Дзвінки до Білорусі з Мегафону з Росії

Anonim

Білорусь – це один із найбільш затребуваних напрямків операторів за кордоном. Стандартна вартість дзвінків незалежно від тарифу для користувачів Мегафон до Білорусії складає 39 рублів за одну хвилину розмови. Якщо подивитися вартість в інших провайдерів, то в цілому ціна буде однією і тією ж на всіх. Ця ціна йде всім тарифів, це як єдина ставка. Однак в окремих випадках користувач може збити вартість дзвінків, якщо пам'ятатиме про те, як це зробити.

У компанії МегаФон є спеціальні опції та вигідні тарифи, які дозволяють знизити вартість дзвінків до Білорусії в кілька разів.Для цього користувач має зробити не так багато. Варто докладніше дізнатися, чим відрізняються дзвінки до Білорусії через Мегафон і як знизити ставку.

Вигідні тарифи для дзвінків до Білорусі з Мегафону

Для того, щоб користувач зміг заощадити, існують різні тарифи, в тому числі і такий тариф, який називається «Теплий прийом Акція». Це досить вигідна послуга від компанії, якою може скористатися користувач.

Що входить у цю послугу:

  • Пользователь не платить за вхідні дзвінки з російських номерів – це загальне практично всім тарифов;
  • Вхідні дзвінки, зроблені з міжнародних номерів власнику Мегафон – безкоштовні;
  • При цьому користувач може дзвонити в мережі мегафон у всіх регіонах Росії безкоштовно. Ліміт не ставиться на кількість проговорених хвилин;
  • Користувач може безкоштовно користуватися інтернетом, при цьому також немає обмежень, якщо людина роздає комусь свою мережу;
  • Дзвінки в Білорусію та вартість за них знижується на 14 рублів – тепер користувач платить 29 рублів за хвилину розмови, що є найвигіднішим варіантом;
  • Щоб дзвонити до країн колишнього СНД, користувачеві дали всього 100 хвилин розмови безкоштовно. І то в таких умовах, що абоненти на зворотному кінці будуть клієнтами Київстар, МегаКому або UCOM.

Як видно, досить вигідний тариф. Для того, щоб зателефонувати в інші регіони або просто зателефонувати з нагоди, не описаної вище, застосовуються окремі тарифні сітки. Списання відбувається перші 15 днів, як тільки користувач вирішив активувати цю опцію. Варто зазначити, що після закінчення даних 15 днів списується друга половина від загальної вартості коштів.

Підключення тарифу здійснюється за наступною процедурою: необхідно ввести команду 1051486. Процедура буде активована протягом 15 хвилин від часу, коли користувач подав заявку. Якщо опція активована та прив'язана до номера, надходить відповідне повідомлення.

Також ще одна хороша вартість знизити вартість дзвінків до Білорусії – це використовувати опцію «Теплий прийом+». При цьому в результаті активації користувач отримує наступні привілеї:

  • Вартість дзвінків на територію Білорусі стає всього 25 рублів за одну хвилину розмови;
  • Користувач може підключити цю опцію безкоштовно. Це можливо лише в тому випадку, якщо користувач підключає цю процедуру вперше. Робиться це повторно - заплатити необхідно 30 рублів зверху;
  • Використання послуги передбачає щоденну оплату у вигляді 2 рублів;
  • Є безкоштовний період, який передбачає те, що користувач може спробувати тариф протягом двох тижнів.

Щоб активувати опцію, користувач повинен або використовувати свій особистий кабінет, у розділі «Опції» знайти потрібну, або скористатися командою 1051503. Набираємо вказану комбінацію, після чого топаємо на дзвінок. Після цього користувачеві має надійти повідомлення про те, що послугу підключено. Якщо користувач погоджується з усіма умовами, то на певний номер необхідно відправити слово «ТАК».

Опція відмінно підійде тим, хто дзвонити досить часто до інших країн, при цьому жодних пільг за це йому не передбачено. Наприклад, деякі користувачі не одержують на тарифі «Теплий прийом Акція» потрібної пільги. Вони можуть підключити цю опцію і не переживати, що вартість дзвінків буде такою дорогою.

Тариф Опція «Дзвони у всі країни», що використовується в різних тарифах Мегафон Тариф «Теплий прийом акція» Опція «Теплий прийом +» для лінійки типу «Включайся» або «Все включено». Інші можливі тарифні плани від компанії Мегафон
Вартість дзвінка на територію Білорусії. 30 рублів 25 рублів 20 рублів 39 рублів за хвилину
Абонентська плата за використаний тариф або акцію. Разовий платіж за перші 30 днів - 63 рубля;

Все наступні дні, починаючи з 31-го – 2.1 рубля на день.

650 рублів на місяць 0 рублів на місяць

2 рубля кожну добу

В залежності від умов варіюється і ціна.

