих років. Розглянемо, чим можна замінити А51 і чи є гідні альтернативи лідеру від Samsung? Що можна взяти замість Samsung А51 і які переваги пропонують смартфони-конкуренти.

Рейтинг смартфонів, якими можна замінити Samsung А51

Найкращою альтернативою смартфону Samsung Galaxy А51 є дві представлені моделі. Гаджети мають непогані характеристики за досить невелику вартість. Варто зазначити, що в комплектації також додатково є чохол і наклеєна захисна плівка.
Найменування Опис Ціна Рейтинг
Redmi Note 9s / Note 9 Pro

Багато користувачів відзначають привабливий дизайн і хорошу ергономіку смартфона. Корпус виконаний зі скла, бічні рамки із пластику. Задня поверхня красиво відбиває світло, однак, на ній швидко збираються відбитки пальців користувача.

16 280 рублів. ★★★★★
Realme 6 Цей смартфон відрізняється досить великими розмірами. Задня кришка виконана із пластику з глянсовою поверхнею. А збоку є вбудований відбиток пальця.

В основі гаджета лежить продуктивний процесор Mediatek MT6785 Helio G90T, завдяки чому він працює плавно і практично без підвисань. Варто зазначити, що в системі передбачено кілька режимів роботи: режим високої продуктивності, режим без підвищеної продуктивності та розумний режим підвищеної продуктивності.

Акумулятора гаджета цілком вистачить на півтора дні роботи. Крім того, є блок швидкої зарядки в комплекті.

17 990 рублів. ★★★★★
Nokia С01 Plus Це одна з нових моделей виробника Nokia. Варто зазначити, що на даний момент Nokia С01 Plus є одним із найдоступніших мобільних пристроїв серед лінійки Nokia.

Дизайн смартфона незвичайний – на задній кришці корпусу розташоване металеве шорстке покриття та сканер відбитка пальців. Завдяки цьому корпус практично не брудниться і не ковзає з рук користувача. Однак, варто зазначити, що це також впливає на вагу телефону. Крім цього, є два роз'єми для SIM-карти і один для картки пам'яті.

Якість камери не найкраща. Автофокус відсутній, проте, при цьому є режим програмного розмиття заднього фону і ретуш.

6 240 рублів. ★★★★★
Xiaomi Mi 11Т Дизайн представленого мобільного пристрою відрізняється плавними лініями та досить громіздкою задньою камерою. Задня кришка та боки виготовлені із пластику, а верхній торець із дзеркальної вставки.

Камера Xiaomi Mi 11Т оснащена трьома об'єктивами, які підійдуть для звичайної зйомки, ширококутної та макро. Варто відзначити, що оптична стабілізація відсутня.

У гаджеті встановлений 3-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 888, що робить роботу максимально плавною та швидкою. Однак, багато власників скаржаться на те, що при інтенсивному використанні девайс починає нагріватися.

51 790 рублей. ★★★★★
Realme GT Realme GT – гарний флагман, на який однозначно рекомендується звернути увагу. Нерідко представлену модель називають «втіленням швидкості», що не дивно, адже смартфон функціонує на потужному процесорі Snapdragon 888.

Головною особливістю є те, що гаджет випускається у двох дизайнах: із задньою кришкою, виконаною зі скла, та із задньою кришкою, виконаною з екошкіри. Апарати з екошкірою на задній спинці відрізняються більшою стійкістю перед подряпинами, потертостями та брудом.

29 890 рублів. ★★★★★
Oppo A74 Перше, що варто відзначити, це великий екран AMOLED з роздільною здатністю Full HD, що робить зображення максимально яскравим та насиченим.

Крім того, мобільний пристрій оснащений ємною батареєю, заряду якої може вистачити до двох діб у режимі активного використання. Основною перевагою представленої моделі є те, що в комплекті йде блок для швидкого заряду, за допомогою якого можна зарядити гаджет всього за годину.

Фотографії, зроблені на цей телефон, виходять досить деталізованими, з правильним балансом білого.

16 489 рублів ★★★★★
Samsung Galaxy M21 Скоротко - Samsung Galaxy M21 це відмінний телефон, оснащений акумулятором підвищеної ємності, великим дисплеєм з насиченим зображенням, в акуратному корпусі з гарним дизайном за відносно невелику вартість. Крім того, мобільний пристрій має вбудований модуль NFC, за допомогою якого можна оплачувати покупки в магазинах безконтактно.

Однак, варто зазначити, що через великий акумулятор девайс також отримав досить великі розміри та відчутну вагу.

16 890 рублів. ★★★★★
Samsung Galaxy A03s Це ще один смартфон у бюджетній ціновій категорії. Корпус виконаний із пластикового матеріалу, а ззаду розташована матова незвичайна поверхня. Багато власників відзначають те, що телефон не ковзає в руці і не збирає відбитки пальців на корпусі.

