Дзвінки в Казахстан з Мегафону з Росії

Anonim

Мегафон - це досить відомий провайдер, що надає абонентам безліч різних тарифів, які підходять як для дзвінків по регіону, так і по всій Росії. Крім того, оператор пропонує кілька тарифних планів, які можуть стати в нагоді для здійснення вигідних дзвінків до країн СНД.

Вигідні тарифи для дзвінків до Казахстану з Мегафону

Согласно міжнародному стандарту, вартість виклику біля країн СНД становить 39 рублів на хвилину. Ця цінова розцінка встановлена ​​як у оператора МТС, так і в інших провайдерів зв'язку. Тому можна зрозуміти, що десятихвилинна розмова обійдеться абоненту в 390 рублів.

Однак, існує кілька способів, завдяки яким користувач може помітно знизити вартість дзвінків. Для цього випущено безліч спеціальних тарифних планів та опцій, які надає компанія Мегафон.

Найбільш популярним є тарифний план під назвою «Теплий прийом», який був розроблений спеціально для здійснення міжнародних дзвінків. Крім того, абонентам, які бажають дзвонити на територію Казахстану, рекомендується звернути увагу на тарифний план «Hello». Представлений план був випущений для тих, хто є гостем Російської Федерації і для тих, хто хоче підтримувати зв'язок із близькими друзями та родичами.

Нижче детально розказано про тарифи, описані раніше.

Тариф "Теплий прийом" «Hello» Інші послуги провайдера
Вартість (абонентська плата за кожен місяць) 450 рублів на місяць 350 рублів за 7 днів От 0 рублів на місяць.
Кількість хвилин для дзвінків до країн СНД 80 хвилин 30 хвилин 1 хвилина (39 рублів)
Кількість хвилин для дзвінків по території Росії 520 хвилин 60 хвилин Згідно з використанням тарифу
Пакет повідомлень 100 повідомлень - Згідно з використанням тарифу
Інтернет 30 ГБ 20 ГБ Згідно з використанням тарифу

У таблиці представлені стандартні розцінки дзвінків до країн СНД, які пропонують оператор МТС. Однак, як можна було помітити, стандартна розцінка досить висока - 39 рублів за хвилину розмови. У зв'язку з цим, щоб знизити витрати на зв'язок з близькими, рекомендується використовувати вигідний тариф «Теплий прийом».

Вартість дзвінків до Казахстану з Мегафону

Як було зазначено вище, найбільш вигідним тарифом із представлених є «Теплий прийом». Він ідеально підійде у тому випадку, якщо користувачеві необхідно здійснювати часті дзвінки на територію країн СНД. Вартість абонентської плати досить висока - 450 рублів на місяць. Однак, при цьому до представленого тарифного плану входять додаткові послуги:

  • Пакет 520 хвилин для здійснення дзвінків по території Росії;
  • Пакет інтернету 30 ГБ;
  • Безлімітний доступ до месенджерів за будь-якого балансу;
  • Дзвінки всередині мережі Мегафону – безлімітна кількість, безкоштовно;
  • Безкоштовний захист від випадкового підключення небажаних передплат;
  • «Мегафон ТБ» - безкоштовний пакет каналів «Теплий прийом»;
  • Пакет міжнародних дзвінків, що включає 100 хвилин на виклики до Вірменії, Таджикистану та багатьох інших.

Представлений тарифний план функціонує по всій території Російської Федерації. Однак, необхідно звернути увагу на те, що на території Севастополя та Криму встановлені спеціальні обмеження та умови.

Крім того, варто зазначити, що виклики на територію Казахстану не входять до 100 хвилин доступного в тарифному плані пакета. Абоненту доведеться оплачувати їх окремо за стандартною вартістю, яка становить 6, 5 рублів за хвилину розмови. Цей тарифний план досить вигідний, оскільки абонент зможе заощадити з ним у 6 разів, якщо порівнювати з будь-яким іншим міжнародним тарифом. Отже, 10 хвилин розмови коштуватимуть користувачеві не 390 рублів, а лише 65 рублів.

Як використовувати тарифний план

Для переходу на поданий тарифний план потрібно відправити спеціальну команду, яка досить часто змінюється. Абонент може знайти цю команду на офіційному сайті оператора МТС.

Крім цього, перейти на тариф можна вказавши номер мобільного телефону на офіційній сторінці тарифного плану. Після цього на вказаний номер мобільного телефону прийде SMS-повідомлення з кодом, який необхідно ввести у відповідне поле на сторінці для того, щоб підтвердити перехід на тарифний план.

