Дзвінки в Казахстан з Теле2

Anonim

Казахстан – це досить популярний напрямок операторів. Багато користувачів так чи інакше дзвонять своїм родичам, намагаються підтримувати спілкування. Саме тому багато провайдерів намагаються зробити так, щоб на цей напрямок не завищували вартість за хвилину розмови.

Тим часом Теле2 – це провайдер, який користується великою популярністю серед багатьох користувачів. Він вважається досить дешевим оператором мобільного зв'язку, який є на російському ринку. Варто зазначити, що здійснення міжнародних дзвінків із Теле2 – не таке вигідне.Воно має високу ціну, проте є деякі шляхи, тарифи та опції, завдяки яким можна знизити вартість за хвилину розмови. Ця різниця також видно, якщо порівнювати її з конкурентоспроможними операторами.

Огляд вигідних тарифів для дзвінків до Казахстану з Теле2

Перш ніж розбиратися у вигідності Теле2, варто подивитися на найвигідніші тарифи в «розгортці», а саме – у вигляді таблички:

Тариф «Мій Онлайн» «Моя розмова» «Проста Географія»
Абонентська плата 320 рублів на місяць 240 рублів на місяць 2 рубля на день
Вартість хвилини розмови з людиною з Казахстану за допомогою Теле2 35 рублів за хвилину розмови 35 рублів за хвилину розмови 15 рублів за хвилину розмови
Кількість доступних хвилин на тарифі або опції 500 хвилин на номери домашнього регіону \ безліміт на Теле2 Росія 200 хвилин на номери домашнього регіону \ безліміт на Теле2 Росія Нет
Наявність інтернету 15 ГБ 6 гб Нет
Можливі додаткові послуги Месенджери та соціальні мережі – безлімітні Нет Нет

Вартість дзвінка та повідомлень в Казахстан з Теле2

Всі тарифні плани не призначені для того, щоб користувач конкретно дзвонив жителям Казахстану. Якісь тарифи, що знижують, також відсутні, що відрізняє Теле2 від інших конкурентів, оскільки ті передбачили таку справу. Якщо говорити про те, якою є стандартна сума на всіх тарифах – це 35 рублів за хвилину розмови. У деяких конкурентів ціна може бути навіть нижчою. Наприклад, той же Мегафон або Білайн надає з'єднання з Казахстаном за 30 рублів за одну хвилину розмови. При цьому конкуренти не мають такої вигідної пропозиції, як Теле2 – «Проста географія».

Щоб заощадити гроші на тому, щоб телефонувати жителям будь-якої іншої країни, користувач може скористатися такою послугою, яка називається «Проста географія».Підключається абонентська плата, причому плата за неї всього 2 рублі на добу. Після цього користувач може зателефонувати до будь-якого абонента Казахстану з вартістю всього в 15 рублів за хвилину розмови. Причому така вартість буде встановлена ​​не тільки на прості мобільні пристрої, а й на стаціонарні телефони.

Підключення даної функції дуже просте. Користувач може зробити це декількома способами:

  1. Скористатися офіційним сайтом, увійти за допомогою свого номера телефону та пароля від нього, після чого в розділі «Послуги» підключити потрібну опцію;
  2. Скористатися мобільним додатком. Ще один добрий і зручний варіант. Користувач входить у мобільний додаток так само, як і на офіційний сайт, після чого тапаємо на «Послуги» і входить до нього;
  3. Ще один спосіб - використання швидких команд. Швидка команда для цього тарифу така 15551, після цього надсилаємо запит оператору та опція буде підключена.

Варто зазначити, що опція має деякі тонкощі використання. Наприклад, користувач може дзвонити лише в домашньому регіоні, не зачіпаючи решту. Також користувач може використовувати СМС, але вартість на них не змінюється при використанні даної послуги. Користувач також плати 5, 5 рублів за однією СМС на територію Казахстану.

Послуги та акції в роумінгу

Чи існують якісь спеціальні обмеження для тих, хто збирається зателефонувати на територію Казахстану? Ні. Щоб зателефонувати, достатньо прийняти стартові умови обслуговування. Цього достатньо, щоб використати дзвінки та здійснити потрібний. Однак, якщо користувачеві дзвонити з Казахстану, вартість такого прийому буде всього 15 рублів за хвилину розмови. Варто відзначити, що вартість прийняття дзвінків така сама, як і в багатьох європейських містах.

Якщо порівнювати інші країни, наприклад, Австралію чи будь-яку іншу частину Азії, то там вартість дзвінка також становить 35 рублів за хвилину розмови. Однак, якщо взяти будь-яку частину Америки, то вартість злітає до 65 рублів за хвилину розмови.

