Голосовий чат хтось Мі

Anonim

Незважаючи на широке поширення пристроїв зв'язку, багато людей страждають від самотності. Для вирішення подібної проблеми було створено кілька різних сервісів для знайомства. Один із найнезвичайніших – Nekto.me. Голосовий чат Хтось має велику кількість особливостей, про які далі поговоримо .

Що таке голосовий чат

Сервіс виконаний у вигляді рулетки. Вона дозволяє провести фільтрацію всіх учасників сервісу, після чого можна розпочати розмову.

На офіційному сайті є кілька тематичних вкладок. Основний інтерфейс представлений кнопками та полями введення, які можна використовувати для пошуку найбільш відповідного співрозмовника.

Для спілкування потрібно провести реєстрацію. Це з тим, що чат заснований на доборі відповідного співрозмовника за найважливішими параметрами. Процес реєстрації не передбачає зазначення конфіденційних даних. Вона проводиться тільки з Веб-версії.

Розробники створили окрему вкладку для ведення блогу. На ній є кілька вкладок фільтрації. Відображається не лише зміст тексту, а й інша інформація: тема, дата публікації, кількість коментарів.

У додатка є ряд особливостей. Вони такі:

  • можна швидко знайти друзів для анонімного спілкування;
  • доступні голосові чати;
  • є пошук людей по підлозі;
  • не потрібна реєстрація, вона проводиться лише для отримання доступу до додаткових можливостей;
  • скачать додаток просто, він є в офіційних магазинах і поширюється безкоштовно;
  • розробники оновлюють програму своєчасно з урахуванням виходу нових версій операційної системи.

Голосовой чат Хтось відрізняється від інших сервісів знайомства тим, що спілкування починається відразу після реєстрації та пошуку. При цьому тема спілкування та інші моменти багато в чому залежать від самих співрозмовників.

Як зареєструватися в голосовому чаті Хтось

Для роботи з чатом потрібен особистий обліковий запис. Його реєстрація проходить досить просто:

  • Робиться клік за посиланням «Зареєструватися».
  • Відкривається модульне вікно.
  • При реєстрації вказуються «Ім'я», «Прізвище», «Email» та «Пароль».

Після проходження перевірки ботів, потрібно перейти на вказану адресу електронної пошти та підтвердити її, перейшовши за посиланням у листі.

У разі використання мобільного додатка завдання набагато спрощується. Спілкування доступне без створення особистого облікового запису. Відразу після його встановлення доступні всі функції.

Як спілкуватися в голосовому чаті

Голосовий чат Nekto дозволяє спілкуватися анонімно. Програма відображає, скільки користувачів ведуть діалог. Якщо співрозмовник не сподобався, можна будь-якої миті відключиться і знайти іншого.

Для спілкування не потрібно мати камеру або завантажувати свої фотографії, вказувати ім'я та іншу конфіденційну інформацію. Знайомство відбувається у процесі діалогу. На цей момент відображається лише час спілкування та деякі інші блоки керування.

Процес спілкування досить простий. Для цього:

  • Проводиться реєстрація облікового запису. Це робиться у разі використання веб-версії.
  • Вибирається відповідний режим. Розробники розділили чати для знайомств та звичайного спілкування.
  • Вказуються параметри пошуку. Їх небагато, але дозволяють знайти більш відповідного співрозмовника.
  • Натискається клавіша «Почати розмову».

В активному вікні відображається час розмови, кнопки для увімкнення зовнішнього динаміка або збільшення гучності, завершення розмови. При встановленні на смартфон потрібно надати можливість використання мікрофона.

Для користувачів доступно кілька фільтрів, які дозволяють знайти відповідного співрозмовника. Вказується така інформація:

  • Стать співрозмовника та користувача.
  • Вік співрозмовника та користувача.
  • Кольорова схема інтерфейсу.

Є також інформація, яка відображає кількість користувачів, які спілкуються анонімно.

Розробники намагаються зробити процес анонімним. Тому вся інформація про користувачів знаходиться у зашифрованому вигляді. Варто враховувати, що зловмисники дізнаються про все при особистому спілкуванні.

Як познайомитися в голосовому чаті

Голосові чати використовуються з різною метою. Найчастіше вони підходять для знайомства. Це з тим, що можна вибрати стать і вік. Такий спосіб має один недолік – відсутність фотографій.

Для знайомства можна скористатися функцією 18+. Вона означає, що у розмові основний акцент робитиметься на дорослих темах. Після зв'язку з іншим співрозмовником подальший розвиток ситуації залежить від конкретного випадку.

Правила безпеки при спілкуванні в голосовому чаті

Розробники програми намагалися зробити його максимально безпечним. Це означає, що при підключенні до сервера конфіденційна інформація про користувача та його пристрій не надсилається.Проте, саме процес спілкування призводить до передачі важливих даних. Правила безпеки такі:

  • Особисту інформацію можна говорити лише після особистого знайомства. До цієї категорії відносять місце проживання, паспортні дані та багато іншого. На перший погляд, її не можна використовувати проти власника, на практиці, наприклад, деяка інформація послужить для відновлення пароля від акаунтів.
  • Категорично забороняється поширювати інформацію, що стосується банків, позик та рахунків. Вони можуть використовуватися для отримання доступу до ваших грошей.

Рішення про те, чи слід спілкуватися з співрозмовником далі, приймається на підставі особистого досвіду. Платформа використовує шифрування інформації. Тому можна бути впевненим у тому, що дані не будуть поширені.

Альтернатива Хтось мі чата

Є багато альтернативних пропозицій, призначених для віддаленого спілкування голосом. Найбільшою популярністю користуються:

  • Lovina. Додаток підходить для знайомства та спілкування, формування відносин. На відміну від деяких ми, можна вказувати більшу кількість особистої інформації. Вона використовується для пошуку більш підходящої пари. Установка здійснюється безкоштовно з офіційного магазину. Крім обміну повідомленнями, є можливість виявляти зацікавленість.
  • VOX. Програми для знайомства голосом. За бажанням можна залишати свій обліковий запис анонімним або відкрити конфіденційну інформацію. Встановити можна безкоштовно, є платна передплата для розширення можливостей. Обмеження стосуються вкладки лайків, після оплати можна розпочати спілкування без взаємної симпатії. VIP-підписка підвищує пріоритет облікового запису та збільшує щоденний ліміт лайків.
  • Echo. Ще один проект, який призначений для знайомства та спілкування. Ця програма дозволяє записувати голосові повідомлення та надсилати їх іншим користувачам. Розширений функціонал передбачає додавання друзів.Для спілкування не потрібно облікового запису. При цьому вся інформація є конфіденційною. Після надсилання повідомлення надходить запис від іншого випадкового користувача системи.

Існує велика кількість програм, призначених для спілкування голосом або надсилання короткого запису. Багато хто з них призначений для спілкування по роботі або на момент гри.

Віктор:

- Використовував програму для знайомства. Спочатку не виходило завести розмову, але потім якось зав'язалося. Знайшов трьох друзів та дівчину собі. Звичайно, все залежить від вас, у мене все вийшло.

Дмитрий:

- Додаток сподобався. З плюсів відзначу безкоштовну установку та відсутність процедури реєстрації, гарна якість звуку, нічого не підвисає. Є й недоліки – немає вкладок ля збереження користувачів, інших популярних функций.

Марина:

Для мене цей чат був лише способом розваги. Використовувала кілька разів, постійно траплялися трохи стурбовані індивіди. В іншому звичайна програма, проста у використанні.