Підвищення тарифів МТС: що буде з цінами 14 лютого 2022

Anonim

Буквально днями компанія МТС надіслала повідомлення всім своїм користувачам, які мали інформацію про подорожчання цін на всі підключені тарифи. Але підступ у тому, що точна вартість нових тарифів і на скільки буде підвищення, не були вказані.

Інформація надійшла до мережі від відомої в блогерській сфері людини Олексія Надєжина. Він повідомив своїх передплатників про те, що МТС надіслав таку СМС:

Цінова політика зміниться з 14 лютого 2020 року.

Далі МТС запропонував прочитати точну статтю на їхньому сайті про причини підвищення.Для цього було створено окрему сторінку, яка у багатьох клієнтів компанії залишилася поза доступом, на неї неможливо зайти. Однак ті користувачі, які змогли зайти на сайт, побачили, що інформації не надано, точних даних на суму підвищення компанія не запропонувала.

https://www.youtube.com/watch?v=XJryDosCLBg

Перша інформація про підвищення цін торкнулася користувачів тарифів «Смарт для всіх», а далі СМС поширювалася на всіх клієнтів компанії, у тому числі преміальних тарифів.

Підписники відреагували на таку новину бурхливо і стали припускати, з чим пов'язане подорожчання. Зійшлися на тому, що зміни цін пов'язані з появою так званого Закону Ярової. Він зобов'язує всіх операторів зберігати листування користувач, дані про дзвінки.

Сама компанія відповідає на багато питань у соціальних мережах так: «Зміна цін пов'язана зі зростанням вартості прокладання мереж, підвищенням вартості обладнання та обладнання компанії».

Найцікавіше, що за бажання користувача зателефонувати оператору та дізнатися інформацію про новий тариф, на нього чекає сухе мовчання. Деякі оператори зовсім не беруть трубку, доводиться висіти на лінії понад 20 хвилин.

Інші оператори, у свою чергу, поки що ніяк не реагують і не надсилають подібні повідомлення своїм користувачам. Це дивно, тому що закон стосується кожного оператора, і якщо це торкнулося компанії МТС, то має зачепити й інші.

Раніше повідомлялося про те, що всі мобільні оператори повинні підвищити вартість своїх тарифів, оскільки закон стосується всіх компаній, у тому числі «МТС», «Білайн», «Теле2» та «Мегафон».

Поки користувачі перебувають у передчутті і не знають, який шок у них викличе таке підвищення цін. Невідомо і вартість, на яку буде підвищено тарифи. Загалом компанія залишила все в повній невідомості. Можливо, найближчим часом оператори МТС та інших компаній повідомлять, наскільки змінюється тариф і що з цим можна робити.Поки що всі залишаються в очікуванні нових известий.