4 способи завантажити оригінальну аудіодоріжку в Інстаграмі

Anonim

Формат Reels в Instagram набрав необхідні оберти, щоб усі користувачі почали записувати цікаві ролики під відео, що запалюють. Такі ролики набирають мільйони переглядів, вони привертають увагу інших користувачів, які, напевно, теж хотіли б зробити таке. Але у таких людей постає таке питання – а як же завантажити оригінальну аудіодоріжку в Інстаграмі? Розробники не передбачили таку функцію, однак, користувач може звернутися на простори інтернету і зробити кілька дій, щоб завантажити необхідний матеріал.

Як завантажити музику оригінальної доріжки в Інстаграмі

Музику будь-якої аудіодоріжки можна завантажити, використовуючи різні методи. Усього існує чотири основні способи:

  1. Використання ПК;
  2. Знаходження треку в пошуковику;
  3. Використання запису екрана;
  4. Використання звичайного мікрофона.

Розробники не додали вбудованої функції, завдяки якій можна було б у кілька кліків завантажити необхідний звук, однак, досвідчені користувачі змогли обійти систему і зробити так, щоб користувач зміг надалі використовувати даний звук на своїх відео і не тільки.

Завантажити оригінальну доріжку за допомогою ПК через браузер Google Chrome

Перший спосіб завантаження – це використовувати ПК та Google Chrome. Завантажити аудіодоріжку таким методом можуть тільки ті користувачі, які давно використовують комп'ютер, знають, як застосовувати ті чи інші коди і що буде, якщо зробити так, а не інакше.Оригінальна аудіодоріжка в інстаграм скачується так складніше.

Ця невелика хитрість, яка допоможе скачати музику не тільки з Рілс, а й з голосових повідомлень у Директі. Якщо користувач зіткнувся з такою проблемою, то він у будь-якому випадку повинен використовувати такий спосіб.

Метод полягає у використанні режиму розробника. Він доступний через різні браузери, однак на прикладі варто розібрати з найпопулярнішого. Перед тим, як приступати до основного алгоритму, користувач повинен обов'язково зайти на свою сторінку в браузері Інстаграма. Інакше не вдасться створити цей спосіб. Варто зазначити, що не потрібно використовувати жодні кабелі з підключенням тощо. Діяти потрібно в такий спосіб:

Знаходимося на сторінці, де є музика з потрібним нам ріллсом. Для того, щоб відкрити цю сторінку, потрібно тапнути на сам трек. Після цього топаємо на назву треку правою кнопкою мишки, клацаємо на пункт «Дослідити елемент»;

  1. Внизу користувач у браузері повинен побачити необхідну йому панельку, у ній прихований технічний код, він виділений лише однією синьою смугою;
  2. Звертаємо увагу на те, що цей рядок представлений у вигляді посилання, яке обов'язково має починатися на HTTP. Після цього скопіюємо її, клацаємо на праву кнопку мишки та тапаємо на «Скопіювати»;
  3. Після цього користувачеві залишилося лише вставити отриманий файл у поле пошуку браузера, тапнути. Браузер його перенесе на окрему сторінку, на якій знаходиться необхідні дані. Залишається тапнути на «Зберегти аудіо як».

Тепер користувач знає, як він може завантажити доріжку Рілс, лише використовуючи браузер і комп'ютер. У цьому способі навіть не знадобиться кабель, все зробити можна тільки на одному комп'ютері, після перенести через різні інші методи інформацію на телефон.

Знайти трек за назвою у пошуковику

Це ще один досить простий спосіб, який не вимагає від користувача багатьох знань. Для нього не потрібно використовувати комп'ютер або інші додаткові прилади. Достатньо мати при собі один лише телефон.

Зверніть увагу! Даний метод можна використовувати лише з популярними треками, назва яких прописана у рядку нижче під самим відео. В інших випадках користувач не може використовувати його, тому що оригінальні аудіодоріжки якихось інших користувачів були створені самі або завантажені з інших джерел.

Для того користувачу необхідно забити в пошуковій системі назву треку з виконавцем, а потім додати пункт «Завантажити». Це означає, щоб користувач зміг завантажити потрібний йому файл. Заходимо на будь-який перший сайт, завантажуємо потрібну аудіо.

Надалі користувач може додати цей звук, як свій, однак, його можуть засудити за використання авторських прав. Якщо трек взяти з іншого джерела, варто вказувати справжнього автора, щоб надалі не було проблем.

Екран запису з чистим звуком

Цей спосіб може не принести відмінного результату, однак деякі його використовують, якщо необхідно знайти ту аудіодоріжку, якої ніде немає, при цьому немає можливості зайти за допомогою комп'ютера. Спосіб полягає у знятті екрана телефону з активованим мікрофоном. Така функція доступна на телефонах, які підтримують зйомку екрана. При цьому варто відзначити деякі нюанси:

  • У кімнаті, в якій ведеться зйомка екрану, має бути без людей та інших сторонніх звуків, необхідно створити максимально тиху атмосферу, щоб надалі доріжка вийшла якісною;
  • Також телефон користувача повинен підтримувати зйомку екрана в режимі відео, до того ж необхідно забезпечити необхідну кількість МБ, щоб доріжка в цілому збереглася;
  • Користувач повинен знати, де в нього розташовується мікрофон, щоб випадково не чіпати його пальцями, інакше звук вийде з дефектами.