Варто відзначити і чітке деталізоване зображення на дисплеї, навіть незважаючи на те, що смартфон має не найвищу роздільну здатність.

Фронтальна камера представленої моделі має роздільну здатність 5 МП, а задня камера оснащена трьома модулями, два з яких це макро і датчик глибини. Фотографії виходять чіткими та насиченими.

Сбоку, на кнопці живлення, розташований датчик відбитка пальців. Однак, модуль NFC відсутній.

9 240 рублів. ★★★★★
OPPO A54 OPPO A54 може похвалитися непоганою продуктивністю, яка забезпечується процесором MediaTek Helio G35 та 4 ГБ оперативної пам'яті. Основною перевагою описаного мобільного пристрою є акумулятор, ємність якого становить 5000 мАг.

Смартфон також оснащений досить непоганою камерою, роздільна здатність основного модуля якої становить 50 МП. Роздільна здатність фронтальної камери дорівнює 8 МП.

У телефоні є роз'єм 3, 5 міліметрів для дротової гарнітури, сканер відбитків пальців, розташований на бічній грані, і модуль NFC.

14 979 рублів. ★★★★★
Xiaomi Redmi Note 10S Смартфон оснащений досить великим AMOLED-дисплеєм, який чудово показується під яскравим сонцем. Задня кришка виконана із пластику. Власники стверджують, що вона збирає велику кількість слідів, пилу та подряпин.

Смартфон функціонує на основі 8-ядерного процесора MediaTek Helio, який досить непогано може справлятися навіть із найважчими завданнями.

Камера вдень робить високодеталізовані фотографії з автоматичним фокусуванням. Крім того, є вбудований режим розумного визначення сцени, завдяки якому автоматично підвищується насиченість зображення.

18 240 рублів. ★★★★★

Redmi Note 9s / Note 9 Pro

Характеристика Параметр
Вбудована пам'ять 64/ 128 ГБ
Оперативна пам'ять 4/ 6 ГБ
Діагональ екрану , 67 дюймів
Камера 48/ 8/ 5/ 2 МП
Акумулятор 5020 мА·ч
Операційна система Android 10
Плюси та мінуси Мобільний пристрій функціонує на потужній 8-нанометровому процесорі Snapdragon 720G, який оснащений графічним прискорювачем Adreno 618. Завдяки загартованому склу Gorilla Glass гаджет неймовірно приємно та комфортно лежить у руці. Є вбудований бічний відбиток пальців. Немає модуль NFC, який використовується для безконтактної оплати. У маленькій руці пристрій лежить некомфортно через досить великі розміри.

Realme 6

Характеристика Параметр
Вбудована пам'ять 128 ГБ
Оперативна пам'ять 4 ГБ, 8 ГБ
Діагональ екрану 6, 5 дюймів
Камера 64 МП, 8 МП, 2 МП, 2 МП
Акумулятор 4300 мА·ч
Операційна система Android 10
Плюси та мінуси Зображення на екрані плавне завдяки екрану з роздільною здатністю FullHD. Завдяки високому рівню потужності девайс підійде для ігор. Є вбудований бічний відбиток пальців. Під час використання акумулятор може сильно нагріватися. Багатьом користувачам не подобається дизайн смартфона.Згодом швидкість роботи мобільного пристрою помітно знижується.

Nokia С01 Plus

Характеристика Параметр
Вбудована пам'ять 16 ГБ
Оперативна пам'ять 1 ГБ
Діагональ екрану 5, 45 дюймів
Камера 5 МП
Акумулятор 3000 мА·ч
Операційна система Android 11 (Go edition)
Плюси та мінуси Хороша якість екрану в даному ціновому сегменті. Надійний, міцний корпус. Невелика кількість вбудованої пам'яті. Довгий час завантаження.

Xiaomi Mi 11T

Характеристика Параметр
Вбудована пам'ять 128 ГБ, 256 ГБ
Оперативна пам'ять 8 ГБ, 12 ГБ
Діагональ екрану , 67 дюймів
Камера 108 МП, 8 МП, 5 МП
Акумулятор 5000 мА·ч
Операційна система Android 11
Плюси та мінуси Високий рівень автономності – у режимі гри та перегляду відеороликів мобільного пристрою вистачає на довгий час. Девайс досить швидко заряджається. Вбудовані стереодинаміки відмінної якості. Роз'єм для мікро SD відсутній. Згодом смартфон може дуже сильно нагріватися.

https://www.youtube.com/watch?v=_dxMwckLAJ4

Realme GT

Характеристика Параметр
Вбудована пам'ять 128 ГБ, 256 ГБ
Оперативна пам'ять 6 ГБ, 8 ГБ
Діагональ екрану , 43 дюймів
Камера 64 МП, 8 МП, 2 МП
Акумулятор 4300 мА·ч
Операційна система Android 11
Плюси та мінуси У комплекті з девайсом йде блок для швидкої зарядки. Хороша якість знімків, фокус ловиться досить швидко. Багато користувачів відзначають швидку швидкість роботи пристрою. Заплутане меню налаштувань, розібратися в якому складно. Відсутній захист від вологи.