Раніше існувала ще одна чудова опція, яка допомагала знизити вартість дзвінків. Вона називалася «Розмови без кордонів». Для того, щоб її використовувати, користувач платив всього 5 рублів на качки, після чого він міг дзвонити в інші країни за низькими цінами. Щоб підключити цю опцію, варто ввести команду 1431. Однак, з великою ймовірністю, на даний момент ця опція припинила своє обслуговування, користувачі тепер не можуть використовувати її в мережі Теле2.

Зверніть увагу! Щоб вимкнути опцію, потрібно ввести коротку команду15550. Після цього користувач може не платити за її використання. Також підключення та відключення можливе на офіційному сайті або в особистому кабінеті.

Для тих користувачів, кому досить важливий інтернет за кордоном, можуть використовувати таку опцію, яка називається «Безлімітний інтернет за кордоном». Вона надається з досить високою абонентською платою – 350 рублів на добу використання. Користувач може використовувати 200 МБ швидкісного інтернету за один день. Після того, як користувач вичерпав ліміт, швидкість переходить на оптимальну до 128 Кбіт на секунду.

Щоб підключити цю опцію, користувачеві також варто скористатися яличним кабінетом. Після цього користувач може поповнити рахунок та побачити, що за користування послугою йому зняли всі необхідні кошти.

Якщо користувач має такий тарифний план, як «Преміум, то йому пощастило в кілька разів більше, ніж решті.Користувач при такому тарифному плані може використовувати безлімітний інтернет за кордоном, тому підключати опцію додатково не потрібно, користувач може також використовувати в даному тарифному плані домашній інтернет. Оплата висока - 1500 рублів на місяць. Перейти можна через особистий кабінет, команд ніяких немає, тільки використання додатка або сайту.

IP-телефонія - найдешевший спосіб

Якщо ж користувач не знає, як дзвонити своїм родичам, тому що всі оператори досить дорогі, то він може скористатися найкращим варіантом – використовувати Телефонію. IP-телефонія – це напрямок, що розвивається на території Росії, користувач може використовувати її як фізичну особу, тим самим знижувати вартість дзвінків.

Найпопулярніший оператор серед телефоністів – це Задарма. Клієнт може використовувати будь-який із запропонованих тарифних планів, а саме:

  • Економ. Його вартість складається за хвилини. Користувач платить за те, щоб зателефонувати на оператора Казахстану Kceel і Kartel не більше 4, 68 рублів за хвилину розмови, а з усіма іншими – 9, 88 рублів за хвилину розмови. Якщо ж дзвонити на стаціонарний номер, то вартість буде знижена до 2, 08 рублів за хвилину розмови;
  • Стандарт. Цей тарифний план також не має спеціальної абонентської плати, але й при цьому користувач може побачити, що вартість підвищена. Наприклад, на ті ж оператори Kcell і Kartel вартість дзвінків складає 5, 85 рублів за хвилину розмови, на всі інші - 12, 35 рублів, а на стаціонарні 2, 6 рублів.

Щоб підключитися і використовувати даремно, потрібно зробити не так багато. Телефонія загалом набагато простіше, ніж будь-який оператор стільникового зв'язку. Пов'язано це насамперед з тим, що користувач отримує високоякісне з'єднання через інтернет, при цьому йому не потрібно платити додатково за сім-картки, укладати договори та багато іншого.Користувачеві потрібно не так багато, щоб підключитися:

  1. Заповнюємо спеціальну форму реєстрації, яка вилізе після того, як користувач пропише сайт у пошуковій системі. Вводимо адресу електронної пошти та пароль від особистого кабінету;

  2. Після цього підтверджуємо реєстрацію за допомогою тапа на лист, що прийшов, на електронці;
  3. Після цього введіть на сайті додатково номер телефону. так можна отримати додаткові 20 рублів.

Всі! Залишилося лише увійти на сайті до пункту «Послуги» та зателефонувати за потрібним номером. Вводимо номер телефону, тапаємо на трубку, після чого чекаємо на відповідь співрозмовника. Поповнити картку можна також будь-яким зручним для користувача способом, тому що 20 рублів вистачить тільки на тестовий дзвінок.

Щоб зручніше було дзвонити, користувач також може завантажити спеціальну програму від Задарми, яка встановлюється на комп'ютер. Для налаштування вводимо СІП – дані, які є у браузері та приймати дзвінки найбільш зручно.

Skype, Viber, WhatsApp та інші додатки для дзвінків у Казахстан

Останній спосіб знизити вартість дзвінків – це використовувати програми для дзвінків, у тому числі й соціальні мережі. Найпопулярніші – це Skype, Viber, WhatsApp. Кожен месенджер має особливості установки, а деякі навіть свої тарифні плани. Користувач може вибрати зручну для себе програму, після чого використовувати її.