Щоб домогтися максимально чистого звуку, варто застосовувати всі вищеописані правила, також варто розуміти, що ідеального звучання подібним способом досягти неможливо, тому потрібно розуміти і приймати якість зйомки, що вийшла.

Щоб зробити запис екрана зі звуком, користувачеві необхідно:

  1. Відкриваємо панель швидкого доступу;
  2. У даній панелі є пункт із вбудованим рекордером, вона називається найчастіше «Запис екрану»;

  3. Після цього топаємо на дану кнопку і починаємо зйомку ролика, доріжку якого необхідно зберегти;
  4. Тепер користувач повинен тапнути на «Стоп», коли рілс зберігся.

Цей спосіб підійде не для всіх телефонів. На деяких пристроях доведеться завантажувати додаткові програми, які допоможуть користувачеві зберегти файл.

Використання звичайного мікрофона

Заключний метод – це використання звичайного мікрофона. Суть методу полягає в тому, що користувач може піднести інший телефон з активованим диктофоном до пристрою, на якому грає трек, після чого імпортувати трек на телефон.

Цей метод рідко хто використовує, тому що для нього необхідно використовувати додаткову апаратуру, в тому числі і мікрофон.Якщо користувач не хоче застосовувати його, можна використовувати будь-який з описаних вище методів. Щоб не залишилося питань на цю тему, варто відповісти на найчастіші нижче:

Запитання експерту Які програми для запису екрана можна використовувати, якщо основної функції немає на телефоні?

Так, така можливість є у користувача. Він може завантажити програму з офіційного джерела, надалі використовувати цей додаток для запису. Варто завантажити такі програми, як: Super Screen Recorder, Mobizen Screen Recorder і так далі. Це найпопулярніші утиліти, перевірені іншими користувачами. Що робити, якщо жоден із способів не допоміг?

Навряд чи користувачеві не допоміг жоден з вище описаних способів, проте, якщо це дійсно так, варто використовувати просто оригінальну аудіодоріжку для запису своїх ріллс. Більш докладно про те, як зберегти оригінальну доріжку, що сподобалася, і використовувати її надалі, варто подивитися далі.Для чого може знадобитися завантажувати аудіодоріжки?

Деякі користувачі використовують такий спосіб для того, щоб привласнити оригінальність доріжки собі, хтось хоче просто підігнати своє відео в редакторі під музику. Способів використання аудіодоріжки досить багато, починаючи від особистого використання, закінчуючи постінгом до іншої соціальної мережі.

Як зберегти оригінальну аудіодоріжку в обраному

Якщо користувач хоче використовувати вподобану аудіодоріжку в подальших своїх роликах, але не хоче втратити її, йому необхідно просто використовувати збережені доріжки. На щастя, Інстаграм передбачає таке, щоб користувач зміг зберегти вподобану йому аудіодоріжку у своїх збережених. Для того, щоб зберегти оригінальну аудіодоріжку в обраному, необхідно:

  1. Зайти в програму Інстаграма;
  2. Перейти в розділ «Рілс» і тапнути на ту аудіодоріжку, яка користувачеві найбільше сподобалася;

  3. Після цього варто тапнути на пункт «зберегти аудіодоріжку».

  4. Надалі користувач може побачити необхідний йому матеріал у своїх рілс-відео під час зйомки. Під час вибору потрібної аудіодоріжки необхідно просто тапнути на розділ «Збережені» і знайти там музику, що сподобалася. Так користувач може зберегти будь-який запис, що йому сподобався, без додаткових обмежень. Далі він може використовувати збережений ріллс, а як це зробити - далі.

Як використовувати оригінальну аудіодоріжку

Якщо користувач зберіг правильно оригінальну аудіодоріжку, він надалі може використовувати її. Зробити це можна як і в тому збереженому розділі при створенні ріллс, докладніше про який говорилося раніше, так і використовувати аудіодоріжку при тапі на неї:

  1. Переходимо в розділ «Рілс»;
  2. Гаркуємо стрічку до того моменту, поки не трапиться необхідний трек;
  3. Клікаємо на нього;
  4. У розділі з подібними ріллсами клацаємо на пункт «Використовувати аудіодоріжку»;

  5. Знімаємо ролик під даний трек;
  6. Завантажуємо.

Користувачеві залишається тільки правильно піднести трек, щоб він вистрілив. Також варто використовувати лише популярні пісні, щоб набрати потрібну кількість переглядів.

Ось так працює розділ Reels і те, які треки в ньому є. Досить просто використовувати все те, що представляє інстаграм. Користувачеві необхідно застосовувати дані алгоритми, щоб створити потрібні аудіодоріжки та застосовувати їх до своїх роликів. Як показала практика, використовувати оригінальні аудіодоріжки, завантажувати їх не так складно.