Вартість дзвінків до Білорусі з Мегафону

Як говорилося раніше, якщо користувач не використовує жодні опції та тарифи, то він дзвонить за стандартним тарифом – 35-39 рублів. Варто зазначити, що вартість досить висока, тому варто шукати шляхи, щоб знизити її до адекватних значень.

Опція «Дзвони у всі країни» для економії на дзвінках

Ця послуга розбиралася мигцем вище і все через те, що вона користується великою популярністю серед користувачів. Практично кожен клієнт так чи інакше використовує його для того, щоб знизити вартість тарифу, а також дзвінки на номери Білорусії.Використовувати цю опцію користувач може лише у домашньому регіоні. У будь-якому іншому – ні. На решті території Росії дана відключиться автоматично.

Слід зазначити те, що користувач може підключитися до цієї послуги у своєму особистому кабінеті, також можна спробувати скористатися командою, яка також керує послугою. Для використання необхідно:

  1. Відкрити телефон;
  2. Після цього набрати команду 1050081;
  3. Далі необхідно надіслати повідомлення, яке міститиме позитивну відповідь «Так» на номер 0500981. Це також допоможе активувати послугу.

Дана опція зручна, тому що у неї діє швидка абонентська плата, поширюється вона на домашній регіон.

Вартість дзвінка до Білорусі з послугою «Дзвони у всі країни»

Про це також згадувалося раніше. Користувач повинен одразу заплатити за перший місяць використання 63 рублі. Після цього клієнт, який продовжує використовувати послуги, платитиме за абонентську плату щодобово близько 2 рублів 10 копійок. Це досить зручно.

Якщо користувач підключає цю послугу, то він автоматично платить 30 рублів за кожну хвилину розмови з користувачами Білорусі. Йдеться, як і для мобільних операторів у цій країні, так і для міських номерів.

IP-телефонія

Якщо ж користувач хоче спробувати максимально знизити вартість дзвінків, то він може скористатися такою послугою, як IP – телефонія. Це нова течія, яка на даний момент розвивається. Використання АйПі-телефонії відбувається через Інтернет. Користувач навчає набагато більше можливостей, ніж може використовувати звичайні дзвінки. Варто зазначити, що можна навіть здійснювати відеодзвінки. Також до основних переваг телефонії відносять:

  • Можливість знизити вартість дзвінків за звичними для користувача напрямками;
  • Немає абонентської плати. Користувач платить тільки за те, що йдуть секунди;
  • Швидке підключення – користувачеві може тільки зареєструватися, після чого поповнити рахунок, підключити комп'ютер та все! На цьому підключення закінчилося;
  • Не потрібно підписувати жодних договорів, а також купувати додаткове обладнання. Користувачеві достатньо мати комп'ютер, навушники і все;
  • Дешеві напрямки - від 0, 1 рубля на хвилину.

Зверніть увагу! Це не всі плюси, перераховані основні.

Найпопулярніший провайдер на території – це компанія Задарма. Задарма можна використовувати для домашніх цілей, при цьому користувач не робить жодних вкладень. Задарма має два тарифи:

  • Економ. Він включає похвилинну тарифікацію 21, 28 рубля за хвилину розмови;
  • Стандарт. Також без плати, однак, напрям дорожчий - 26, 6 рублів за хвилину розмови з Білорусією. Додатково йдуть багато привілеїв.

Щоб стати абонентом, користувачеві достатньо вказати свій номер телефону заповнити форму реєстрації, підтвердити свою адресу електронної пошти, після цього почати використовувати Задарма як основний спосіб спілкування.

Щоб дзвонити задарма, необхідно використовувати Браузер. Достатньо тапнути на пункт «Дзвонити з сайту», після чого набрати номер і дочекатися відповіді від абонента.

Также користувач може скористатися спеціальним додатком від компанії. Обсяг програми невеликий, може встановити кожен. Для налаштування варто вказати СІП – дані, які є на офіційному сайті.

Телефонія – це найвигідніший варіант, який може бути. Користувач не витрачає так багато грошей на спілкування з іншими, заощаджує, при цьому отримує високоякісне з'єднання.

WhatsApp, Skype, Viber та інші додатки

Ще одна альтернатива – це використання месенджерів або соціальних мереж. Цей спосіб передбачає те, що у користувача точно є інтернет, а також комп'ютер або телефон. У Росії популярні лише 3 програми:

  • WhatsApp. Ця програма дозволяє робити безкоштовні дзвінки по всьому світу. Також підтримує білоруські номери;
  • Skype. Додаток, який втратив свої лідерські позиції. Однак користувач все одно може використовувати його для того, щоб здійснювати міські дзвінки. Для цього потрібна передплата;
  • Viber. просто додаток з підпискою. Для дзвінків на територію Білорусії необхідно оформити передплату за 12 доларів.

Як видно, способів заощадити достатньо. Найкращий варіант – використання телефонії та опцій, щоб так чи інакше заощадити кошти зі дзвінків.