У разі, якщо абонент вперше підключається до послуг оператора МТС, йому потрібно придбати СІМ-карту, вартість якої становить 300 рублів. Згодом при підключенні тарифного плану ці 300 рублів надійдуть на баланс абонента.

Также, користувач може перейти від одного оператора зв'язку до Мегафон. Для цього потрібно подати заяву в одному з найближчих офісів продажу провайдера, де потрібно також надати актуальні паспортні дані. Однак, необхідно зазначити, що для переходу на іншого оператора зв'язку у абонента не повинно бути будь-якої заборгованості, номер мобільного телефону не повинен бути заблокований або перебувати під арештом.

Опція «Дзвони у всі країни» для економії на дзвінках

У разі, якщо абонент не бажає переходити не спеціальний тарифний план для здійснення викликів до Казахстану, він може скористатися додатковою опцією, яку можна підключити до вже наявного тарифного плану.Для цього чудово підійде опція під назвою «Дзвони у всі країни», завдяки якій абонент може добре заощадити на викликах за кордон. Крім того, представлена ​​опція має наступні переваги:

  • Абонент може використовувати її практично на кожному тарифному плані;
  • Для використання опції «Дзвони у всі країни» необхідно сплачувати мінімальну кількість коштів;
  • Включено зниження вартості дзвінків.

Слід зазначити, що після підключення описаної опції користувач зможе відразу помітити те, що вартість викликів стала нижчою, що, безумовно, стане відмінною економією.

Вартість дзвінка до Казахстану з послугою «Дзвони у всі країни»

При підключенні послуги «Дзвони у всі країни» вартість дзвінків становитиме 8, 5 рублів незалежно від того, на якого оператора та на який номер мобільного телефону надходить дзвінок.Крім того, абонент може здійснювати дзвінки як на мобільні, так і на міські. Вартість абонентської плати становить 2, 1 рубль за добу.

Варто зазначити, що при підключенні списується разовий платіж за перші 30 днів використання послуги - 63 рублі. Крім того, працює послуга лише у регіоні підключення. Отже, в подорожах Росією абонент не зможе користуватися даною опцією.

Для підключення послуги рекомендується скористатися особистим кабінетом або перейти на офіційний сайт оператора. У випадку, якщо абонент не має доступу до особистого кабінету, можна скористатися спеціальною командою, знайти яку можна також на офіційному сайті Мегафон.

IP-телефонія

Безумовно, для здійснення дзвінків на територію Казахстану абонент може використовувати різні тарифні плани, що надаються операторами. Однак існує більш зручний спосіб зв'язку, який називається IP-телефонія.Цей вид зв'язку не тільки зручний, а й неймовірно вигідний.

Якщо у випадку з оператором Мегафон абонент міг заощадити з 39 рублів до 8, то IP-телефонія дозволяє заощадити ще більше, оскільки вартість дзвінків не перевищує 2, 08 рублів за хвилину.

Найбільш популярним оператором IP-телефонії є Задарма. Варто зазначити, що оператор працює як із комерційними, так і з фізичними особами. Крім того, Задарма має наступні переваги:

  • При першому підключенні користувачеві нараховується бонус 20 рублів;
  • Максимально простий процес підключення, який займає не більше 2 хвилин;
  • Здійснювати дзвінки можна через браузер, не потрібно встановлення додаткових програмних забезпечення;
  • Хороша якість зв'язку.

Слід зазначити, що для здійснення дзвінків не потрібна СІМ-карта – для цього абонент повинен просто зареєструватися на офіційному сайті провайдера.

Для дзвінків передбачені такі тарифні плани:

  • «Економ» - тариф, що підключається до облікового запису користувача автоматично. Вартість дзвінків на міські номери складає 2, 08 рублів, а на мобільні - 4, 68 рублів. Тарифікація здійснюється щохвилини;
  • «Стандарт» - тариф, у якому також відсутні регулярні платежі, плата за підключення. Вартість трохи вище ніж у поданому вище тарифі.

Для здійснення дзвінків на територію Казахстану та інших країн СНД потрібно зареєструватися на офіційному сайті провайдера. Там необхідно вказати ім'я користувача, адресу електронної пошти та пароль. Потім на вказану адресу пошти прийде лист із посиланням, по якому потрібно перейти, після чого процес реєстрації буде завершено.

Для здійснення дзвінків необхідно поповнити рахунок. Це можна зробити будь-яким найбільш зручним способом з тих, що представлені в сервісі.

WhatsApp, Skype, Viber та інші додатки

Крім усіх вище описаних способів, абонент може також використовувати різні популярні месенджери, наприклад, WhatsApp, Viber. Реєстрація у подібних сервісах безкоштовна. Однак, необхідно зазначити, що для зв'язку обидва абоненти повинні встановити один і той же додаток.