Oppo A74

Характеристика Параметр
Вбудована пам'ять 128 ГБ
Оперативна пам'ять 4 ГБ
Діагональ екрану , 43 дюймів
Камера 48 МП, 2 МП, 2 МП
Акумулятор 5000 мА·ч
Операційна система Android 11
Плюси та мінуси Батареї представленого мобільного пристрою може вистачити на цілих 2 дні. Є вбудований модуль NFC, який необхідний здійснення безконтактної оплати. Багато вбудованої пам'яті. Крихкий корпус. Рекомендується використовувати з чохлом та захисним склом. Недостатньо потужний процесор.

Samsung Galaxy M21

Характеристика Параметр
Вбудована пам'ять 64 ГБ
Оперативна пам'ять 4 ГБ
Діагональ екрану 6, 4 дюймів
Камера 48 МП, 8 МП, 5 МП
Акумулятор 6000 мА·ч
Операційна система Android 10
Плюси та мінуси Відмінне співвідношення показника «ціна-якість». Величезний об'єм батареї, завдяки чому заряд мобільного пристрою може вистачити на кілька днів. Висока якість збирання. Датчик відбитків пальців працює нестабільно. Довгий заряд. Погана якість динаміків.

Samsung Galaxy A03s

Характеристика Параметр
Вбудована пам'ять 32 ГБ, 64 ГБ
Оперативна пам'ять 3 ГБ, 4 ГБ
Діагональ екрану 6, 5 дюймів
Камера 13 МП, 2 МП, 2 МП
Акумулятор 5000 мА·ч
Операційна система Android 11
Плюси та мінуси Хороший рівень продуктивності за таку невелику вартість. Гальмування практично відсутні. Гаджет довго тримає заряд. Великий екран. Важкий корпус. Погана якість фотографій.

OPPO A5

Характеристика Параметр
Вбудована пам'ять 64 ГБ, 128 ГБ
Оперативна пам'ять 4 ГБ
Діагональ екрану , 51 дюймів
Камера 13 МП, 2 МП, 2 МП
Акумулятор 5000 мА·ч
Операційна система Android 10
Плюси та мінуси Є вбудований модуль NFC. Ємний акумулятор, завдяки чому телефон довго не розряджається. Досить хороша функціональність. Не найкраща якість камери. Погана якість звуку.

Xiaomi Redmi Note 10S

Характеристика Параметр
Вбудована пам'ять 64 ГБ, 128 ГБ
Оперативна пам'ять 6 ГБ
Діагональ екрану 6, 43 дюйма
Камера 64 МП, 8 МП, 2 МП, 2 МП
Акумулятор 5000 мА·ч
Операційна система Android 11
Плюси та мінуси На девайсі відразу поклеєна захисна плівка. Є два слоти для СІМ-картки. Гарна якість зйомки. Велика кількість встановлених програм виробника, які не можна видалити. Мобільний пристрій може підвисати.

Порівняння гідних смартфонів

Назва Обсяг пам'яті Камера Діагональ екрану Операційна система
Redmi Note 9s / Note 9 Pro 64/ 128 ГБ 48/ 8/ 5/ 2 МП , 67 дюймів Android 10
Realme 6 128 ГБ 64 МП, 8 МП, 2 МП, 2 МП 6, 5 дюймів Android 10
Nokia С01 Plus 16 ГБ 5 МП 5, 45 дюймів Android 11 (Go edition)
Xiaomi Mi 11Т 128 ГБ, 256 ГБ 108 МП, 8 МП, 5 МП , 67 дюймів Android 11
Realme GT 128 ГБ, 256 ГБ 64 МП, 8 МП, 2 МП , 43 дюймів Android 11
Oppo A74 128 ГБ 48 МП, 2 МП, 2 МП , 43 дюймів Android 11
Samsung Galaxy M21 64 ГБ 48 МП, 8 МП, 5 МП 6, 4 дюймів Android 10
Samsung Galaxy A03s 32 ГБ, 64 ГБ 13 МП, 2 МП, 2 МП 6, 5 дюймів Android 11
OPPO A54 64 ГБ, 128 ГБ 13 МП, 2 МП, 2 МП , 51 дюймів Android 10
Xiaomi Redmi Note 10S 64 ГБ, 128 ГБ 64 МП, 8 МП, 2 МП, 2 МП 6, 43 дюйма Android 11