IP-телефонія в Казахстані

Anonim

Казахстан - це країна, яка активно розвивається. Її мешканці використовують різні види сучасного зв'язку, одним із найпопулярніших серед яких є IP-телефонія. Поряд із більшою доступністю порівняно з традиційними способами, вона пропонує значно більше можливостей для спілкування. Як приклад можна навести відеозв'язок і можливість доповнити розмови спілкуванням у чаті.

Провайдери IP-телефонії в Казахстані

У цій країні розвинений ринок IP-телефонії. Провайдери надають послуги як компаніям, так і приватним особам.При виборі слід враховувати, що такі послуги надають не лише казахстанські оператори, а й російські. Для того, щоб скористатися такими можливостями, користувачам важливо вибрати відповідного провайдера та найбільш вигідний тариф. Щоб отримати віртуальний номер у Казахстані, необхідно виконати такі дії:

  1. Необхідно вибрати відповідного SIP провайдера. При цьому потрібно уважно вивчити доступні тарифи та ознайомитися з переліком послуг, що надаються.
  2. Потрібно пройти процедуру реєстрації.
  3. Баланс потрібно поповнити з урахуванням обраного тарифу та терміну використання телефонного номера.
  4. Вибирають відповідний номер телефону та умови проведення переадресації. Здійснюється налаштування облікового запису.
  5. Введені дані потрібно перевірити. Потім їх потрібно підтвердити та відправити.

Отримавши віртуальний номер у Казахстані, користувач отримує зручну можливість вести бізнес у цій країні або просто спілкуватися зі своїми знайомими, які там живуть.

Такі дзвінки значно дешевше за звичайні. У цій сфері існує велика кількість програм від різних IP провайдерів. Клієнт постає перед проблемою вибору найбільш відповідного варіанту. Тут наводиться рейтинг IP-провайдерів з Росії та Казахстану, у яких можна придбати віртуальні номери.

Zadarma

Цей російський провайдер надає користувачам якісні і водночас доступні рішення. Клієнтам доступні казахстанські віртуальні номери. У цього провайдера надається зв'язок за ціною від 2,08 руб. за хвилину. Точне значення залежить від того, до якого міста належить обраний номер телефону.

Користувачі можуть вибрати різні тарифні плани, у тому числі такі, в яких не враховується абонентська плата. Компанія надає зв'язок високої якості та чуйну службу підтримки, яка працює цілодобово та без вихідних.

Одразу після завершення процесу реєстрації нові користувачі отримують як бонус 20 руб., які можуть витратити на свій розсуд.

Задарма також надає послуги з придбання прямих номерів з цієї країни. Для прикладу можна навести номер Алатау. За його придбання доведеться заплатити 190 руб. у місяць.

Якість звуку 5 Надійність 4.8 Підтримка 5 Ціна 5 Разом 5 Компанія, що надає послуги IP-зв'язку в Росії, Казазстані та інших країнах. Надає вигідні тарифи для організацій та приватних осіб. Також є використання таких, в яких не передбачена абонентська плата.

Казахтелеком

Однією з найбільших провайдерів IP-телефонії у країні є Казахтелеком. Послуга телефонного зв'язку через інтернет називається «ID Phone». Клієнти, скориставшись тарифами цієї компанії, отримують можливість дзвонити всередині країни та за її межами.Розмови між ними здійснюються безкоштовно.

Користувачам також доступні додаткові послуги: дзвінки у відео форматі, доступний конференц-зв'язок, надається віртуальна АТС. Якщо клієнт користується певним номером, то при переїзді на іншу адресу його буде збережено.

Компанія пропонує повний набір послуг віртуальної телефонії, серед яких кожен користувач зможе знайти варіант, який йому підходить. Клієнти не обмежені у використанні різних типів переговорних пристроїв. Це можуть бути смартфони, софтфони, IP-телефони та інші.

Вартість послуг починається від 5100 тенге на місяць. Точна сума визначається набором послуг, що надаються. Клієнти відзначають відмінну якість зв'язку при спілкуванні через інтернет.

Якість звуку 5 Надійність 5 Підтримка 4 Ціна 4 Разом 4.5 Найбільший казахстанський провайдер, що пропонує клієнтам широкий набір послуг віртуального зв'язку. Працює з приватними клієнтами та з організаціями. У кожному разі під час роботи застосовується індивідуальний підхід.

Ruba Technology

Ця компанія відома впровадженням інноваційних рішень та наданням якісних послуг клієнтам. Надає різноманітні послуги зв'язку, у тому числі віртуальні номери для розмов через інтернет.

Фірма працює тільки з компаніями або організаціями, надаючи їм повний комплекс послуг IP-телефонії. Надається можливість використання віртуальної АТС. Віртуальні телефонні номери доступні в Нур-Султані та Алмати.

При наданні послуг віртуальної телефонії може бути здійснена інтеграція з використовуваними системами, наприклад з CRM. Клієнт може самостійно здійснити налаштування системи з урахуванням своїх пріоритетів, проте за бажання може скористатися допомогою професійних фахівців компанії.

Якість звуку 4 Надійність 4 Підтримка 5 Ціна 4 Разом 4.3 IP-провайдер пропонує повний спектр послуг для організацій.Він надає послуги віртуального зв'язку та дає можливість встановити IP АТС, яка керуватиме дзвінками. За бажанням замовника проводить інтеграцію віртуального зв'язку з застосовуваними компаніями CRM.

NLS Kazakhstan

При роботі з корпоративними клієнтами провайдер пропонує послуги високої якості. Під час встановлення віртуальної АТС організація зможе організувати незалежне управління дзвінками співробітників та клієнтів. У разі виникнення запитань клієнти можуть звернутися до служби технічної підтримки, яка працює цілодобово.

Надається можливість не лише використання голосового зв'язку, а й можливість проводити відеопереговори. IP АТС дозволяє перенаправляти дзвінки, вести облік розмов, робити записи у важливих випадках.

Вартість зв'язку приблизно 120 тенге за хвилину. У міжнародних напрямках ціна залежить від обраного напряму. Надається повний спектр послуг у сфері телекомунікацій.Послуги NLS Kazakhstan підійдуть як великим, так і середнім, а також невеликим фірмам. Можливості віртуального зв'язку ширше звичайного, аналогового, а вартість суттєво нижча.

Якість звуку 4 Надійність 4 Підтримка 5 Ціна 5 Разом 4.5 Віртуальний провайдер пропонує різноманітні послуги IP телефонії за доступними цінами. Разом із установкою АТС фірма-клієнт отримує можливість керувати дзвінками, робити переадресацію. Підключення нових співробітників здійснюється у найкоротші терміни. Доступно придбання віртуальних номерів із срібної або золотої категорії.

Eurasian Telecom

Надає віртуальні номери з більшості міст Казахстану. Клієнт за допомогою оператора може також придбати прямі номери. Розмови можна вести за допомогою смартфонів, IP-телефонів, звичайного телефонного обладнання або софтфонів.

Для організації віртуальної телефонії пред'являються скромні системні вимоги. Можна здійснити підключення без необхідності придбання дорогого спеціалізованого обладнання.

Фірма працює тільки з компаніями. Клієнтам доступна телефонізація приміщень відповідно до їхніх завдань та пріоритетів. Якщо підключення здійснює велика компанія, їй на вирішення поточних завдань надається SIP транк. Телефонізація проводиться за бажанням клієнта з підключенням віртуальної АТС, яка дозволяє провести оптимізацію та налагодити докладний облік телефонних розмов.

Спілкування за допомогою віртуальних номерів дозволяє суттєво знизити витрати підприємства на зв'язок, дозволяючи його зробити якіснішим.

Якість звуку 4 Надійність 4 Підтримка 3 Ціна 4 Разом 3.8 Оператор віртуальної телефонії надає послуги великим і малим фірмам, використовуючи індивідуальний підхід у кожному випадку. IP зв'язок надається разом із віртуальною АТС, яка дозволяє зручно організувати роботу з клієнтами, ведення переговорів та спілкування співробітників.

ТОО «Мережа Казахстан»

Фірма працює з приватними та корпоративними клієнтами, прагнучи забезпечити найкращу якість зв'язку. Фізичні особи можуть скористатися для розмов через Інтернет за прямими номерами. Тарифікація здійснюється на щохвилини. Це стосується різних типів розмов: міжміським, місцевим або з іншими країнами.

Предприятиям доступне застосування віртуальної АТС і всього спектра послуг зв'язку. Якщо підприємство має філії, зв'язок між ними – це одна з можливостей, які надає ТОВ «Мережа Казахстан». Для компаній швидкість підключення становить 5000 тенге.

Ціни цього провайдера відносно доступні та передбачають швидке та нескладне підключення приватних та корпоративних клієнтів. Як кінцеві пристрої можна використовувати всі варіанти, що застосовуються в IP телефонії: софтфони, смартфони, IP-телефони та інші.

Якість звуку 3 Надійність 3 Підтримка 4 Ціна 4 Разом 3.5 ТОВ «Мережа Казахстан» забезпечує доступність послуг та цінову стабільність. Компанія уважно ставиться до роботи з приватними та корпоративними клієнтами, забезпечуючи привабливі тарифи, простоту підключення та високу якість обслуговування.

Рейтинг провайдерів IP телефонії в Казахстані

У статті було розказано про найкращих провайдерів IP-телефонії для отримання віртуальних номерів у Казахстані. Лідируюче становище серед них займає Zadarma, компанія, яка в даний час обслуговує понад 100 тисяч клієнтів. Ознайомившись із тарифами представлених операторів, користувачі зможуть знайти для себе найбільш вигідний тариф.

Місце Найменування Рейтинг
1 Zadarma ★★★★★
2 Казахтелеком ★★★★★
3 Ruba Technology ★★★★★
4 NLS Kazakhstan ★★★★★
5 Eurasian Telecom ★★★★★
6 ТОО «Мережа Казахстан» ★★★★★

Висновок

Для роботи та спілкування в Казахстані можна використовувати віртуальну телефонію. Вона дозволяє отримати більш високу якість послуг у порівнянні зі звичайною і при цьому вартість тарифу буде доступнішою.Клієнту необхідно знати, який провайдер більше йому підійде, для цього корисно ознайомитися з рейтингом найкращих операторів IP-телефонії та вибрати найбільш зручний тариф.